SORT

 • 30.09.2014 - 17:04


Wearing: jacket: vintage, skirt: American Apparel, sweater: Ganni, shoes: Zara, bag: Topshop

Jeg føler dagene flyr for tiden. Mellom skole, jobb og et sosialt liv som jeg skulle ønske kunne være enda litt mer sosialt, blir det litt for liten tid til å slappe av og bare være glad for alt som kommer :) Men sånn er det vel bare. Målet mitt er å ikke bli overumplet av stress før jul. - Det hadde vært veldig fint. Ellers prøver jeg å nyte alle mulighetene og stundene som kommer. Jeg føler meg jo ganske heldig, når jeg bor der jeg bor, gjør det jeg gjør, og har en så fin kjæreste, familie + verdens søteste hund. Men luksusproblemer i denne delen av verden står som oftest i veien for det å omfavne de gode tingene som skjer i livet. 

Dette antrekket ble slengt på etter en litt sen natt på byn dagen før. Det å stå opp dagen derpå og kunne kle seg svart er en ganske frigjørende følelse, synes jeg. Helsvart er jo bare så fint! Dette skjørtet, sammen med genseren og beltet, kjøpte jeg på loppemarked forrige helg. Jeg elsker å mikse gammelt med nytt. 
Sammensetningen av dette antrekket var litt tilfeldig, men det er både romantisk og rockete på samme tid, akkurat som jeg liker det :)

Jeg håper dere har det fantastisk! :) <3

Blurred lines // Denim on Denim action

 • 29.09.2014 - 19:56


Wearing: jeans & shoes: Zara, shirt: H&M

Jeg ridde på den blå bølgen i dag og iførte meg denim fra topp til tå (nesten, hvertfall).

Jeg tok selfies i det nye sminkerommet på jobben (det er blitt så fint der!), men glemte selvfølgelig å ta av hele antrekket, så jeg fikk A til å ta noen bilder av meg når jeg kom hjem. Litt surt at det holdt på å bli mørkt ute og A  sine foto-kunnskaper strekker til akkurat så langt som mine (det vil si at vi krever noenlunne fullt dagslys, men ikke for mye sol, så jeg tror kanskje det er kameraet som er litt for komplisert til oss). Uansett; resultatet ble litt blurry. Men her er det hvertfall! Hva synes du om hele dongeri antrekk? Jeg har stort sett alltid vært en fan :) 
Håper dere har hatt en fantastisk mandag! <3 :)

Office with a view

 • 28.09.2014 - 17:30Vi har fått nye lokaler i hjertet av København. Nå på mandag starter vi makeup artist utdannelsen, som du kan lese om her, hvis du vil, og vi gleder oss skikkelig! Sjekk den takterrassen, da! :) Vi har utsikt til hele København (vi kan faktisk se hele veien til Sverige!), me like! :) 
Jeg skal nok prøve å ta bilder så dere kan få se hvor fint det er blitt, men det blir først etter mandag :) 

Jeg håper dere nyter søndagen! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har skikkelig lørdagsfølelse i dag. Skulle alltid ønske helgen kunne vare litt lenger :) Jeg prøver å legge ut et innlegg senere også, så titt forbi <3 :)

Camel Coat

 • 25.09.2014 - 11:31


Wearing: coat: Ganni, sweater, belt & clutch: second hand, shoes: Zara 

Siden det er så mye fuzz om kamelfargete kåper og jakker for tiden, så tenkte jeg å lufte min variant, som jeg kjøpte på Ganni i fjor. Med et naglebelte i livet (som jeg kjøpte på loppemarked i helgen) og en kremfarget, høyhalset kasjmir-genser, som jeg kjøpte brukt for noen år siden, hadde jeg stylet den helt etter min smak. Selv om jeg ikke er så mye for at alt tilbehøret skal matche, så syntes jeg ikke det gjorde noe med naglevesken (i tillegg til beltet), i og med at alt det andre var så avdempet. Håret var satt i strikk på toppen, og leppene i skarp orange for å gjøre det hele litt mer lekent. 

I helgen kommer familien min på besøk, og gjett om jeg gleder meg til å gå ut og spise og bare kose oss :) Det er travle dager for tiden, så derfor er det ekstra godt med et lite familie-avbrekk og bare være sammen med dem man er allermest glad i :) 

Jeg håper du koser deg og nyter høstdagene! :)

Faux Fur

 • 24.09.2014 - 15:26


Faux fur: River Island

For en stund siden kjøpte venninnen min denne fantastiske fuskepelsen fra River Island som jeg ble nødt til å prøve, og den var bare så fin at jeg tenkte å vise dere den også. For oss som avskyr ekte pels er fuskepels jo helt fantastisk :) Har du fuskepels nå til høsten og vinteren? Det er et fantastisk item som kan rocke selv det daffeste antrekket opp samtidig med å holde deg varm :) <3

Vintage skatter <3

 • 23.09.2014 - 11:22
Heldige meg fikk noen godbiter med hjem fra loppemarked i helgen, og her ser dere noen av de. På loppemarked må man gå og lete, og det er faktisk det som er så gøy med det. I butikkene kan man bare finne den ene 'fine' tingen (lol, holdt på å skrive tegningen der, fordi jeg hører på Karpe Diem akkurat nå. Ja, vet, ikke døm meg, men sangen 'Tusen Tegninger' er på en norsk spilleliste som jeg nettopp fant på youtube) etter den andre, fordi de er plassert der for å få oss til å kjøpe det. Men på loppemarked må man lete og prute, og er man en rutinert skattejeger, kan man finne den ene vakre skatten etter den andre. (her skulle det vært en smiley med hjerter i øynene)

Hvis du ikke er interessert i hva de forskjellige tingene kostet, så kan du hoppe over dette avsnittet (det er kanskje litt kjedelig, nemlig!) :) Men på bildene ser dere støvletter fra Zara til 40 kr., sko fra ukjent merke til 50 kr., den fineste hatten til å gå med på stranden om sommeren (gleder meg til å vise den på!) til 20 kr., belte til 10 kr., sminkebørster fra MAC til 10 kr./stk., svart t-skjorte fra Alexander Wang til 30 kr., blå skjorte fra Benetton til 30 kr., plommerødt ullskjerf til 20 kr., Ganni genser til 70 kr. og Acne genser til 40 kr. Pluss jeg kjøpte mye mer som ikke kom med på bildet, så som du kanskje skjønner, så var jeg var inne i en skikkelig lykkerus på loppemarkedet. Å kjøpe brukt er en form for shopping som jeg kan forsvare, fordi det er miljøvennlig og hjelper 'vanlige' mennesker til å få litt igjen for tingene sine, også er det bare så himla gøy! :) Liker du å kjøpe brukt? Og hva synes du om tingene? Noe du kunne ha gått med? :) 

Jeg håper dere får en fantastisk dag! :) <3

Antrekk til 20,-

 • 22.09.2014 - 18:05


Wearing: knit, scarf & jacket: vintage, shoes: SixtySeven, bag: Bianco Footwear, sunnies: Ray Ban

Vel, her kopierer jeg fra Instagram-kontoen min igjen.. Men jeg ville bare vise dere antrekket for noen dager siden. Denne strikkegenseren kjøpte jeg nemlig på loppemarked for 20 kr.! Jeg har brukt den flittig siden, både til bukser, skjørt og som strikkekjole. Den er litt kort, så jeg må ha et svart, tettsittende skjørt under 'just in case'. 
Jeg har nettopp fått ladet kameraet mitt og fått tatt noen bilder av loppefunnene fra i går. De kommer på bloggen i morgen. I blant de finnes det Alexander Wang t-skjorte, Acne genser + mye annet gøy :) Fy fader, som jeg elsker å gjøre kupp og kjøpe brukt! :) 

Liker dere antrekket? Jeg blir alltid stoltest av de antrekkene som er enklest. Det harmonerer bare, liksom. Kanskje er det bare sånn looken er for tiden :) 

Jeg håper dere kom dere helskinnet igjennom mandagen og at dere får en fantastisk kveld! :)

The Weekend

 • 22.09.2014 - 11:08

Her er en aldri så liten visuell oppsummering av helgen :) Den var som alltid god med bordtennis, vino blanco, hundekos & loppemarked. Som dere ser er det en hel del hundebilder av Berta  - hun er bare så fin & god, og vi er så ufattelig glad i henne (hun er til og med med på cocktail-bar!) - Så å ikke legge bilder opp av henne ville være å vise en annen tilværelse enn den jeg har :) Har du hund? Da skjønner du det sikkert selv, hehe :)
I går var jeg på to forskjellige loppemarkeder her på Nørrebro. Etter det siste på Jægersborggade ble vi nødt til å dra hjem, for jeg klarte ikke å bære på mer. Men jeg fant så mye fint! Gleder meg til å vise det til dere :) I dag vet jeg laderen til kameraet mitt ligger på posten, så den skal jeg hente senere. Jippii!
Har du hatt en god helg? - Det håper jeg! :) Også håper jeg at du får en fantastisk uke! :) <3

Yesterday´s OOTD

 • 18.09.2014 - 12:00


Wearing: coat: Ebay, dress: BikBok, shoes: All Saints Spitalfields

Gårsdagens antrekk kommer her i form av et Instagram-bilde. Beklager det, altså, men i løpet av de nærmeste dagene ligger oppladeren til kameraet mitt i posten, og da blir det full rulle på bloggen igjen. Jeg gleder meg skikkelig. :)
I Køben er det virkelig Indian Summer for tiden. Vel, sikkert ikke så varmt som dere har det i Norge og spesielt hjemme i Bergen, men det var hvertfall så varmt i går at man kunne gå med kjole så lenge man hadde en jakke over :) 

Dette antrekket er minimalistisk og søtt, synes jeg. Kåpen kjøpte jeg på Ebay i fjor (mener jeg det var), etter å ha siklet på en identisk en som kostet det ti-dobbelte fra Carven - lucky me! :)
Kjolen er den famøse Nette-dress fra BikBok som ble utsolgt på en-to-tre i Norge, men heldigvis for meg, ikke i Køben. Så da spankulerte jeg ned på Bikbok lenge etter at den var kommet i butikk, og fant min størrelse. Lucky me - igjen. Det er litt rart med BikBok i Danmark, for det er ikke like stort som hjemme i Norge, dessverre. Husker dere når Angelica Blicks lagde en kolleksjon for dem? I Norge stod folk i kø for å få lov til å kjøpe tingene, mens her var det stort sett ingen som kjøpte de, og veldig mye ble satt på tilbud i ettertid. Kanskje kjendisbloggere bare ikke har den samme statusen her som de har i Norge. Ellers så liker danskene kun de danske bloggerne, ikke vet jeg :) 

Vel, jeg må løpe. Følg meg på Instagram for flere oppdateringer, hvis du vil, så blir jeg ekstra glad ;) - Jeg håper dere får en fantastisk dag! <3 :)

You + Me

 • 17.09.2014 - 11:07Venninnen min var en snikfotograf og tok disse bildene av A og meg da vi gikk hjem fra byen i helgen langs Køben sine tomme gater. Jeg synes de var så fine, så jeg måtte bare dele de med dere.

The Weekend

 • 16.09.2014 - 10:49
Denne helgen, som dere vet ut i fra mitt fravær her på bloggen, har vært helg magisk. Line & Binta kom fra London, og fra jeg møtte de etter skolen på fredag, til jeg sa hadet til de i sted, har det vært full rulle og maksimalt med latter og kos. A var med, og vi har festet til de sene nattetimer, danset hjem på fortauer og tatt uendelig med selfies. En helt perfekt helg med andre ord. Her ser dere et utsnitt av hvordan helgen min så ut med noen fantastiske mennesker <3

Boyfriend Jacket

 • 15.09.2014 - 18:23


Wearing: jacket: my boyfriend´s, top: vintage, jeans: Cubus, bracelets: Dansk Smykkekunst, rings: KANT by Rahbek, shoes: Zara

What a weekend! Jeg har ikke hatt tid til å oppdatere fordi jeg bare har hatt det så gøy med venninnene mine på besøk fra London, som noen av dere kanskje har sett på Instagram. De har akkurat gått ut døren, og nå kan jeg bruke litt tid foran dataen. Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag, selv om det er mandag, men i morgen er jeg klar for en ny uke. Og snart, mine kjære venner, får jeg tilbake igjen kameraet mitt, så dere slipper å se på dårlige mobilbilder. Jeg føler meg fremdeles helt handicappet uten, men må dessverre holde ut litt til. 

Dette antrekket liker jeg veldig godt og føler meg veldig som Hanne i det. Det er rått, takket være kjæresten min sin skinnjakke og den gjennomgående svarte fargen, men en magetopp og spisse sko gjør det litt feminint, så det blir en herlig likevekt. Søsteren min mobber meg alltid for at jeg sier jeg er så glad i kontraster i et antrekk, men her kommer det en gang til; jeg er en sucker for kontraster. Det er stort sett det jeg går etter i et antrekk. Håret fikk lov til å være løst, mens en nøytral sminke ble livnet opp av en rød leppestift. Liker dere det? :)

Hvordan har helgen deres vært? Jeg håper den har vært like fin som min og enda finere :) Nå gleder jeg meg til å blogge igjen, så følg med <3 :)

Simple

 • 09.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage, tee: second hand, pants & hat: Zara, espadrillos: Pavement, bag: Bianco Footwear

Ja, hvis dere klarer å ignorere alt det grønne på bildene kan dere se outfittet mitt for noen dager siden. Heldigvis har København noen grønne bylommer mellom alle bygningene. Og bra er det, for jeg elsker jo natur og stillhet rundt meg. Jeg gikk med A og Berta på Assistens Kirkegården her i København. Det er et utrolig vakkert sted, der blant annet Søren Kierkegaard og H.C. Andersen ligger begravet. Jeg pleier å plukke kastanjer og sopp der om høsten sammen med søsteren min, og jaggu meg om jeg ikke fant noe spiselig denne gangen også, dessverre uten min søs som jeg savner å ha her nede :) 

Dette antrekket er veldig enkelt, akkurat som jeg liker det. Noen ganger føler man seg mye mer fresh om man holder seg til lite, enn hvis man går 'all in' med både klær og tilbehør. Det gjør noe med et antrekk å holde det i så få farger som mulig. Eller å benytte seg av kontrastfarger. Det hele går opp i en slags symbiose, synes jeg :) Vel, dere ser jo antrekket som det er, og jeg føler egentlig ikke at det trenger noen ytterlig forklaring. Jeg sier som Rema 1000: 'Det enkle er ofte det beste' (cheesy, I know) ;) 

Jeg håper dere nyter dagene og koser dere i høstværet! <3 :)  

Om vintage og second hand & sånt....

 • 08.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage Levi´s, faux leather pants: Zara, shoes: Ebay, tee & cardigan: second hand, cap: Mads Nørgaard

Søndag er alltid loppemarkedsdag for meg her i Køben. Det er flere forskjellige loppemarkeder rundt omkring i byen, og jeg pleier som minimum å besøke i hvertfall et :) Det er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg tror at selv om jeg hadde vunnet ufattelig mange millioner i Lotto, så hadde jeg fremdeles gått og letet etter funn på loppemarkeder. I dag var jeg så heldig å finne et helt nytt antrekk til 160 kr. Og det er inklusiv bukser, clutch, strikkegenser og t-skjorte fra ACNE. Jepp, føler meg ganske heldig ;) Liker du å dra på loppemarkeder? Jeg synes det er synd det ikke er flere av de i Norge.

Dette antrekket er også stort sett second hand utenom buksene som er kjøpt på Zara. De er faux leather, og kanskje de eneste "skinn"-buksene som jeg synes har passet meg noen gang. Selv om det knirker noe voldsomt på sykkelen når jeg sykler med de (A bare ler av meg og det er faktisk litt morsomt), må jeg bare ta de på en gang i mellom :) Spesielt nå om høsten, da føler jeg det er perfekt vær til sånne bukser. 
Denne t-skjorten kjøpte jeg på Finders Keepers i går til 20 kr. Jeg elsker sånt! Jakken kjøpte jeg på Ebay for mange år siden til 10$. Også et kupp, hvis du spør meg. Cardiganen som er 100 % cashmere, kjøpte jeg også på loppemarked for ca. et år siden for 100 kr (Yeii), og denne capsen fra Mads Nørgaard kjøpte jeg på loppemarked i går for 50 kr. Hva kan jeg si; jeg elsker loppemarkeder! 
Det går opp for meg når jeg skal skrive hvor klærne mine er fra her på bloggen at jeg kjøper veldig mye brukt. Før tenkte jeg at det kanskje var litt dumt, i og med at toppbloggerne alltid viser det ene merkeplagget etter det andre, men så var det en veldig søt og snill leser som sa at hun likte at jeg brukte så mye brukte klær, og den kommentaren har gjort meg veldig glad siden :) Jeg elsker jo vintage og second hand, ikke bare fordi man kan få unike ting som ingen andre har, men også fordi det er bare så utrolig mye mer miljøvennlig! Det er en skam og kvalmende hvor mye klær som blir produsert i verden, og tro meg; jeg er ingen helgen, men jeg mener at man skal gjøre litt i stedet for å gjøre ingenting, så det å prøve og kjøpe brukte klær, og handle bevisst når man endelig er i butikken, det kan gjøre veldig mye i forhold til forurensing og arbeidsvilkår for de som syr tøyet. Vel, det var dagens (lille) løftete pekefinger. Jeg håper du nyter dagen og er glad for det antrekket du har på, enten det er nytt eller brukt! :) <3

Outfit

 • 07.09.2014 - 16:39


Wearing: jacket & belt: second hand, dress: WonHundred, shoes & hat: Zara, sunnies: Ray Ban

Gårsdagens antrekk kommer her. Det var nesten sommer i Køben i går, og jeg følte, mens jeg gikk rundt og nøt solen, at dette nok var den siste sommerdagen før vinteren kommer og sluker oss med kulden sin. Jeg spurte meg selv om jeg var klar for vinteren, eller om jeg skulle ønske jeg kunne dra høsten litt lenger, men jeg kom egentlig ikke frem til noe svar. Skolen har begynt og høsten er her, sånn er det bare :)

Det gode med høsten er at det er så lett å kle seg. Man trenger ikke å pakke seg ordentlig inn for å slippe og fryse, men man kan heller ikke være helt lettkledd, for da blir det rett i sengen med forkjølelse noen dager etterpå. Det gir så mange muligheter med bukser, strømpebukser, overgangsjakker og hele pakken. Rent stilmessig tror jeg høsten er min favorittid :) Til hvilken årstid liker du best å kle deg?  Jeg håper dere har en fantastisk søndag! :) <3

Yesterday

 • 07.09.2014 - 10:00

Man vet når man sitter i sofaen om kvelden med et smil rundt munnen, at dagen har vært en suksess. I går syklet jeg til Finders Keepers med Berta i kurven, siden jeg stort sett ikke går noen steder uten henne. På FK stod jeg sammen med Mette og Sabine for å selge Sabine sine smykker. Jeg synes virkelig det er de fineste smykkene i verden, og heldige meg fikk lov til å gå hjem noen ringer rikere. Selv om det stort sett kun er upcoming designere på FK, så har de også en 'vintage' avdeling der det blir solgt brukte klær. Jeg fant så mye fint som jeg kjøpte med hjem til nesten ingen penger, og heldigvis passet alt helt perfekt når jeg kom hjem og prøvde alt på :) Før A, Berta og jeg endte kvelden hjemme i pysjamas foran tv´en og så Californication, satt vi langs Søerne her i Køben og nøt de siste solstrålene mens vi spiste is. Jeg liker sånne dager der alt klaffer :) 
Håper dere får en fantastisk dag! <3

Sjekk ut smykkene til Sabine her: KANT by Rahbek.  <3

Finders Keepers

 • 06.09.2014 - 11:56

Wearing: jacket: vintage, tee: Maché. jeans: H&M, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear 

I går kjøpte vi den siste hyllen til kjøkkenet fra en ny designer som holder til på Nørrebro. Nå er alt klart til å komme på veggen og fremskrittene fryder meg hver morgen :) Her er noen bilder av meg knipset på veien hjem. Jeg har noen dager der jeg ønsker å være veldig casual, og da er det som regel denne grå t-skjorten fra Maché som kommer på sammen med noe svart. Svart er jo redningen på alt :)
Likte dere fletten min? Jeg likte at den var så løs, så den så henslengt ut. Det var faktisk kjæresten min som hjalp med å flette meg, det synes jeg var ganske søtt, hehe.

I dag er det Finders Keepers her i København, som er et stort designmarked der unge og upcoming designere kan få selge produktene sine til en god pris. Jeg skal hjelpe venninnen min Sabine, som skal selge noen av de vakre smykkene sine, som du i øvrig kan vinne et par av, hvis du klikker deg inn her.
Vel, jeg må løpe. Jeg kom litt sent opp av sengen i dag, så har det litt travelt. Jeg håper dere koser dere og at dere får en fantastisk lørdag! <3 :)

Prikk prikk prikk . . .

 • 05.09.2014 - 10:08
Wearing: jacket & jeans: H&M, shoes: Bianco Footwear, belt: flea market

Som jeg skrev for noen innlegg siden er jeg ikke en slavisk følger av trender, men med prikker er det litt annerledes, for jeg synes bare de er så søte! Det er noe med prikker som gjør at jeg blir glad av å se på de. Kanskje er det en nostalgisk følelse etter barndommen som gjør det, men uansett grunn så er det veldig morro med prikker :) Eller hva synes du, er prikker yay eller nay? :) 

Jeg håper snart mamma sender meg laderen til kameraet mitt, for jeg er veldig lei av å ikke ha det (mamma, hvis du leser dette, så send den asap ;) ).
Det er noe med denne bildekvaliteten som minner meg om første gangen jeg begynte å blogge for lenge siden. Det er litt morsomt, men samtidig frustrerende, for hvem gidder vel å gå tilbake i tid. Spesielt i forhold til kvalitet, haha. Vel, man må bruke det man har, så håper dere vil følge med de neste dagene, selv om bildekvaliteten er så som så :) 
Jeg håper dere nyter høsten! <3 Her i Køben blir det bekmørkt veldig fort om kvelden, og da savner jeg lyse Norge litt, så dere må nyte lyset mens dere har det :) 

Veggie

 • 04.09.2014 - 15:10

Siden jeg slepte A med meg rundt halve byen i går på jakt etter hyller, lovde jeg han å lage middag til han når vi kom hjem. Jeg brukte ti minutter på å lage denne salaten og koke steinsoppraviolien, og selv om det gikk kjapt, så smakte det utrolig godt om jeg selv må si det (og A likte det heldigvis også!)
Salaten bestod av vårsalat, øko epler, øko geitost, tomater, mandler og valnøtter med en dressing av sitronolje & granateple-eddik. Tror jeg allerede vil lage det igjen senere på uken, for det er virkelig få ting innenfor matens verden som er så godt som en god og næringsrik salat, eller hva sier du? :) Det er et eller annet som gjør det lettere og gøyere å spise mat med mange farger  -  man skal ikke kimse av det estetiske øyet, selv når det gjelder matveien :)

While walking

 • 03.09.2014 - 23:25
Wearing: jacket, shorts & sweater: H&M, hat: BikBok, sunnies: Ray Ban, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear

For meg har en fin blogg alltid vært en blogg som viser fine bilder. Jeg liker å legge ut 'ordentlige' bilder her på bloggen, tatt med Nikon kameraet mitt, så det er med tungt hjerte jeg herved viser dere mobilkamerabilder. Heldigvis er de ikke sååå gale, så la gå ;)

Denne jakken har jeg virkelig gått mye med siden jeg var så heldig å finne den på et loppemarked. Det er den perfekte overgangsjakken, og jeg kan enten bare ha den over en topp/bluse, eller velge å ta en tjukkere genser under den. 

Her er A og jeg på spasertur gjennom koselige Frederiksberg, så vi endelig kunne kjøpe den hyllen vi/jeg har kikket på. Vi endte opp med å kjøpe fire hyller, og to av de henger allerede på veggen nå, stappfulle med alle mulige kjøkken- og keramikkting i forskjellige farger og fasonger. Jeg ELSKER det. Endelig er vi begynt på kjøkkenet, og nå gleder jeg meg skikkelig til å stå opp i morgen tidlig for å spise frokost. A skal til Berlin i morgen tidlig for å spille, så mon ikke jeg står ekstra tidlig opp med han for å nyte kjøkkenet sammen den første morgenen :) Vel, nå er jeg så trøtt jeg har problemer med å holde øynene åpne. Stikk innom i morgen også, så snakkes vi da! <3 :) Håper dere får sove godt! :)

Everyday Snapshots

 • 02.09.2014 - 00:24

Ååå... Som jeg savner kameraet mitt. Gleder meg skikkelig til å få oppladeren igjen. Det føles veldig nytteløst å bare stirre på kameraet mitt som sitter tomt på pulten min og bare venter på å bli brukt. I mellomtiden virker mobilen som en middels substitutt. Her er noen bilder som er knipset de siste dagene.

Dette gamle skinnskjørtet har jeg arvet av moren min. Hun gikk med det da hun var ung, og det er bare det fineste skjørtet som finnes. Perfekt passform, synes jeg! Og det passer jo utmerket til disse dagene der til og med de sosiale mediene, takket være Jenny Skavlan, har fokus på gjenbruk & vintage. Sånt elsker jeg :)  

Det er kommet en ny kafe noen gater bak oss, som heter Kaos, så der spiste A, Berta og jeg frokost. Økologisk eggerøre med rugbrød og avokadosalat med chili, koriander, løk & tomat. Det smakte utrolig godt. Jeg er vegetar, så derfor spiser jeg økologiske meieriprodukter, men jeg kjenner at jeg nok om noen år kommer til å bikke over til å bli veganer. Det føles bare litt feil etterhvert å spise animalske produkter. Tenker du noen ganger over hva du spiser? :) Jeg vet det er veldig vanskelig å være vegetar i Norge, for ikke å snakke om så vanskelig (og dyrt!) det er å få fatt på økologiske produkter. Håper det kommer mer etterhvert :) Hvis ikke så må dere ta dere en tur til meg i Køben, så viser jeg dere alle de gode vegetarrestaurantene og butikkene ;) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits