Hermes skjerf app!

 • 30.09.2013 - 15:43

Noen ganger når jeg leser på forskjellige motenettsider, så faller jeg over noen gøye ting, og denne tenkte jeg å dele med dere.

Normalt når man kjøper et Hermès skjerf, så får man små kort med, til hvordan man kan knyte det på forskjellige måter. Denne gangen har Hermès gått helhjertet inn i den digitale tidsalder, og rett og slett laget en app til hvordan man kan knyte skjerfene. Hva synes dere? Er det å gå litt for langt, skape for mye styr rundt skjerfknuter, eller en gøy ting å tilby? Jeg synes det er ganske artig!

Man trenger jo selvfølgelig ikke å eie et Hermès skjerf for å gjøre det, man kan jo bare bruke et vanlig et, så langt det rekker. Det er bra med inspirasjon uansett! :)

 

Dere kan laste ned selve appen fra iTunes HER.

Jeg har tenkt til å gjøre det, hvertfall! :)

Lazy days in Copenhagen

 • 29.09.2013 - 21:43

I dag dro vi tilbake igjen til Køben, for å dra rett på restaurant. A og min søs ble med, og det var en verdig avslutning på helgen med noen av de fineste menneskene jeg vet om.
Hvis dere er i Køben, så dra bort til Sankt Hans torv og området omkring Elmegade og Blågårdsgade. Det er bare så sykt koselig der! Husk, hvis noen av dere skal til Køben og lurer på noe spesielt, eller trenger noen tips fra en insider, så bare spør løs! Jeg svarer mer enn gjerne! :)
Solen skinte, maten var god og selskapet enda bedre. Det var så varmt at vi kunne sitte i t-skjorte. Fine Køben, som viser seg fra sin beste side når man har besøk <3
Jentene dro ved fem-tiden og det var så trist å si ha det. Alle gode ting må ha en ende. Det er litt kjipt, når man vet det blir så lenge til neste gang. Men; vi er allerede i gang med å planlegge London-tur! Jippii. Jeg elsker London, så det å investere i gode venninner som bor der, er en ganske bra greie. Jeg slipper å betale hotell, og man kan fly billig fra Køben. Win, win!


Nå må jeg sove, skal jeg klare å stå opp i morgen! Festen i går sluttet klokken seks i morges, og vi var oppe før ni, så søvn har det ikke vært så mye av. Skal bli deilig å krype inn under dynen og finne seg en god armkrok å sove i.
Sov godt, mine kjære <3


For en helg!

 • 29.09.2013 - 21:12

Ååå, jeg er så proppa med inntrykk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tenk dere da, jeg bodde helt tett med noen fantastiske mennesker i tre år. Kanskje de tre viktigste årene i livet mitt. Så fem år etter at vi ble studenter (russ), holder den fine, fine skolen vår reunion for oss. Alt vi skal gjøre er å møte opp, så blir det sørget for oss med god mat, drikke og et klasserom vi kan sove i. Haha. Ironien i at man nok har sovet i det klasserommet før, under diverse dansk-timer, kan ikke la seg skjule. -Denne gangen hadde vi hvertfall soveposer.
Karen og Line kom fra London i går til meg, og vi tok toget sammen til Oure (som skolen heter). Karen, den lille røveren, tror fremdeles jeg er som for mange år siden, for hun sa de kom ved ti-tiden, og jeg hadde ryddet opp, laget mat, og travet opp og ned gaten for å se etter dem kvart på ti. Klokken tolv får jeg først fatt i dem, hvor Karen sier at hun tenkte hun ble nødt til å si klokken ti, for at jeg skulle klare å stå opp til klokken tolv. Gees. Typisk.
De kom, gjensynsgleden var fantastisk stor, og vi dro videre til Oure. Med øl i toget, gjensyn med noen av de andre på togstasjonen og mimring og nostalgi på utrolig høyt nivå i bussen, var vi så klare for reunion!
Kvelden var helt episk. En av de få kveldene i løpet av livet ditt, der alt går opp i en høyere enhet. Man skulle tro vi aldri hadde vært vekke fra hverandre. Jeg elsker at jeg turte å dra som så ung og flytte til et annet land. De menneskene jeg har møtt, det skolen har støttet oss med gjennom de årene, og fortsetter å bety for oss, kan faktisk ikke beskrives hvis ikke man har vært der. Så hvis det er noen som lurer på hva de skal bruke et friår til, så dra på Oure! De har høyskole, gymnas, kurser og alt mulig. Det er en fantastisk skole på et veldig vakkert sted. Her er bilder fra gårsdagen, som betydde så utrolig mye for meg:


Har dere gått på kostskole, eller vært på et opphold som har betydd utrolig mye for dere? Fortell meg om det! - Jeg elsker å høre sånt! :)

<3

 

Selger ACNE Atacomaene mine

 • 27.09.2013 - 13:41

Hei alle sammen!

Jeg selger ACNE Atacoma skoene mine i str. 37, da jeg aldri bruker de. De er jo bare så fine, men jeg er ikke så flink til å gå med så høye hæler. Jeg har lest Alexa Chung fremdeles bruker sine, så de er fullt aktuelle fremdeles, selv om det er noen sesonger siden de kom ut og de blir solgt i butikkene enda. Jeg har brukt de en gang, til en John Mayer konsert der jeg måtte komme litt "opp på tå" for å se noe, og da var de perfekte. Ellers har jeg hatt de som mitt eget kunststykke på hyllen. De er i perfekt stand, så hvis noen skulle være interesserte, skriv en mail til: hannetoerseth@gmail.com

Løp og kjøp ;)

Have a good one

 • 27.09.2013 - 12:33

Solen skinner, Berta er glad og det er snart helg!
Selv om det snart er middagstid, velger jeg å si god morgen i stedet for! Endelig har jeg kunnet sove lenge. Det var sååå deilig! Jeg startet dagen med en økologisk omelett med vegetar-bacon i og brødet, som jeg bakte i går, ved siden av. Nam!
Jeg skal i gang med noen gjøremål før jeg kan sparke helgen i gang for fullt. I morgen er det av gårde til Fyn for å være med på reunion med gymnaset. Gleder meg til denne helgen, atlså! Hvis jeg nå bare var helt frisk, så ville alt vært i tipp topp stand. Men, man kan ikke få i både pose og sekk :)

Ha en fantastisk dag, alle sammen <3


 

 

Stenalderbrød//dagens bakst

 • 26.09.2013 - 19:35

Jeg har bakt! Kjæresten min har vært så snill med meg nå når jeg ikke har hatt det så bra, så da følte jeg for å være en god kjæreste og bake brød til han! Han spiser nemlig kun paleo. Vet dere hva det er? Det er en slags lavkarbo, bare at det er lov med "sunne" karbohydrater, og alt skal helst være økologisk. Og det liker jeg! Så selv om han spiser litt mer kjøtt nå enn før, er jeg ikke helt i mot det, fordi nå er alt kjøttet han spiser økologisk. Og det er jo bedre enn ingenting! ;)

Det smaker faktisk utrolig godt og er veldig sunt i tillegg! Jeg har kun brukt frø, nøtter, økologiske egg og olje. Nam nam! :)

Casual grunge

 • 26.09.2013 - 19:26

Hei mine kjære!

Jeg døyer litt med sykdom og det er bare så kjipt! Tror rett og slett jeg har vært litt stresset på det seneste. Og jeg er en av de som får forkjølelsessår når kroppen min blir satt bare en smule ut av spill.
I helgen er det reunion med gymnaset her i Danmark. Jeg gikk på kostskole på fyn, og det skal bli så kjekt å se alle sammen igjen. Vi var jo som en stor familie i tre år. Derfor er det bare ekstra kjipt når jeg får munnsår nå. Åhr, det er så irriterende!
Her var jeg ute med søsteren min i dag og hundene. Jeg rir fremdeles på grunge-bølgen og har valgt å gjøre det litt casual i dag.

Har dere det bra? Håper dere holder dere munnsår-frie!


 

Jeg har på meg:
Bukser fra Zara, kjæresteskjorte, jakke fra H&M, hatt fra BikBok og solbriller fra Rayban.

 

POLYVORE ADDICTION

 • 24.09.2013 - 19:52
I would love to wear this on a cool late summer evening on a date with the city...

 

Shy birds.

 

Falt for denne pastelldrømmen av "kate-margo" på polyvore <3

 

The daily John Mayer dose//Song recommendation

 • 23.09.2013 - 21:45

Åh. Digger John Mayer. Gjør dere? Her er sangen jeg har hørt på i to dager nå, jeg er nemlig en av de som hører på en sang uavbrutt til jeg blir lei den.


Hvis dere har Spotify, så hør live-versjonen der. Det er så vakkert. <3

Boheme//Polka dots//sixties makeup

 • 23.09.2013 - 21:19

Hei mine kjære venner! Alt vel denne mandagskvelden? Var det hardt å begynne på en ny uke? :)

Jeg tok skrittet vekk fra den sedvanlige grunge-addictionen min i dag, og gikk etter en litt mer bohemsk look.
Skjørtet kjøpte jeg på Roskilde festivalen for 4 år siden, og jeg tar det frem en gang i mellom for å gi litt lek og glede til antrekket mitt.


Hvorfor pynter dere dere egentlig? For meg er klær med på å forsvare hvordan jeg føler meg. De forsterker det som skjer inni hodet mitt. Man kan si mye om forfengelighet, men det er ikke noe som er mer behagelig enn å være tilpass i egen kropp (med eller uten tøy!). Dere har kanskje kjent på hvordan det føles å dra ut i noe man ikke er helt komfortabel i? - Det ødelegger humøret mitt, hvertfall! Så burde man egentlig bare dra hjem og skifte, for man får det jo bedre med en gang man tar på seg noe annet. Er ikke det ganske typisk oss jenter? Vi er aldri helt tilfredse, og når vi endelig bestemmer oss for noe, går ikke det heller. Det er der kleskriser oppstår, og man tenker det er mer fornuftig å avlyse kusinen sin konfirmasjon enn å dra uten å føle seg tilpass. Jeg har ikke gjort akkurat det, men noe lignende. Har dere noen gang droppet å gå ut som planlagt, fordi dere ikke var fornøyde med klærne deres?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Det var antrekket mitt i dag. Håper dere liker det! :)

No makeup-sunday//Still going grunge//Boyfriend Shirt

 • 23.09.2013 - 00:29

Åhh...! Unnskyld for dårlig blogging her i helgen! Gårsdagen ble rett og slett slettet fra kalenderen og hjernen min var bedøvet med "What does the fox say". Og i dag skulle A og jeg til IKEA, og så videre til familiebesøk. Akkurat nå er jeg så trøtt etter forberedelser til uken at jeg føler jeg skriver i svime. Haha.

Vi skulle ha tre ting i IKEA; et skrivebord til A, rammer og sugerør. Vi endte opp med 17 rammer, dyne, poselukkere og bambusskål. Tenk dere det da; IKEA hadde ikke det vi skulle ha. Jeg ble mildt sagt sjokkert. Eller, sugerørene hadde de sikkert, men jeg fant de ikke. Har dere noensinne opplevd at IKEA ikke hadde det dere skulle ha?
For en shopaholic som meg burde IKEA være himmel på jord, men nei. Hver gang vi er der, går det ca. 15 minutter, så er jeg slengt ned i en stol i kontorområdet og A må friste med skillingsboller for å få meg med videre. Situasjonen var litt amper, fordi A skulle ha et nytt skrivebord til de nye høyttalerene sine (nerden), som trenger et penere bord enn det han har nå, fordi de er visst bare så sabla gode. I skrivende stund sitter jeg  foran de nye høyttalerene og hører John Mayer. De høres ut som en drøm! Gees. A, hvis du leser dette, så har du min fulde aksept til å beholde de, selv om jeg synes de er alt for store til den nye stuen vår. Hehe. Når det å sitte her føles som å få en intimkonsert av John Mayer himself, må jeg slappe litt av på interiørmeningene mine. Eller hva sier dere? Design før alt annet? Hmm.. Jeg er i tvil.

Jeg er helt forelsket i grunge-stilen for øyeblikket. Det kan gjøres så pokkers enkelt, og du har lov til å se trashy ut uten å anstrenge deg. Her er bilder fra outfittet mitt i dag, håper dere liker det! :)

 

 

Det er litt frigjørende å vise seg uten sminke på bloggen, for i den sosiale medie-verden handler stort sett alt om å se bra ut. Nå er det hvertfall gjort. Jeg får heller sminke meg ekstra mye i morgen.. ;)

 

I dag har jeg på meg:

Sko: Bianco
Kjole: Saint Tropez
Genser: BikBok
Skjorte: A sin
Jakke: Vintage fra London
Hue: Vintage

 

Kjære Ylvis

 • 21.09.2013 - 21:23

"ding-ding-ding-ring-dingeringeding"

 

 Er den fantastisk kreative formuleringen av uttale, jeg har hatt i hodet mitt i hele dag. Det hadde ikke gjort meg noe, hvis det ikke var fordi jeg var på byn i går og fikk en øl for mye, men når det eneste du vil er å sove, og alt du klarer å tenke er;

"ding-ding-ding-ring-dingeringeding",

Da holder det på å klikke for hjernen min.

Er jeg den eneste som har fått "What does the fox say" på hjernen? :) Jeg er stor fan av Ylvis og synes de er geniale. Jeg postet til og med videoen på Facebook, hvilket jeg stort sett aldri gjør, men de er bare så morsomme jeg kunne ikke la være.

Til mine danske lesere; her er norges svar på Gangnam Style:

 

Grunge girl//Outfit

 • 19.09.2013 - 16:22

Hei alle sammen! Nå er det snart helg! :) Jippii! :)

Husker dere i går, da jeg sa jeg nektet å bli syk? - Vel, guess what, jeg er en smule syk. Haha. Jeg hater å være syk! Jeg håper på å kunne fungere normalt i morgen, for det verste av alt, må vel være å være syk i helgen. Jeg får helle innpå med ingefær og kamille-te, og gjøre litt kos av det i stedet for. Berta liker derimot at jeg ikke er helt pigg. Hun kommer krypende inntil meg hele tiden og vil ha kos på magen. Åh, hun er bare så søt. Har dere hund? Jeg kan ærlig innrømme jeg er blitt litt gladere av å få Berta. Så mye ubetinget kjærlighet finner man ikke i et menneske :)

 

En annen ting jeg blir glad av er grunge-stilen. Å få lov til å være litt messy, rocka og gjerne skulle se litt "Jeg gir vel faen"-aktig ut, det er noe jeg støtter 100 %. Jeg gikk i kjæresten min sitt klesskap og fant en t-skjorte, et smykke og en skjorte som jeg lånte. Det er noe litt sexy ved å ha på seg kjæresten sine klær. Og han liker det kjempegodt, haha. Tror ikke akkurat jeg hadde jublet hvis jeg så han i en av mine kjoler, men det er heldigvis en liten forskjell på akkurat det, synes jeg. Hehe. Hvis dere ikke har lagt merke til det allerede, så ler jeg veldig mye! Også på skrift! Hehe (Se, der gjorde jeg det igjen)

 
Jakke: vintage fra London
Skjorte, T-skjorte: A sine
Smykke: KANT by Rahbek
Briller: Ray Ban

 

Outfit//Long ACNE

 • 18.09.2013 - 20:38

Hei alle sammen! :)

Har dere en bra uke så langt? :) Jeg har det travelt, og kan merke feberen begynne å melde seg, men jeg nekter å bukke under for presset.
Tror jeg kan merke vinteren allerede, for jeg blir litt mindre energisk om vinteren. Vel, vinteren er vel en smule deprimerende for alle oss som bor i Norden, eller hva sier dere? Er dere vinter-mennesker, som ikke kan få nok av snø og ski, eller sommer-mennesker som helst vil ha båt og bikini? Jeg er klart den siste. Hehe.
Det er ikke akkurat noe sol her i Køben for tiden. Det har regnet i hele dag, og det gjør det å ta outfit-bilder en smule mer krevende. Heldigvis fant jeg en liten oppholdsperiode, så jeg dro A med ut og vi fikk knipset noen kjappe bilder. Tror jeg ønsker meg et eget rom i leiligheten kun til fotografstudie. Det må være det neste målet med leiligheten. 

Her er sånn som jeg så ut i dag. Luen kjøpte jeg for 20 kroner i en vintage-butikk, og jeg er kjempefornøyd! Store strikkeplagg, og da også luer i høy grad, preger garderoben denne vinteren. Og med tanke på oss nordiske beboere, kunne jo ikke det vært mer perfekt! Ull, strikk og oversized er nøkkelordene denne vinteren. Jeg er fan! :)

Lue: Vintage
Jakke: ACNE
Genser: BikBok
Bukser: H&M

Weekly instagram update

 • 16.09.2013 - 20:17

Har dere instagram? Jeg er avhengig.

New in//Teddy Jacket

 • 16.09.2013 - 15:32

Hei kjære venner :) Er dere ferdig på jobb og skole for dagen og har tatt hull på en ny uke? Det har jeg. Turen med Berta er overstått, og nå gjenstår det bare å lage seg en god salat, sitte seg i sofaen og studere trender i Costume. Heldigvis blåser det ganske mye her i Køben i dag, så jeg får ikke så dårlig samvittghet av å sitte inne. Tvert i mot; det finnes ikke noe bedre enn en varm og koselig leilighet, med både hunden og kjæresten hjemme. Litt nettshopping ble det dog til..

For jeg klikket nettopp denne herligheten hjem:

 

 

Jeg synes den er så fin! Den blir bra til varme luer, røde lepper og høye støvletter i vinter.

Og for de menneskelige av oss som ikke har råd til å kjøpe disse to under er den et bra alternativ.

Acne shearling

 

 

Har dere investert i en vinterjakke enda? Jeg tror dette blir min siste før vinteren. Jeg liker å investere i en jakke man kan bruke neste sesong også, og det tror jeg man kan med disse. Shearling er blitt mer og mer populært, og for to sesonger siden, var det Baum und Pferdgarten som kom med kåpen med svarte quilted ermer og teddy på resten, som nesten ble en landeplage her i Danmark. Forrige sesong kunne stort sett alle motebloggere, som er verd å nevne, vise frem teddy-jakken fra Surface to Air. Jeg var ikke bare litt misunnelig over den, men veldig mye. Hehe. Denne sesongen er teddyen blitt kombinert med en litt røffere stil, og kontrasten skaper en alsidig og vakker jakke, som er gått rett i hjertet på meg, hvertfall! :) Jeg gleder meg til den kommer, og krysser fingre for at den blir som forventet.

Dere kan finne jakken HER, de to nederste er fra ACNE.

 

BFAB//Fashionistas//Copenhagen

 • 14.09.2013 - 20:05

Jeg fikk låne noen bilder av den utrolige søte og flinke Hanne fra hannemjas.blogg.no, fra forrige helg i Køben. Vi var jo på bootcamp med Bianco Fashion Army og det var bare en fantastisk helg med noen fantastiske jenter. Dere kan finne de forskjellige jentene HER.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og med det ønsker jeg dere en fantastisk lørdagskveld! :)

 

 

I <3 Weekends

 • 14.09.2013 - 17:59

Har dere en fin helg så langt? - Det håper jeg! :)

 

I dag har det vært enda et designmarked (Loft Bazaaren) her i Køben, og jeg har selvfølgelig tatt turen innom. Min kjære venninne Sabine, som står bak smykkemerket KANT, solgte fine smykker og gjorde søte kunder glade! Jeg stjeler alltid med meg litt smykker når jeg står sammen med henne, så det ble litt på meg også. Hun er den snilleste designeren jeg kjenner, for hun gir faktisk vekk gratis ringer, selv om man ikke kjøper noe. Det kan man jo kun bli glad av! :)

Jeg elsker å kjøpe ting til leiligheten, så jeg er blitt et skrivebord og to små illustrasjoner rikere. Jeg skal ha min egen arbeidsplass her i leiligheten nå, og har sett etter et passende skrivebord lenge, og i dag fant jeg det på markedet. Det er laget av 100 år gamle planker, og det er så vakkert! Jeg elsker ting med sjel, og gleder meg til å lage min egen historie på dette bordet, som garantert rommer mange historier fra før av. Tenk da dere, 100 år gammelt! Det er gammelt.

I kveld blir det drinker med venninnen min,  "Svine". Det er så lenge siden vi sist hadde en "Svinedag", og det innebærer som oftest en pub-crawl her i Køben. Vi starter på Mexi-bar i Elmegade og drar nok på Drop Inn senere, fordi A skal spille der i kveld.  - Hjelpes, dette blir morro.

Jeg må skynde meg. Håper jeg får postet et outfit senere.

 

Vi snakkes, kjære venner <3Jeg elsker å sykle på sykkelen min i Køben! Det er det beste transportmiddelet som finnes!
Vakreste smykkene i verden <3 

 

 

Smokey eyes

 • 13.09.2013 - 19:33

Siste innlegg før jeg desidert flyr ut av døren og gjør Køben utrygg! Tenkte jeg ville vise sminken min før den blir ødelagt av byens påkjenninger. Hehe.

Håper dere får en fantastisk kveld!

 

Stor klem fra meg :)

Antrekk//Sommer i Købstaden//BW

 • 13.09.2013 - 18:51

God fredag, mine kjære venner!

Er dere klar for helg nå? - Det er jeg! Og hva er vel bedre enn en lysende sol på en blå himmel når helgen begynner? Det er seriøst sommer i Køben i dag! Det er så "dejlig". Hehe. Jeg har vært på en kjapp shoppingrunde med min søs, og endte opp med å kjøpe noen fine puter til leiligheten. Nå mangler jeg bare en sofa som passer. Haha. Men ønsker meg en ny sofa, så A, hvis du leser dette, synes jeg sofa skal være den neste prioriteten til leiligheten ;)

Jeg elsker den nye ull-jakken min fra e-bay. Jeg tok den på i dag, men det var selvfølgelig litt for varmt med den på i nesten 20 grader, så den får henge hjemme når jeg nå snart skal ut igjen. Dagene og ukene flyr for tiden, og jeg prøver å suge til meg så mange opplevelser og gode øyeblikk som mulig. Husk det dere også, når du holder på med noe, eller kanskje ikke holder på med noe i det hele tatt, og du tenker "Fy fader, nå har jeg det bra", så vent i to sekunder før din neste tanke kommer, og bare pust inn livet. Det vil jeg gjøre i kveld! Vi skal ut og spise på Madklubben her i København, som er en skikkelig god restaurant, med fantastisk mat til greie priser. Konseptet deres er at de kan selge god mat og god vin, til en god pris, men bare ikke spør hvor hver enkelt drue fra vinen kommer fra. Hehe, og sånt liker jeg! Vil varmt anbefale denne restauranten hvis dere er i Køben. Det er knall.

Jeg skal være der om under en time, så jeg må skynde meg å gjøre meg klar!

Vi blogges senere! :)

I dag har jeg på:

Jakke: E-bay
T-skjorte & bukser: H&M
Sko: Bianco, fra Timeless kolleksjonen
Hatt: BikBok
Sunnies: Ray Ban

 

Nå må jeg løpe!

 

<3

 

 

 

This coat is perfection

 • 12.09.2013 - 15:18

Denne jakken kjøpte jeg for flere år siden på Whistles i Oxford. Den går til absolutt alt. Jeg elsker å gå med den! Følelsen den gir meg er hakket mer sofistikert enn hva jeg normalt føler meg.

Kombiner en sofistikert jakke med et mer avslappet outfit. Mer trenger man ikke for å style outfittet opp og føle seg mer tilpass.

 

Jeg begynte dagen i dag med å øve meg til video-tutorial! Det blir spennende! Det kommer nemlig snart en sminke-tutorial om hvordan man kan lage fine øyenbryn på 2 minutter. Er det noe som har vært fokus på de siste par sesongene, så er det eyebrows. Bare se på Cara Delevingne for eksempel. Hun er blitt den nye store innenfor modellverdenen og Karl Lagerfeld sin muse. -Øyenbrynene hennes er perfekte. Jeg er misunnelig. Men for oss som ikke har så mye å rutte med, er det bra det finnes hjelpemidler. Jeg tegner øyenbrynene mine opp hver morgen, og hvis jeg skulle vælge mellom det og maskara, så ville jeg helt klart valgt øyenbrynene. Hva synes dere? Maskara eller øyenbryn? Og liker dere at brynene skal være tydelige og tykke, eller savner dere nitti-tallets streker?

 

I dag tok kjæresten min meg med på date. Han skal jobbe sent, og jeg skal jobbe hjemmefra, så det ble lunch-date på oss i dag. Snille mannen.


Jeg har på meg:

Jakke: Whistles
Bukser: Cubus
T-skjorte: Weekday
Lue: One of a kind
Sko: Bianco

Lille Berta og økologisk geitost-salat. - All in all; the perfect day.

 

real wild one

 • 12.09.2013 - 00:06

Throwback-time

Fant disse gamle bildene av meg. Haha, det er så morsomt å se på gamle bilder! Å minnes hvem jeg var den gangen i forhold til hvem jeg er nå. Har jeg funnet meg selv mer? Eller har jeg gått lenger vekk fra den jeg er. Det er jo en tid for alt, og selv om utseendet mitt har forandret seg, så har klær alltid vært en stor del av meg. Men ja. Det er litt morsomt.

Etter kostskolen i Danmark trengte jeg forandring, og jeg startet med å barbere av meg den ene siden av håret mitt. Det var den gangen jeg faktisk startet bloggen. Og hvis man blar langt nok i arkivene, finner man den gamle Hanne. Jeg føler jeg er mer trygg på meg selv nå. Jeg har fremdeles den spontane siden av meg, og jeg kan godt tenke noen ganger om jeg skal klippe meg korthåret igjen, men jeg kommer nok ikke til å gjøre det med det samme. Hvis jeg blir needy, så får jeg heller ta en ny piercing ;)


Men... Når jeg ser på de igjen får jeg helt lyst til å dra tilbake. Hmm.. Kanskje det blir platina-blondt og sidecut på meg igjen.Rebecca Minkoff // amazing shoes

 • 11.09.2013 - 22:47

Er dere på Instagram? - Det er jeg! (som dere kan se til høyre;) ) Finnes det et mer inspirerende sted enn Instagram? - Det gjør det faktisk ikke, synes jeg, men hvis du vet om et sted (det kan være hvor eller hva som helst) så please si det, så vi alle kan få glede av det. Og som takk spanderer jeg et glass rødvin når vi møtes. 

Jeg følger en del kreative mennesker og sider på Instagram. Forleden dag så jeg, via WhoWhatWear, skoene til Rebecca Minkoff sitt S/S 14 show. Jeg likte så godt det grafiske og rå designet, så jeg tenkte jeg ville sjekke det ut (når jeg ser noe nytt innenfor moteverdenen, klarer jeg rett og slett ikke å bla forbi det). Det er awesome.
Noen av skoene hennes viser jeg her. Jeg skulle gjerne hatt de alle sammen. Disse er mer prisvennlige og anonyme i forhold til de på catwalken, men hey, det må jo være noen sko til sidewalken også ;)

 

 

 

 

rebecca minkoff shoegasm

 

Follow my blog with Bloglovin

Morgenstund har design i munn

 • 11.09.2013 - 22:21

I dag skulle vi sende inn sko-designene våre til Bianco. Det gikk først opp for meg i går kveld, at deadline var i dag kl. 12.00. *Krise*. Etter litt om-organisering, gikk det heldigvis fint. *Phew*.

Det er noe harmonisk ved å stå tidlig opp, ta den lange Acne strikkejakken på meg, lage frisør-te i min elskede tekanne, ligge skissene ut på bordet og sitte meg ned med en blyant i hånden og bare gjøre det jeg liker aller mest. Å holde på meg mote er noe av det som jeg lever for. Det er så frigjørende å tegne. Selvfølgelig er det frustrerende når man ikke er fornøyd, og tro meg, jeg er ingen mester i å håndtere en penn, men det spiller ingen rolle; det er avslappende og jeg blir litt lykkeligere av det.

 Håper dere har hatt en fantastisk dag!

Husk å følg meg på Bloglovin! Så blir jeg så glaaaad, og lover å gi deg en stor klem hvis jeg møter deg ;) Jeg skaffet meg Bloglovin i går, så nå er det lettere å følge med på innlegg ;)

Watch out for new trends//Quilted

 • 10.09.2013 - 17:53

 

quilted set

 

 

 

For de av dere som ikke allerede har fått det med seg, så er "Quilted" en av de nye hotte trendene. Den kommer til å bli mer og mer synlig, så det er da opp til deg selv, om du vil hoppe på den, eller ei. Hva sier du, er dette noe for deg?

Personlig så liker jeg den. Jeg vil kombinere den med tunge smykker og en badass-attitude, mens jeg hører på Black Rebel Motorcycle Club.

 

Follow my blog with Bloglovin

Chanel og Klovneprikker

 • 10.09.2013 - 17:22

Shoppingturer etter jeg ble sammen med en musiker har krydret opp shoppingopplevelsen min. Før gikk jeg forbi alle mulige butikker som har noe med musikk å gjøre, uten å ense at de var der, men nå, etter å ha opplevd musikk helt tett innpå meg, elsker jeg å se de vakre instrumentene som henger på veggen i Købens største musikkforretning, og jeg elsker å se på de forskjellige CDer sitt artwork. Jeg liker spesielt Oh Land sine CD-covere. De er simple, fantasifulle og humoristiske. Og hun er jo bare helt fantastisk i seg selv.
Her hjemme hos oss henger det 7 instrumenter på veggen. De er nesten alle sammen basser, fordi A er bassist, men favoritten min er den akustiske gitaren. Let´s face it; det er litt mer digg å høre på enn en akustisk eller elektrisk bass.

A og jeg var på shopping sammen, og vi fikk noen fine ting med hjem. Han kjøpte masse klær, og jeg kjøpte meg noen nye sko fra Bianco! Jeg så de på Maja Skov (designeren til Bianco) og forelsket meg i de umiddelbart. Jeg brukte likevel litt tid på å beslutte meg, for Bianco har fått så mange fine sko nå, at jeg har lyst til å kjøpe alle sammen. Hehe. Men der sitter A foten ned. Han synes jeg shopper for mye i forveien, hvilket jeg selv synes jeg ikke gjør. Men jeg liker å gjøre et kupp på E-bay en gang i blant. Og hvis jeg skal være ærlig, vil jeg nesten karaktisere meg selv som en E-bay ekspert. ;)

 

Antrekket mitt er preget av lek i dag. Jeg elsker å ha det lille, men effektfulle, elementet som tar hele stylingen litt mindre seriøst. Lekne innfall på styling-fronten er alltid varmt velkomne. Selvfølgelig skal det være innenfor en viss ramme, men de fashionistaene jeg beundrer mest, er de som viser både den seriøse og den lekefulle siden av et antrekk.

 

                                                         "If you don´t have fun dressing, why dress at all".

 

Så jeg slengte på meg Chanel vesken min, den nye ulljakken min, en bluse med polkaprikker (eller klovneprikker som jeg liker å kalle dem) og en hatt med klovnenese.

 

 

 

Jeg elsker boyfriend-jeansene mine som jeg fikk av A. Det gode ved boyfriend jeans er at når man føler seg litt utilpass i trange bukser, etter å ha vært på kakebesøk til tante-Greta, så kan man slenge boyfriendjeansene på seg og vips, så er det plass til mer kake.

 

finderskeepers//KANTbyRahbek//New in

 • 09.09.2013 - 19:05

Dere vet når dere ser noen som går med et plagg, det kan være en spesiell jakke, lue, strømper, hat, you name it. Og du tenker; "Hmm.. det var ikke akkurat min stil, og herregud så rart egentlig". Sånn er den nye luen min! Den er kort og kompakt, varmer ikke noe særlig, er ikke praktisk og dusken ser ut som en klovnenese, men åh, jeg elsker den! Jeg kjøpte den på Finderskeepers der det var en jente som hadde strikket den (og mange andre) selv, og jeg ble faktisk litt betatt av den lille klovnenesen, så jeg måtte bare kjøpe den. Det er noe spesielt ved å kjøpe håndverk. Du vet noen har sittet og brukt lang tid og mye overveielser på det, og det er når jeg kjøper ting som jeg virkelig respekterer at noen kunstnere eller designere har sittet og laget, at ting får veldig høy affeksjonsverdi for meg.

Ellers hjalp jeg litt designer-venninnen min fra merket KANTbyRahbek med å selge smykkene hennes. Jeg elsker smykkene hennes. Seriøst. Kunne sovet med dem, hvis jeg visste de ikke ville bli ødelagt av det.

Haha! - Så først når dette bildet ble lastet opp at det faktisk er meg på skjermen på iPaden. (Morsomt, lille Fis! <3)
Og her er da den famøse luen. Hva synes dere? - Er den too much? :)

Crazy night out

 • 09.09.2013 - 18:40

Her er oppfølgeren til forrige innlegg!

Selv om vi hadde hatt en travel dag, og noen av jentene hadde stått opp kl 0400 om morgenen for å fly til Køben, så klarte ikke den lille "gruppen" jeg var med i å si nei til en bytur!

Middagen ble inntatt i en bygning som under krigen ble brukt som kommandosentral; hey, vi er jo Fashion Army ;) Hehe.
Det kokken hadde disket opp med er noe av det beste jeg har smakt! Jeg er jo vegetar, og så det var noen salater med feta og dressinger med meieriprodukter i, så jeg tenkte "Jaja, da blir det grønn salat på meg i dag også", for jeg spiser nemlig kun meieriprodukter som er økologiske! Men alt var økologisk, så kvelden ble reddet allikevel. Etter middagen bar det videre i buss inn til byen, og resten kan dere se selv:

 

Verdens søteste Hanne fra hannemjas.blogg.no/

Det var alt fra Bianco Fashion Army! Håper dere liker den nye kolleksjonen, det gjør jeg! :) Jeg kjøpte meg forresten noen sko fra Bianco i dag. De er amazing! Gleder meg til å vise de til dere.

 

Fashionista//Shoemania//BFA Bootcamp in Copenhagen

 • 08.09.2013 - 22:24

Det er helt ufattelig at det var i går jeg dro fra leiligheten og bega meg ut på et sko-eventyr uten like på Hilton Hotel her i København. Jeg føler at jeg har vært vekke mye lenger. Jeg kan ikke sette en tidsbegrensning på det, for det føles ikke som om det er tiden som har flydd. Det føles som om jeg har utviklet meg, jeg er blitt klokere på sko-verdenen, trender og blogg-verdenen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått meg noen fantastiske nye venner, som jeg ser frem til å holde kontakten med i lang tid fremover. Alle disse inntrykkene i løpet av de siste 36 timene har vært utrolige og utallige.

 

For de av dere som ikke vet det, så er det Bianco som har fått verdenen min til å skinne denne helgen. Å melde meg på Bianco Fashion Army er noe av det beste jeg har gjort.
Det Bianco hadde satt sammen og koordinert denne helgen, kan jeg ikke forestille meg det er særlig mange andre som klarer. Alt var planlagt ned i minste detalje, og de hadde ikke gått på kompromis med noe. For ikke å snakke om de menneskene som er selve Bianco. De kunne alle navnene våre da vi kom! Snakk om dedikasjon! Alle har vært så ufattelig snille og søte mot oss. De brenner for sko og de brenner for Bianco. Jeg har lyst til å ha det sånn som de på min arbeidsplass når jeg blir voksen!

Tusen takk Bianco! 

 

Vi har hatt et stramt program. Fra innsjekking til utsjekking har det ikke vært særlig mye tid til å sette ting på pause.

Høydepunktene for meg var helt klart å se S/S 14 kolleksjonen til Bianco. Vi skulle komme med kommentarer på alle skoene og fortelle hva vi likte, ikke likte og hva vi ville endre. Jeg var den siste som var ferdig, og det håper jeg er fordi jeg var nøye og ikke langsom! Haha :)  Bildene av denne er dessverre noe jeg ikke kan dele med dere, selv om jeg har lyst, men jeg kan si at mange av de skoene kommer til å ende i mitt skap! Ellers var foredragene med Thomas Bigum, Maria Macinney-Valentin og Kim Grenå veldig interessante. Det er en haug med informasjoner som er blitt gitt, og jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt det som jeg har lært, men det hadde nok blitt verdens lengste blogginnlegg.

Vi tok bilder som kommer til å erstatte de nåværende bildene våre på Fashionarmy.dk, og som også kommer til å være disponert på et eget område i de tilknyttede Bianco butikkene våre, som i mitt tilfelle er på Købmagergade midt i Køben. Vi valgte alle ut våre favoritter fra A/W 13 kolleksjonen, som skal stå under bildet vårt i de forskjellige butikkene. Jeg har forelsket meg i alle de skoene jeg har valgt, og stilen går fra "Rihanna on Poledance" til "Classic Olsen Twins". Har dere sett A/W 13 kolleksjonen til Bianco? "Timeless Collection", heter den. Jeg er veldig interessert i å høre hvilke favoritter dere har, så gå inn på Bianco sin side HER, og fortell meg hva dere synes! Så blir jeg så glad :) !

Og selvfølgelig det viktigste: her er bilder fra min Bianco Fashion Army Bootcamp! Juhu! :)


 It´s all about shoes..


Alle skjermene på Hilton viste Bianco Fashion Army emblemet.


Til lunsj fikk vi servert sushi. Jeg elsker sushi.Jeg er liten!


Verdens søteste fashionista!

Vi dro på byn og kom først hjem kl 0400 i morges. Jeg.Er.Stuptrøtt.Nå.

Resten av bildene får dere se i morgen! Så kom og stop by!

Har dere forresten Instagram? Så gå inn og se profilen min, og hvis dere liker det dere ser, så trykk på den blå knappen! ;)

 

Sov godt <3

 

#BiancoFashionArmy

 • 07.09.2013 - 09:23

Så er jeg på vei til hotell Hilton i København for å delta i Bianco Fashion Army. Wish me luck!:)

Gå inn og følg meg på instagram, så kan dere bli oppdatert under hele oppholdet! Jaaaa... :)

Tips til dere som er i København i helgen

 • 06.09.2013 - 22:10

Dere må ikke gå glipp av Finders Keepers! Det er det ultimate designmarkedet. Sko, klær, kunst, alt kan finnes her. Det er noen fantastiske designere som kommer, noen etablerte, andre ikke, men de er alle sammen ekstremt dyktige! Her kan du få ekte kunst og nytt design til en liten pris i forhold til hva det koster i butikkene. Det er i Korsgadehallen på Nørrebro, og dere kan gå fra byen på ca. 20 minutter. Ellers går buss nr. 5A fra Nørreport hvert 4. minutt, og det er kun to stopp derfra. Det er rett ved siden av Blågårdsgade, som også er verdt et besøk, så da kan dere slå to fluer i en smekk!

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke selv kan delta, men har planer om å sende kjæresten etter ting jeg har utsett meg i flere måneder nå.

Hvis dere er i Køben, er dette et must. Det ville være dumt å gå glipp av det, altså! :)

 

 

HER er hjemmesiden.

Og HER kan dere sjekke det ut på Facebook.

 

 

I det kreative hjørnet

 • 06.09.2013 - 21:59

I morgen er dagen her! Etter måneder med forventninger, spenninger og håp, er det endelig dags for Bianco Fashion Army Officers til å møtes.
60 kreative hoder, som har en ting til felles; vi elsker nemlig sko og mote!
Vi er alle blitt utvalgt til dette felles prosjektet, men bakgrunnene og personlighetene våre er vidt forskjellige. Vi skal møte helt nye mennesker, i (nesten) nye omgivelser, hvor målet er å lære av hverandre, komme med inputs, forstå trender og selvfølgelig ha det gøy!

Jeg gleder meg!

Med mandler, stearinlys, City & Color i høyttalerne og en trøtt Berta på gulvet, er det ikke så gale å sitte her og jobbe, fremfor å være nede på gaten og drikke øl med resten av København.

Carven look-a-like

 • 05.09.2013 - 16:50

Jeg skjønte ikke hvem det var som ringte på døren i dag, for jeg forventet ingen, men så kommer den beste av de alle; nemlig den nye jakken min! Åh, jeg ble så glad. Jeg rev posen opp, fordi forventningene mine både var skyhøye og ekstremt lave samtidig. Med e-bay vet man aldri helt hva man får. Men altså, nå har jeg kjøpt over 200 ting på e-bay, og kun én gang er jeg blitt lurt. Og det synes jeg selv er ganske bra, hvertfall! Har dere kjøpt noe på e-bay før? Det er noen ganger bedre enn å gå i butikk, for forventningene er nesten mer tilfredsstillende enn det å få selve tingen. Og da varer gleden ved å kjøpe en ny ting mye lenger, og for en anonym shopoholic er det midt i blinken. Jeg har selvfølgelig prøvd jakken på, og jeg er fornøyd. Fargen er kanskje litt mer dvask enn på bildet, men ellers er alle forventningene innfridd.

Mange av dere har spurt hvor jakken er fra, og HER er da en link, så dere kan kjøpe den selv! :)

Copenhagen, you're beautiful.

Ren kjærlighet

Dette herlige synet møtte meg da jeg kom hjem i dag. Jeg

Denne sesongen er det ulljakken som gjelder

 • 04.09.2013 - 22:28

Denne høsten kommer du ikke unna de oversizede ulljakkene- og kåpene i delikate farger. Fra Simone Rocha, der den første delen av AW13 showet kun var preget av rosa, og den feminine, uskyldige, rosa ull-jakken kan gjøre selv den mest hardbarkete motehateren litt mo i knærne, til den mer nøytrale kamelfargete fra Derek Lam. Min personlige favoritt er Carven, der Guillaume Henry hadde tatt tråd fra himmelen og skapt det perfekte plagg; min drømmejakke.

 

wool mania

 


 

 

Ulljakken er, i følge designerne, det plagget du skal investere i denne høsten. Og jeg kunne ikke ha applaudert det mer. Noe jeg gleder meg allermest til denne høsten, er å pakke meg inn i Carven look-a-like jakken min, og gå ned på gaten uten å gå på kompromiss med hverken kulde, eller følelsen af at være tilfreds med det man har på.
Er dere like mottakelige for denne trenden som jeg er? :)

Black//White

 • 04.09.2013 - 19:32

Dagene flyr for tiden! Med forskjellige oppgaver, lesing og research føles dagene mine ekstremt korte.
Jeg gleder meg til leiligheten blir ferdig, og jeg kan sette inspirasjonsvegg opp over skrivebordet mitt. Til å se på bilder av Hanneli Mustaparta i badedrakt, ulljakker fra Carven og grunge trenden på catwalken dagen lang, sier jeg; Yes please! Jeg elsker bilder på veggene. Det finnes jo ikke noe mer inspirerende, enn å se på bilder av det du elsker mest.
Før jeg flyttet sammen med kjæresten min hang jeg alltid de fineste kjolene og jakkene mine overalt på veggene mine. Dette var mine små kunstverk, og jeg ble lykkelig av å våkne hver morgen og se på klærne mine på veggen henge der som min egen privatsamling av de fineste kunstverkene.

Har dere noen plagg dere er så glad i, at dere heller vil se på de dagen lang enn faktisk å bruke de? Kanskje dere tenker at det er teit, men noen ganger er det lov å gjøre teite ting, hvis man blir glad av det.

 

I morgen skal jeg ta bilder av de flotteste moteinnslagene fra Købens gater. Det blir gøy å vise bilder av andre, for det er tross alt mennesker som liker det samme som du, men som fortolker mote og stil på forskjellige måter hver dag, og viser det gjennom klærne sine. Det er jo så inspirerende!

 

skin saviour

 • 02.09.2013 - 18:44
skin favourites
Dette er favorittproduktene mine, og de jeg selv bruker på huden min. Når jeg sminker andre bruker jeg veldig mye ID Bare Minerals sin mineral-foundation, da den har en fantastisk naturlig dekkevne, og gir en forsiktig glød til huden.
Da jeg kjøpte Bobbi Brown sin Foundation Stick for første gang, var det kjærlighet ved første påføring. For en hud som min, som er problemhud og har en del arr, er denne gull verdt. Jeg påfører den stripevis i hele ansiktet, under haken og litt ned på halsen, og fordeler den utover med foundation-børsten min fra Nilens Jord. Da blir hudfargen min helt jevn og huden blir seende skikkelig sunn ut. Den gir en naturlig glød, så hvis jeg noen ganger føler jeg vil være litt mer matt, tar jeg et mattifiserende pudder over. Dette behøver ikke å ha noe særlig dekkevne, men skal være enten gjennomsiktig, eller i samme farge som sticken.
Bobbi Brown sin Creamy Concealer Kit er et must, for du kan blande fargene etter hvor brun du er, og man trenger derfor ikke å kjøpe en vinter-concealer og en sommer-concealer. Når påføringen av foundationen er overstått, bruker jeg en pensel, og ligger concealeren forsiktig under øynene, i en liten trekant ned mot kinnet, og ellers der hvor du føler du trenger en litt lysere tone. Her er det viktig å få jevne overganger, hvor concealeren "smelter" inn i foundationen. Etter jeg har gjort dette tar jeg Guerlain sitt solpudder og gir en lett farge i kinnene, og der jeg ellers synes jeg trenger det. Hvis jeg ikke synes det er nok, påfører jeg Youngblood sin blush i den vakre fargen "Sherbet", og kommer ekstra på, på kinnbeina. Husk å legge rougen etter hvordan ansiktsformen din er. Hvis du ønsker definert beinstruktur, må du ligge rougen under kinnbeina. Ikke ta for mye på, og husk å tone ordentlig i rougen, så du ikke fremstår som en 80-talls stjerne.
Er det noe som er viktig når man skal sminke seg, så er det å ha ordentlige børster. Invester i noen gode børster, av ordentlig kvalitet, og sminken vil være mye lettere å påføre, og resultatet mye bedre :)

 


Back in Copenhagen // denim on denim

 • 01.09.2013 - 22:18

Damen i skranken: "Billetten din var til et fly som gikk i går."
Meg: "Hæ?"
Damen: "Jo, altså, flyet ditt gikk i går".
Meg: "Hæ?"

Jeg flyr frem og tilbake til Norge veldig ofte. Aldri har jeg gjort den feilen før.

Etter å ha betalt en betydelig ekstra del til SAS (som forresten var veldig snille og hjalp meg), kom jeg på venteliste til det flyet jeg trodde jeg hadde kjøpt billett til, og kom heldigvis med!

Vel hjemme i København, og leiligheten som fremdeles er under ommøblering, dro vi til Torvehallerne. Det er ca. det samme som Mathallene i Oslo, og er et av mine favorittsteder i Køben. De feiret bursdag, så man kunne få all slags fantastisk mat til enda bedre priser. Vi tok et glass Cava i sensommerregnet før vi ruslet hjem, tok tepper på oss i sofaen, og snakket om planene våre for leiligheten.

Jeg elsker denim. Før syntes jeg det var for corny med flere denimplagg, og ville helst holde outfittet rent, men nå er det noe helt annet. Det er noe av det jeg liker ved mote; alt er i konstant utvikling, og noe som du tenkte du aldri ville ha på for et år siden, eller mer, er plutselig det eneste du vil ha på. Utenom crocs. Det vil jeg aldri ikle meg. Never ever.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits