Smokey Eyes

  • 07.08.2015 - 10:53Forleden gikk det opp for meg hvor sjeldent jeg faktisk sminker meg. Og med det mener jeg virkelig sminker meg. Normalt når jeg går ut av døren nøyes jeg med litt rouge og markerte bryn. Jeg hadde helt glemt gleden ved å bruke litt ekstra tid på å pynte seg. Øynene var smokey eyes, med utgangspunkt i brun - det synes jeg alltid blir finest. På leppene har jeg ingenting annet enn highlighter - det gir en veldig fin effekt på sommerrosa lepper. Contouring-kittet fra e.l.f. var på skinnbena, og youngblood sin  rouge i yndlingsfargen 'Sherbet' var på eplekinnene. Jeg tror jeg går all inn på sminkefronten senere også, da skal jeg nemlig se Mardou & Dean sin visning - det blir artig.

Håper dere får en fantastisk dag! <3

Om å være brud for en kveld

  • 07.08.2015 - 10:42Forleden var Mette, venninnen min, og jeg på visningen til Han Kjøbenhavn. Sommeren hadde for alvor kommet til København plutselig, så humøret og stemningen var på topp. Vi måtte skynde oss av syklene før det ble helt mørkt, så vi kunne ta noen bilder av antrekkene våre i en gate midt på Vesterbro.

Noen timer innen det hadde jeg stått hjemme foran speilet mitt og sett litt oppgivende på klesstativet mitt. Jeg holder på med shoppestopp for nye klær - så de eneste klærne jeg får kjøpe skal være brukte, og siden tiden har vært så travel her på det siste, så er det blitt til minimalt med loppemarkeder på meg. 
Det var da jeg så denne gamle brudekjolen henge klemt mellom de andre kjolene. Jeg fikk flashback til forrige gang jeg hadde den på meg - der var jeg på Onkel Lauritz i Bergen, jeg hadde oransje lepper, converse og barbert halve hodet, mens resten av håret var kort og platinablondt. Det var i Agyness Deyn-perioden min, og jeg følte meg ganske kul den gangen. 
I forgårs valgte jeg å style kjolen litt annerledes, med stram hestehale, boots og den gamle, brukte skinnjakken min. Følelsen jeg fikk av kjolen var den samme nå som den sommernatten på Onkel Lauritz i Bergen. Jeg føler meg veldig beæret over å kunne ha på en vakker gammel brudekjole, og tenker på hvor glad bruden en gang var, da hun danset natten lang i den. Det er en følelse jeg aldri får av nye klær.

Sneakers - nå med god samvittighet

  • 05.08.2015 - 15:10

Er du en av de mange som er besatt av Sneakers? Da vet du akkurat hva jeg snakker om når jeg nevner Stan Smith. Du synes at jo hvitere jo bedre, og du elsker å kombinere sneakersene dine med denim bukser, crop top og nøytral sminke. Hvis man kan svare ja på disse, er man, etter min mening, en sneakers-jente (eller gutt).

Hva hvis jeg fortalte deg at du nå kan få noen skikkelig kule sneakers, og attpåtil få god samvittighet med på kjøpet?

Vel, det er her Veja kommer inn i bildet.

Siden jeg er en person som ikke kun er veldig opptatt av stil, men også de etiske problemstilligene som det å være en forbruker innebærer, blir det vanskelig for meg å velge kun med øynene. Faktisk er det umulig for meg. Jeg velger like mye med hjertet og den kollektive samvittigheten min, når jeg kjøper nye produkter.

 

Jeg vil så vidt mulig, ikke være med til å støtte slavearbeid, dyremishandling og forurening av miljøet, så derfor holder jeg meg vekke fra å kjøpe ny-produserte trender, der jeg ikke vet hvilken opprinnelse dette plagget/tilbehøret har.

Siden jeg er som jeg er, bruker jeg veldig mye tid på å undersøke hvor jeg kan få fatt på kule produkter, som går hånd i hånd med de etiske retningslinjene jeg har valgt for meg selv og min estetiske sans. Mange ganger er jeg skikkelig irritert over hvor vanskelig det er å finne disse bedre produktene, så jeg tenker at jeg vil prøve å skrive om alle de fantastiske tingene jeg støter på, i min leting etter bæredyktig mote.

Veja er sko som er oppstått på bakgrunn av et ønske om transparente prosesser innenfor produksjon, med et mål om å forene økonomi, sosiale initiativer og miljøet.
Et initiativ og en visjon som foreslår kulturell forandring.

Vel, jeg er fan. Sjekk det bare ut selv - hva synes du?


Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits