Fin.

 • 29.10.2014 - 13:15


Wearing: jacket & sweater: vintage, jeans: Cubus, shoes: SixtySeven

Helsvart og fornøyd.

I dag ble eksamen overstått med glans, og nå har jeg endelig ferie! Herregud som jeg gleder meg til å sove lenge, jobbe litt, blogge og bare nyte dagene. På mandag reiser jeg hjem til Norge, og da blir jeg i nesten en uke i verdens vakreste by, Bergen, før skolen og jobb begynner forfra igjen :)
Akkurat nå er jeg i ekstremt underskudd av søvn, så nå vil jeg legge meg med et smil rundt munnnen, og glede meg til fest senere :)

Jeg håper dere har det fantastisk! :)

BOMBER

 • 26.10.2014 - 10:47

Wearing: jacket: BF´s, sweater: second hand, shoes: Zara, bag: Topshop

Denne jakken fra kjæresten min er jeg blitt veldig glad i. Noen ganger har jeg lyst til å være litt ekstra rå, og da tar jeg som regel denne på. Egentlig er det en biker-jakke, men på meg blir den nesten en bomber-jakke. Det er ekstra koselig å kunne dele klær med kjæresten sin, synes jeg :) Hvertfall for oss jenter, haha. 

Nå er kjæresten min nettopp reist på turné til New Zealand og Australia. Selv om jeg håper han storkoser seg og nyter det, så savner jeg han faktisk allerede. Det tok meg lang tid å venne meg til at han reiser steder for å spille, og at han i helgene stort sett alltid spiller, men det er bagateller i forhold til de gode tingene ved å være sammen med han. Jeg har alltid vært hatt en svakhet for musikere, helt siden jeg var tenåring (og kanskje før det også), så det er kanskje skjebnen at jeg endte sammen med en også :) 

Selv liker jeg veldig lite å fly, og kanskje enda mindre når de jeg er glad i skal fly, så jeg tror jeg kommer til å ha hjertet litt i halsen inntil jeg vet han er landet trygt. I mellomtiden blir leiligheten okkupert av venninner, samtidig med at jeg har en eksamen som skal overstås, så jeg tror tiden går kjapt :)

Håper dere har det fantastisk og er klar for vintertiden! - Det er jo alltid litt ekstra digg å kunne sove en time lengre  ;)

Classy

 • 23.10.2014 - 15:04


Wearing: jacket: Gat Rimon, tee: second hand, hat & shoes: Zara, rings: KANT by Rahbek

I går på jobb nådde jeg og sjefen min å ta bilder av hverandre. En av de største utfordringene i hverdagen er å finne noen som har tid (og lyst) til å ta bilder - det er faktisk ikke så lett. Men heldigvis gikk det i går, og her får dere altså se gårsdagens antrekk :)

 Denne jakken fant jeg på loppemarked for noen helger siden. Den er fra Gat Rimon og jeg falt pladask for den. Den har så mange fine detaljer, og er ekstra fin med et belte rundt :) Ellers holdt jeg det stort sett svart med en anelse hvitt.
Jeg legger merke til at svart og hvitt er et tema som går igjen hos meg i disse dagene.. Kanskje jeg plutselig blir veldig fargerik snart, men det tviler jeg på. Jeg tror det er høsten som har påvirket meg og hvis det stemmer, da kommer jeg vel til å gå i helsvart hele vinteren.. Lad os håpe utviklingen snur litt! :) 
Håper ellers dere har det fantastisk! Jeg har en eksamen som venter på meg veldig snart + en selvdisiplin som er i bunn, så jeg går vel snart i panikk i fosterstilling, før jeg tvinger meg selv til å begynne å lese :)

København | Matmekka | Køben-tips!

 • 20.10.2014 - 21:25
Når mamma er her i København på besøk, da er det spesielt et sted vi besøker hele tiden. Altså, vi bor der nesten. Og dette fantastiske stedet er Torvehallerne ved Nørreport Stasjon. Her er noen bilder som jeg helt har glemt å vise dere fra de famøse mathallene, men bedre sent enn aldri! :) 
Har jeg forresten fortalt dere hvor mye jeg elsker høsten? Bare se på fargene på disse bildene.. What´s not to love?! Jeg elsker alt ved høsten; hvordan naturen skifter farge, lukten av renhet i luften, gå lange turer med Berta med et ekstra stort skjerf rundt halsen, alle overgangsjakkene, loppemarkedene som er rykket innenfor, rotfrukter, gresskar, fargen på grønnsakene.. Ja, altså. Jeg er en skikkelig høst-elsker :) Hvilken årstid liker du best? :)

Crispy white shirt & faux leather

 • 20.10.2014 - 19:00

Wearing: jacket & belt: vintage, shirt: Bikbok, pants & shoes: Zara

En hvit skjorte og fake skinnbukser er oppskriften på et herlig lørdagsantrekk. Når lørdagen også blir tilbrakt i vakre omgivelser er helgen sånn sett komplett. Noen ganger kan man stå å tenke og tvile foran speilet, før man finner noe i garderoben som liksom bare fungerer, noe jeg gjorde denne lørdagen :)

Har dere hatt en god helg? - Det håper jeg! :) Min var helt perfekt, men kanskje litt for travelt. I går var det jo søndag, og tradisjonen tro så ble det loppemarked på meg i går også. Jeg kjøpte mange fine ting som jeg gleder meg til å vise til dere :) Jeg kom hjem med tre stripete t-skjorter. Skjønte det først da jeg kom hjem at jeg kanskje hadde gått litt 'over board' med stripene, men akh, til 20 kroner stykket er det visst greit :)

Faux Fur

 • 15.10.2014 - 17:36


Wearing: Faux Fur, jeans & sweater: vintage, bag: Bianco, shoes: Zara

 En fuskepels er noe av det vakreste jeg vet. Denne fant jeg på et loppemarked i fjor til 50 kroner. Jeg kunne ikke unngå å kjøpe den, så nå henger den så fint i garderoben sammen med resten av familien. Noen ganger når man er sammen med venninner, eller møter fremmede kles-fanatikere, så snakker man alltid om det plagget man ikke klarer seg uten. For meg er det, og har alltid vært, jakker. Jeg er ikke en sko- eller veskejente, men derimot en jakkejente. 
Hva er ditt favorittplagg? :) Jeg vedder på at de fleste svarer sko, haha :) Og jeg skjønner det, altså! Jeg elsker jo også sko, bare jeg liker jakker pittelitt mer ;)

Veggie

 • 15.10.2014 - 14:48Nå som høsten er her for fullt er jeg nødt til å fylle ekstra på med gode matvarer for helsen og velværets skyld. Forleden dag lagde jeg karrygryte med yoghurt, gulerøtter, sukkererter, potet, kikkerter, ristete mandler og dill. Det smakte utrolig godt, og kanskje noe du kan bli inspirert til å lage til kjøttfri mandag? :) 
Har du noen gode vegetarretter på lur? Del de med meg da, vel :) Jeg er alltid på utkikk etter nye, spennende retter for å utvide den gastronomiske horisonten litt :)

Knit & Skirt

 • 14.10.2014 - 22:00Siden helgen flydde avgårde med barnedåp, familiebesøk, verdens beste mor på besøk og et aldri så lite loppemarked, så kommer oppdateringene litt sent. Her var vi ute og gikk tur i nærheten av A sin familie sitt hus utenfor København. For en bypike er det som balsam for sjelen å komme litt utenfor byen noen ganger. I dag reiste mamma hjem, dessverre, men heldigvis er det kun noen uker til jeg vender snuten hjemover mot Bergen for en aldri så liten ferie :) 

Normalt er jeg ikke en jente som går i særlig mange kjoler og skjørt, men jeg har funnet ut av at jeg liker kjoler, så lenge de er forholdsvis korte og løse, og gjerne med en stor strikkegenser utenpå. Selv om været begynner å bli litt kjøligere, så går det fint med å bare ha strømpebukser under, så lenge man har en god jakke.

Jeg håper ikke dere regner vekk i høstværet og at dere allerede er begynt på kakao foran tv´en :)

Flea Finds

 • 13.10.2014 - 12:55


Wearing: jacket, tee & shoes: vintage, sweater: Gina Tricot, rings: KANT by Rahbek

Hei hvor det går! Her kommer et avslappet høstantrekk fra meg i helgen. Noen ganger hiver jeg bare på meg noe, og dette var en av de gangene. Gleden ved å være helt tilfeldig gjør at man noen ganger kanskje er ekstra fornøyd med antrekket, selv om det ikke akkurat hadde fått spalteplass i Vogue. 
Noe som jeg stort sett alltid har på meg når jeg går hjemmefra for tiden er ringene fra KANT. Jeg føler hendene mine er helt nakne uten og jeg elsker å se på de slitte, rå og kantete detaljene. 

Været har vært helt fantastisk her i Køben de siste dagene, hvilket har gjort at byen har krydd av mennesker og turister, og alle de fine Køben-jentene har spankulert rundt og vist frem den flotte, skandinaviske stilen sin. People-watching i Køben er en fryd for øyet :)

Vel, jeg håper dere koser dere og at mandagen ikke er alt for slitsom :)

Busy Life

 • 09.10.2014 - 20:13Travelheten i livet mitt setter sine spor på bloggen for tiden. Dagen blir brukt til å sjonglere mellom skole & jobb. Siden skole er veldig kjedelig kommer her noen bilder fra kontoret. Vi holder på med Beauty Academy, der vi utdanner makeup artister, så man kan vel trygt si jeg elsker det. 
Jeg håper dere nyter livet og jeg gleder meg til å blogge mer fremover :)

Knit in Copenhague

 • 07.10.2014 - 12:00

Wearing: jacket: BF´s from Carlings, knit & shoes: Zara, bag: Topshop

Nå når høsten er her for fullt, gjelder det for meg å ikke fryse. Jeg hater å fryse, så jeg vil heller pakke litt ekstra på meg. Strikkegensre er jo alltid en vinner når det er litt surt ute, og her er jeg iført fjorårets favoritt fra Zara. En strikkegenser med hals kan nesten virke som en substitutt for skjerf! Jeg hadde hvertfall ikke skjerf på meg og hadde det helt perfekt! :) 
Denne jakken er kjæresten min sin som jeg har rullet opp på ermene, og nå får den nytt liv som oversized jakke på meg, i stedet for at den skal henge trist og ensom i garderoben hans (som forøvrig er en liten flekk på klesstativet mitt, (neida, bare tuller) (egentlig ikke) ) :) 

Nyter dere ellers høsten? Jeg må ærlig innrømme hverdagen slo litt hardt i år, så nå prøver jeg å summe meg til å få tid og energi til å gjøre alle de tingene jeg har lyst til å gjøre ved siden av skole og jobb (som for eksempel denne bloggen som jeg er blitt så glad i) :) Men så langt innebærer det å ha brukt helgen på å demonstrere, gått på loppemarked og ha sett hele sesong 3 av Homeland. Oh well, Rome wasn´t built in a day, så satser på det er sånn med alle de gøye gjøremålene mine også :) 

Jeg håper dere nyter livet og kommer snart innom igjen! <3 :)

Warning: Innlegg som ikke handler om stil & klær

 • 06.10.2014 - 16:30Helgen bød på mange gode ting, så som verdens koseligste sykkeltur med hundene i kurven og en glad kjæreste ved min side <3 

A og jeg var nemlig på sykkeltur rundt København for å demonstrere for fredningen av Arktis, så ikke oljeselskapene får lov til å borre der og sette ufattelige mange dyrearter i fare, for ikke å snakke om hva konsekvensene ville være for miljøet, skulle det bli et oljeutslipp. Ja, jeg bryr meg om miljøet, samtidig som jeg elsker klær og stil. 
Nå er det sikkert flere av dere som synes jeg er sykt irriterende og kanskje til og med en hippie? Men det får så være :) Jeg har mine merkesaker, og hvis jeg ikke skulle få utløp for dem gjennom bloggen min, så ville det være gale. Jeg prøver å ha et fokus på min personlige stil og livet mitt i Køben, men noen saker synes jeg bare er så viktige, at jeg er nødt til å gi de litt "spalteplass" her inne :) 

Det er begrenset hva jeg som student med et hektisk liv i Køben kan gjøre for å redde miljøet, men alt fra å slukke lyset når jeg går ut av et rom, bruke handlenett på butikken og så vidt som mulig kjøpe kortreist mat, til å skrive under på underskriftkampanjer og demonstrere sammen med mange fine mennesker (de fleste unge og noen få eldre), er i mine øyne med på å vise at jeg bryr meg og hjelper nok mer enn jeg aner. Bare tenk på hvor mye man kunne spare, hvis alle hadde handlenett med på butikken og ikke kjøpte poser hver gang?

Når gjorde du sist noe for en sak som du bryr deg om? :) - Det kan være dyrevelferd, miljøet, menneskerettigheter, you name it.. :)
Har du noen tips til hvordan man kan bli mer miljøvennlig i hverdagen uten at det skal bli et slit? :) 

Jeg håper dere liker bildene, og kanskje til og med skriver under på underskriftskampanjen som er i gang her inne? :) Da hadde jeg og isbjørnene blitt så glade <3 ;) 

 

Bleu // Dilla på Denim

 • 06.10.2014 - 11:43


Wearing: It´s all vintage except for the Céline sunnies

Her er noen diffuse antrekksbiler fra helgen hvor A og jeg var med på et fantastisk sykkelløp! :) Mer om det litt senere :)

Jeg føler virkelig jeg har dilla på denim for tiden. Det er jo bare så fint med blått og noe helt særlig med dongeri, eller hva synes du? :)

Jeg håper dere koser dere i Norge! Her i Køben går livet sin vante gang med travelhet.
Forresten, har dere sett at Homeland sesong 3 er kommet på Netflix? Jepp, jeg så hele i helgen. Ble så ufattelig lei meg! Men gleder meg uansett til sesong 4 ;)

Friday night out

 • 04.10.2014 - 10:58

Nå gjør jeg det farlige ved å vise alkohol på bloggen, men det får så være (Drikk med måte!). I går dro jeg på byn med venninnen min, men først satt vi hjemme hos meg og spiste pizza og koste oss. Som enhver bytur starter, startet også denne med et x antall bilder, som dere kan se under :) Og ja, jeg hadde en aldri så liten kleskrise før jeg dro ut..

Jeg håper dere koste dere i går og får en fortsatt fantastisk helg!This time last year

 • 02.10.2014 - 20:23


Jeg fant et utvalg av antrekkene mine fra oktober i fjor. Det er interessant å se at noen av de klærne jeg gikk med da, er de som ligger bakerst i skapet nå. Det er veldig inspirerende å finne gamle bilder frem, for nå har jeg allerede laget noen nye antrekkskombinasjoner i hodet mitt. Dette tror jeg at jeg vil gjøre i begynnelsen av hver måned fremover. Hvem vet, kanskje det fører til større variasjon i antrekkene mine :) 

Jeg håper at dere nyter dagene og snart er klar for helg! :) <3

World Vegetarian Day

 • 02.10.2014 - 14:52

Den 1. oktober hvert år er det verdens vegetar-dag! Vegetaren i meg jubler over sånne globale kampanjer, for det trengs så sårt når man tenker både miljø, dyrevelferd & etikk. Jeg har vært vegetar i 6-7 år nå, og kommer nok aldri til å spise kjøtt igjen. Nå må dere ikke tro jeg hater alle som spiser kjøtt, for det gjør jeg ikke. Familien og kjæresten min spiser kjøtt, men jeg prøver å oppfordre de til å velge med omhu. Aldri kjøp buregg, for eksempel. Da kjøper man dyremishandling på pakke. Og kjøp økologisk kjøtt, så vidt det kan la seg gjøre. Det er kommet så mange livsstilssykdommer som følge av velfærdssamfunnet vårt og det konvensjonelle landbruket, så som diabetes & hjerte-karsykdommer. En kjøttfri dag om uken hadde gavnet alle, og hvorfor ikke flere dager enn kun den ene? Jeg har kjøttfrie dager 7 dager i uken, så det kan saktens la seg gjøre å spise vegetarisk, uten at man føler man mangler proteiner. For det er en myte at man ikke får nok proteiner i seg ved ikke å spise kjøtt, og ærlig talt en setning som jeg tror alle vegetarer/veganere er dritlei av :) 

Her på bildet hadde jeg laget palmekål wokket med ingefær, chili, hvitløk, løk, soyasaus og kikerter, toppet med ristede sesamfrø. - Veldig godt, veldig sunt & veldig kjapt. Så jeg tenkte jo at hvis dere ikke nådde å ha en vegetar-dag i går, så kan dere jo ha en i dag! :)  

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits