Simplicity

 • 28.11.2013 - 17:46

Dagen i dag bydde på simpelt og klassisk. Noen ganger er det enkleste ofte det beste.
Jeg er så fornøyd med den nye foundationen min fra Emporio Armani. Den gir en matt hud og bevarer gløden samtidig. Jeg vil klart anbefale den.
Og hva sier dere? Er det snart på tide med en ny sminkevideo?:) Jeg synes det! - Men dere skal være med på å bestemme hva det skal være om, så er det noe spesielt innenfor sminkeverdenen dere vil bli fortalt på kav bergensk? (Hvis kav bergensk ikke er ønskelig, snakker jeg både bokmål, dansk, engelsk og kan si hva jeg heter på fransk) Dette begynner nesten å bli for godt til å være sant, men nei, jeg kan faktisk si hva jeg heter på fransk.
Lengre nede på bloggen finner dere meg som viser dere hvordan dere lager røde lepper, så hvis du er i tvil om det, så sjekk det ut! :)

Photoshoot//Behind the scenes//Working like a...

 • 28.11.2013 - 00:04
Hei og hopp!
Jeg har noen lange dager for tiden, så jeg prøver virkelig å få til å blogge hver dag, og ikke minst ta outfitbilder hver dag, men det er er blitt en mangelvare det å nå hjem før det blir mørkt.
Jeg får ønske meg fotostudie i leiligheten til jul, så er det problemet løst.
Tenkte å vise dere noen bilder fra i dag.  De flinke designerne Julie og Mette SS Friis (finn henne på facebook her) skulle lage lookbook til den nye kolleksjonen deres og jeg stod for makeup og hår. Den vakre modellen heter Rosa Evers og er bare helt nydelig (og ja, med en modell på 180 cm er jeg nødt til å stå på en stol for å rette på hår;) ) Alt spilte bra mellom oss som jobbet og humøret var høyt på settet. - Det er sånn man vil ha det! :) En herlig dag på jobb :)
Looken var preget at minimalisme og futurisme og jeg er sikker på disse to kommer til å bli de nye stjernene på den danske designhimmelen.
Hvilket outfit likte dere best?? Jeg fikk lyst på så mange av klærne selv, men vet hvertfall at jeg skal ha jakken på det nest siste bildet. Den er så rå og bomber-aktig, så det å style den med feminine sko og androgyne bukser blir en lek. Gleder meg allerede. :)

Nelly teddy coat//Michael Kors

 • 25.11.2013 - 19:14


Jeg kjøpte denne jakken for en stund siden, og syntes egentlig den var for stor, men jeg beholdt den allikevel og bra er det. Den er så utrolig varm og god. Jeg har drømt om å eie en ordentlig teddy coat siden jeg så Acne sin, og denne jakken gjør meg veldig glad.
Snittet gjør den rå, mens teddystoffet myker den opp, så jakken får en perfekt likevekt.
Har dere forresten instagram? Min er hannetorseth. Så hvis dere føler for å få litt flere oppdateringer, så gå innpå Instagram og sjekk det ut :)

New in//Makeup//Giorgio Armani//Nars Orgasm

 • 24.11.2013 - 16:14
Gikk til innkjøp av disse to vidundre i går. "Lasting Silk Foundation" fra Armani og Nars "The Multiple" i fargen "Orgasm".
Giorgio Armani lager sminke ut fra kolleksjonene sine og holder seg til den naturlige looken. Han jobber veldig mye ut i fra materialer, og prøver å få sminken til å passe inn til de forskjellige kolleksjonene. Jeg har hørt så mye godt om sminken hans at nå tenkte jeg det var på tide å prøve selv. Jeg bruker jo Youngblood og Bobbi Brown fra før, men Youngblooden ble tømt for innhold forleden dag, så da var det på tide med en ny forundation.
Nars sin "Multiple" stick er en fantastisk oppfinnelse. Du kan bruke den på både lepper, øyne, skinn og på huden der du føler du trenger det. Den er silkemyk og jeg får virkelig ferskenhud av den.
I dag skal jeg i bursdag til min søster sin hund (Yup, sånt gjør vi i denne familien), så nå må jeg skynde meg i dusjen og sminke meg før jeg skal dra. Gleder meg skikkelig til å sminke meg i dag, haha.

New coat from Topshop

 • 23.11.2013 - 19:52
Jeg fant denne teddyjakken på Topshop i går, og alt som er laget av et materiale der du får lyst til å kose med deg selv når du har det på, er på yay-listen.
Jeg liker å mikse materialer, her med teddy jakke, cashmere genser og bukser i imitert skinn. Hatten er jo som alltid på plass og det samme med Chanel.

Nå skal jeg på restaurant med kjæresten min. Jeg har vært i byen i hele dag med Tine og Tine, så nå skal det bli godt med 5-retters og sengen senere.
Håper dere har en like fin helg som meg :)

Me and my babies

 • 22.11.2013 - 13:36

Det som gjør meg mest glad, er nok dyr. Jeg har vokst opp i et hjem med dyr, jeg er vegetar og jeg gleder meg til den dagen mennesker innser at dyr har egenverdi i seg selv, og ikke er våre til å bruke og kaste som vi vil.
Her er jeg med Alma og Berta. Vi matcher faktisk i dag. Det var ikke meningen, hehe

.

Feaux heaux

 • 21.11.2013 - 16:25Hvis dere som meg følger Rihanna på instagram, så har dere sett at hun liker å endre på skrivemåten til forskjellige skjellsord. Jeg dro en "Riri sentence" da jeg skrev Feaux Heaux i overskriften og med det referer jeg til buksene mine fra Zara som er i imitert skinn og som jeg er blitt så glad i. I vesken har jeg skiftesko med, for let´s face it; det er snart litt for kaldt til å gå rundt i sandaler ute. Heldigvis finnes det så mange lekre støvletter i butikkene nå, så jeg har planlagt en aldri så liten shoppedag i morgen. Da satser jeg på å hente det ene paret fra Bianco med hjem.
Resten av antrekket mitt i dag er preget av tilfeldigheter. Jakken fra Whistles er en klassiker, strikkegenseren fra Zara er avhengighetsdannende, hatten er obligatorisk og sånn er det bare.

I kveld skal jeg inn og se Hunger Games 2 på kino med kjæresten min. Det gleder jeg meg til! Liker dere Hunger Games triologien? - Det gjør jeg! Hehe.
Og i morgen har jeg frisørtime hos den flinkeste frisøren i byen, så det blir spennende. Håret mitt er blitt alt for langt nå, for ikke å snakke om etterveksten, så det blir en lettelse å få det fikset.

As in real short

 • 19.11.2013 - 17:01I dag har jeg på meg Barbara I Gongini jakken, som jeg kjøpte i bursdagsgave til meg selv for noen å siden. Kragen kan tas over hodet, og jeg synes selv den er pretty stylish.
Jeg liker så godt kontraster, så luen var til for å holde meg varm og holde antrekket nede på jorden, så jeg ikke ble helt svart og gotisk.

Dagens outfit//Sunny Copenhagen

 • 17.11.2013 - 17:13

Jakke: Vintage//Silkeskjerf, genser: H&M//Bukse: Cubus//Belte: Tiger of Sweden//Sko: All Saints//Veske: Chanel
Åhr, det er så herlig med søndag! Solen skinner i mitt vakre København.
Det ble et litt avslappet outfit i dag, men hey, det er jo søndag og da er sånt lov! :) Jeg krydret det opp med farge på leppene og silkeskjerf på hodet.
Har dere hatt en fin søndag så langt? :)

Zara//Morange lips//Fall outfit

 • 16.11.2013 - 16:41Jeg falt for denne jakken på Zara. Teddy-effekter på jakker klarer jeg ikke å si nei til. Det neste jeg investerer i blir en svart ulljakke. En helt klassisk, androgyn jakke. Vet dere om en, kanskje? Den fra Isabel Marant pour H&M er ganske fin. Jeg får vel heller søke på Ebay, der finner jeg stort sett alt jeg leter etter.

Det blir så tidlig mørkt her i Køben for tiden. - Det er så kjipt! Klokken er nå 1620, og det er bekmørkt ute. Da begynner jeg å savne lyset hjemme i nord. Det å rekke å ta bilder før det blir mørkt ute begynner å bli en kamp mot klokken. Men vi satser på å nå det stort sett hver dag ;)

Red lips tutorial//Min første sminkevideo

 • 15.11.2013 - 23:28

Jeg er utdannet makeup artist og stylist her i Køben og når jeg selv har brukt så lang tid på å lese og øve meg til noe, tenkte jeg at dere også kan få glede av utdannelsen min. Derfor har jeg laget en sminkevideo om hvordan du lager røde lepper, fordi nå er julebordsesongen snart i full gang! Røde lepper kan være både sexy og sofistiskert, og let´s face it; det kommer alltid til å være aktuelt, heldigvis!
Dette er som sagt den første sminkevideoen min, så bær over med for mye snakking og tenking, det kan kun bli bedre etterhvert. Håper dere får noe ut av den og kom gjerne med feedback! Jeg tar i mot alt med åpne armer.

Beklager dårlig kvalitet, det blir bedre neste gang :)

Ukens e-bay funn//Kenzo

 • 14.11.2013 - 22:02

Lyst på Kenzo genseren, men synes den koster for mye? - Da har jeg funnet den perfekte løsningen for deg!
Midt i feber og penicillin er Ebay et skikkelig bra tidsfordriv og jeg vil påstå det fører noe veldig bra med seg, bare se her:


Dere kan få fatt på den for 155 kroner HER

All I want for christmas

 • 12.11.2013 - 17:27

Er det for tidlig å ønske seg julegaver enda? Håper ikke det, for her under er alt hva jeg ønsker meg. Jeg drømmer om vår og sol i Købens gater, iført en av disse skjønnhetene:

shoegasm
Heldigvis er det snart jul! Har dere også sko på ønskelisten? :)

In store

 • 11.11.2013 - 18:28

Jeg er i butikk! Tenk dere det da, jeg er foreviget i Bianco butikken på Købmagergade i Køben. Det er gøy! I dag var jeg forbi butikken og valgte ut favorittene mine, som kommer til å stå sammen med bildet mitt. Så hvis dere er i butikken på Købmagergade, så ta en tur innom butikken "min" og si hei til bildet mitt! Hehe. Kanskje jeg er der selv også og velger ut mitt neste skopar fra flinke Bianco.

Hva sier dere? Er det godkjent? :)

Å miste noen

 • 10.11.2013 - 21:37

Onsdag forrige uke fikk jeg en telefon fra mamma. Etter vi la på stengte hjernen min ned for tid, lykke og latter. Jeg var i et vakuum. Lammet av den kjennsgjerningen at min kjære, kjære storebror ikke levde mer.
Jeg ble minnet på i veldig stor grad at sorg er en del av livet.
Frustrasjonen, meningsløsheten, sinnet og gråten tok overhånd. Tanken om at jeg aldri mer skal få høre den smittende latteren hans, le av de dumme vitsene hans og erte mamma sammen med han, er rett og slett ikke til å forstå. Det er sånn med døden. Man vet sjeldent når den kommer og stjeler fra deg den du har så kjær. For hvis jeg hadde visst det, ville jeg klemt han ekstra lenge forrige gang vi sa ha det. Jeg ville sikkert aldri sluppet taket. Jeg hadde ropt høyt om hvor glad jeg er i han, og alltid kommer til å være det. Nå måtte jeg nøyes med å si det i begravelsen, som jeg var så utrolig stolt over. Hadde min bror opplevd det, hadde han ikke trodd at alt som ble sagt og fremført var for han, men det var det.

Sorg er den tunge delen av livet ingen klarer å snike seg utenom. Min mor sier at mennesker har superkrefter. -Når man er overbevist om at man ikke klarer å komme seg videre i livet, oppdager man at man i all sorgen kommer til å finne en vei som går vekk fra tomheten og mot livet igjen.

Hverdagen må begynne igjen, uansett hvor mye jeg tenker på han og skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake. Neste skritt på min vei er å få hverdagen tilbake igjen, og den veien kommer bloggen til å være en stor del av <3See ya later

 • 01.11.2013 - 19:56

De neste dagene kommer det ingen oppdateringer fra meg, men håper dere stikker innom selv om! Dere kan jo bla bak i arkivet og finne ut hvordan jeg ser ut med sidecut og platinablondt hår, for eksempel!
Vi blogges snart. <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits