DISTORTION

 • 31.05.2013 - 23:31

Her om dagene er det Distortion som har okkupert hele byen. Det er den største begivenheten Danmark har å by på hvis man regner antall mennesker (større enn Roskilde Festival også, faktisk!), og den finner sted i København. Det er en gigantisk gatefest, hvor hver bydel blir stengt av, for at de menneskene som vil (de fleste er unge, hippe mennesker) kan komme ut i gaten og feste til konserter, barer, uteserveringer, alt imens kommunen kommer og rydder opp dagen etterpå. Det er nok det villeste jeg er med på i løpet av et år, og i år sier de det har vært 130 000 mennesker ute i gatene de siste to dagene. I dag er jeg ikke med (buhu), fordi jeg skal opp og dykke i morgen (yes, I know, ekstremt dårlig planlagt av meg..). Det er egentlig fint nok, fordi jeg har vært med de siste to dagene, og fått føle på Distortion-ånden med min egen kropp. Så nå vil jeg vise dere bilder fra dette fantastiske initativet kaldt "DISTORTION". Her er fra onsdag;

 




Distortion

 • 29.05.2013 - 19:32

Nå er vi klar til distortion, som er københavn sin kuleste begivenhet! 120 000 mennesker ute i gatene og fester! Vi ses!

outfit and questionaire

 • 28.05.2013 - 00:24

Jeg har et spørsmål til dere skjønne mennesker. Rettere sagt flere;

- Pleier dere å handle klær på nettet?

- I så fall hvilke nettbutikker liker dere best?

- Og hva pleier dere som regel å kjøpe når dere gjør det (bukser, sko, kjoler etc)?

Vil bli så glad hvis dere tar dere tid til å svare!!:)

Jeg skulle til teori-prøve for dykkersertifikat i dag, og dumme meg har glemt å lese i denne travle tiden, så jeg måtte lese hele boken i dag før prøven. Og jeg bestod! Juhu. Så nå er det scubadiving på meg i morgen i havet. Yes yes yes. Gleder meg som en liten unge.

Øredobber fra fantastiske KANT, hårbånd fra Noa Noa, belte fra e-bay, kjole fra Topshop, jakke fra Camden market i London.

 

 

 

Weekend-fun

 • 28.05.2013 - 00:09

For en helg! Black City spilte på Jelling Festivalen, så da fulgte jeg med entouraget og vendte nesen mot Jylland, øl, sol, musikk og fantastiske mennesker. Vi var der fra lørdag til søndag og jeg hadde avtalt på forhånd med Cille, min gode, vakre og snille venninne som jeg ser så sjeldent, at vi skulle møtes og vi kunne sove hos henne. Etter å ha hørt både Barbara Moleko (hvilket var pretty awesome), Black City (enda mer awesome), spist god mat, drukket øl, ledd sammen med de andre endte vi opp foran scenen for å se Volbeat. Det var ikke like bra som Black City (selvfølgelig..), men det var litt awesome det også. Vi dro hjem før vi kunne se Bryan Adams, surt, men noen ganger må man gi seg på topp. Dessuten er bilturen hjem ganske awesome den også ;)

 

Smykker og øredobber fra KANTbyRahbek

 

kant by rahbek

 • 24.05.2013 - 17:18

Fordelen ved å ha en smykkedesigner som venninne, er at hun kommer hjem med små skatter til meg. Jeg vil selvfølgelig kjøpe av henne, for å støtte opp om det fantastiske designet hun lager, men forrige gang jeg skulle kjøpe meg noen øredobber som jeg hadde satt meg for å kjøpe, så dro jeg til henne og hun var utsolgt! Så nå har hun laget noen nye, og her er de;



Hun lager emballasjen av gamle tegneserier fra 70-tallet som hun syr sammen selv. Jeg er helt forelsket i disse smykkene. Sjekk de ut selv på http://kant.tictail.com/

Dere kan også gå inn på facebook-siden hennes og like den, der er til og med konkurranser en gang i blant. Og hvem vet, kanskje det kommer en ganske snart ;)

Her finner dere facebook-siden hennes: https://www.facebook.com/KANTbyRAHBEK

 

 

Dager i norge..

 • 24.05.2013 - 13:15

Med verdens beste mennesker...





outfit

 • 24.05.2013 - 12:40

I dag skal jeg på yoga og så på konsert i kveld. Jeg og den vakre søsteren min, Tine, er begynt på yoga sammen. Jeg har nemlig lovet diverse mennesker i Norge, at til sommeren skal jeg være sterk nok til å ta en pull-up. Så langt går det ikke noe særlig bra, men jeg satser på å klare det til sist. Jeg øver på klesstativet mitt, til mine venners store fornøyelse. Det ligger til og med bilde av meg ute på instagram hvor jeg prøver å ta pull-up på klesstativet mitt. Jeg klarer det nesten. Altså én, jeg klarer nesten én.

Her er dagens outfit. Jeg fikk jo diverse klær av A i bursdagsgave (Jeiiii!), kan vise de senere, men her har jeg hvertfall på meg buksene og det ene par sko.




Verdens vakreste Berta.

Sko; Other Stories, veske; Chanel, topp og smykke; H&M, bukser; Zara

 

 

 

Casual pre-bursdag

 • 16.05.2013 - 13:00

I morgen har jeg bursdag! Og siden jeg flyr til Norge i kveld blir jeg feiret av A i dag! Fine mannen. Først med kake i solskinnet og 23 varmegrader i hagen, og nå skal jeg få "en dag i Zara". Uhh! Dette blir to fantastiske bursdagsdager:)
Her er mit casual outfit for today;

The new icons

 • 15.05.2013 - 15:56

Solen skinner ute og temperaturen er en fryd mot kroppen, som har blitt pakket inn i lag på lag i de siste par regndager. Vår og sol i Køben er noe av det beste på jord. Hvis dere skal til Køben på ferie, så kom i vårmånedene. Det er nesten sommertemperatur, folk er ute, folk er glade og folk er så utrolig vakre. Det er som om alle de vakre menneskene gjemmer seg i hulene sine om vinteren, og først kommer frem om våren. Det er noe romantisk over Køben om våren. Kanskje kan man merke vibrasjonene fra forventningene som sitrer i luften. Kanskje kan man merke spenningen til paret som sitter på benken på sin første date. Kanskje kan man merke de glødende blikkene som gjemmer seg bak de utallige Wayfarer solbrillene rundt omkring. Jeg synes folk har flottere holdning om våren også. Etter en hel vinter, som har følt som en evighet med kulde, er det nå man endelig tør å vise seg frem. Enten folk går, står, sykler eller sitter, så er folk så majestetiske. Jeg er ett hundre prosent forelsket i København og de menneskene som bor her.

 


I går var jeg ute med Sabrina og Malene. Vi var først på konsert med et dansk band som heter Noah, og etterpå dro vi på homo-bar. Artig!
Noen ganger når jeg skal på byn så kan jeg ta på litt leppestift og fly ut døren, andre ganger kan jeg bruke en evighet, både på sminke, hår og klær. I går var det håret mitt som irriterte meg, men det endte heldigvis med at jeg kom ut døren til tiden og nådde konserten.

Jakke; topshop, Tee; H&M, bukser; H&M, sko; Michael Kors.

fragments of home

 • 14.05.2013 - 17:57

A har vist seg å være en handyman i tillegg til å være kjekkas. Vi har vært i gang med å male og forbedre leiligheten vår og endelig er vi ferdig. Klesstativet mitt fikk jeg i gave av han. Han bygget det selv. - Imponert! Nå gleder jeg meg til å nyte dagene i armkroken til A i sofaen, mens Berta ligger i vinduet og styrker tronen sin som dronning av gaten.

 










yesterday

 • 13.05.2013 - 23:34

Min kjære søster bor her i Køben også. Det er så utrolig koselig med litt familie her, spesielt når man kanskje føler man er litt for langt vekke fra de som man virkelig er glad i. Derfor er det så bra at søss kan komme bort her med den vakre hunden sin, Ella, og hun disker opp med pannekaker og verdensklasse-mat. I går spilte vi kubb. Jeg tapte mest, og grunnen er selvfølgelig de høye hælene mine; ikke min totale mangel på hånd-øye koordinasjon. I morgen begynner jeg på dykker-sertifikatet. Det blir spennende og litt skummelt. Men drømmen er selvfølgelig å kunne reise til Maldivene en gang, og svømme blant eksotiske fisk. Så wish me luck! ;)

Skjerf; Zara, Outfit; H&M, sko; Michael Kors, Jakke; Whistles fra Oxford, Veske; fra Ecco (vant via KK.no)

oldies, but goodies

 • 13.05.2013 - 23:18

Den som leter den finner. Jeg var nede i kjelleren i går, og der falt jeg tilfeldigvis over en sekk med sommersko (!), dette er en sekk som har ligget der i over et år, så jeg har ikke fått brukt noen av de i fjor sommer heller. Hmf. Men; nå er de her, de tidligere sommerskoene mine. Jeg fant to glemte miu miu par, som jeg nå kommer til å ta i bruk igjen, og en masse andre sandaler. Gladest ble jeg nok for disse;

 




new in

 • 13.05.2013 - 23:00

Å være sammen med venninnen min, Tine, kan være en dyr fornøyelse. Hun elsker klær, sko og alt som er fint, så derfor oppfordrer hun også til at jeg skal kjøpe de tingene jeg synes er fine. Derfor er jeg nå blitt et par solbriller og et par sko rikere, takket være henne. En kul butikk her i Køben er Stig P. De har alltid oppdaterte kolleksjoner, blant annet fra Won Hundred, Minimarket, Wood Wood og mange flere. Jeg "kom til" å kjøpe noen Michael Kors sko. Jeg pleier som regel å kjøpe svarte sko, men har lenge hatt lyst på nude-fargete sko, for å gi en illusjon av lengre ben. Hvis dere, som meg, er anti-velsignet med korte ben, så kan faktisk nude sko gi en illusjon om at de er litt lengre. Det er det samme med pumps, hvor "utskjæringen" på skoen går langt ned, for eksempel helt ned til tærne. Dette gir også et inntrykk av lengre ben. Tror dette var det første jeg lærte meg som stylist. Nok fordi det er det man trenger å huske selv ;)

 

De er faktisk utrolig gode å ha på foten!

 

Noe annet jeg tilfeldigvis kjøpte er disse solbrillene; akh;

 








Hanne T

Velkommen



I am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits