MINT

 • 30.06.2014 - 21:46


Earing: jacket: vintage, top: Zara, jeans: H&M, shoes: & Other stories, sunnies: Ray Ban, clutch: Bianco

Gårsdagens forskjellige nyanser blir her vist i gaten ved Søerne her i Køben. A spanderte thai-mat fra det beste stedet i byen; nemlig Thai Pan på Korsgade 1. Det passet meg helt perfekt å være ganske så tilfeldig. Jeg hadde virkelig bare slengt det på rett før jeg gikk ut døren. Jeg elsker å mikse & matche. High fashion funn vises sjeldent på denne bloggen, for det er bare ikke meg. Ja, jeg har en Chanel-veske, men den blir like mye brukt som denne clutchen jeg fant på Bianco til 19 kroner. 
Berta er med hvor enn vi går, og nå når jeg har fått ny jobb så spørs det om hun ikke blir en aldri så liten kontorhund :) Jeg hadde hvertfall første dagen min som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics i dag, og det var bare helt perfekt! :) Mer om det i et senere blogginnlegg.
Jeg håper dere nyter sommeren til det fulle! <3

Inspiration

 • 29.06.2014 - 21:48Emily DiDonato for french Vogue

Jeg ble litt bergtatt av disse bildene og tenkte jeg ville dele de med dere. 

Via den danske bloggen Lykke

The Classics

 • 29.06.2014 - 14:55


Wearing: jacket: vintage, sweater & shoes: Zara, jeans: vintage, sunnies: Céline, jewelry: Dansk Smykkekunst

Et forsinket antrekk kommer her. Jeg vet jeg går mye med denne stripete genseren, men jeg er bare så glad i den. Den er helt perfekt casual, og den går til det meste. Snart går turen til Roskilde, og jeg skulle fått ordnet vipper og bryn før den tid, men jeg tror ikke jeg når det. I morgen er første dagen i den nye jobben, og tirsdag går med til et spennende møte, som jeg håper kommer til å gå kjempebra. Jeg gleder meg, hvertfall! Og på onsdag drar vi til Roskilde. Wuhuu. 
Jeg håper dere har en fantastisk dag med bedre vær enn meg! Her regner det skikkelig, mens jeg og A sitter inne og hører på Asgeir Trausti, og Berta sover under pleddet i vinduet. Vi har det ganske greit når jeg tenker meg om :) 

Flowers

 • 29.06.2014 - 14:38Våknet opp til disse. Fin mann <3 

Dansk Smykkekunst

 • 27.06.2014 - 21:27


Dagen i dag har rett og slett vært helt magisk. Etter å ha levert eksamen, måtte jeg skynde meg videre til Dansk Smykkekunst, som er et danskeid firma, som nettopp har vunnet hederspris for deres innsats for dansk eksport. Med andre ord; de er flinke! Det finnes litt til enhver smak, og i dag valgte jeg mine favoritter som kommer i katalogen deres. Jeg brukte så lang tid på å finne mine 10 favoritter, for det var jo så mye å velge mellom. Jeg valgte mest oxidert sølv og de klassiske stykkene. Det gode ved kolleksjonen er at man kan mikse og matche, så hvis du vil gå for et enkelt uttrykk, så velg et klassisk smykke, og hvis man vil være litt villere, kan man adde flere til antrekket, for et mer statement look. 
De var bare så fantastisk snille og søte, og verdens søteste kontorhund tasset rundt med de store potene sine og var så forsiktig. Åhr, drømmen min er å eie et stort hus og en hage, der Berta og en Grand Danois kan løpe rundt i hagen. 
Sjekk ut hjemmesiden deres her og facebook siden her

Hallelujah

 • 27.06.2014 - 20:28

Oh happy day! Jeg avleverte eksamen i dag, etter å ha rettet den til kl 0500 i morges. Så nå er det ikke mer skole på meg på noen måneder. Herregud, så lettet jeg er! Det har bare vært en pine i bakhodet hele tiden, som endelig er vekk. Lenge leve ferier! I morgen skal jeg sminke, men først skal jeg ta en velfortjent eksamensøl sammen med den fine klassen min i kveld. 

Grunnen til at jeg er hoppende glad (bokstavelig talt) på bildet, er fordi jeg har fått drømmejobben! Ih, jeg er så glad, jeg kan nesten ikke komme ned på jorden. Jeg skal nå være marketingsassistent for e.l.f Cosmetics her i København,  der jeg skal skrive for den norske hjemmesiden, facebooken og instagram. Liker du e.l.f? Jeg har vært fan siden jeg fant ut at de ikke tester på dyr, noe som er veldig viktig for meg. Jeg gleder meg til å se hva den nærmeste tiden bringer :) Jeg begynner allerede mandag, for å bli satt inn i ting, før turen bærer videre til den beste begivenheten i året; nemlig Roskilde festivalen. Pokker, så bra det skal bli. Kryss fingrene for godt vær, da! For jeg har glemt sjøstøvlene mine i Bergen (ups).

Jeg håper dere nyter ferien og smiler dagen lang! :) 

Black & Simple

 • 25.06.2014 - 14:31


Wearing: dress: Sonia Wu, sweater: Cubus, sunnies: Céline, bag: Topshop

Gårsdagens enkle antrekk kommer her. Noen ganger er det greit med lite kjas og mas, og så bare fly ut døren helt i vatter. I går dro familien til Malaga, mens jeg sitter her og prøver å bli ferdig med eksamen. Bare en dag igjen, før jeg skal avlevere. Ah, det blir en lettelse. I dag byr på flere spennende ting, som jeg må skrive om senere, hvis alt går etter planen. Føler det er veldig mye som skjer for tiden. Jeg prøver bare å lene meg tilbake og nyte det, samtidig med å klare å følge med, for det er jo faktisk ganske gøy å prøve nye ting.
Nå er det jo snart Roskilde, og det gleder jeg meg så sinnsykt mye til. Jeg har allerede kjøpt roskilde-kjolen på Bik Bok i forgårs, og det er vel ingen overraskelse at det er Nette-kjolen, som alle har blitt så opphengt i. - Gleder meg til å vise dere hvordan jeg velger å style den :) Nå må vi bare krysse fingre for godt vær!
Jeg håper dere nyter ferien! Jeg misunner dere fremdeles :)

Musikkvideo

 • 25.06.2014 - 14:26

Jeg må bare få til å skryte litt over kjæresten min og bandet han spiller i; nemlig Black City. De er nettopp blitt utgitt i Tyskland og får veldig gode anmeldelser, så i den anledningen har de gitt ut en ny video. De skal turnere i både Tyskland og Danmark i sommer, og jeg gleder meg skikkelig til å få være med på Samsø Festivalen, den er nemlig så koselig. Hvis du liker rock, sånn som jeg, så er de absolutt verdt noen minutter av tiden din. Sjekk de ut på facebook her.
                

Hipster

 • 23.06.2014 - 23:40
Wearing: jacket: vintage Levi´s, tee: Zara, jeans: Cubus, bag: Topshop, headband: H&M, sunnies: Ray Ban

Jeg følte meg som en liten hipster i dag, der jeg spankulerte rundt i Købens gater iført både vintage og nytt. Jeg elsker denne jakken. - jeg har sagt det før og kommer sikkert til å si det mange ganger igjen; den går til alt. Thank you, Ebay! Jeg liker veldig godt det blå og det røde, som blir ført sammen til å matche gjennom t-skjorten. 
Jeg skal se om jeg ikke klarer å lage et kult antrekk i morgen, det hadde vært kjekt både for bloggen og for meg. Jeg trenger virkelig å føle meg fin snart, så jeg ikke råtner opp foran dataen :)
Hadde dere forresten en god Sankt Hans feiring? Vi så bål på søerne etter å ha spist på Sticks N´ Sushi i Nansensgade. Selv om det ikke kan måle seg med Tønnebålet i Bergen, så var det koselig allikevel :)
Håper dere får en fantastisk (forhåpentligvis fyllesykfri) dag i morgen ! :)

Foodie

 • 23.06.2014 - 23:28


... Det eneste riktige når foreldre er i byen (hadde lyst til å sette inn et <thumbs up> tegn her, men det blir heller et hjerte) <3 
Et helt perfekt eksamensbreak. 

All black

 • 23.06.2014 - 23:25


Wearing: jacket: Gina Tricot, jeans: Cubus, bag: Bianco, shoes: Pavement, headband: Noa Noa

Hjernen min holder på å stekes i denne eksamenstiden. Herregud, jeg gleder meg sånn til å være ferdig og holde ferie. Klarer nesten ikke å tenke på annet. Jeg fikk familien på besøk i går, og de reiser videre til Malaga i morgen, så etter det skal jeg ikke gjøre annet enn å skrive til jeg er ferdig. 
Her er et (litt kjedelig) antrekk fra i går. Helsvart er, som sagt før, det ene eneste svaret jeg kan komme på er riktig, når jeg ikke klarer å tenke ordentlig. Her med hårbånd fra Noa Noa, som jeg synes gjør det ellers klassiske sorte litt mer feminint og lekent :) 
Jeg håper dere har det fantastisk! <3 

Tia

 • 20.06.2014 - 00:34


Wearing: vest: 2nd female, blouse: Topshop Unique, skirt: oldie from my auntie B, hat: Zara, sunnies: Ray Ban, shoes: Bianco Footwear

Dette skjørtet arvet/fikk jeg av tanten min for flere år siden. Det passet perfekt til det varme været, og det kontrastfulle antrekket jeg gikk med i går. Mellem lesing og skriving blir det tid til litt turgåing med Berta, og da er det bare å slepe kamera og kjæreste med, så jeg kan få blogget litt :) 
Køben er virkelig vakker for tiden. Jeg føler det er et mekka av varme, glade, lettkledde mennesker, eksotiske dufter, og en evig buzz fra snakkende mennesker på gaten. Alt gresset har blitt helt gult fordi det har vært så tørt vær. I dag begynte det å regne litt, og jeg ble faktisk bare lettet. Nå kan jeg sitte å skrive eksamen uten å måtte ha solbriller på meg inne, haha.  
Jeg håper livet og været behandler dere pent <3

I stormens øye

 • 19.06.2014 - 23:57Jeg tenkte at dette liksom skulle være før og etter bilde, men det er vel mer "før", "rett før" og "midt i stormens hete". Jeg liker veldig godt å skjemme meg selv litt bort når jeg har eksamener, så jeg går alltid til innkjøp av herlige saker før jeg setter meg ned og begynner. Denne gangen herlig frukt fra grønthandleren min, bæredyktige kamskjell og villaks fra butikken, pluss alt mulig annet godt, som mandelmelk, soya-youghurt (som i øvrig er den beste med smak av skogsbær!) og kantareller. Gleder meg faktisk til å lage middag i morgen, haha. Det er jo ganske tungt å sitte foran en skjerm i timesvis, så mat er et av mine få høydepunkter. -dét, også å gå tur med Berta. 
Det er ikke til å finne plass på spisebordet vårt etter jeg begynte. Pulten min er for liten til å ha styr på alle de forskjellige bøkene, så det måtte bli et større bord. Det ser kanskje litt rart ut med solbrillene oppå der på det nederste bildet, men det er fordi leiligheten vår er så himla lys (som jeg faktisk elsker!), så jeg må ha solbriller på meg når jeg skriver når solen står inn gjennom vinduet. Haha, jeg må se ganske dum ut der jeg sitter, men hva pokker; det funker ;) 
Jeg håper dere har hatt noen fine dager, og at ferien har startet fantastisk for de av dere som har fått det enda. Jeg misunner dere! :)

Bergenfest

 • 17.06.2014 - 15:06


Pictures: Emilie  //  Wearing: jacket & jeans: vintage, top: H&M, shoes: Ebay, bag: Zara, sunnies: Ray Ban

Forleden var jeg på Bergenfest med verdens fineste jenter; Tine, min vakre søster, og fineste Emilie. Jeg var helt i hundre, for det var selveste John Mayer som var hovednavnet og jeg elsker musikken hans. Konserten var helt fantastisk, og det var rett og slett en magisk stund :) Jeg så han i Køben i 2009, og det var også bra, men dette var faktisk enda bedre :) Han spiller i Køben i dag, og jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe billett til konserten her også, men det er vel litt overkill. Jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle ha på meg, og hver gang jeg er det, da endre jeg opp i helsvart. Og bra var det, for jeg følte meg helt tilpass og veldig meg selv hele kvelden :) "When in doubt; always choose black" . 
Jeg savner allerede de hjemme og gleder meg til en lang ferie nå i sommer :) Da blir det liv, rai rai! 
Håper dere har en fantastisk dag! <3

Pre-eksamen og Købentips

 • 17.06.2014 - 15:00


I dag begynner eksamenstiden min, og fine A var så snill å ta meg med ut og spise fantastisk mat på Torvehallerne før han skulle på jobb for å kickstarte arbeidslysten min. Snille mannen. Anbefaler på det sterkeste sjømat-disken i den nordvendte hallen. De har for eksempel villtfangete argentinske reker med sitron, hvitløk, chili og olivenolje, pluss en masse andre godsaker! Ta turen innom hvis du er her :) 
Nå må jeg heller begynne på eksamen, så jeg kan bli ferdig så tidlig som mulig. Først skal jeg poste antrekket fra Bergenfest, som kommer rett etterpå. Jeg håper dere har en fantastisk dag! :)
<3

Dagens

 • 16.06.2014 - 23:36


Wearing: jacket & jeans: vintage, top: H&M, sunnies: Ray Ban, bag: Zara, shoes: Pavement

A og jeg tok noen kjappe antrekksbilder i dag da jeg kom fra flyplassen. Denne toppen kjøpte jeg på tilbud i H&M i Bergen og jeg elsker det delikate printet. Jeg føler meg veldig tilpass når jeg har svart på meg, og disse buksene og denne jakken varmer hjertet mitt. De er begge to kjøpt secondhand og det er ikke noen andre plagg i garderoben min som blir mer brukt :) Det er noe av det gøyeste, synes jeg, å kjøpe noe brukt som man kan gi nytt liv og som man blir så glad i. Mange kaller seg motebloggere i dag (alt er selverklært, selvsagt), men jeg føler mer jeg blogger om stil, og ikke så mye mote. Eller hva synes dere? Det er ikke her du finner high fashion objekter, men derimot den personlige stilen min, som jeg liker å mikse og matche, uavhengig av merker. Det er hvertfall sånn jeg selv ser på det, men kom endelig med inputs hvis du er av annen mening :) 
Nå vil jeg trille i dusjen og så i seng. Berta og jeg er utslitt i dag, så det blir godt å finne puten om ikke så alt for lenge :) Jeg har allerede en outfitpost klar til i morgen, så stikk innom da! :)
Vi snakkes og sov godt! <3

HOME

 • 16.06.2014 - 23:17


Da er jeg tilbake igjen i Køben. Jeg møtte A på veien hjem og vi satt lenge i solen og snakket mens vi lekte med Berta. Dagen i dag har vært litt redusert, både fordi jeg var ute i går, men også fordi jeg hater å si hadet til familien min. I morgen venter eksamen, så da er det litt ekstra kjipt å måtte reise fra familie, hunder, sol, terrasse og uendelig med kjærlighet, for å vite at man den neste uken skal sitte foran dataen i småpanikk og skrive. Blærk. Det skal bare overstås. Og etter det er det ferie! Juhuu. Så ha tålmodighet med meg hvis jeg ikke oppdaterer så ofte den neste uken, eksamenstid er noe dritt, men gleden etterpå gir pluss på bloggekontoen. - Lover! Etter eksamen venter jo Roskilde, og det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg skal uansett prøve å poste et antrekk hver dag, for pusterom er tiltrengt :) Uansett, ønsk meg lykke til i morgen, så ønsker jeg deg en fab dag! ;) 

15.06.2014

 • 15.06.2014 - 13:44


Wearing: jacket & shorts: vintage Levi´s, dress & shoes: Ebay, bag: Accessorize, sunnies: Ray Ban, hat: H&M

I går kledde jeg meg i dobbel denim. Jeg liker denim veldig godt, og er helt forelsket i helantrekk med denim. Det er noe med forskjellige nyanser av samme farge som blir veldig fint :) Jeg vet fremdeles ikke hva jeg skal ha på meg på konsert i dag, men finner vel ut av det i tide, forhåpentlig. Gleder meg hvertfall til å vise dere bilder! :)
Nå må jeg løpe i dusjen :) Snakkes! <3

Bergen

 • 15.06.2014 - 13:35


I går var jeg ute med min mor og søster på Bondens Marked i byen. Været var fantastisk, så Bergen viste seg fra sin beste side. Senere i dag skal min søs, Emilie og jeg på Beregnfest og høre Tom Odell, Maylen Rusti, James Vincent Mcmorrow og selveste John Mayer. Jippii! Jeg gleder meg. Jeg (som ganske mange andre) liker John Mayer, så ser frem til å høre Free Fallin, Dear Marie og alle de andre. Håper dere koser dere i fineværet! <3

Yesterday

 • 14.06.2014 - 12:32


Wearing: jacket: Topshop, tee: Maché, jeans: vintage, shoes: Bianco, sunnies: Céline, bag: Accessorize

Det ble photoshoot i mors hage i går før jeg skyndte meg videre til reunion. Dette antrekket passet meg helt perfekt med å være helt avslappet, og piffet opp med vesken og skoene. Jeg danset hvertfall til sent i natt uten gnagsår. Takk til Bianco for å lage behagelige sko. I dag er jeg litt (mye) sliten, men formen må bare henge med, for jeg skal inn til byen med fine søs og fine Emilie. Jippi. Det er Bondens Marked i Bergen i dag, så jeg gleder meg til å smake på alle tingene. - selv om akkurat nå er alt jeg har lyst på cola og chips.
Håper dere får en fantastisk dag i fineværet! <3

New Clutch

 • 13.06.2014 - 15:30


From Accessorize

Jeg fikk denne fantastiske clutchen til bursdagen min, men glemte den selvfølgelig i Bergen. Men nå er jeg i Bergen, og ikke nok med at jeg er gjenforent med familien og clutchen min, så skal jeg til reunion i kveld med jentene fra barneskolen! Gleder meg skikkelig! :) Har jo ikke sett de på flere år, for jeg flyttet jo til Danmark rett etter ungdomsskolen. Jeg gleder meg i hvertfall til å gå med denne vesken i kveld, og tenker å ha et dempet outfit, så den kan få skinne alene på vår første tur sammen. Håper dere får en fantastisk dag! :)

Summer outfit

 • 10.06.2014 - 16:45


Wearing: hat & bikini: H&M, shorts: WonHundred, shoes: Pavement

Mens jeg venter på å være fri fra munnsår og forkjølelse, er hatten min beste venn. Jeg pleier som regel å bruke hatt om sommeren, for å beskytte hud og hår, men i disse dager er det virkelig en redning :) Det er så fint vær her i Køben at jeg har lyst til å skippe alt som heter ansvar, skole og lekser, ta Berta under armen og bare ligge i parken dag inn og dag ut for å nyte været. Jeg synes det er veldig vanskelig å finne motivasjon til å lese lekser når det er så fint vær, men i dag lovet jeg meg selv at jeg skulle gå ut og lese i hagen med Berta ved siden av meg. 
Håper dere har en fin, fin dag <3

Fremdeles aktuell

 • 10.06.2014 - 15:29Stort sett halve Norge kjøpte denne t-skjorten da H&M fikk den i butikkene. Jeg tror det var et slags latent behov hos oss etter en t-skjorte som var simpel, klassisk og praktisk, og hvor det ikke stod YSL med svarte bokstaver over brystet og som ikke kostet 1200,-. Jeg ble hvertfall kjempeglad da den kom i butikk og bruker den fortsatt flittig enda :) Shortsene mine er fra WonHundred og de kjøpte jeg siste år. Det er det mest behagelige plagget jeg noensinne har eid, og så er de løse og highwaist, så man kan spise så mye man vil uten at det er noen som ser det ;)

Et hundeliv...

 • 10.06.2014 - 15:23I går var som sagt A og jeg i sommerhuset til broren hans på Sjællands Odde. Det var så vakkert der. Jeg kunne stå og bare nyte synet av hav, strand og grønne omgivelser. Det er ikke noe som kan slå den norske naturen, jeg vet det, men når man bor i storbyen hele tiden, da er det greit å koble av litt, og for meg var det danske landskapet i går helt perfekt :) Det var nesten litt slitsomt å komme tilbake igjen til byen, for man vet at skole, jobb og hverdag venter. Men men, jeg nyter livet mitt i Køben, så jeg skal ikke klage :) 
Berta var helt i hundre der oppe. Hun blir så glad når hun får løpe fritt og løpe etter pinner. Vi badet (kremt, jeg badet egentlig ikke..), solte oss og spiste fantastisk mat. Nå venter Bergen på meg i helgen. Jeg må bare skynde meg å kjøpe flybillett :) Håper dere har en fantastisk dag! Det er virkelig sommer ute nå :) <3 

Homemade

 • 09.06.2014 - 01:01Siden A og jeg var så flinke til å komme opp og løpe i morges, så har vi hatt en herlig dag. Etter løpet dro vi ut og spiste på yndlingscafeen min, Cafe N, med Berta, før vi dro ut i bakgården og plukket hylleblomster, så vi kunne gå hjem og lage hjemmelaget hylleblomstsaft. Nå står saften klar og venter på å bli satt i kjøleskapet, så den kan bli ferdig. Jeg krysser alt jeg har for at den skal bli god. Jeg elsker nemlig hylleblomstsaft. Jeg synes faktisk det er veldig synd at vi nesten ikke har det i Norge. Men men, what do I care, jeg bor jo i Køben og her kryr det av det.
Jeg fant disse grytelappene på H&M Home og falt pladask for de, for er det en dag jeg virkelig er i siget, så er det på bursdagen min. Tror faktisk jeg må begynne å bruke de litt mer, så jeg kan bli minnet om det ;) 
I morgen tidlig reiser vi i sommerhuset til familien til A. Gleder meg til å komme litt vekk fra storbyens kjas og mas. A sa jeg måtte ta med meg bikini, men jeg tror heller jeg vil tygge av meg min egen fot enn jeg vil bade i iskalde sjøen. Jeg får heller ta bilder i stedet for ;) - Jeg håper dere får en fantastisk fridag i morgen og koser dere med de dere er glad i <3 :)

Yesterday

 • 09.06.2014 - 00:36


I går var jeg i bursdagen til min gode venn Simon. Det var skikkelig artig og så utrolig koselig når man har så fine venner :) Jeg drakk ikke, fordi jeg skulle løpe 5 km løp (ja ja, vet det ikke akkurat er et maraton..) og da måtte jeg være i fin form til det. Men gøy var det uansett! Vi spiste god mat, spilte spill og snakket til klokken ble sen og jeg måtte hjem på jakt etter puten min. Jeg hadde ikke det største motet til å finne et fantastisk antrekk, så da ble det på med hatten og yndlingsbuksene, så reddet resten seg selv :) 
Håper dere har hatt en fin dag og nyter fridagen i morgen også! :) <3 

Today in B&W

 • 08.06.2014 - 00:18


Wearing: dress: Sonia Wu, sweater: H&M, bag: Topshop, sunnies: Ray Ban, shoes: Ebay, dog: Morkie <3

Her er dagens. A var på Aerosmith konsert i Jylland i går, så han kom først hjem i morges. Etter det gikk vi bort til Værnedamsvej på Vesterbro (en fantastisk koselig gate!) og shoppet litt før vi spiste lunch (egentlig frokost, ups) på Lêlê = yummy. Jeg våknet dessverre med verdens største munnsår i dag, så jeg ser ganske sur ut på bildene. Ikke fordi jeg er sur, men fordi det gjør vondt å smile. Og i morgen skal jeg løpe mitt første frivillige løp! Jupp, det stemmer.. Hele 5 km skal jeg løpe i morgen :) Det er nemlig Nørrebroløbet, og jeg gleder meg skikkelig mye, bortsett fra litt sykdomsfølelse i kroppen. Så kryss fingrene for meg i morgen! :)

Ellers i dag var det så varmt at jeg måtte ta kjole på for ikke å svette vekk. Denne kjolen kjøpte jeg hos en Bergensk designer som heter Sonia Wu i 2009. Jeg har vært så glad i den i alle disse årene, og den blir bare finere og finere, synes jeg :) Den er så lett å style, for det er bare å finne noe tilbehør som går i kontrast til det søte, og for meg som elsker svart og nagler er det nadas problemos. 
Jeg håper dere nyter helgen til det fulle! :)

Details // B&W

 • 07.06.2014 - 18:37Jewelry from Ebay & Etsy, sunnies from Ray Ban

Dette hjertesmykket fikk jeg av søsteren min til bursdagen min. Hun vet at jeg alltid har ønsket meg Bjørg sitt Anatomical Heart, så hun hadde funnet dette til meg i stedet for, og nå synes jeg dette er mye finere og detaljert enn Bjørg sitt. Jeg valgte å gå med det rundt håndleddet i dag, for å la det andre smykket få eneplass rundt halsen. PS: er det bare meg som synes alt blir finere i svart/hvitt? :) 
Håper dere har en fantastisk lørdag! :) 

#DISTORTION

 • 06.06.2014 - 23:15


<3 DISTORTION <3 

Distortion-feberen har smittet stort sett all ungdom i København, og vi elsker det! Jeg elsker å bo i denne byen, den sier faktisk: "Hey, nå skal du ut og feste med 100 000 andre mennesker, og jeg sørger for musikk, scener, alokohol, god stemning, og får kommunen til å rydde opp dagen etterpå, så gå ut og kos deg!". - Man kan jo ikke annet enn å bli glad da! Selv om kroppen min ikke klarer å feste i fire dager i trekk, så er det bare så gøy når det står på. Som lovet kommer her bildene fra Distortion Nørrebro. Jeg er ganske lei meg for at jeg ikke er på så mange av de, men de andre var for travel med å feste i stedet for å ta bilder av meg; tsk tsk; neste år må bli bedre. Men se bare så gøy vi hadde det,! - vi og alle de andre <3 
Jeg håper dere får en fantastisk helg!! <3 

Køben Outfit

 • 06.06.2014 - 13:25


Jeg må bare vise dere bilder av søsteren min, for jeg synes hun er så vakker! 
(..hvis man ser vekk i fra måten hun bærer magevesken på, som jeg prøvde å vise henne skulle krysses over skulderen..) Hvis jeg hadde hatt det håret kunne jeg vært lykkelig. Well well, jeg unner henne det :) 
Vi hadde det så koselig med familietid, god mat og latter. I går reiste hun hjem, men heldigvis skal jeg hjem snart, så da er det ikke så lenge til vi ses neste gang <3 
Hun har på seg kjole fra Zara, genser fra Topshop, custommade mageveske og nydelige sko fra Bianco Footwear :)

Oh happy day

 • 06.06.2014 - 13:16Onsdag var det Distortion her på Nørrerbro (bilder kommer senere), så vi startet dagen med en god frokost, for deretter å shoppe i byen, før vi gjorde oss klare til Købens største begivenhet. I går var ikke like gøy, men det gikk bra til slutt, så i dag er jeg tilbake på bloggetastene og gleder meg skikkelig til å vise dere bildene fra Distortion Nørrebro. Var det noen av dere som var der? 
Ønsker dere en fabulous dag! :) 

Rainy outfit

 • 03.06.2014 - 18:30


Wearing: coat: Whistles, blazer & hat: Zara, shorts: H&M, tee: Maché, jewelry: Kant by Rahbek, shoes: Ebay

Let it rain! Tuller. Det sier jeg alltid hvis jeg skal betale med kontanter. Ja, vet, det er sykt teit, men jeg synes det er så gøy. Kjæresten min holder på å bli gal av meg når jeg gjør det. 
Men det regnet faktisk på ekte i dag, da! Det verste var at det faktisk føltes litt deilig, for så slipper man for å ha dårlig samvittighet for å sitte inne. Hver gang det er sol, hater jeg hvis jeg må jobbe hjemme, eller bare ikke orker å gå ut. Da holder jeg på å bli spist opp av dårlig samvittighet. Heldigvis slipper jeg for det i dag :) Her var A og jeg i byen tidligere. Bilder må man ha selv om det regner, om det nå ikke er verdens mest spennende outfit. Da jeg stod og speilet meg hjemme syntes jeg selv jeg så kul ut, men da hadde jeg blazeren (som er litt oversized) rett nedenfor shortsen, så det nesten så ut som jeg brukte den som kjole. - Det likte jeg :) Ellers er jeg utrolig glad i denne jakken fra Whistles, som jeg kjøpte i London for noen år siden, og den er like aktuell enda, om ikke mer :) Og forresten; vet dere det mest geniale plagget når det regner? - en hatt! Bare sørg for den sitter godt på, så den ikke flyr av hvis det blåser (I learned that the hard way, hæ hæ) :)
Nå skal jeg forberede meg til i morgen; da er det nemlig Distortion sin første dag, og de holder det alltid her på Nørrebro den første dagen. Og spesielt på den gaten jeg bor; Blågårdsgade, som er København sin koseligste gate :) Kanskje det er noen nordmenn i Køben som skal ut og feste i morgen? - Håper jeg møter noen, hvertfall! Det pleier å være ganske mange nasjonaliteter :)
Kos dere videre i kveld! <3  

Joy

 • 03.06.2014 - 17:14Ah, lykken er å komme hjem etter en lang skoledag og finne yndlingsmaten i kjøleskapet. Her i Danmark har man noe som heter Koldskål. Jeg vet ikke helt hva man kan oversette det til på norsk, men det er en slags fortykket melk med smak av sitron og hylleblomst (i dette tilfellet), og det smaker bare så syykt godt med mandler, bringebær og blåbær til. Nam. Nå har A, Berta og jeg vært en kjapp tur i byen for å finne nye klær til A, og tatt noen kjappe outfitbilder av meg som kommer etterpå. - Det er bare så sykt dårlig vær i Køben i dag, og jeg krysser alt jeg har for at det skal bli bedre til i morgen, for da begynner nemlig den mest episke festen på jord, nemlig Distortion. Det er bare så gøy at det kan ikke beskrives med ord. Gleder meg! :) Håper søsteren min blir frisk, så hun kan fly til meg i kveld for å være med i morgen. Det hadde vært fantastisk :)
Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! <3 

Bohemian Lady

 • 01.06.2014 - 20:54


Wearing: dress: H&M, vest: Second Female, sunnies: Ray Ban, espadrillos: Pavement from dope.dk 

Denne kjolen holdt jeg på å selge på loppemarkedet forrige helg, men heldigvis snakket venninnen min meg fra det. Den er jo så søt. Føler meg ganske bohemsk i den, så for å være min egen stil tro, så måtte jeg ta en skinnvest over den, for å gjøre looket litt røffere og dempe det. Og disse solbrillene som A og jeg kjøpte samme av i går; åhr, kommer til å gå med de hele tiden fremover.
I morgen begynner hverdagen. Føler jeg har hatt verdens beste langhelg, og det er alltid så kjipt når de slutter. Jeg har satt meg et mål i morgen når jeg kommer hjem; jeg skal ut og løpe. Virkelig. Så husk og minn meg på det! :)

- Håper dere har hatt en fantastisk søndag og føler dere klare til å starte på en ny uke! :)

Times like these

 • 01.06.2014 - 20:09
Blir nødt til å sitere Foo Fighters i overskriften, for de siste dagene har bare vært så herlige, og jeg føler jeg endelig har lært meg å leve igjen, etter en tid med stress, mørke og frustrasjoner. Turene til Spania var med til å vise lyset for enden av tunnelen, men det er nå når våren (og faktisk også sommeren i dag!) er her, at jeg våkner med et smil på leppen og fryder meg over livet i Køben. Her var A og jeg i hagen i dag. Eller, det er leilighetene overfor oss sin bakgård, som er så stor som en park. Køben har så mange fine bakgårder, så ta et teppe under armen og nyt livet i en av dem. Det er mye fredeligere enn i de store parkene, så hvis det er fred man ønsker, er det her man skal gå. Vi tilbrakte timene med sol med å se på Berta tulle seg, A leste bok og jeg ble så ufattelig glad for de fine instagramkommentarene jeg fikk i dag :) Tusen takk <3 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits