Dotty Skirt Outfit

 • 31.07.2014 - 19:00Wearing: top: Maché, skirt: vintage, boots: SixtySeven, bag: Chanel

Her er flere bilder fra den lille uken min i verdens vakreste by; nemlig Bergen. Tall Ships Race var der jo, og det var bare en helt utrolig atmosfære i gatene. Alle menneskene var ute og koste seg. Det eneste minuset er prisene på ting. Jeg skulle kjøpe meg et glass Vino Blanco, og da fyren bak disken sa 'det blir 100 kroner', da trodde jeg han tulte. Det var et mikro plastikkvinglass med lokk på. Jeg ble litt lang i ansiktet og svarte at 'jeg bare venter litt med å bestille jeg', før jeg satte meg ned og sippet gamle øl-rester fra de andre glassene som stod på bordet i forveien. Kødder. Det gjorde jeg faktisk ikke. 
Dette antrekket var deilig å ha på seg og jeg følte meg veldig komfortabel i det. 
Skjørtet er litt en gjenganger, men oh well, det funker og jeg kan bruke det til alt mulig, og det ser fremdeles fancy ut :) 
Nyter dere sommeren fremdeles? Jeg er tilbake igjen i København og er nettopp kommet hjem fra jobb :) Jeg har tenkt å ta noen helger i Bergen fremover til skolen begynner igjen. Vil jo for all del ikke gå glipp av soppsesongen :) Hehe. 

Hometown Glory

 • 28.07.2014 - 00:34Denne helgen har vært helt fantastisk. Jeg savner Bergen sånn! Å være med de fineste jentene i verden og danse natten lang, før jeg vender salig og lykkelig hjem for å sove i en myk seng mens sommervinden stryker inn vinduet mitt. Det er rett og slett helt magisk for meg :) Bergen har jo virkelig vist seg å være det fineste stedet på jorden de siste dagene, og jeg kjenner allerede klumpen i magen og nostalgien komme snikende når jeg vet jeg skal vende hjem til Køben på tirsdag. Tror jeg må booke enda en helg hjemme så snart som mulig :) 
Håper dere har det fantastisk og nyter sommeren fremdeles! <3

Summer nights outfit

 • 26.07.2014 - 11:55


Wearing: swimsuit: H&M, skirt: vintage, sunnies: SixtySeven, bag: Bianco Footwear

Dette antrekket er vel minimalistisk i den forstanden at jeg ikke har særlig med klær på meg :)
Det er jo så varmt, og da er det nesten umulig for meg å ikke dryppe vekk. Denne badedrakten fra H&M har så fine utskjæringer og et delikat print, så den bruker jeg ofte under skjørt og shorts nå om sommeren. De tynne stroppene elsker jeg, og med en kroppsnær overdel må jeg ha litt kontrast i det halv-struttende skjørtet. Dette skjørtet fant jeg på Roskilde festivalen i 2010 (det er overraskende mange klesbutikker/boder på Roskilde, altså!:) ), og det er så herlig å bare tråkke ned i det når man skal på stranden eller til byen når det er skikkelig varmt. Også kan man style det på så mange forskjellige måter, og det liker jeg :) Pluss prikker er en fryd for øyet mitt for tiden og veldig "in" i motebildet som er for tiden :) 
Jeg håper dere nyter sommeren og at du kommer på Tall Ships Race hvis du befinner deg i Bergen! :) <3

Bergen, ass.. <3

 • 25.07.2014 - 12:36
Sommer og Bergen ser ut til å være en veldig fin kombi for tiden. I går var vi og spiste sushi og spankulerte rundt i Bergens gater før vi sluttet kvelden med et glass hvitvin. Det var jo faktisk tropenatt i natt, så derfor var jeg ganske heldig som slapp å fryse selv om jeg hadde minimalt med klær på meg. 
De små gatene og smauene i Bergen har jeg helt forelsket meg i, og jeg tror at hvis jeg noen gang skal flytte tilbake igjen til Bergen, så blir det i disse små, sjarmerende husene jeg vil slå meg til ro i :) 
Håper du har en fantastisk sommer! <3 :)

Summer Outfit

 • 24.07.2014 - 13:27
Wearing: hat: Zara, tee: Topshop, shorts: vintage, shoes: SixtySeven, bag: Bottega Veneta, sunnies: Ray Ban 

Dette antrekket er så meg! Helt avslappet med noen kule detaljer. Jeg liker ikke å være for fin, liksom. Det må alltid være det itemet i antrekket mitt som demper hele greia. 
Disse shortsene kjøpte jeg på Roskilde festivalen i 2009 og de er fremdeles favoritter i garderoben. Det jeg liker så godt med stilbildet som er for tiden, er at det skal være så enkelt som mulig. Et par dongerishorts og en stripete t-skjorte hadde jeg garantert følt meg utrolig kjedelig i for noen år siden, men nå føler jeg det er helt passe. Minimalistisk og casual, liksom. :) 
Og ja, en hatt setter jo prikken over i´en i ethvert antrekk :) 

Jeg er endelig kommet til Bergen og har noen deilige dager med venner, pluss en rund bursdag til ho mor (jeg vil ikke si hvor gammel hun blir av hensyn til henne, men hun blir ikke 70 og heller ikke 50) i vente :) Jeg gleder meg! :) Jeg håper dere nyter sommeren og det gode været, og ikke lar kjipe overskrifter i aviser diktere hva dere skal gjøre i dagene fremover :) 
Kos dere i dag! <3 :)

Makeup of the day

 • 23.07.2014 - 16:33


Using e.l.f. Cosmetics 

På kontoret i dag lekte jeg med blå farger. Jeg ville gjerne ha det simpelt og sommeraktig, så jeg tok e.l.f. sin Mineral Eyeshadow i fargen 'Dreamy' og påførte fargen langs vippekanten med en våt skråbørste. Jeg liker den eyeliner-effekten det gir :) Det er jo så fint med litt farger nå om sommeren, og ekstra fint når man har litt solbrun hud :) Hva synes du; er farger noe som hører til i salaten og ikke i ansiktet? :)

put a dress on it

 • 23.07.2014 - 10:32


Egentlig var antrekket for kjedelig til å legge ut, men nå gjorde jeg det allikevel :) Det er så utrolig varmt i Køben for tiden at jeg holder på å smelte vekk! Da er det perfekt å hoppe ned i denne bomullskjolen fra H&M. Når jeg sykler til jobben tidlig om morgenen er det litt kjøligere, så da tar jeg en genser på meg som jeg kan knyte rundt livet når det blir for varmt for den :) Skoene gjorde antrekket litt fresht, og denne vesken fra Bottega Veneta bor jeg i for tiden. Den har en perfekt størrelse, og så synes jeg den ser så lekker brukt ut :) 
Jeg håper dere nyter sommeren og ikke smelter vekk! :) 

Denim Inspo

 • 22.07.2014 - 18:12
Enjoy.

short denim shorts

 • 22.07.2014 - 10:53
Disse shortsene går jeg alltid med. Jeg fikk de av venninnen min som hadde kjøpt de på Ebay og så passet de henne ikke. Heldigvis for meg! Med et par slitte, denimshorts om sommeren kommer man langt. Man kan style de på så mange forskjellige måter og putte noen høye hæler på om kvelden, så er man klar for byen. Her er "svaberg-antrekket" mitt :) 

"Å ligge på et svaberg og bare være til.."


For meg er det så viktig med faktor om sommeren. Jeg bruker SPF 30 på kroppen og SPF 50 i ansiktet. Jeg vil virkelig minimere risikoen for å få hudkreft og så prøver jeg å holde rynkene på avstand så lenge som mulig. Hva med deg? Bruker du faktor? Eller tenker du den norske solen ikke er så farlig? :)

Det var en gang en sommer...

 • 21.07.2014 - 20:01Shit, altså! Jeg skjønner det liksom ikke.. Den er her! - Sommeren er her! Det er første gangen jeg ikke bare holder ferie og befinner meg i båt og på svaberg langs den norske kysten hele sommeren, men derimot jobber i Køben og kun får glimt av norsk sommer. For vet du hva, norsk sommer er det vakreste i verden... Det finnes ingenting som den på denne jorden. Det er jeg hvertfall overbevist om. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk denne helgen i vakre Sandefjord. Selv om det var en kort fornøyelse, så var det nok til at jeg fikk lastet sinnet med inntrykk som varer når den kalde vinteren melder seg igjen. Men jeg kommer ikke til å nevne den ekle vinteren før den er her igjen, for nå handler det kun om én ting; sommer.

and the girls are floating in skinny dresses

 • 21.07.2014 - 18:56


Wearing: hat: H&M, jacket: vintage, dress: Zara, bag: Bianco Footwear

Denne blomstrete kjolen er blitt vist flittig på Instagram de siste par dagene, men det er jo fordi den er så søt og så utrolig deilig å ha på. Jeg kombinerer stort sett alle kjolene jeg har med boots. Det passer meg best, og jeg liker den litt rockete looken det gir :) Blomsterprint blir jo bare mer og mer populært, og det er blitt vist veldig mye blomsterprint hos designerne til neste vår. Jeg gleder meg, jeg, men først skal jeg prøve å nyte sommeren som er her nå, selv om den er ganske kort for mitt vedkommende. :) Har du en favorittkjole nå om sommeren? Jeg har mange! :)

Mini ferie

 • 19.07.2014 - 19:23

Jeg er i Sandefjord og nyter livet i disse dagene. Det bærer til København i morgen, men nå står den på sol, strand, sjø og familieliv <3

e.l.f. Cosmetics

 • 17.07.2014 - 12:37Jeg har fått meg ny jobb som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics og jeg elsker det. Jeg går seriøst rundt med hjerter i øynene mine hele dagen. Etter jeg begynte der har jeg brukt Flawless Finish Foundation, som jeg er blitt helt forelsket i. Jeg har veldig problemhud, og denne er den første jeg ikke har fått små prikker av, som tegn på at jeg ikke tåler foundationen. Dessuten er den oljefri selv om den er flytende, så for meg er det en match made in heaven :) Og dette sier jeg faktisk ikke fordi jeg jobber for de, da hadde jeg latt vær med å si noe i det hele tatt :) Ville bare dele ut av min nyoppdagete viten med dere :) Har du et favorittmerke? :)
Hvis du vil bli oppdatert litt oftere på hva jeg foretar meg, så følg meg på instagram her; hannetorseth , så blir jeg nemlig også så glad ;) <3 

Berries

 • 17.07.2014 - 12:28


Her i huset spiser vi så mye frukt og bær for tiden - til og med Berta elsker å knaske i seg vannmelon. Men det er vel det som er så bra med sommeren? Alt det gode man kan spise som, for mitt vedkommende, grønnsaksmannen nede på gaten min har satt til herlige priser som gjør at vi har vannmelon, blåbær og bringebær hver dag. 
Jeg har jobbet så mye på det seneste, så det har vært litt dårlig med oppdatering. Men jeg elsker virkelig den nye jobben min..! Sminke & klær dagen lang <3
Jeg håper dere nyter den norske sommeren! Jeg er så misunnelig! :)

Home

 • 15.07.2014 - 00:20


Wearing: crop top: Topshop, jeans: vintage

København. Et stykk jente som for øyeblikket var i balanse og fløt på en sky av tilfredshet. 

Jeg elsker leiligheten vår. I går tok Sabine og jeg et skippertak og ommøblerte stuen. Hvorfor i alle dager vi ikke har gjort det før, skjønner jeg ikke. Her kom jeg hjem fra jobb i dag og A knipset noen bilder i den "nye" stuen vår. I <3 it. 

Flea market

 • 13.07.2014 - 15:24


Jeg har en forkjærlighet for keramikk. I mitt hjem er det sjeldent det kommer dyre, nye ting inn døren. Her er det loppemarkedsfunn og gjenbruk som gjelder for det meste :) Eller ting fra upcoming designere som er kjøpt på finderskeepers (stort loppemarked for designere) her i KBH. Jeg har alltid hatt lyst på et varmt hjem der man føler seg velkommen og ikke er redd for å sette seg i sofaen, så stålstilen med sort og hvitt kommer du aldri til å se :) Her er funnene fra loppemarkedsturen i regnet i dag;
De øverste vasene er bare så fine. Jeg synes ikke bildet gjør de rettferdighet, for de er bare så varme og innbydende, med et morsomt og kreativt design. Saltkrukken i mintgrønn farge kommer til å være en del av samlingen på kjøkkenet. Jeg har tenkt til å ha nøtter i den, for vi spiser veldig mye nøtter her i huset siden jeg er vegetar, og da er det greit at de er lett tilgjengelig :) Salt- og pepperbøssene i kobber og glass var bare så delikate at jeg ikke kunne etterlate de:) Og til 10 kroner går det liksom greit :) 
- Liker du å kjøpe nytt eller brukt? :) <3 

Dots

 • 13.07.2014 - 14:33


Wearing: jacket, bag & sweater: vintage, pants: H&M kids, shoes: Ebay, nailpolish: e.l.f 'Mango Madness'

Det regner skikkelig i Køben i dag! Venninnen min Sabine og jeg trosset regnet for å dra på loppemarked på Onkel Dannys Plads, men da vi kom frem var det kun én stand på grunn av regnet. Kjedelig! Heldigvis dro vi videre til et loppemarked ved Carlsberg, der jeg fant noen fine keramiske vaser og andre småting. Det kan jeg vise dere senere :) 
Her er antrekket mitt i dag. Det er ganske underspilt, bortsett fra de prikkete buksene som jeg fant på barneavdelingen på H&M. Et perfekt søndagsantrekk :)
Hva gjør dere på en dag som i dag? Jeg håper dere koser dere uansett om det er regn eller sol hos dere! :) <3

Vogue Germany

 • 12.07.2014 - 22:16


From anywho.dk

Falt for disse delikate bildene, så tenkte jeg ville dele de med dere. Enjoy. 

One day trip

 • 12.07.2014 - 22:09A, Berta og jeg hadde en fantastisk dag i Tisvildeleje i går. Vi koste oss på stranden, vasset, gikk tur og spiste fantastisk mat om kvelden før vi kjørte hjem til Køben. 
For meg var det bare så ufattelig deilig, for jeg følte for første gang siden jeg fikk ferie, at jeg faktisk hadde ferie. For meg er ferie å komme vekk fra byen til sjø og svaberg. Det var ingen svaberg i Tisvildeleje, men havet var der og feriestemningen summet over hele området. Jeg tror kanskje Berta hadde det litt for gøy, for hun ble syk i natt, og vi har vært så bekymret for henne. Hun har det fint igjen nå, men gud så forferdelig det er når det står på. Man blir jo så glad i disse små dyrene og jeg blir så fortvilet hvis jeg ser hun ikke har det bra. Så A og jeg fikk ikke noe søvn i natt, og derfor gikk turen som vi skulle på i dag i vasken. Men men. Det kommer jo flere anledninger :) I morgen skal jeg på loppemarked med venninnen min, så det blir kjekt! Jeg håper jeg finner noen kupp som jeg kan vise dere! :) 
Håper dere fremdeles nyter ferien! <3

Breakkie

 • 11.07.2014 - 12:57


I dag er første dagen siden jeg fikk ferie fra skolen at jeg har kunnet sove lenge. Det er en så utrolig deilig følelse. Kroppen min trengte det virkelig. Og hva er vel en bedre måte å starte dagen på enn å spise en frokost som både er en fryd for magen og øyet :) Nå skal A, Berta og jeg forhåpentlig holde en liten feriedag langs den danske kysten. Jeg håper dere nyter ferien deres! <3

The Orange Feeling

 • 10.07.2014 - 22:57På Roskilde snakker man om 'den oransje følelsen'. Jeg tror man kan tolke hvordan den er litt forskjellig fra person til person, men for meg er 'The Orange Feeling' følelsen av å være sammen med ufattelig mange mennesker på et sted der god karma og fantastisk musikk står i høysete. Et sted der man føler seg som en individuell del av fellesskapet, hvis det gir mening. - Frihet, latter & lykke. Gleder meg allerede til neste år så jeg kan få dosisen min av denne følelsen :)

Festival Style

 • 10.07.2014 - 19:18

Wearing: dress: BikBok, kimono: H&M, sunnies: Ray Ban, bag: Bottega Veneta 

Fra dag til kveld. Jeg anbefaler å ta en kimono med, eller noe annet lett, når man her i norden skal være ute hele dagen og kvelden. Selv om det er knallvarmt om dagen blir det alltid kjølig om kvelden. Der var denne kimonoen fra H&M perfekt, for den veier heller ingenting, så det var bare å knyte den på vesken, sånn at det så ut som et skjerf. 
Denne kjolen kjøpte jeg på Bik Bok sist mamma var her, og jeg hadde spart den til Roskilde! Det er den perfekte festivalkjolen, og jeg føler det er en slags "Jen´s Pirate Booty"-vibe over den. Kjæresten min digget den også, hvilket jo bare er et pluss :) Vesken min kjøpte jeg vintage for mange år siden. Jeg hadde helt glemt jeg hadde den, så samme dagen som vi dro til Roskilde dro jeg ned i kjelleren og leitet, og jaggu meg om jeg ikke fant to vintage Bottega Veneta vesker der nede! Så nå er jeg all set til resten av sommeren. Speaking of which; jeg kommer meg nesten ikke hjem til Norge i sommer, hvilket er utrolig trist, men jeg er så glad for at jeg har fått den jobben jeg har, og nå krysser jeg bare fingre for at min mor vil spandere noen langhelger på meg til Bergen :) Norsk sommer er tross alt det beste og vakreste i hele verden. Selv når jeg skal beskrive det til de danske vennene mine og kjæresten min forstår de det liksom ikke helt. - Der er vi heldige oss nordmenn, vi vet hvordan det er :) Jeg håper dere nyter den norske sommeren til det fulle! Jeg er sååå misunnelig på dere! <3 

Roskilde festivalen, day two

 • 08.07.2014 - 22:42Beste minne i løpet av festivalen:
Å se Mick Jagger live sammen med resten av The Rolling Stones. Den mannen er bare uvirkelig, han var helt rå! Det var noe spesielt når man visste at dette nok var en av de siste, om ikke den siste, konserten de kommer til å spille, etter å ha spilt konserter siden mamma var ung, liksom (ikke at dét er så lenge siden, mamma!). Antrekkene hans var virkelig top notch. Han kom ut på scenen på et tidspunkt i en stor, rød fjærkappe. Selv om de er gamle vet de virkelig å underholde :)

festival outfit

 • 08.07.2014 - 21:43


Wearing: jacket & dress: vintage, shoes: Ebay, sunnies: Ray Ban, lipstick: e.l.f. Cosmetics, 'Velvet Rope'

Den andre dagen åpnet festivalplassen. Jeg hadde selvfølgelig pakket ryggsekken min full med klær (som alltid), så A ble nødt til å ta diverse madrasser og sånn i sin bag (Oops).
De vakre menneskene vi bodde sammen med elsker rockestilen, så de var kledd i helsvart, og jeg fant ut at jeg måtte ha noe annet på enn svart. Derfor ble denne gamle kjolen, som hadde sin Roskilde-debut i 2009, det perfekte alternativet. Jeg kan dresse den opp og ned (helst ned, da det jo er meg det er snakk om), og jeg føler virkelig det er en festivalkjole :) Jeg fikk flere fine kommentarer for den, så det er jo alltid koselig! :)
Likte dere antrekket? :) 

Roskilde Festivalen, day one.

 • 08.07.2014 - 21:35
I år tenkte jeg å skrive litt annerledes om festivalopplevelsen min. 

Her er diverse tanker og følelser om den første dagen:
Vi skulle jo avlevere Berta hos A sin søster, som var så snill å hente oss på stasjonen og kjørte oss rett til inngangen til teltene våre etter vi hadde plassert Berta trygt i huset. Det er den letteste måten jeg har kommet til teltet mitt på noensinne. Vi booker 'Get a Tent', som betyr at et telt er oppslått og står klart til oss når vi kommer. Det er rett bak den Orange Scenen (den største scenen), så plasseringen er superb. Det er til og med ordentlige toaletter og gratis dusjer der :) Da vi hadde gjort alt klart i teltet bar det inn på campingplassen. Jeg kjenner hvert år jeg går inn der at kroppen min har lengtet etter det hele året. Det er en sånn befriende følelse, jeg kan liksom ikke helt beskrive det. Første dagen var festivalplassen stengt, så vi koste oss rundt de forskjellige campene og danset til musikk natten lang før vi gikk hjem til teltet og la oss. 

At the end

 • 08.07.2014 - 16:34

Siste snapshots fra Roskilde. Gleder meg allerede sinnsykt til neste år! Roskilde festivalen er virkelig det beste stedet i verden. Nå er jeg kommet hjem fra jobb og skal ta bildene innpå dataen fra kameraet mitt. Så da er det bare til å følge med på bloggen, for snart kommer de "ekte" bildene :) Håper dere har en fantastisk dag <3

Roskilde snapshots

 • 04.07.2014 - 15:48

Jeg elsker dette stedet.
The Rolling Stones i går var helt fantastisk. Følte jeg opplevde noe legendarisk. Mick Jagger var helt uvirkelig. Det finnes ingen nålevende performere som kan måle seg med han. Her er noen bilder fra litt av hvert. Mest meg selv, haha.
Håper dere koser dere hvor enn dere er! :)

Roskilde Festivalen 2014

 • 03.07.2014 - 01:59

Herregud, jeg skjønner liksom ikke at jeg er her. Jeg har ventet i et halvt år på dette, og plutselig er den her. Jeg elsker alt ved dette stedet. Her er noen bilder fra i dag. Tror dere ikke at jeg hadde det nye, (veldig) dyre kameraet mitt med, som jeg gledet meg så sinnsykt til å ta bilder med, og når jeg tok linsekapselen av, så var hele linsen knust. Jeg holdt på å grine. Jeg må se hva jeg gjør i morgen, om jeg drar inn til København for å kjøpe en ny linse, eller om jeg holder meg til det lille kameraet jeg har med. Anyway, jeg kunne ikke la det ødelegge humøret.
Håper dere har det fantastisk! :)

Festival survival kit

 • 01.07.2014 - 22:04Her er mine nødvendigheter til Roskilde festivalen. Våtservietter, tørrshampoo og hånddesinfeksjon er selvfølgelig selvskrevet, men noen andre ting som er utrolig viktige, synes jeg, er god solkrem (som ikke er testet på dyr), gjerne med høy faktor. Jeg beskytter ansiktet mitt mot solen hele tiden, om det er med foundation med faktor i, eller Rudolph´s Care solprodukter med solfaktor 50, eller BB-cream fra Kiehl´s med solfaktor 50, så må jeg bare ha solfaktor. Rynker er ikke kult, lism! :) Ørepropper er lifesavers når du skal sove om kvelden og helst vil klare det uten å høre bassrytmen fra naboene sin boomblaster. En liten parfyme er grei å ha med, for let´s face it; det lukter ikke sånn sykt bra diverse steder på en sånn festival, og da er det greit å være den som er lyspunktet. En god bodylotion er bra å ha til om kvelden når huden er øm etter all solen og dansingen. Gnagsår plaster! - det er ikke alltid man trenger det, men herregud så kjedelig det er å mangle hvis man plutselig får et gnagsår. Her er det rett og slett for å være godt forberedt. En god leppestift og leppepomade med faktor er awesome. - det er ikke så mye som skal til, men det gjør veldig mye for selvfølelsen å se litt fresh ut :) Neglelakk sier jo seg selv; man får ganske mye dritt under neglene, så det er bare til å skjule det fra starten. Ellers er jeg en sånn fanatiker som hater å mangle noe, så sånne ting som myggestikklindring er alltid med når jeg reiser om sommeren. 
Tyggis er også selvskreven; ja, man børster tenner morgen og kveld, men når man har drukket øl ganske lenge, da er det kjekt å friske opp ånden litt :)
Ellers må jeg alltid ha med to par solbriller som skiller seg litt fra hverandre. Her er både Céline-brillene og Ray-Ban´sene, som går til hvert sitt antrekk, så da er jeg godt dekket inn :)
Håper dette kan bidra til at du også er forberedt på festival! :)

First day

 • 01.07.2014 - 20:55Wearing: lipstick from e.l.f. Cosmetics; "Velvet Rope"

I går hadde jeg min første dag som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics. Jeg elsker virkelig den nye jobben min. Ikke nok med at jeg elsker sminke, så elsker jeg når noe er dyrevennlig, og e.l.f. tester jo ikke på dyr og blir til og med anbefalt av PETA. Det passer meg helt perfekt <3 
Nå har jeg ordnet løse ender siden vi skal på ROSKILDE FESTIVALEN i morgen! Juhuu! A og jeg har handlet i dag, og det har selvfølgelig blitt sanket tørrshampoo, våtservietter, hånddesinfeksjon, sminkefjernerservietter,  knekkebrød, bønnepostei, og alt mulig annet krams som man plutselig kan trenge i løpet av uken. Jeg kan lage et innlegg med mitt "festival survival kit" etterpå :)

Jeg håper dere nyter ferien! Det gjør jeg! :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits