End of summer

 • 30.07.2013 - 22:19

Det nærmer seg snart slutten på sommerferien for min del. I morgen flyr både A, Berta og jeg tilbake til København.
Mitt vakre Sandefjord, jeg kommer til å savne deg så mye! For meg begynner året når sommerferien er ferdig, og jeg tenker alltid på hva som kommer til å være forandret og uforandret til neste gang jeg er her. Det er spennende tider foran meg, så jeg må heller slutte med pre-nostalgien, og glede meg over alt jeg får lov til å oppleve.

Scull

 • 29.07.2013 - 22:22

I dag er jeg ferdig med Fashion Army oppgaven min, så nå er det fluks avsted med den i posten. Gleder meg sånn til Boot Camp i september og til å møte de andre jentene. Det blir bra.
Dagen i dag er blitt tilbragt i byn og på gå-ben langs den vakre naturen på Vesterøya. Her er outfit fra i dag:

Ferietid

 • 28.07.2013 - 20:43

Her er overskyet i dag, og da er det litt kjedelig å være på ferie. Heldigvis er A kommet til Sandefjord, så vi koser oss sammen, med Uno og varme kastanjer, mens vi venter på at været blir som det var på bildene igjen.

Summer outfit

 • 25.07.2013 - 22:22

På dette vakre stedet befinner jeg meg. Måtte skynde meg å ta noen bilder før solen gikk ned.
I dag har jeg jobbet intenst på Bianco Fashion Army oppgaven min, sammen med min kjære bror Espen. Blir spennende å se sluttresultatet.
Håper dere nyter sommeren i både Danmark og Norge, og at dere er blide og brune.

Små Glimt av paradis

 • 24.07.2013 - 19:23

Jeg er ramt av dårlig nettilgang. Og det er såååå irriterende. Men sommeren er fantastisk! Sol, sjø, båt, strand, gode venner og familie, hva mer kan en ønske seg da..? Ingenting annet enn bedre nett. Men det får gå. Livet smiler til meg, så jeg smiler tilbake så mye, at jeg får ondt i kinnene.

Flowery

 • 15.07.2013 - 12:32

Har besluttet meg for å være litt sommeraktig i dag nå når solen er vekk. Kanskje jeg kan bringe den tilbake igjen ved å vise litt blomsterprint. Gleden ved blomsterprint fortsetter jo heldigvis litt enda. Selv om de nå skal være litt mer grafiske, passer denne blusen fra H&M meg fint. Jeg fant den innerst i skapet og tenkte hvorfor ikke. Ellers er jeg ganske behagelig i outfittet mitt i dag. I morgen reiser jeg til stedet over alle steder; Sandefjord, så i dag skal A og jeg bare inn til byen og kose oss, før han skal øve med Black City i kveld.

Snakkes <3

Down with the flu

 • 12.07.2013 - 18:48

Jeg ligger med feber i sengen. Bah. Også på en av Købens varmeste dager.. Typisk! Jeg tror kanskje at det er Roskilde som har tatt knekken på meg. Men det var verdt det.
Nå når jeg ligger i sengen, er jeg veldig takknemlig for at A bygget klesstativet til meg. For så kan jeg i det minste se på klærne mine mens jeg har ondt av meg selv.

My view could be worse; there could be no clothes at all...

roskilde, day five

 • 10.07.2013 - 15:28

A, Julie, Cille, Tanja, Christine, Helene, Klærke, Jakob, Jesper, Kasper: takk for en fantastisk festival.

 
Roskilde, day four

 • 10.07.2013 - 13:52

There´s nothing like starting the day off with a Bloody Mary..

 

roskilde, day three

 • 10.07.2013 - 13:32
<3

roskilde, day two

 • 10.07.2013 - 13:09

The Lumineers

Jake Bugg

Slipknot

Animal Collective

Dette teltet er den nest-største scenen, og det er plass til 12 000 mennesker i det.

ROOOOSKILDEEE, day one

 • 10.07.2013 - 12:58

Er det en begivenhet i løpet av året som man ikke vil gå glipp av, så er det Roskilde Festivalen. Det å være sammen med 80 000 andre mennesker, i en eufori av lykke, glede, musikk, alkohol, venner, fantastisk mat og sommer, kan rett og slett ikke beskrives. Jeg lever når jeg er på Roskilde. Det er kanskje det ene stedet, i tillegg til Sandefjord, der jeg bare er tilstede. Den største bekymringen man har, er om man når å se hele The Lumineers konserten, før man skal videre til den neste, og let´s face it, det er en ganske digg bekymring å ha.
I år var min største konsert-opplevelse Metallica! Jeg er ingen blodfan, men det de gamle karene leverte, var helt eksplosivt. Rihanna var digg også, men hun kom en halv time forsinket, og om det stammet fra diva-nykker eller en teknisk feil, vites ikke. Jeg har en liten tro på at det var diva-nykker, og på en festival, er det bare særdeles uncool å la publikum vente. Konsertene ligger helt oppe i hverandre, og er en kunstner forsinket, når man ikke den andre konserten man ville se, for ikke å snakke om presset ved å ha drukket to øl, og så skal vente enda en halvtime med å tisse. Not cool, men damen er jo helt fantastisk. Begynnelsen av konserten var litt treg, men så kom hun med hitsene, og "We found love", var det som sparket det hele i gang, og fikk 80 000 par føtter til å bevege seg som om det var på et stort diskotekgulv.
Ellers var Black Rebel Motorcycle Club, James Blake, Queens of the Stone Age, The Lumineers, When Saints Go Machine og Marie Key helt fantastiske også.

Vi bodde i Get a Tent Uptown, som var over alle forventninger. På et tidspunkt føler man kanskje man er blitt litt for gammel til å bo i grisestien som er det store camping-området, og ikke har noe i mot å gi 1250 kr for å få et fint telt oppslått til deg når du ankommer, økologisk frokost alle dagene, gratis varme dusjer, lounge-område og et rent camping-område, pluss det viktigste av alt; rene, vanlige toaletter! Det blir jo kun 650 pr. pers., da det er to personer pr. telt.

Jeg gleder meg allerede til å se hvem som kommer neste år og booke billetten min.
oh these summer nights

 • 10.07.2013 - 11:58Jeg blir alltid litt stresset når sommeren er her. For det er nå jeg skal nyte den. Den kommer kun en gang i året, og da er jeg bare nødt til å være der, hvor enn den er, og være så mye tilstede i nuet at jeg ikke går glipp av noe. Det er en veldig stressende tanke, at man ikke vil gå glipp av noe. For da går man jo nemlig glipp av det. Jeg skal prøve å la være å telle dagene og heller bare lene meg tilbake og nyte dem i stedet for.
Snart bærer det av sted til Sandefjord for meg, der har jeg vært hver sommer hele livet mitt. Og jeg synes det er det vakreste stedet på jord. Vi er en gruppe venner som har vært sammen siden vi var helt små, og selv om vi kun ser hverandre om sommeren, er det noen av de beste vennene jeg har. Og de jeg har opplevd mest dumt med ute på Kvernberget.
I går var en dag som skulle nytes. Det ble nesten for varmt, men øl, familie, hunder og Nyhavn gjorde den varmen utholdende.

 

my new suede shoes

 • 02.07.2013 - 23:17

Åhr. Familien er her i Køben, og det er bare så herlig! De kom søndag og reiser videre til Skagen i morgen, og A og jeg reiser videre til Roskilde i morgen, så livet er schøn.
De siste dagene har blitt tilbragt med familien og sørget for at "Roskilde survival kit" er i hus. - Og det er det. Føler jeg. Men har sikkert glemt noe. Det viktigste på Roskilde er våtservietter, sminkeservietter, desinfiserende gele, og tørr-shampo. Og de tingene har jeg kjøpt. Pluss kjøpte nye sjøstøvler i dag, så da er jeg hvertfall klar.

I dag startet vi dagen med å spise utrolig god brunch på Paludan i byen, så dro vi til stranden, hvor hundene badet og løp rundt og gravde sand på alle sammen. Etterpå gikk turen til byn, hvor jeg fant noen nye min-grønne sko på & Other Stories, som dere kan se på bildene under. Vi dro og spiste på Oysters & Grill, som var helt fantastisk. Jeg elsker sjømat, men da jeg ikke spiser noe med ansikt, så blir det til skjell for meg, hvilket passer meg utmerket, og det smakte bare så utrolig godt. Det var en fest i munnen min.
Kvelden ble avsluttet på bryggen på Kaffesalongen, med kake og hylleblomstsaft. Takk til min fine familie, for at jeg kan ha sånne dager med dem.

 

I morgen bærer det til Roskilde, og der skal jeg prøve å blogge fra mobilen min, så bildekvaliteten bliver nok en smule redusert.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits