Feminin i denim

 • 30.10.2013 - 18:05

Dilla på denim, part two:

   
                                    
                                             Jakke: Vintage Levi´s//Skjorte: Monki//Bukse: Zara//Sko: & other stories//
                                                                                   Veske: Chanel//Hårbånd: H&M

Selv om dongeri kanskje ikke er det mest feminine og delikate stoffet som finnes, er det akkurat sånn jeg føler meg i det i dag. Krasj pink leppestift, hårbånd, Chanel og mintgrønne espadriller er nok årsaken til det.

Denim overload

 • 29.10.2013 - 21:44


            
                                     
                                                         Jakke: Vintage Levi´s//Skjorte: A sin//Bukser: Cubus//Ringer: Kant by Rahbek
Hvordan har dere det? - Jeg har savnet dere! :)

Det er travle dager for tiden, så beklager dårlig blogging, men jeg er begravd i arbeid og forberedelser. Jeg vender snart tilbake igjen til full blogging, sterkere enn noensinne ;)
Hvis ikke dere har fått det med dere, så var det storm i Danmark i går. Jeg har aldri opplevd noe lignende! Alma (hunden min) holdt på å bli blåst vekk på tur (skikkelig ekkelt), så turen ble kort og vi dro hjem og jobbet videre i stedet for.

Jeg har dilla på denim. Har hatt det en stund nå. Øverst på ønskelisten står en casual denimskjorte med bra snitt, så jeg slipper å stjele fra kjæresten min hele tiden.
Et antrekk som er preget av denim hele veien igjennom, med røde lepper til, kan vel ikke slå helt feil.
Siden det blåser sånn kom strikkeluen min på også. Det er jo bare bra, vel og merke, for strikk er hipt ;)

STYLE INSPO

 • 27.10.2013 - 16:50


/Beautiful pictures from Pinterest/

Faux leather, Boyfriend T, red lips and my beloved Chanel

 • 25.10.2013 - 18:19

Dagens:


Hatt: Bikbok//Blazer: H&M//T-skjorte: A sin//Bukser og sko: Zara//Smykker og ringer: Kant by Rahbek//Veske: Chanel

Nå skal jeg snart på date med kjæresten min. Jeg måtte bare blogge først <3 Likte dere antrekket i dag? Smykket er fra Kant by Rahbek, som dere kan vinne lenger nede på siden.
Håper dere får en fantastisk kveld <3

Dagens outfit//Stay classy//Stylingtips

 • 24.10.2013 - 14:50

Jeg er egentlig en helhjertet rock-chick. Jeg elsker rock, vintage skinnjakker, fargen svart og t-skjorter med band-print. Men noen ganger beveger jeg meg utenfor komfort sonen min og kler meg mer klassisk. Som oftest med et preg av min indre rockestjerne. I dag er en av de dagene der jeg heller mot det mer klassiske. I går fikk jeg som sagt buksedrakten, som jeg kjøpte på E-bay for en stund siden, i posten. Den tok jeg på i dag. Jeg fikk et svart belte med, men valgte å bruke et mer fargerikt silkeskjerf som belte i stedet for. Jeg gleder meg til å bruke den til både hverdag og fest, for en buksedrakt har uendelig mange stylingmuligheter. Hvem vet, kanskje ser dere meg synge Nirvana i de sene nattetimer på byen ikledd denne med skinnjakke, smudge eyes, tunge ringer og høye spisse støvletter til.
                      
                                                     Jacket: Camden, London//Onepiece: E-bay//Shoes: Zara

New in//Ukens e-bay funn

 • 23.10.2013 - 16:44

For en stund siden kjøpte jeg denne på E-bay:


Likte dere den? Den kom med posten i dag, og jeg synes den er flott på. Den er litt strammere enn forventet, men det går fint, heldigvis. Den kostet 240 kroner og det var gratis frakt, så alt i alt er jeg kjempefornøyd.
Dere finner den HER.

Outfit of the day//Au naturelle

 • 21.10.2013 - 20:43

I morgen reiser min mor hjem igjen til Bergen. Det blir så trist. Jeg elsker å ha henne her i Køben. Selv om jeg tror jeg har lagt på meg fire kilo, så er det verdt det. Haha. Tror ikke jeg har hatt så god mat i kjøleskapet på veldig lenge..

Jeg sitter her ved skrivebordet mitt og ser foran meg; jeg har en inspirasjonstavle, som jeg elsker å se på og (selvfølgelig) bli inspirert av. Det er den ene modellen etter den andre som er fanget i et øyeblikk ned catwalken. Jeg ser de forskjellige måtene de er blitt stylet på og jeg merker jeg sitter her og irriterer meg litt. Ikke over at det ikke er gjort bra, men tvert i mot; det er noe å strebe etter. Jeg har lyst til å ta på meg skinn-bhen og de løse high waist buksene jeg ser foran meg. Jeg har lyst til å ta på meg den gedigne rosa ullkåpen fra Carven. Jeg har faktisk så lyst til å ta det på meg, at jeg sitter her og blir helt irritert. Jeg vet at livet er mer enn klær, men herregud, jeg ville gjort veldig mye for den rosa kåpen.
Jakke: Camden, London//Skjorte & sko: Zara//T-skjorte: Ebay//Bukser: Cubus

Addicted to my Zara knit

 • 20.10.2013 - 19:12

Jeg må snart finne andre gensre enn denne fra Zara. Jeg er blitt avhengig av den. Heldigvis er det lov å ha sine gjengangere i garberoben nå når man er blitt litt mer voksen. Noe av det jeg bruker bloggen som er en slags visuell dagbok, og noen ganger kan jeg bla i arkivet for å se hvilke klær jeg kan bruke til forskjellige kombinasjoner. Denne genseren kommer nok til å prege en del innlegg fremover, så da er det bare om å gjøre og mikse den forskjellig fra gang til gang :)
Jakke: Camden, London//Genser & sko: Zara//Skjorte:H&M//Bukser: Cubus//Sunnies: Ray Ban

Husk å vær med i konkurransen min lenger nede på siden! :)

Ringer fra den nye kolleksjonen til KANT by Rahbek

 • 20.10.2013 - 12:21

Verdens fineste dame kom forbi med ringer fra den nye kolleksjonen sin forleden dag. Jeg er stupforelsket! Jeg elsker simpel, dansk design, og det kommer så godt til uttrykk i disse ringene. Jeg er avhengig av alle de andre smykkene hennes også. Jeg har jo konkurransen lenger nede på siden, hvor du kan vinne et valgfritt smykke fra selveste KANT by Rahbek, og det er få tilmeldte, så sjansene for å vinne er veldig store!Er de ikke fine?? Leddringer er intet annet enn fantastiske.

Outfit//Kneehighs//Knit//Classy coat

 • 18.10.2013 - 18:46

Jeg våget meg utenfor i fineværet i dag i både knee highs og den klassiske frakken min fra Whistles. Sånn litt "Skolejente møter klassisk voksen". Jeg elsker jo denne frakken og benytter enhver anledning til å gå med den. Men jeg elsker jo faktisk veldig mange av jakkene mine, så jeg prøver å ikke gjøre noen sjalu og variere de mest mulig. Det er jo sånn det skal være. Jeg kan med stolthet i stemmen svare mamma; "Ja, jeg bruker faktisk alle disse jakkene som henger på stativet", og det er veldig tilfredsstillende.Frakke: Whistles//Genser: Zara//Shorts: Topshop//Knee Highs: H&M//Veske: Chanel//Solbriller: Rayban

Family time

 • 18.10.2013 - 13:18

Jeg har vært skikkelig syk de siste dagene. Kun ligget i sengen med feber og ikke vært i stand til å gjøre noen ting. Det er så kjipt! Jeg er dårlig i dag også, men mamma kom på besøk til Køben i går, så jeg er nødt til å være litt med på ting. Jeg har jo gledet meg så utrolig mye til å få besøk og min søster, min mor og jeg skulle ha hver vår hund i sykkelkurven og cruise i Købens gater, men det kommer nok til å gå litt mer stille for seg.. Hehe :)


Husk å vær med i smykke-give-awayen min! Det er lett som ingenting, så meld dere på! :)

The perfect evening

 • 15.10.2013 - 22:49

Sånn ser kvelden min ut <3Anarchist with a Chanel bag

 • 15.10.2013 - 19:04

Denne jakken, altså. Den kostet ingenting (70 kroner) og den gir meg så mye glede. Jeg elsker å blande kontraster. Denne gamle jakken, som har hatt et helt liv før den endte på min rygg, sammen med Chanel vesken min, gir en herlig asymmetri som jeg er en sucker for. Jeg elsker virkelig kontraster. Det har dere kanskje lagt merke til hvis dere har sett de andre outfit-bildene mine også. Stil for meg er ikke nødvendigvis å følge trendene, men å skape ditt eget klesunivers, der du setter reglene, og blander dyrt og billig, langt og kort, tykt og tynt, nytt og gammelt. Man skal ikke være slave av magasinene og de forskjellige bloggerne, gjør det du føler for!

Har dere sett konkurransen/give-away´en min forresten? Foreløpig er det kun to som er med, så enten er det veldig stor sannsynlighet for å vinne, ellers liker dere bare ikke konkurranser noe særlig? :)
Begynner å lure, jeg! :) Det er veldig lett, og det er veldig fine smykker, så det er ingen unnskyldning for ikke å delta! :)

Girl Crush

 • 15.10.2013 - 13:29

Perfeksjon.

Photo: Hanneli Mustaparta// hanneli.com/

Dagens outfit//Whyred//Chanel//Sunshine

 • 14.10.2013 - 19:29

Det har vært så fint vær her i Køben i dag. Jeg blir så glad jeg, når solen skinner. Da er det liksom håp om at vinteren ikke blir så forferdelig likevel. For er det noe jeg ikke orker, er det vinter, snø og kulde. Det å shoppe om vinteren er jo et mareritt, for jeg tar ekstra klær på, for ikke å fryse og når man da kommer inn i en varm butikk, holder jeg på å smelte vekk. Det er litt irriterende å måtte kle av og på seg hele tiden. Kanskje butikkene skulle droppe varmen og la temperaturen inne i butikken være tilnærmt lik den utenfor?

I dag valgte jeg den army-grønne semskete skinnjakken min fra WonHundred. Jeg kjøpte den i 2008, men den er like aktuell enda. Da har jeg ingenting i mot å bruke litt ekstra penger på klær, når det er noe man investerer i og man vet at det kan brukes i mange sesonger fremover.

Jakke: WHYRED//Tank, bukser, sko: H&M//Smykke: KANT by Rahbek//Veske: Chanel

Vinn et Kant by Rahbek smykke etter eget valg!

 • 14.10.2013 - 18:42

Hei dere søte som leser bloggen min. Dere er noen av de søteste som finnes! :) -Derfor synes jeg dere trenger en liten belønning <3

Jeg skal ha en konkurranse her i løpet av de neste dagene, i samarbeide med designeren bak merket KANT by Rahbek. Jeg får lov til å gi bort et smykke og noen øredobber til noen av dere fantastiske lesere.  Hun har sagt at jeg bare skal velge, men jeg klarer rett og slett ikke å velge selv, så derfor tenkte jeg at dere kan få velge, i og med at det er noen av dere som rent faktisk kommer til å vinne det!Utvalget finner dere HER, og dere kan bare skrive navnet på yndlingssmykket/øredobben deres i kommentarfeltet under, si det videre/link det/skrik det/skriv det på vegger, facebook, blogg, instagram, bakken, you name it, og si hvem dere sa det til, eller hvordan dere fortalte det videre til omverdenen, her i kommentarfeltet. Og husk å skriv mailen din!

Jeg er helt forelsket i smykkene hennes, og gleder meg til å gi noen videre til dere!

Så gå inn på Kant by Rahbek nettbutikken, velg den stylen du likte best og skriv hva den het, mailen din, og hvem dere har fortalt det videre til, i kommentarfeltet under.
Jeg kan selvfølgelig ikke sjekke om dere har sagt det videre eller ikke (med mindre dere blogger om det, selvsagt, noe som hadde vært kjempegøy!), så her stoler jeg blindt på dere! ;)

Håper dere liker smykkene like godt som jeg! Jeg har allerede min favoritt, så gleder meg til å høre hva du liker best! :Today, I would like to wear this:

 • 14.10.2013 - 08:37

Me and my baby

 • 13.10.2013 - 21:47

I morges da vi skulle ut og gå på tur, var det mange mennesker utenfor leiligehten vår som skulle gå i demonstrasjon. Berta og jeg satt i vinduet og så på det, og A foreviget øyeblikket på kameraet. Jeg synes bildet var så fint, så jeg ble nødt til å dele det med dere.

<3KONKURRANSE//Vinn årsforbruk av glatte legger!

 • 13.10.2013 - 19:59

Jupp. Vi er liksom dér! Jeg har prøvd høvelen i en uke nå, og jeg er kjempefornøyd! Og det aller viktigste; kjæresten min er kjempefornøyd! Haha.
Det er selvfølgelig Shai-høvelen det er snakk om her. Den er rosa (jeg elsker rosa ting, men ikke klær), den er god (den har seks barberblader!) og den er anvennelig (du kan henge den opp på dusjveggen!).

Du kan vinne et årsforbruk av denne høvelen. Det er faktisk et årsforbruk med glatte legger, god selvtillit, ingen inngrodde hår som skyldes den gamle, rustne, oransje høvelen som du kjøpte på Kiwi for et halvt år siden, men rett og slett silkemyke legger gratis i et helt år!

Det du skal gjøre er å gå inn på Shai.no og bestille en prøvepakke. Det koster kun 39,- i porto, og du kan når som helst avbestille abonnementet, hvis du ønsker det. Å få en prøvepakke hjem i posten, vil si du får en høvel og to barberblader. 39 kroner for det er veldig billig. Selv synes jeg det er utrolig smart å få levert barberblader på døra når man trenger det, for det er skikkelig surt å mangle når man virkelig har bruk for det!

 

Jeg har studert dens bevegelser veldig nøye i dusjen nå, og jeg er kommet frem til:
Den er veldig fleksibel, da bladene kan bøyes frem og tilbake, så man slipper å presse høvelen inn i armhulen (det har jeg gjort med andre før, nemlig), den er veldig effektiv og samtidig skånsom, da den har seks barberblader, så den fjerner alt på sin vei uten å skjære. Selv om det er en corny ting, så synes jeg bare den ligger så godt i hånden. - Det kan være både vann og såpe alle steder; den glipper ikke. For hvem har vel ikke mistet høvelen i dusjen, så man må bøye seg ned halvblind av alt vannet og når man reiser seg opp igjen er det selvfølgelig kommet sjampo i øyet, så man har lyst til å kaste både sjampoen og høvelen langt vekk. Men det har ikke skjedd med denne enda. Hehe!


                                      

Selv om det er høst og surt, er det viktig å ta vare på seg selv og selvtilliten. Man skal ikke kimse av å ta vare på utseendet, nemlig. Tenk på hvor mye det har å si for deg om du føler deg bra eller ikke, det er jo altavgjørende for en velfungerende hverdag. Så jeg oppfordrer dere til å bruke både rouge og maskara, barbere ben og smøre deg inn med krem, og ikke minst; ta en god kopp te og kryp inn i armkroken til den du liker. <3

 

Høst look

 • 13.10.2013 - 17:40

I dag bøtter det ned her i Køben. Jeg har ligget med feber i går, men føler meg heldigvis litt bedre i dag. Jeg hater å være syk. Har rett og slett ikke tid til det.
Men nå når høsten har valgt å vise sin regnfulle side her i Køben, er det perfekt at jeg kjøpte en strikkegenser med høy hals i Zara forleden dag! Den er så god og varm! Kunne sovet i den hvis det skulle være..
Hvis dere har fulgt litt med på hva designerne mener vi skal kle oss i, så er det veldig mye høyhalset både blant kjoler og gensere. Jeg liker det kjempegodt, men man skal være forsiktig hvis man er litt kompakt eller har kort nakke i forveien, da kan en genser med hals være med til å forsterke dette. Da er det viktig å style den ordentlig, hvor du for eksempel tar en annen farge genser utenpå og velger en høyhalset med en iøynefallende farge, sånn at den får samme funksjon som et skjerf. Hvis det er en ensfarget høyhalset genser, kan man lett få "floating head scenario", noe som ikke er så gøy. Man skal også passe på med høyhalset hvis man har stor barm. Da kan den lett virke mye større og klumpete. Det var dagens styling-tips! Hehe.

Her er jeg i dag. Ganske casual, men etter at jeg har vært syk, er det ganske greit å ikke måtte kaste på seg kjoler og leppestift med det samme.


Hatt: BikBok//Jakke: Vintage Levis//Genser & sko: Zara//Bukser: Cubus//Veske: ChanelNew in//Zara

 • 10.10.2013 - 22:39

Jeg hadde et mål i dag: jeg skulle nå Zara før de stengte og jeg skulle nå hjem igjen før det ble mørkt. Jeg nådde det, og bra var det! Zara er jo som å gå i himmelen for tiden, for alle oss som er over middels interessert i klær. Jeg gikk bevisst etter den kjolen som jeg skrev om forleden dag, og de hadde den, men den var dessverre litt for lang til meg. Jeg er ikke så veldig høy, nemlig! Hehe. Jeg endte dog opp med noen ting (selvfølgelig) og nå består oppgaven i om jeg skal beholde alt, eller bytte noe av det. Hva synes dere? - Er alt yay, eller er noe nay? Vær ærlige! :)


Alt sammen kan dere finne her.

Haha, så akkurat buksene på en modell på hjemmesiden, og det skal man jo aldri begynne å tenke over. De henger og slenger på henne, mens de er helt stramme på meg, hehe :) Men jeg synes faktisk de er penere når de er litt strammere.
Jeg fikk en liten Acne-følelse av skoene. Disse kostet heldigvis bare en brøkdel av de jeg har sett på fra Acne. Sånt blir man glad av!

Dagens outfit//Gi meg hår-råd!

 • 10.10.2013 - 21:50

I følge kjæresten min så jeg ut som "Angel of Death" i dag... Jeg er ikke helt enig i det. Vi hadde tre minutter til å bilder på, før A måtte løpe på jobb, men jeg lover, mine kjære venner, veldig snart kommer det et ordentlig outfit-bilde. Jeg gleder meg. Hva synes dere forresten om håret mitt? Er etterveksten på høy tid å ta, eller er det greit med "ombre"-tendensen det er ved å utvikle. Jeg er i tvil.

Denne vesten kjøpte jeg på All Saints i London for noen år siden. Jeg går ikke så ofte i den, men jeg elsker den av hele mitt hjerte. Mønsteret bakpå er håndlaget og forskjellig fra vest til vest. Det at den har nagler er jo bare et enda større pluss, og jeg liker måten de gjør en ekstremt rå vest mer anvennlig ved å plassere et etnisk-inspirert mønster bakpå. Kontraster er jo som sagt roten til alt godt! Synes jeg da :)
Cardiganen er fra Barbara I Gongini, som er et helt fantastisk dansk merke. Jeg elsker det råe, dystre og rockete universet de designer i. Go check it out.

Her er hun da, selveste "Angel of Death":
Cardigan, Barbara I Gongini//Vest, All Saints//Skjørt, Saint Tropez//Genser, BikBok//Veske, Ecco

Kreativ onsdag

 • 09.10.2013 - 23:31

Noen ganger, når det foregår litt for mye i hodet mitt, da liker jeg å tegne. Det er det mest avslappende jeg vet om. Hva pleier dere å gjøre for å virkelig koble fra hjernen? Noen andre enn meg som tegner? :)
Jeg er veldig fasinert av kroppen, så som regel er det noe anatomisk jeg velger å tegne. Denne kvelden falt valget på Thorax. Når man ser kroppen som den egentlig er, så pleier man jo å synes at det er ganske ekkelt. Se et ekte menneskehjerte for eksempel, det er blod, kjøtt og fett og det er langt i fra det hjertet som man pleier å tegne.
Jeg elsker anatomiske hjerter. Jeg elsker de forskjellige delene i kroppen generelt. Man ser dem aldri, men de er der hele tiden og prøver å få deg gjennom livet.

Her er mitt avslapningsprosjekt for kvelden:Har dere en like avslappende kveld som meg?? :)

Bianco//Timeless//I want everything

 • 09.10.2013 - 18:30

Har dere sett den nye "Timeless" kolleksjonen til Bianco? Den er jo bare helt fantastisk. Jeg har sikret meg to par sko allerede, og har allerede utsett meg mitt tredje.
Jeg dro forbi butikken på Købmagergade i dag, det er nemlig den jeg er "officer" for. Snart kommer favorittene mine til å stå på front-bordet med bildet mitt, og det gleder jeg meg skikkelig mye til.

Søte jenten min var selvfølgelig også med. <3

De siste dagers matprat

 • 09.10.2013 - 18:04

Jeg er en sucker for salater. Jeg vil faktisk kalle meg avhengig.
Jeg vil faktisk gå ut og lage meg en tilsvarende salat nå. Nam!

 

My Zara wish

 • 08.10.2013 - 22:18

Åh. Denne tror jeg faktisk jeg går ned og prøver first thing tomorrow! Minikjolen er blitt mer høstvennlig med lange ermer og bra er det! Jeg synes det er så delikat med lange ermer. Kunsten er å vise hud, uten at det blir vulgært, og akkurat det blir en fornøyelse med denne lille saken.

Finn den her

 

Inspo//Them girls

 • 08.10.2013 - 17:13

Acne//Ray Ban// Vintage knit//And the last bits of sunshine

 • 07.10.2013 - 19:44

Det har vært 18 grader her i Køben i dag! Jeg blir nesten litt lei meg, for nå er det liksom aller siste innspurt med varmedager før vinteren dekker over oss med kulden sin. Jeg liker ikke vinter i det hele tatt. Det blir så fort mørkt. Hvis dere tror det blir fort mørkt i Norge om vinteren, så ta dere en tur hertil, og se ekte mørke! Men nå i disse dagene skal jeg prøve å nyte det siste som er igjen av varmen. Jeg får alltid så vårfølelse når det er varme høstdager, jeg. Gjør dere også det? Det er litt deilig. Selv om det ikke varer så lenge, så blir jeg helt yr og glad.

Når vi er i Oktober og jeg kan slenge på meg Acne-jakken min uten å fryse, da blir jeg glad! :)             


Jakke: Acne// Strikk: Gina Tricot// Lue: vintage// Bukser: Cubus// Skjorte: H&M// Solbriller: Ray Ban.

Kanskje Siv Jensen er mer trendbevisst enn de fleste av oss?

 • 07.10.2013 - 18:44

Da jeg spurte vennene mine om de hadde hørt hvem som vant valget i Norge, sa de nei, men de hadde hørt om hun ene politikeren som hadde hatt hunde-peniser på kjolen sin. - Det er selvfølgelig Siv Jensen med sin famøse leppestift-kjole det er snakk om her. For hvis man ser på den en gang til, så ja, da likner det faktisk det de sa. Men(!), det viser seg at Siv sitt kjolevalg på en av de (går jeg ut fra) viktigste kveldene i livet hennes, ikke var så verst likevel! I følge Peter Jensen og Jean-Charles de Castelbajac sine design på runwayen til SS14 kolleksjonen, vil vi se lepper mange steder nå til våren.
Lepper er, som Siv Jensen, ikke til å kysse vekk akkurat med det samme, hvertfall.

Bilde fra Style.com

Slutten på den perfekte helgen

 • 06.10.2013 - 18:26

Inn i mellom tre konserter, gjensyn med gamle venner, en fyllesyk dag og en familiedag med søs har det blitt litt lite tid til å blogge. Helgen har bare vært helt fantastisk, rett og slett :)

I dag har jeg bakt brød, jobbet, og vært på lang tur med hundene med min vakre søs. En herlig søndag!

Helt ytterst til høyre på klesstativet mitt fant jeg denne ulljakken, som jeg kjøpte på Fretex for mange år siden. Nå som ull er så populært, er jeg utrolig glad for at jeg valgte å beholde den. Den gir meg en anelse Carven-følelse, selv om fargen er feil. Den er til gjengjeld deilig oversized og har et lekkert snitt.Og som vi alle vet, så er gjenbruk gull! ;)                              

 

Noen andre som var til konsert denne helgen? Hvem så/hørte dere??:)

<3 <3 <3

 

Rock chick senorita

 • 03.10.2013 - 21:46

Røde lepper. Svart outfit. Jeg får liksom så mange assosiasjoner hvis man tenker på de to tingene sammen. Alt fra den evig-unge Olivia Newton John, den gangen hun var Danny Sukos store forelskelse, Sandy, i Grease, til den mer standhaftige Anne Hathaway i Batman. Rød er en sterk farge, og uansett hvordan man ser ut, så bør man forvente litt oppmerksomhet hvis man våger å ikle seg røde lepper på en hverdag. Bare gjør det, synes jeg. For det er et av de mest kvinnelige statementene man kan komme med, på sminkefronten. Jeg valgte røde lepper i dag, sammen med en nøytral sminke. Røde lepper gir liv til et helt outfit, og er, i tillegg til en hatt, det beste tilbehøret man kan "ha på" seg.

 

                                                        

 

Makeup routine

 • 03.10.2013 - 09:24

Jeg har alltid tenkt at jeg ikke bruker så mye sminke selv, men da jeg tok mine musthaves fra sminkevesken, og la de frem på bordet, begynte jeg å undre meg litt. Bruker jeg virkelig så mye? - Jeg gjør jo ikke det hver dag, men jeg har noen ting jeg bare er nødt til å gjøre hver dag, så som å bruke foundation, da jeg har dårlig hud, fylle ut øyenbrynene og ta på rouge. Det er mine essentielle. Til fest slår jeg på stortrommen med både det ene og andre. Jeg synes det er utrolig gøy å få lov til å sminke seg litt ekstra :)
Hva har dere som det viktiste i sminkevesken deres? Er det viktigst med maskara eller rouge, hvis du måtte velge?

Hvis jeg skal komme med et godt sminkeråd, så må det være å investere i noen gode børster. De trenger ikke å være dyre. Man kan finne mange bra børster, som ikke koster allverden rundt omkring. Sjekk nettet, der kjøper jeg som oftest mine. De dere ser på bildene er kun de jeg bruker, jeg har en hel veske med børster kun til kundene mine. Resultatet blir noe helt annet, hvis man bruker de riktige redskapene :)Ha en fantastisk dag, mine kjære venner <3

Outfit of the day

 • 01.10.2013 - 22:06

Det er utrolig hvordan fridager bare flyr vekk. Jeg hadde virkelig mange gjøremål i dag, men jeg nådde kun en brøkdel. Nå har Berta vært på kveldstur og det er endelig ro i heimen.

Berta ville være med på bildene i dag, den lille søtingen. Har dere hund? Jeg kunne ikke forestilt meg et liv uten hund. Den lille pelsdotten gir meg mye mer glede enn de fleste mennesker kan. Berta og klær. Det er vel det som gjør meg mest glad, hehe.

Antrekket mitt i dag er preget av kontraster. Jeg elsker å balansere et outfit ved hjelp av kontraster. I dag brukte jeg en herre t-skjorte og løse bukser kombinert med klassisk ullkåpe og pin up sko. Man er hverken helt feminin eller helt androgyn, men en god mellomting, som gjør at jeg føler meg avslappet og tilpass. Det der med å være avslappet  omkring antrekket sitt har jeg skrevet om før, det er bare så viktig. Hvem har vel ikke prøvd å kle seg annerledes enn man føler seg, og endt opp med å bare bryte sammen eller gå hjem. Hehe, det har jeg hvertfall! Men jo flere ganger man feiler, jo flinkere blir man. Og når alt kommer til alt, så har førsteintrykket utrolig mye å si, og da er det kjipt hvis man henger med nakken, på grunn av noe som kunne vært gjort annerledes på noen minutter fra begynnelsen av.

Jeg har på meg: Jakke & t-skjorte: ebay, bukser: Zara, Ringer: KANT by Rahbek, sko: vintage.

Meanwhile, in a parallel universe

 • 01.10.2013 - 14:35

Kjøper kjæresten min disse til meg, og som takk får han omelett hver morgen når han ønsker det og jeg lover å ta oppvasken hver dag. Hva sier du, A, er det en god deal? :)

 - Da klikker du disse hjem:

CÉLINE sandals

 

A perfect start to the day

 • 01.10.2013 - 13:44

Noen ganger kommer min vakre søster over til meg og vi lager frokost sammen. Dette er noen av mine favoritt-starter på dagen. Jeg er så glad for at hun bor her i Køben, for da føler man seg ikke helt isolert fra familien likevel. Snart kommer moren vår, og det blir så utrolig kjekt. Da skal vi sykle med hver vår hund i kurven, spise god mat og kose oss skikkelig <3 Jeg gleder meg! :)Ligg merke til Ella i stolen. Noen ganger ligger hun der og vi kan seriøst ikke finne henne, fordi hun går i ett med lammeskinnet. Hehe, søtingen <3

 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits