Ønsker for september

 • 31.08.2014 - 22:01

Jeg ble inspirert av Emily Salomon og tenkte jeg skulle skrive 10 ting jeg har lyst til å gjøre i september. 

1. Gå på samtlige loppemarkeder i Københavns omkreds hver eneste søndag til de slutter å holde loppemarkeder. Det er nemlig noe av det koseligste jeg vet, og attpåtil miljøvennlig :)

2. Invitere vennene mine over på middag når det er mørkt ute, tenne stearinlys og spille musikk fra Charleston-tiden i bakgrunnen, mens vi spiser Steinsopp-rissotto, laget med den soppen jeg selv har plukket i skogen.

3. Lære meg å lage et nytt vegetarmåltid en gang i uken og servere det som romantisk middag til kjæresten min og meg selv. 

4. Ha shoppestopp for klær i butikk, selv om dette kanskje er litt vanskelig. Jeg har sett meg ut en veske jeg har lyst på, og det krever en (hel) del sparing. 

5. Ha en fast dag i uken til meg selv, der jeg tar på meg koseklærne, lager te med honning, hører på Coldplay, tar ansiktsmaske, fikser ny neglelakk og dagdrømmer.

6. Gjøre ferdig den nye veggen i kjøkkenet, med tilhørende bord og stoler, for å stå ekstra tidlig opp og spise god frokost med Berta & A.

7. Gjøre ferdig alle syprosjektene mine som har ligget stille og støvet vekk i en evighet. 'Kjære yndlingsbuksen min, det kommer snart en ny glidelås i deg <3 '

8. Gå lange turer med Berta i høstværet, etterfulgt av kakao under teppet i sofaen sammen med en god film eller serie, så som 'Modern Family'.

9. Skype med familien min nesten hver dag, så jeg ikke savner de så mye.

10. Planlegge en liten ferie til varmere strøk i oktober sammen med kjæresten min. 

Har du noen spesielle planer for september? :) Jeg tenkte det var smart å lage en oversikt, sånn at jeg nå kan krysse av tingene og ikke være sur på meg selv på slutten av måneden over alle de tingene jeg ikke nådde. :) Jeg håper dere koser dere! Det er visst nesten sommer igjen i Norge, ikke sant? Her i Køben øser det ned! Tror jeg må finne sjøstøvlene mine frem... :)  

Alenetid

 • 30.08.2014 - 15:51I går var kjæresten min og jobbet hele dagen, så da laget jeg meg en god salat og satte meg godt ned i sofaen med nyeste Costume. Jeg elsker virkelig å gjøre litt ekstra ut av det å være alene. Å tenne stearinlys, lage noe godt, lese noe interessant og bare nyte alenetiden er helmaks. Gjør du noen ganger noe spesielt for å kose deg alene? :)
Jeg er lei meg for dårlige oppdateringer, det skyldes at jeg, surrehodet som jeg er, har glemt oppladeren til kameraet mitt i Bergen, og nå må jeg bruke G12´en min, men det synes jeg ikke er så bra, så jeg er litt frustrert på kamerafronten at the moment :) Jeg håper mamma kan sende den i posten til meg. Her i Køben regner det og jeg er så trøtt om dagen og håper det er omstillingen fra ferie til hverdag som gjør det - kanskje er det litt været også? Uansett så gleder jeg meg til det er over. :) Jeg håper dere nyter hverdagen! :)

Om trender og sånt...

 • 28.08.2014 - 09:59
Wearing: jacket: H&M, jeans: Cubus, shoes: Bianco Footwear 

Det er veldig sjeldent at jeg kjøper helt nye klær, og når jeg shopper nye klær, da spør jeg alltid meg selv om dette er et plagg jeg kan ha mange år fremover, for jeg har en tendens til å mislike trender litt. Den sure damen inni meg mener at trender handler om mote, ikke stil, og at de er til for at de store designhusene skal tjene mer og mer penger.

Jeg liker å se på meg selv som en jente som blogger om min personlige stil og ikke så mye om mote som sådan :) Når det er sagt, så er jeg ikke en hardnakket anti-trender heller, for det er enkelte ting jeg synes er så vakre at jeg ikke klarer meg uten. Prikker er en 'trend' for tiden, og faktisk en som jeg har hatt et litt bedre forhold til enn for eksempel blomsterprint-trenden.

Denne jakken fant jeg på H&M Trend, og først gikk jeg forbi den, fordi den raske, analytiske beslutningen hjernen min tok om at denne jakken nok ikke er en tidløs jakke, veide mer i det sekundet enn hjertet mitt som ropte 'Åh, herregud, så søt! Kjøp den, kjøp den NÅ!' Vel, dere ser jo hvem av de som seiret. Men er den ikke fiiiiin..? :) Den blir skikkelig deilig nå til høsten, og jeg gleder meg til å vikle den rundt meg når jeg sykler i den kjølige morgenluften på vei til skolen :)

Vinn øreringer fra KANT by Rahbek!

 • 27.08.2014 - 12:15Nå kan du vinne noe som jeg virkelig har lyst på selv! Sabine Rahbek, som står bak det danske smykkemerket KANT by Rahbek, har vært så snill å gi meg disse vakre øreringene, så jeg kan gi de videre til en av dere! Jippi! Det er et av mine absolutte favorittmerker, og når dere ser jeg har ringer & smykker på meg, så er det en stor sannsynlighet at de kommer fra KANT :) Konkurransen kommer til å foregå på Instagram, så gå inn her og vær med! Dette blir kjempegøy! :)
Og alle kan delta! :D

Lykke til! :D Jeg gleder meg til å annonsere om du har vunnet den 12. september! :) <3

New shirt & nude pumps

 • 26.08.2014 - 23:52


Wearing: jacket: vintage, shirt: BikBok, jeans: Cubus, sunnies: Céline, shoes: Bianco Footwear

Denne skjorten fra BikBok så jeg på Instagram og klarte liksom ikke å få den ut av hodet (som forøvrig er et sikkert tegn på at noe skal kjøpes!). Det ble med en tur til butikken og 249 kroner fattigere. Hvilket er en veldig fin pris, synes jeg :) Den er herlig myk å ha på og nå har mamma lyst på den også, hvilket jeg velger å ta som et kompliment :) Ellers er antrekket realtivt svart utenom skoene fra Bianco som er min faste følgesvenn for tiden. Jeg lover dere, uten de ser jeg ut som en person som kunne 'vunnet' i Guinnes rekordbok for verdens korteste bein :) 

I morgen er den siste dagen min i Bergen før skolen begynner, så nå prøver jeg å smøre meg med 'gå på-mot' før et krevende år begynner for min del. Jeg sier til meg selv at jeg er nødt til å vende tilbake igjen til rutinene for at jeg atter en gang skal få oppleve gleden ved sommerferie, men herregud så kjipt det er å måtte vente et helt år på varme igjen her i norden. Men, når det er sagt, så synes jeg høsten er helt magisk :) Nå gleder jeg meg til å kjøpe inn strikkegensere med høy hals, høstjakker og å endelig kunne bruke valentingsgaven min fra kjæresten; nemlig Acne-jakken min. Høsten er kanskje den mest spennende årstiden rent stilmessig, eller hva synes du? :)

Noe som jeg også gleder meg til denne høsten er å 'fornye' kjøkkenet vårt, med forskjellige hyller til forskjellige koselige ting som fine keramikkopper, fine skåler, de vegetariske kokebøkene våre og en og annen pynteting. Når det er gjort, så gleder jeg meg til tidlige morgener med kjæresten min & Berta, der vi koser oss med stearinlys og Frisør-te. Nå når jeg tenker på det, så blir kanskje ikke hverdagen så fæl allikevel :)


PS: (!) I morgen kommer det en veldig gøy konkurranse i samarbeid med mitt favoritt smykkemerke; KANT by Rahbek. Så kom innom bloggen i morgen! <3 :D

Bohemeish

 • 23.08.2014 - 12:06


Wearing: jacket & dress: H&M, shoes: SixtySeven

Jeg tenkte egentlig at dette antrekket var litt kjedelig, men i mangel på bedre poster jeg det allikevel :) Jakken har jeg bodd i siden jeg kjøpte den for to helger siden på loppemarked. Venninnen min Emilie har den samme (bare den ser helt ny ut, da), og jeg har ønsket meg den lenge, før jeg fant den til 50 kr. nå. - Jeg elsker å gjøre kupp! :)
Denne kjolen kjøpte jeg for 100 kr. på H&M for en stund siden, og jeg holdt på å selge den på loppemarked før jeg ga den en ekstra sjanse, og siden har jeg brukt den veldig mye :) Sånt synes jeg er veldig gøy :) Det er flere ting som jeg har tenkt å selge på loppemarked, men som jeg pakket ned i kasser i kjelleren for flere år siden, og forrige gang jeg skulle selge, da fant jeg de, og heldig var det at jeg gikk gjennom de en ekstra gang, for jeg fant både Louis Vuitton vesken min samt to vintage vesker fra Bottega Veneta blant alt rotet :) Nå har jeg brukt de fra Bottega Veneta, men LV vesken skal selges, for den ligger bare og samler støv :)
Jeg håper dere har en fantastisk dag og koser dere skikkelig! :)

Dinner for one

 • 22.08.2014 - 18:49Kjæresten min er ofte ute å jobber eller spiller musikk, og i den forbinnelse har jeg før bare pleid å lage noen rugbrødskiver med noe vegetarpålegg til middag. Egentlig synes jeg det er veldig koselig å lage mat til meg selv, men ja, det er jo litt gøyere når man er to, eller flere, og det blir en sosial stund med samhold. Jeg føler at det å lage god mat til seg selv er en form for velvære som alle mennesker burde unne seg selv. Det er et tegn på livsglede, overskudd og den gode følelsen ved å ta vare på seg selv og å være glad i seg selv. Her var A ute og spille et sted, og jeg bestemte meg for å lage salat med økologisk geitost, epler, mandler, valnøtter & mye annet godt, med rugbrødscroutoner stekt i hvitløk og olje som tilbehør. Det gikk veldig kjapt, og smakte utrolig godt! :)
Pleier du å lage god mat til deg selv når du er alene? :)

Old and new

 • 20.08.2014 - 19:41


Wearing: jacket: vintage, jeans: H&M, shoes: Bianco Footwear, sunnies: Ray Ban

Akkurat nå er jeg i København, men jeg flyr hjem igjen til Bergen i morgen. Jeg hater egentlig å fly, både fordi jeg er litt redd for å fly, men ikke minst fordi det forurenser så mye, og vel, denne sommeren har ikke akkurat vært CO2 nøytral fra min side, dessverre. :( I bunn og grunn handler alt om prioriteringer, og akkurat nå i sommer har jeg prøvd å prioritere familietid så mye som mulig :) Her er det den vakre Emilie som tar bilder av meg da vi dro på kafé-besøk i Bergen. 

Dette antrekket er egentlig litt retro, men på den business-aktige måten. Jakken kjøpte jeg for 20 kroner på loppemarkedet nede på gaten min, og skoene er helt fantastiske fra Bianco. Dere har sikkert lagt merke til det, men jeg elsker å mikse nytt med gammelt! :) 

Forresten! Har dere sett jeg er på forsiden til VG i dag? Det er så gøy! Finn artikkelen her. :)

Inspo // Smoke and stuff

 • 17.08.2014 - 17:43Enjoy. 

Fedora & Teddy

 • 17.08.2014 - 01:13


Wearing: Hat: H&M, sweater: Bikbok, jacket: Topshop, shoes: SixtySeven 

Plutselig er høsten her. Fra den ene dagen til den andre, liksom. Det var så kaldt i Bergen i går at jeg måtte låne min søster sin tjukke jakke fra Topshop. Jeg elsker teddy-stoffet den er laget i.
Innimellom kom det solglimt og da måtte den henge på armen, hvilket er lite praktisk med en så stor jakke. Ellers holdt jeg meg til helsvart og lånte også min søs sin hatt. Jeg pleier alltid å pakke en hatt med i kofferten når jeg reiser hjem til Norge, men denne gangen gjorde jeg det av en eller annen idiotisk grunn ikke, så da passet det perfekt med at min søster nettopp hadde kjøpt denne på H&M. 
I dag har jeg vært i bryllup, og det antrekket kommer på bloggen i morgen :) Jeg håper dere nyter tilværelsen og er begynt å kjøpe inn til høstgarderoben! :)

Casual Army Look

 • 15.08.2014 - 12:34Wearing: jacket: H&M, shirt: Monki, jeans & shoes: Zara, rings: KANT by Rahbek, wallet: Prada 

Har dere det også sånn at når dere har kjøpt eller fått noe nytt, så vil dere bare gå med den tingen hele tiden? Sånn har jeg det litt med denne army-jakken fra H&M. Jeg kjøpte den på loppemarked i helgen for 50 kr (katching) og har nesten bodd i den siden. Det er det samme med en bestemt look. Dette antrekket er veldig likt det forrige antrekket her på bloggen, og jeg ser noen ganger at jeg holder fast i en bestemt look før jeg er i et annet humør og kanskje forandrer litt på det :) 

Nå er jeg hjemme i den vakreste byen, Bergen, og jeg har allerede vært på tur i skogen og plukket masse steinsopp :) Det er favoritt-tingen min å gjøre om høsten :) Har dere det kjekt nå som sommeren begynner å avta? Jeg håper hvertfall det og ønsker dere en fantastisk dag! :)

XO

 • 12.08.2014 - 23:29


Wearing: shirt: H&M, top: Zara, shoes: Bianco Footwear, necklace: gift from sis, sunnies: Céline

Dette antrekket er veldig meg for tiden. Det er casual, men samtidig har det en viss kant over seg, som gjør at jeg føler det ikke blir helt kjedelig. Og en rosa leppestift kommer man jo langt med! :) Disse skoene fra Bianco Footwear er med hånden på hjertet de beste skoene jeg noensinne har kjøpt. Det er akkurat som om det er gelé i sålen, så de er ekstra myke å gå med. Og dessuten så er de jo bare dritfine! :) Nude pumps hadde jeg lett etter skikkelig lenge før jeg fant disse og jeg har virkelig brukt de mye siden! :)

Jeg føler dagene flyr for tiden og skal virkelig finne tid til å oppdatere bloggen, (sånn som akkurat nå når det er sent og jeg er stuptrøtt), men noe av det gøyeste jeg vet er å oppdatere bloggen, så det handler mer om å finne tid til å gjøre en ting som gjør meg skikkelig glad :) Den fine kjæresten min har bursdag i morgen, og jeg skal veldig tidlig opp for å gjøre klar til en bursdagsmorgen med pannekaker, frokost og gaver på sengen :) Nå tror dere kanskje jeg er teit som røper det allerede nå, men han leser aldri bloggen min med mindre jeg tvinger han til det, så det er helt trygt ;) Etter det skal jeg møte på jobb kl 0820 ( åh, jeg ble ekstra trøtt bare av å skrive det), for å sminke noen damer. Jeg gruer og gleder meg, for jeg har aldri sminket de før, og da er det alltid en uvisshet i forhold til hva man kan forvente :) Noen ganger er det en dans på roser, andre ganger må man jobbe litt ekstra for det ;) 

Jeg håper dere koser dere skikkelig mye! :) <3 

Everyday snapshots

 • 11.08.2014 - 14:03

Vintage Dreams

 • 10.08.2014 - 16:18Wearing my mom´s old dress, shoes from Bianco Footwear & a Chanel bag

Hvis det finnes ekte materialistisk kjærlighet, så må det være denne kjolen. Den er over 35 år gammel, og min kjære mor kjøpte den da hun var ung. Stoffet er så tynt og delikat og printet er bare helt fantastisk, og sammen med lavendel-fargen utgjør det den fineste kjolen jeg har. Jeg er lei meg for at det ikke er et bilde med den bakfra, for ryggen er bare så fin. Den er helt naken og satt sammen med små knapper. Jeg prøver virkelig kun å bruke den ved spesielle anledninger, som her i min mor sin bursdag, og ellers krøller jeg den bare sammen til en ball nede i skuffen for å bevare den så lenge som mulig. Har du noen vintageklær som du er særlig glad i? :) 
Jeg håper dere nyter søndagen! :) Så langt har jeg hatt den beste søndagen på veldig lenge! :)

INSPO

 • 09.08.2014 - 12:32


Er det kun meg som er blitt litt sommernostalgisk allerede? Jeg mener, vi er i august, og jeg føler slett ikke sommeren snart burde være over. Jeg føler at jeg snart fortjener ferie, haha. Men heldigvis går turen til Bergen i neste uke. Det gleder jeg meg skikkelig til! :) Her er litt lørdags-inspo <3

Tartan & short shorts

 • 06.08.2014 - 20:17Wearing: hat: BikBok, shirt: Zara, shorts: Topshop, bag: Chanel, shoes: SixtySeven

I går så jeg og venninnen min (Sabine) på leilighet til Sabine og den andre venninnen vår (Mette). De skal nemlig bo sammen, så nå leter vi med lys og lykter etter en bra leilighet som de kan flytte inn i. Mette kunne ikke være med i går fordi hun er i Cannes (heldiggrisen), så det var kun Sabine og jeg som ble betatt av den. Og betatt ble vi! Det var en skikkelig Københavner-leilighet (som vi kaller de gamle, fine leilighetene her i Køben) og det beste med det hele er at den er et steinkast fra A sin leilighet som jeg bor i. Jeg krysser fingre for at det blir den de kjøper, for så kan jeg gå ned til de på 30 sekunder og bli oppdatert på all sladderen og se de fine tingene de designer :)

Det eneste som redder meg når jeg har skikkelig fettete hår (utenom en hårvask da) er en hatt! Jeg er alltid nødt til å visualisere antrekkene mine i hodet mitt før jeg tar på meg klærne, og da jeg så denne skjorten min henge på stativet, så fant jeg resten av antrekket ganske fort. Og bra var det, for jeg trodde seriøst jeg skulle komme for sent til avtalen på grunn av kleskrise. Det er jo egentlig et veldig svart og enkelt antrekk, men jeg synes skjorten gjør det litt mer spennende :) 
Jeg håper dere nyter sommeren fremdeles! <3 I morgen er det jobb på meg og så begynner helgen, juhuu <3 :)

Å finne gjemte skatter

 • 06.08.2014 - 16:04Kjæresten min er egentlig en ganske travel mann, men en gang i mellom glimter han til med nærværet sitt, og denne gangen i form av å ha lagd jordbær-smoothie til meg. Nam nam. Den satt jeg og koste meg med, mens jeg leste i blad. I dag har vi løftet av linoleumsgulvet som var i kjøkkenet, for å finne det vakreste, gamle plankegulvet gjemt under der. Vi har plankegulv i hele leiligheten, men det er ganske slitt ned etterhvert, og kjøkkengulvet har jo vært beskyttet i 20 år, så jeg føler virkelig jeg har fått et helt nytt kjøkken :) Det er så gøy når man kan gjøre så lite og føle det skjer en så stor forandring! :) Håper du kommer innom senere også, for da kommer det antrekksbilder, wuhu :) <3

Put a scarf on it

 • 05.08.2014 - 00:31


Wearing: dress & bag: Zara, shirt & scarf: H&M, shoes: SixtySeven

Jeg hadde egentlig falt for en svart og hvit, mønstrete Stine Goya kjole som kostet en måneds husleie, og jeg var fast bestemt på å kjøpe den, men så gjorde jeg den geniale tingen at jeg gikk i Zara først, og der så jeg denne kjolen til en brøkdel av prisen som jeg synes minnet veldig om den fra Stine Goya. Jeg har heldigvis brukt den utrolig mye siden. Noen ganger vil man bare føle seg helt tilpass og avslappet, og det gjorde jeg med dette antrekket. Skjerfet var med for å piffe det hele litt opp, selv om det kan diskuteres om det passer inn eller ikke. Heldigvis digger jeg når noe er litt rart og preget av kontraster :) 
Jeg håper dere nyter sommeren kjempemye! <3 Jeg må krype i seng nå, for jeg er så trøtt jeg holder på å sovne her jeg sitter :) Håper dere liker antrekket! <3 :)

Spørsmål om liv og død

 • 03.08.2014 - 21:30Vannmelon er det beste jeg vet i hele verden. Noen ganger lager jeg irrasjonelle spørsmål til meg selv i hodet (dere gjør det garantert selv, også), der jeg plutselig står i en situasjon mellom liv og død, mens jeg spankulerer nedover gaten min, og det inne i hodet mitt oppstår et scenarie der alt er kaos, og min overlevelse står ene og alene på at jeg besvarer et spørsmål; hva ville du ha spist i jungelen, når verden er gått under og du som eneste overlever kun fikk én type mat med, hvilken mat ville det ha vært da? Svaret er som regel alltid vannmelon for meg. Hva ville du ha svart? 
Her i leiligheten min var omstendighetene litt roligere mens jeg satt og spiste vannmelon og leste i Det Nye sitt interiørblad. Jeg blir så fristet til å kjøpe alle de fine tingene de viser. Kan varmt anbefales! :)

Skirt & Shirt

 • 02.08.2014 - 15:41


Wearing: shirt: BikBok, skirt: Topshop, sunnies: Céline, shoes: Converse, lipstick: e.l.f. Cosmetics, 'Rich Red'

Dette skjørtet fant jeg en gang på Topshop, og jeg falt for det med en gang, så jeg bestemte meg for å kjøpe det. To uker etterpå kom det på halv pris i butikken og jeg hadde fremdeles merkelappen sittende i mitt hjemme i skuffen. Da ble jeg litt sur på meg selv, selv om det ikke er sånt som kan forutses. Jeg ble enda mer bitter på skjørtet, og bestemte meg for å hevne meg på det ved å ikke gå med det (teit, I know). Plutselig en dag fant jeg det i skuffen min igjen, og jeg besluttet meg for å ta av merkelappen og gå med det. Siden den gangen har jeg brukt det så utrolig mye, så i går mens jeg hadde det på i den svale Køben-temperaturen, tenkte jeg at jeg faktisk synes det er verdt den fulle prisen jeg gav for det. Jeg har brukt det så mye nå, og det redder meg fra kleskrise gang på gang. Sånn er det med mange klær, tenker jeg. - Går man mye med klærne og er glad for de, da er det som regel verdt prisen man betalte for de, uansett hva de kostet :)

kå-be-hå

 • 02.08.2014 - 10:59


Kjøbenhavn


Jeg kjenner at jeg har hjemlengsel til Bergen for tiden. København er så fin og flott, men det er rart når alle vennene mine er på ferie og jeg stort sett sitter inne på et kontor hele dagen. Da var det ekstra kjekt å kunne ønske helgen velkommen ved å spankulere rundt i nabolaget mitt sammen med A og Berta i går. Jeg måtte sånn le av de på det nest øverste bildet, for de hadde det veldig travelt med å finne en benk så de kunne spise pizzaen :) Og det nest nederste bildet synes jeg rummer en godhet som er stort sett overalt i denne byen. Mange hjemløse samler flasker, og de unge er ivrige etter å gi dem til de. 
Jeg håper dere nyter sommeren og er kommet godt inn i august! :) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits