i wouldn´t mind

 • 29.06.2013 - 17:03

I dag drømmer jeg at det er sol og varmt i Køben, og jeg kunne hatt på meg dette;

 

Vest: Saint Laurent Classic Motorcycle Vest
Skjørt, BH, sko, lue, veske: River Island
Smykke: Dannijo
Leppestift: NARS

via polyvore.com

New in

 • 29.06.2013 - 14:31

Jeg har shoppet litt her den sidste tiden. Jeg prøver å holde det på et minimum fordi jeg skal på Roskilde, men man finner jo litt her og litt der.
Donn Ya Doll på Istedgade hadde utsalg, og jeg tok min faste shoppe-makker med for å sjekke sortimentet. Det var utrolig mye fine klær, men det ble med et headband og et smykke for meg. Men Tine endte opp med en fantastisk rå og kul, mørk denim-vest.
Sneakers har aldri vært min ting, og jeg har egentlig syntes at det så helt feil ut, med fasjonable jenter som gikk med sneakers. Men da jeg så de lavendelfargede fra Reebok, ble jeg litt forelsket.
Og i går fant jeg de ultimate Roskilde-skoene; Converse (selvfølgelig). Bortsett fra at det regner da.. Så jeg må nok frem med sjøstøvlene.

Elsker simple smykker man kan style sammen med andre smykker og få et mer "systematisk rot"-look.

Den fargen altså...Til et helt svart, klassisk outfit vil disse være midt i blinken. Jeg elsker jo kontraster, som sagt.Dette er de mest behagelige, letteste shortsene jeg noensinne har hatt på. Når solen titter frem, kommer disse fluks på. Fra WonHundred.

LadyBoheme with a rock attitude

 • 27.06.2013 - 19:46

Da jeg våknet i morges fikk jeg lyst til å løpe en tur, men det endte med at jeg tok Berta med, og vi gikk tur i tre timer. Så litt mosjon fikk jeg.. Skulle egentlig på middag i dag, men den ble avlyst, så da er det bra at hjertevenn (Sabine) kan komme med nagler så vi kan lage magevesken min. Hun er så snill, og gleder meg til å vise det ferdige resultatet til dere :)
Dagen har ellers blitt tilbrakt utendørs, og tankene har handlet om hvorvidt vi får tak i et telt til Roskilde eller ei. Jeg prøver å bagatellisere det, men det er en viktig detalje (da-a) når man skal på festival. Jeg håper på å få ordnet det i morgen. A reiser til Finland med Black City for å spille i helgen, og det er der Roskilde Festivalen åpner, så det er sånn sett opp til meg og en annen som vi skal ligge i camp med, om vi får skaffet plass til campen vår. Det er sånn at når gjerdet velter, så har folk arrangert at de sterkeste og forteste løper med lite bagasje, og setter opp hvor campen skal være, til de andre trege kommer med teltene. Jeg har alltid vært den trege som går med 3 personer sin bagasje, og tro meg, det har passet meg utmerket. Men dette året er vi sannsynligvis kun to som kan løpe. Så jeg må, med de små kommodebeina (hvis noen er i tvil, så betyr det at man har korte bein) jeg har, prøve å løpe fra de andre. Kryss fingre for at meg og beina mine overlever.

I dag har jeg ellers følt litt på boheme-vibes (kanskje jeg blir inspirert av at Roskilde nærmer seg), og iført meg den røde kjolen min. Jeg har ellers tonet uttrykket ned med vintage skinnjakken min og boots i stedet for sandaler. Som sagt før, så er jeg en sucker for kontraster.

Her er dagens outfit;Jakke: vintage fra Camden, hatt og kjole; H&M, smykke; KANT by Rahbek

ain´t it fun // paramore

 • 27.06.2013 - 19:25

Konserten med Paramore var over alle forventninger! Hvis jeg skulle velge en stemme i hele verden, vil jeg ha Hailey Williams sin. Før hadde jeg lyst på Sheryl Crow sin, men ah ah, det er nå endret. Blodet mitt bruser når jeg er på fantastiske konserter, og man kan oppleve så mange følelser i løpet av en time. Hvis man vil ta en trip down Memory Lane, er det bare å se om yndlingsbandet ditt fra ungdomstiden fortsatt er aktive, og tro meg, nostalgien kjenner ingen grenser. Sånn hadde jeg det da A og de (Black City) varmet opp for 3 Doors Down her i Køben. Det er ungdomsbandet mitt number one, så hele opplevelsen var ekstremt nostalgisk for meg. Ja, jeg felte visst en tåre eller to. 
Nå er Roskilde Festivalen rett rundt hjørnet, og det skal bli så bra! Jeg skal prøve å blogge fra iphonen min, så forvent ingen fantastisk bildekvalitet ;)

Her er noen bilder fra Paramore konserten;

 

 

 

Outfit

 • 25.06.2013 - 15:03

Tenkte jeg ville vise dere gårsdagens outfit, da jeg ikke nådde å poste det i går. Vi var på konsert i går med Paramore. Det var awesome. Mer om det senere. Her er hvertfall noen få bilder:

Skjorte og kjole: H&M, veske: Topshop, smykke er Kalypso av KANT by Rahbek.

Hjertevenn

 • 24.06.2013 - 16:57

Forrige gang Sabine var her, lånte jeg sandalene hennes. I helgen da hun var her ble jeg så begeistret for magevesken hennes med nagler, at jeg bestemte meg for å kjøpe meg en. Da jeg kom hjem fra shoot i går, fant jeg på bordet både sandaler og mageveske, som hun har kjøpt til meg. Hun er nok verdens snilleste og søteste venninne. Nå blir magevesken et lite DIY-prosjekt, hvor vi skal ta nagler på den. Så er jeg all set to go til Roskilde festivalen. Juhu!

music video shoot

 • 24.06.2013 - 16:29

I går holdt vi på med å filme den nye musikkvideoen til Black City hele dagen. Fra kl 0700 til kl 2100. Det var kjempegøy og selvfølgelig litt slitsomt med en så lang arbeidsdag.
Jeg var stylist og makeupartist på den og stod for styling av bandet og sminking av skuespillerne. Jeg gleder meg sånn til å se resultatet! Det var litt slitsomt på første settet fordi himmelen bestemte seg for å åpne slusene sine, og der ble det en smule stressende med å finne presenninger til utstyret, så ikke hele produksjonen og utstyret gikk i vasken, men vi klarte det! På tross av det holdt vi tidsskjemaet noenlunde, med kun 20 min i overtid. Alle menneskene er så flinke og talentfulle, og jeg er så glad for at jeg får lov til å slå krefter sammen med dem.

Som lovet hadde jeg kameraet mitt med, men det er så typisk meg, at når jeg er travelt opptatt med noe, så glemmer jeg andre ting, så som å ta bilder i dette tilfellet. Noen bilder ble det dog til, og dem gleder jeg meg til å vise. Som dere kan se, er Berta også med. Hun er blitt en stilig, liten hund etterhvert, som liker å være der det er kameraer.

 

 

Nummeret heter "Fire" og det samme gjør albummet. Det beste er faktisk at dere kan sjekke det ut allerede nå, for platen er ute ;)

 

Simplicity

 • 22.06.2013 - 13:17

Outfittet mitt er som hjernen min i dag: simpelt. Litt for mye latter og øl i går har en tendens til å fucke litt med hjernen min.
Det er de mest spontane by-turene som blir de gøyeste. Jeg er trøtt, men glad, og litt stresset, for nå er det innspilling av musikkvideo i morgen og skal til byn for å hente de siste tingene. Skal virkelig huske og ta kameraet mitt med i morgen, så jeg kan vise bilder på bloggen :)  Nå må jeg løpe til byn. Snakkes :)

 

Buksedrakt lånt fra Sabine, smykke; MOSS Copenhagen, Øredobber og ringer; KANT by Rahbek

Seize the moment

 • 21.06.2013 - 22:35

Jeg har vært ganske irritert på meg selv over at jeg glemmer å ta med kameraet mitt på det seneste. Jeg har nemlig opplevd veldig mange gøye ting, og det er sånne ting som skal bli gjort udødelige via et kamera. Men et sikkert sted å ta bilder er hjemme. I dag har jeg vært inne i byen og undersøkt mulighetene for outfits til Black City sin musikkvideo i helgen, mens jeg har levd på en slagt lykkerus fordi tingene har gått min vei på det seneste. Det er morsomt som skjebnen noen ganger redder humøret og dagene dine ved å vise litt good will. Jeg er så takknemlig for alt jeg opplever. Trygt plassert hjemme med den beste Sabine, prøver vi å få minnene om denne kvelden til å leve i cyberspace for evig. Det kan være det kun er outfitbilder for dere, men for meg er det bevis på kjærlighet mellom to venninner, mye latter, snakk om profiler, hvilken side man er best fra, mimring fra Kings of Leon konsert i 2009, whiskey-shot, sminke og takknemligheten over en hud som er forholdvis uten rynker.

 

 Nå skal vi snart til byn, når regnet slutter. Håper dere får en fantastisk kveld!

You´re in the army now..

 • 21.06.2013 - 21:24

Oh-oh-oh - you´re in the army...now.

Hellz yeah. Jeg ELSKER Bianco! Var nede og hente velkomstesken min i dag, og ble kjempeglad! Tusen takk til Bianco for denne muligheten :)
 

Bianco fashion army # something

 • 20.06.2013 - 20:26

Wow! For lenge siden sendte jeg inn en søknad om å komme med i Bianco Fashion Army, og tenkte at jeg sikkert ikke ville komme med, men... I dag fikk jeg beskjed om at jeg nå er offisiell Fashion Army Officer! Herregud, så glad jeg ble! Jeg er valgt ut som en av 60 ut av 2800 nordiske ansøkninger, og er allerede blitt fan av flere av de andre offiserer sine blogger.
Jeg er tilknyttet Bianco på Købmagergade her i København, og det kunne ikke passet meg bedre. Jeg er veldig glad for at jeg søkte, fordi Bianco faktisk er en kjede som jeg er stor fan av, da de jo lager fantastiske sko! Gleder meg til å se hvor det bærer an videre nå, og å holde bloggen oppdatert.

I dag er det så ufattelig varmt i Køben, så jo mer vind som kommer under skjørtet, jo gladere blir man.
Jeg har vært utrolig travel på det seneste, med photoshoot for de nye designere fra designskolen her i København, private kunder, innspilling av musikk-video i helgen og innspilling av musikk-video denne helgen også. Gleder meg til å vise de på bloggen.


Her er meg i sommer-outfit i dag;
Topp: vintage fra mor, skjørt: vintage fra Episode, sko: & Other Stories, veske: Chanel.

Jeg har også fått en ny piercing! Kun i øret, men er litt stolt over meg selv allikevel ;)

Azzedine Alaia

 • 10.06.2013 - 18:32

Er den lille mannen innenfor moteverdenen som har kolossal betydning. Han er førstevalget til flere av de største kjendisene, så som Michelle Obama, Rihanna, Jada Pinkett Smith, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian for å nevne noen. Når man ser de feminine, detaljerike, simple, men allikevel avanserte kreasjonene hans, skjønner man godt hvorfor han er så populær som han er. Jeg er helt forelsket i designet hans, og hvis jeg hadde hatt pengene til det, hadde jeg kun gått med Azzedine Alaia sko. Han er en ekspert på utskjæringer, og sandalene hans har en kvindelig eleganse over seg, som ikke lar seg skjule.

Hvem hadde vel ikke falt for en kjole som hyller de kvindelige formene og fremhever dem? - Jeg hadde hvertfall. Han viser med signaturkjolene som har stort skjørt og er kroppsnære fra livet og opp, at det er helt fint å være en kvinne med former, det er nesten et must. Og hvem kan vel glemme den røde drømmen av en kjole som Rihanna hadde på seg til the Grammys.

Se bare her; 

 

Hvis jeg skal si noe tåpelig på slutten av dette innlegget, så må det være; "Would if I could".

 

Will you still love me when I'm no longer young

 • 10.06.2013 - 16:20

Noen ganger er det linjer i tekster som treffer et sted i hjertet ditt. Overskriften er en sånn linje for meg. Det er fra soundtracket til The Great Gatsby, hvor Lana Del Rey synger. Anbefaler å sjekke sangen ut. Den er vakker som the Great Gatsby også er. Visuelt er filmen en eksploderende opplevelse for oss som kun har sett bilder og dagdrømt om Charleston-tiden.

Her er meg i dag;
Sko: & Other Stories, jakke: whistles, kjole: Zara, veske: chanel, smykke: Zara.

 

Lytt og bli forelsket:

 

 

Quick outfit

 • 08.06.2013 - 11:43

Blir et kjapt outfit-innlegg. Håper dere får en strålende dag!

Veske: Ecco, kjole: St. Tropez, sko: Other Stories, jakke: Whyred

Hei og hå

 • 07.06.2013 - 19:38

Nå må jeg gå! Verdens beste mor har valgt å besøke sine døtre i kbh, så nå skal vi ut og spise. Vi har vært ute i hele dag og nå er vi klar til å dra ut igjen, etter et lite opphold i legenheten. Vi må heller skynde oss ut igjen, for det er total sommer ute! Diggi.

Ringer fra KANT, øredobber fra Mango, kjole fra Zara, veske fra Chanel.

my job

 • 05.06.2013 - 18:20

Det er ikke så ofte jeg poster bilder fra når jeg jobber. Hvorfor vet jeg egentlig ikke.. Jeg glemmer veldig ofte kameraet mitt, så det kan være en grunn. Men her om dagen husket jeg det, da jeg sminket sangerinnen Ida Gard til det nye coveret hennes. Det var i det koselige foto-studiet til den flinke fotografen Anders Ladegaard, nede ved Nyhavn i Køben, og det er bare så vakkert hele det området.

 

Se så vakker hun er!

 

Her er den forrige singlen til Ida. Hun er en fantastisk flink sangskriver og sanger.

Casual wednesday

 • 05.06.2013 - 12:18

Nå må jeg løpe til byn! Det er Danmark sin nasjonaldag i dag, og jeg skal inn og møtes med min kjøre søster og Turid. Det er dumt, for Danmark gjør absolutt ingenting for å feire nasjonaldagen. Tenk hvis de hadde feiret som i Norge. Ahh.. Det hadde vært noe. Men men. Off I go..
Sko: Zara, jakke: whyred, veske: ecco, øredobber: KANT

DISTORTION #2

 • 03.06.2013 - 20:40

Jeg beskrev jo DISTORTION i forrige innlegg, så her er litt flere bilder fra den fantastiske gatefesten, hvor hele København er ute og fester med:

 

 
outfit

 • 03.06.2013 - 20:25

Til distortion hadde jeg min fine venninne Sabine på besøk. Hun hadde flere smykker med, som jeg fikk på. Det er mine yndlingssmykker. Jeg går stort sett ikke med annet enn KANT-smykker :)

Alle smykker fra KANT

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits