Levi´s & brand new Ray Bans

 • 31.05.2014 - 21:06Wearing: jacket: vintage Levi´s, top: BikBok, jeans: vintage, shoes: Ebay, sunnies: Ray Ban, bag: Topshop

A og jeg hadde en kjempefin dag i dag inntil jeg så en due som hadde fått stukket øye sitt ut og jeg prøvde å redde den og deretter hylgrine. Og jeg gren ganske lenge, altså. Men før det, var alt rosenrødt og vi dro til brillebutikken og kjøpte matchende Ray Bans, som vi er så stolte av, for nå føler vi oss (kanskje bare meg, egentlig..) som et skikkelig kjærestepar. - Og så lenge vi ikke begynner å gå i matchende joggedresser, så går det vel greit. 
Været var såpass friskt i dag, at jeg måtte ha en jakke på meg. Denne jakken fra Levi´s gjør det samme for antrekkene mine som skinnjakken min gjør. Jeg føler liksom at jeg egentlig hver dag burde velge mellom denne og skinnjakken. Har jeg svarte bukser på meg, er det ganske fint med den blå fargen til :) Så hvis du faller over en sånn en, så ikke nøl, bare kjøp :) Lover deg du blir glad for det! :) 
Ellers har den stått på rydding av leilighet etter at A snekret et bord sammen (shit, det støver) og ommøblering av soverommet, fordi jeg følte speilet stod i feil stilling i forhold til hvor bra det var å ta selfies i det. Men bare rolig, nå er det perfekt, så forvent antrekks-selfies på instagram om ikke så alt for lenge :) - Detta blir bra, gitt ;) 
Håper dere fremdeles nyter helgen! <3

I´ll carry your heart

 • 31.05.2014 - 18:49Jeg har en fasinasjon av hjerter. Hvis dere har vært inne på instagramkontoen min (hannetorseth), så vet dere at jeg selv har tegnet et anatomisk hjerte, som jeg har tenkt at jeg skulle få tatovert. Forrige helg var jeg i byen med to av venninnene mine, Mette og Sabine, og Sabine hadde sett at Henric Nielsen var i byen for en kveld/natt og hadde drop inn-tider. Han har selv tegnet hjertet som er på armen min, og jeg synes det var så vakkert at jeg måtte bare ha det. Så vi dro til People´s Art Tattoo og skrev oss på listen, og ble de siste to som fikk skrive seg på (Yayy), anyway; vi endte opp med å bli tatovert kl 0500 om morgenen, og hadde verdens gøyeste bytur innen da. Så denne byturen skrev seg inn i hukommelsen og armen for evig. Liker dere den? :) Jeg var litt i tvil om jeg skulle ha den på den andre armen, der mine andre tatoveringer er, men heldigvis går det ikke an å angre, for man kan jo ikke gjøre noe med det, så nå er jeg storfornøyd med der den er :) 

Køben-tips!

 • 31.05.2014 - 18:21Jeg tenkte jeg skulle starte et nytt emne her inne som heter "Køben-tips!", så jeg kan gi dere råd til hvor dere, ut fra mitt synspunkt, burde dra og besøke/være/spise/se, hvis dere kommer på tur til København :) København er min favorittby nummer én (..og Norge er favorittlandet mitt # 1 ), og det er så lett å falle i turistfellen med kun å se Strøget og Nyhavn. Det blir selvfølgelig et lite tips her og der, når jeg selv har vært de stedene jeg liker, men jeg selv om det ikke kommer den store reportasjen om det ene stedet etter det andre, tenker jeg det er koselig, og skulle ønske det var en blogg jeg kunne lese når jeg flyttet hit:) (det var det sikkert, men jeg visste ikke om den i hvertfall, hehe). 
Det første stedet er der hvor jeg spiste med A i går; nemlig Pussy Galores (..ja, jeg vet, navnet er så flaut at man nesten burde boykotte stedet av den grunn, men gi det en sjanse!) på Skt. Hans Torv på Indre Nørrebro. Er man på Nørrebro og vil ha god mat med sol til, så er denne restauranten midt i blinken. De skifter menyen en gang i blant, men alle gangene jeg har vært der har jeg vært fornøyd. Her på bildet spiser jeg, siden jeg er vegetar, geitostsalat med masse godt til, og A fikk seg en burger (selv om jeg ikke har lyst til å reklamere for å spise kjøtt på bloggen, så legger jeg ut et bilde av burgeren likevel, med en fin sidenote som oppfordrer dere til å spise mindre kjøtt! ;) ) Siden jeg var litt redusert i går, passet en salat meg perfekt og man burde jo gå ut og spise og nyte været mens man kan! :) 
Send meg en kommentar hvis det er noe dere lurer på mht København, så svarer jeg mer enn gjerne! :) Håper dere får en fantastisk dag! :) 

Today: headband, sunnies & red(-ish) lips

 • 31.05.2014 - 00:13
Wearing: headband: Noa Noa, jacket: Vintage, sunnies & dress: Ebay, shoes: Bianco Footwear

Haha! Samtale mellom kjæresten min og jeg da vi dro ut døren i dag:
                     Meg: "Er denne kjolen gjennomsiktig?"
A: "Men den er jo svart?"
                                                                           Meg: "Ja, jeg vet det, men derfor kan den fremdeles være gjennomsiktig"
             A: "Å? Hmm. Nei, den er ikke det"
Vel, jeg ser nå, mens jeg redigerte bildene at han tok f.e.i.l. - Er det ikke "in", eller noe sånt, å vise undertøy? (Håper det)
Denne kjolen var alt jeg orket å ta på meg i dag, siden jeg var litt redusert. Det er så deilig å kunne ta en lett kjole på, og heller rette fokuset mot tilbehøret.
- Ingen sminke utenom røde lepper, hårbånd i håret og solbriller på; da kjører det. 
Jeg gjorde og den episke feilen å glemme og ta leppestift med, og så ta bilder etter man har spist (siden A var så sulten at maten ikke kunne vente), men man lærer så lenge man lever :) Jeg håper dere koser dere enten dere ligger og slapper av i sengen eller er ute i nattelivet og danser bekymringer vekk <3 Nå vil krype inn under dynen til kjæresten min og se "The Office" med han. Det er nemlig yndlingsserien min :) 

Flowerish

 • 30.05.2014 - 23:26

I dag har det vært dårlig med oppdateringer som skyldes en gøy kveld i går. I dag har jeg stort sett ligget på sofaen, mens kjæresten min har gitt meg vannmelon. *Fin Fyr*. 
Jeg tok en ny tatovering på underarmen for noen dager siden og tenkte at jeg ville ha på meg noe med lange ermer i går. Denne søte saken hang så fint i skapet, og jeg minnes gode øyeblikker fra Roskilde Festivalen 2009 med den på, så tenkte at kanskje den kunne gi nytt liv til byturen min nå, 5 år etter, og jaggu om den ikke klarte det :) Jeg hadde på meg strømpebukser og chunky heels, noe som gav den perfekte overgangen til det litt mer tunge og grove, fra den korte, feminine kjolen. 
Håper dere har en fantastisk fredagskveld! <3 

Pukka Cleanse with cherries on the side

 • 29.05.2014 - 14:50

Jeg har lyst til å skrive god morgen, men det er vel heller god dag nå. A, Berta og jeg sov lenge i dag, før vi gikk morgentur med Berta ned til ismannen på gaten vår, som lager den beste hjemmelagde italienske isen, og spiste is til frokost. Vel, noen dager må man bare skeie litt ut :) Nå sitter jeg og jobber litt ved dataen, mens jeg drikker Pukka Cleanse (som etter sigende skal ha en rensende effekt, så det venter vi spent på) og spiser moreller som vi kjøpte hos frukt- og grønthandleren som også er på gaten vår. Den perfekte starten på dagen som allerede er godt i gang, med andre ord :) Jeg håper dere får en fantastisk dag! :) <3

Quickie

 • 29.05.2014 - 00:27

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å poste dagens, siden det var et gjennomført kose-antrekk som ble benyttet i forbinnelse med svigers som kom inn i byen, men here goes anyway. Jeg brukte denne kjolen over buksene mine, og i retrospekt likte jeg det litt romantiske looket det ga. Jeg har allerede tenkt på å ha bukser under et langt skjørt med høye hæler snart, for selv om jeg aldri kunne tenkt i de baner før i tiden, synes jeg det ser bra ut nå :) Håper dere hadde en fantastisk dag folkens! Er det helligdag i Norge også i morgen? - Det er det hvertfall her i Køben! :) 

The Reformation

 • 28.05.2014 - 22:11


From Reformation

facebooksiden til Reformation står det: "We make killer clothes that don´t kill the environment.", og det er jaggu sant. Det er fantastiske klær, som blir laget på en bæredygtig måte. Jeg har vært fan ganske lenge og tenkte jeg ville dele de med dere. Jeg elsker maxi-kjolene deres, og tenker at når A og jeg reiser til USA, så skal jeg ha en lang shoppingliste med meg, der en av disse kjolene skal stå øverst. Ja, så er det jo det at de koster litt mer enn den typiske H&M-kjolen som vi alle faller for, men her er jeg villig til å betale for kvalitet fremfor kvantitet. Jeg synes disse innovative designerne skulle støttes mye mer enn de store kjedene. Hva sier dere? Er pris, design eller etikk viktigst for deg? :) 

Casual-no-makeup-tuesday

 • 27.05.2014 - 22:51


Wearing: hat & jeans: Zara, knit: Acne Studios, shoes: Pavement (www.dope.dk), sunnies & bag: Ebay

For å sette prikken over i´en måtte A og jeg ned å ha oss en iskrem etter å ha jobbet i leiligheten. Det er så herlig med en dag uten sminke og å kunne ta på seg det første man finner. Noen ganger så er tilfeldig ganske kult. Når jeg ser andre jenter på gaten som ser helt perfekt "gjennomført ugjennomført" ut, så beundrer jeg de alltid og kan begynne å tenke veldig mye på hva jeg skal ha på i morgen for å se like casual ut, og som oftest er det nok en større tanke bak det som ser henkastet ut, men så lenge looken blir gjennomført, så har man vel oppnådd det man ville :) 
Jeg håper dere er kommet godt igang med uken og at dere gleder dere over det fine været vi har hatt på det siste og nyter en is eller to, som jeg gjør :)

Veggie dinner

 • 27.05.2014 - 22:34

Det er noe med sommerlys, grønne farger, solstråler som sprenger seg gjennom vinduet og åpne vinduer med lyder fra verdenen utenfor som summer av liv, som gjør meg nesten litt ør i hodet. Av lettelse, tror jeg, for jeg har overlevd enda en vinter. Noe av det beste jeg vet er å sitte ved spisebordet sammen med den lille familien min og spise god mat. A og jeg har den lille utfordringen at jeg er vegetar og det er han ikke. Mange ganger spiser vi rent vegetarisk, men noen ganger lager han noe kjøtt ved siden av (økologisk kjøtt, så klart), og det er noe jeg har vennet meg til, og så lenge det er økologisk vil jeg ikke utsette noe på det. I går lagde vi hjemmelaget mango lassi og pitabrød med forskjellig fyll. Jeg lagde chili sin carne og hadde i, og han økologisk kylling. Jeg har vært vegetar i en del år nå, (5-6 år, vil jeg mene), og kan absolutt anbefale det til alle. Før i tiden slet jeg veldig med depresjon, og hadde vanskelig for å holde en stabil vekt, men etter jeg ble vegetar er den depressive siden blitt minimert noe voldsomt, og jeg føler meg rett og slett sunnere og gladere. Og hva er vel bedre enn å spise med god samvittighet? Jeg går til jevnlige sjekk hos legen min og får tatt blodprøver, og hun sier jeg er sunnere enn de fleste hun kjenner, så det er jo bra! :) Hva er dine spisevaner? Sverger du til kjøtt uansett hvor det kommer fra, eller prøver du en litt mer etisk tilgang til det? :)

The Classics

 • 26.05.2014 - 15:36


Wearing: Jacket: Saints & Mortals, tee: Maché, jeans: vintage, sunnies: Ray Ban, bag & sandals: Bianco Footwear 

Jeg har funnet de perfekte sommersandalene hos Bianco. De utgjorde det perfekte antrekket for meg, der jeg følte meg 100 % avslappet og fab. Man kan vel aldri gå helt galt med klassikerne? Jeg har satt meg som mål å kjøpe flere boyfriend-jeans. De er så fine og kan gå til så mange ting, men jeg synes det er så vanskelig å finne de perfekte. Så hvis dere der ute skulle sitte på en hemmelighet av dimensjoner; nemlig hvor man finner det perfekte paret, så send meg en brevdue, kommentar eller flaskepost, så blir jeg nemlig så glad! Disse fant jeg i en av de beste Vintage-fooretningene i Køben, nemlig "Episode" i Larsbjørnsstræde, til den nette sum av 120 kr (mener jeg, det er en stund siden), og de har blitt så flittig brukt at det nesten er flaut. 
Forresten, så fikk jeg en ny tatovering forleden natt som jeg gleder meg til å vise dere. Sommeren i Køben er bare perfeksjon for tiden, og det beste jeg vet er å sykle rundt i byen og se alle menneskene som koser seg og nyter den fine byen vår. Jeg håper også dere koser dere uansett hvilken by som er din! :)

Roskilde countdown

 • 24.05.2014 - 19:33
Nedtellingen til festivalenes tid er begynt for lenge siden, og dette året surfer jeg atter en gang på festivalbølgen i retning mot Roskilde. Jeg oppstøvet noen gamle bilder fra Roskilde festivalen. Noen av de går faktisk tilbake til 2009. Det er så morsomt å se hvordan A og jeg var i 2010. Det føles nesten som et helt annet liv. Til sommeren er det 5 år siden jeg stalket etter han gjennom hele København, i håp om å møte han igjen etter et mislykket første møte. Jeg møtte han den kvelden, og da jeg prikket han på skulderen sa han; "Åh, jeg trodde aldri jeg skulle få se deg igjen!". Gjett om jeg ble rød i trynet da. Nå bor vi sammen i leiligheten hans og har fått verdens fineste hund sammen, så man må si tidene forandrer seg. Vi skal begge to på Roskilde i år også, og selv om det er ufattelig gøy og koselig å være sammen med kjæresten sin på Roskilde, så savner jeg fremdeles jenteturene, der all moral ble lagt igjen hjemme, og det var morro fra morgen til kveld. Jeg satser på at bestissen min, Karen, snart får tatt seg sammen så vi kan lage en jentetur på Roskilde atter igjen. Nå er jeg dessverre blitt så kjedelig at jeg ikke bor på selve festivalplassen lenger, men har kjøpt et telt og en plass i "Get a tent"-området, som ligger rett bak den Oransje Scenen. Før jeg atter går til innkjøp av våtservietter, tørrshampo og ørepropper, og pakker ryggsekken, så kan jeg kose meg med forventningene til dette årets festival og se på bilder fra de andre årene imens :) Skal du på festival i år? Hvis ikke, så anbefaler jeg det på det sterkeste, selv om du ikke er "telt-typen", for det er bare så ufattelig morro :) 

Lace, crop top & nude tones

 • 24.05.2014 - 11:32


Wearing: jacket: Topshop, rings & crop top: H&M, skirt: Vila, shoes & bag: Bianco

Her er hva jeg hadde på meg i går. Noen ganger må jeg bare legge skinnjakken på hyllen og finne det feminine i meg frem. Det er så fint med nude toner, spesielt nå om sommeren. Denne jakken fant jeg i skapet mitt, og ble faktisk litt sur på meg selv for at jeg ikke har gått mer med den. Den er jo perfekt nå til lune kvelder. Note to self: sjekk ut skapet og varier mer. Toppen er faktisk en bikinitopp fra H&M i XL, som jeg syntes passet så fint som crop top i stedet for. Jeg gleder meg til å bruke den flittig på Roskilde festivalen som kommer snart :) Er det noen av dere som skal på Roskilde? :) 
Håper dere får en fantastisk lørdag! Vi snakkes senere <3 :) 

In love..

 • 23.05.2014 - 18:43

From Annarvitiello

Jeg har helt forelsket meg i dette bildet, og jeg skulle gitt hva som helst for det settet. Nydelig farge og helt perfekt utskjæring. Jeg liker <3

Home details

 • 23.05.2014 - 18:38

'

Jeg fikk endelig tatt meg sammen til å pakke ut i dag, så nå er alt på plass i skapet igjen, heldigvis. A og jeg kjøpte noen gamle fruktkasser, som jeg bruker til dekorasjon. Akkurat nå står noen av skoene mine inni, men tanken er å ha noen bøker og diverse pynteting. Jeg liker å mikse gammelt med nytt :) Nå er det så fantastisk vær her i Køben og jeg må løpe til konsert, men forhåpentlig kommer det et outfit-bilde senere :) Håper dere har en fantastisk fredag og får en nydelig helg! :) 

Hytteliv

 • 22.05.2014 - 20:31Å være på hytten er det samme som å være i paradis for meg. Denne gjemte perlen nede ved sjøen ble bygget av morfaren min for lenge siden og alt interiøret er fra 60-tallet eller før. Jeg har tenkt flere ganger på å lage en moteserie i den, for den ville bare passe perfekt. A og jeg var der ute i fire dager, og vi opplevde alt fra sommersol til høstregn, så hjort, mink og niser som lekte i vannet rett utenfor hytten (dere kan skimte den ene på det nederste bildet). Alt i alt var det en perfekt tur, der man virkelig får koblet av fra avhengigheten av de sosiale mediene. Det er nemlig ikke internett der ute og det passer meg fint å dra på avvenning. Hehe. A klager alltid over at jeg er så avhengig av mobilen min, så en tur uten var på sin plass. Er det flere enn meg som er avhengig av mobil? Så kan jeg skylde på at jeg ikke er den eneste, haha :) 

Onepiece

 • 22.05.2014 - 19:58


Wearing: onepiece: H&M, bag: Chanel, shoes: Acne Studios

Wuhuu! Jeg er på nett igjen! Det var faktisk en herlig ro som spredte seg inni meg, når jeg så iMac´en vente på det (for en gangs skyld) ryddige skrivebordet mitt. Nå er det dags for forsinkete antrekk, som dette jeg hadde på meg på selveste bursdagen min; nemlig den 17. mai :) Den beste dagen i hele året, om jeg må si det selv.

Jeg som ikke er så glad i å vise ben hadde litt kleskrise før jeg reiste fra Køben, så da jeg fant ut av at jeg hadde venninnen min sin onepiece i klesskapet, var den kleskrisen kjapt løst. - Tusen takk for lånet, Sabine! Jeg valgte klassisk tilbehør med få smykker og holdt det i gull-toner sammen med vesken. Pumpsene fra Acne følte jeg skapte litt mer liv i antrekket mitt, og blomstermønster er jo bare så fint nå :)

17. Mai

 • 18.05.2014 - 13:51


Jeg startet dagen med å få vannmelon av den fine søsteren min, før jeg spiste frokost med resten av familien og fikk gaver. Så dro jeg til Flesland for å hente A, så vi kunne dra til byen. Været var jo helt perfekt til Bunad, så vi kunne sitte ute og drikke hvitvin og kose oss, uten å fryse. A hadde laget den gøyeste gaven til meg: hele dagen fikk jeg små bokstaver som til slutt dannet et ord, som utgjorde gaven min. Han hadde til og med laget et lite spill så jeg skulle spille meg frem til ordet. - kreativ type!:) Heldige meg får en tur til USA av han. Jupp. Det er ganske utrolig :) Så nå må vi begynne å planlegge :) Men først skal vi en tur ut på hytten de neste to dagene :)

-Håper dere koser dere i finværet <3 :) 

creamed coat

 • 18.05.2014 - 13:22Wearing: Coat: H&M, jeans: vintage, bag: Chanel, shoes: Zara.

Her var jeg og søsteren min ute i Bergen for å spise sushi. Jeg hadde jo bursdag i går, og det var en helt perfekt dag. Heldigvis skinte solen så man slapp å pakke seg inn i regntøy. Alt i alt var det en perfekt 17. mai :) Jeg har flere bilder, men siden jeg blogger fra "hjemmedataen" til min mor, så går det ikke helt med kameraet mitt sin software og denne dataen. Jeg savner iMac'en min i Køben. Haha. Det neste jeg skal investere i er en Macbook Air, så jeg kan blogge overalt, uten å stresse. Jeg får heller vise dere noen av bildene jeg har tatt med mobilen min, selv om det ikke er super kvalitet :)
Håper dere hadde en fantastisk 17. mai! :) - det er jo faktisk årets beste dag :)

17. mai inspo

 • 14.05.2014 - 15:25

Nå er det snart 17. mai, og ikke nok med at det er den gøyeste dagen i året bare på grunn av at vi en gang for 200 år siden fikk selvstendigheten vår, så er det jammen meg bursdagen min også! Jeg reiser allerede i morgen sammen med Berta, mens jeg skal hente A på flyplassen på selve dagen. Herregud, som jeg gleder meg. Er det en dag i året som jeg virkelig elsker, så er det den 17. mai. Jeg vil faktisk påstå det er den beste dagen i året å ha bursdag på :) Har dere funnet antrekk enda da? Jeg tenker fremdeles på hva jeg skal ha på meg om kvelden, for om dagen er det selvsagt bunad som gjelder. Jeg har lyst på en blomsterkrans i håret i år, og er litt i tvil om jeg skal bestille en fra blomstermannen, eller lage en selv. Uansett må jeg jo kjøpe blomster :) Har du tenkt til å ha krans? I så fall; hva gjør du? :) Her er litt inspirasjonsbilder. <3 

Rudolph Care

 • 13.05.2014 - 17:26


From Rudolph Care

Jeg kjøpte denne med meg fra tax-free´en, siden jeg har hørt så mye bra om merket. Jeg bruker høy faktor i ansiktet, og da er jo denne perfekt. Det er et dansk, økologisk merke som ikke tester på dyr, og det liker vi! :) Jeg gleder meg til å prøve den og fortelle hvordan den er! :) 

Shades of blue

 • 13.05.2014 - 17:22


Wearing: kimono: H&M, swimsuit: Zara, shorts: Ebay, espadrillos: Pavement from dope.dk

Jeg vet jeg har postet dette antrekket før, men her kommer det i mye bedre kvalitet. Jeg elsker kombinasjonen av de forskjellige blåtonene. Det føltes helt perfekt å gå langs stranden og matche middelhavet. Her tok vakre Emilie og jeg noen kjappe bilder, mens vi gikk i retning mot Denia for å finne noe å spise. Det var en fantastisk gåtur når utsikten var så vakker. 
Forresten, så kjøpte jeg denne blå neglelakken jeg har på på bildene der nede. Line tipset meg om top-coaten som skulle være vanvittig bra, så da kjøpte jeg den i blå også. Den er fra et engelsk merke som heter Essence. Jeg har aldri sett det merket før, og det er virkelig den beste neglelakken jeg noensinne har prøvd. Så hvis noen faller over det, gi en lyd til meg! :)

Håper dere har en fantastisk dag <3  

Striped sweater // Sommerstilen

 • 12.05.2014 - 21:59Wearing: sweater: Zara, bag: Bianco, sunnies: Céline, shorts: Ebay, espadrilles: Pavement

Denne genseren har bare vært gull verdt siden jeg kjøpte den på Zara. Den er perfekt til å slenge over uansett hvilken anledning. Det blir nok sommergenseren min, selv om jeg vet jeg har brukt den veldig mye allerede. Her er jeg igjen på den vakre stranden i Jávea. Det er perfekt at jeg har noen outfitbilder på lur, siden været her i Køben er regn, regn og atter regn. Nå kan dere få se hvordan jeg tolker sommermoten. Jeg gleder meg sånn til Roskilde Festivalen. Det er så fantastisk at Coachella er før alle de andre, for så kan man bli helt perfekt inspirert til man selv skal på festival :)

Har du noen spennende sommerplaner i år? :) 

The Little Black Dress

 • 11.05.2014 - 22:04


Wearing: dress: COS, bracelets: Zara, bag: Bianco

En av de siste kveldene ble tilbrakt i  den vakre byen Javea i denne kjolen fra COS. Med The LBD kan man jo aldri gå helt feil, og dessuten syntes jeg det var perfekt å være helsvart med noen få iøynefallende detaljer. Denne vesken fra Bianco Footwear er helt genial, da den har en rem som kan tas av og på. Jeg brukte den stort sett som clutch der nede, og for en som elsker den rockete stilen som jeg gjør, ga den alle antrekkene mine en litt røff karakter.  Åh, som jeg allerede gleder meg til neste gang jeg skal reise med jentene <3 

By the pool

 • 11.05.2014 - 16:36I kalde København drømmer jeg meg tilbake til svømmebassenget i Spania. Late, varme soldager med fine jenter er det beste jeg vet. Jeg brukte solfaktor 50, solbriller og solhatt der nede. Jeg nekter å se ut som en sviske når jeg blir gammel. :) Hvordan er søndagen deres? :) 

Flashback

 • 11.05.2014 - 10:23


Wearing: jacket & sweater: Vintage, skirt: Topshop, shoes & bag: Bianco Footwear

Nå er jeg tilbake igjen i Køben. Jeg savner Spania og de andre jentene så mye at det nesten gjør vondt. Her er noen bilder fra den ene kvelden. Jeg lover det kommer flere senere, når jeg er hjemme igjen fra familiebesøk :) Håper dere har en deilig helg! <3 

Playa del Cala del Moraig

 • 08.05.2014 - 13:30Wearing: bikini: Ebay, hat: & Other Stories, sunnies: Céline

Forleden dag dro vi til en strand Binta hadde fått anbefalt. Utsikten var helt slående og vannet var krystallklart. Vi tilbrakte hele dagen der før vi dro videre ut for å spise.
Jeg følte meg litt som en pin up-jente i denne bikinien. Den passer perfekt for meg som er en sucker for highwaisted. 
Denne dagen var bare helt magisk. Vi har leiebil, så føler virkelig vi er på roadtrip. Vi får jo sett de mest fantastiske stedene vi hadde gått glipp av hvis vi ble hjemme på terrassen rundt svømmebassenget.
Nå når det er litt langt mellom oppdateringene på bloggen, kan dere følge meg på Instagram hvis dere vil: hannetorseth. Håper dere får en fantastisk dag! <3 

By the pool outfit

 • 08.05.2014 - 12:21


Wearing: sunnies: Céline, top: H&M, shorts: Ebay, shoes: Zara, bag: Bianco Footwear

Dagene her nede med jentene er så herlige, så jeg bestemte meg for å bli her litt ekstra. Egentlig skulle jeg fly hjem i dag, men jeg endret billetten min, så nå skal jeg først hjem på lørdag :) Juhuu <3 
Jeg har fått låne vakre Emilie (gjør dere selv en tjeneste og sjekk ut den fantastiske bloggen hennes) sin data, så nå kan jeg endelig vise dere bilder her fra turen :) Dette var antrekket mitt den første dagen, og skoene mine matcher Line sitt svømmebasseng. Hehe. Koser dere dere hjemme? Håper dere har sol og varme også! :)  

Snapshots from España

 • 08.05.2014 - 01:03

Vi koser oss så mye! Jeg har tatt så mange flotte bilder, som jeg gleder meg til å vise dere :) men det kan jeg først når jeg kommer hjem til iMac'en :)

Sweet life

 • 04.05.2014 - 22:12


Spottet: En liten, bleik nordmann i Spania

Vi er ankommet Line sitt hus her i en koselig by utenfor Alicante. Denia er den nærmeste byen, som jeg gleder meg til å utforske i morgen. Huset til Line er fantastisk, og jeg har fått mitt eget rom, og vi har svømmebasseng, sitrontrær og en fantastisk terrasse til å utnytte til det fulle. Jeg koser meg sånn! Nå må jeg skynde meg, for vi skal ut på pubcrawl og de andre jentene maser på meg for at jeg skal bli ferdig. Gleder meg til å vise dere mer i morgen! :) 

Spain

 • 04.05.2014 - 16:56

Så er jeg tilbake igjen i Spania. Livet er herlig, været er herlig og selskapet er fantastisk <3

Prepping for Spain

 • 03.05.2014 - 18:42


Bikini &kimono: H&M, hat: & Other Stories, espadrillos: Pavement, sunnies: Prada

Åhh.. Som jeg gleder meg til å komme ned til varmen igjen. <3 Aller mest gleder jeg meg til varmen, og etter det så gleder jeg meg til å le med fine jenter og sippe vino blanco dagen lang. Hvis dere følger med på Instagram kontoen min (hannetoerseth), så vet dere hvor høyt jeg elsker hvitvin <3 

Hund og vannmelon

 • 03.05.2014 - 18:26

Jeg drar til Alicante i morgen for å tilbringe de neste dagene i solen med noen fantastiske jenter, og det feirer jeg med å spise vannmelon og høre A spille gitar her i hjemmet. I dag har kjøpt meg en ny kimono på H&M, sammen med en bikini. Gleder meg til å vise dere, men aller mest gleder jeg meg til å ha det på nede i varmen <3 

Summer essentials

 • 01.05.2014 - 11:27

Kjæresten min og jeg jobber veldig mye hver for oss, så da var det deilig å kunne ta noen timer i parken i går, bare han, jeg og Berta. Man må jo nyte solen mens den er der :) 
Jeg klarer meg ikke uten høy faktor i ansiktet, når jeg er ute i solen. Jeg bruker Kiehl´s Actively Correcting & Beautifying BB Cream med faktor 50. Jeg orker rett og slett ikke å se ut som en sviske i ansiktet når jeg blir eldre. Nå blir jeg snart 25 år, og jeg merker allerede linjene rundt øynene er begynt å vise seg. Så om sommeren er det både hatt, solkrem og solbriller som gjelder for meg. Ellers er jeg nødt til å ha på meg leppepomade, helst med høy faktor, for ikke å få munnsår. Det er virkelig de to tingene jeg ikke klarer meg uten om sommeren. Ellers er espadrillosene mine med, Elle-bladet og den herlige strand/park-bagen jeg fant hos Monsoon. Den er så fin med pom-pom´er på :) Nyter dere været i Norge? Jeg hører det har snødd diverse steder? 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits