Boyfriend Jacket

  • 26.11.2014 - 20:47


Wearing: jacket: H&M men, shoes, hat & knit: second hand, bag: Stella Mccartney, pants: Bik Bok

Her er antrekket fra forleden dag. Vi har den fineste takterrassen på jobben, med utsikt over hele København, så det ble selvfølgelig location for bildene : )
Siden jeg kjøpte disse skoene på loppemarked søndag, har jeg gått med de hver dag. Tror det er rett før jeg sover med de på <3

Noen nålestripete bukser har lenge vært på ønskelisten, og da jeg fant disse på Bik Bok i Bergen ble jeg nødt til å eie de, på tross av at jeg kanskje hadde forestilt meg å kjøpe noen litt løsere, men nå er jeg kjempefornøyd! :)
Dette antrekket består av en god mix, og jeg hadde egentlig tenkt å ta den svarte, slitte skinnjakken min på meg, men når jeg så kjæresten min sin jakke henge på knaggen ble jeg nødt til å prøve den på. Jeg har en eller annen greie med løse herrejakker - det er bare så fint! Og ekstra fint at den ikke er svart! :)

Ellers går dagene med skole og jobb, og dessverre ikke så mye tid til venner som jeg egentlig hadde hatt lyst til, men sånn er det jo bare noen ganger. I morgen skal jeg heldigvis ha "julefrokost" med noen venner, som er det danske ordet for julebord, så det blir spennende! :)
Jeg håper dere koser dere og at dere holder dere pelsfrie og varme i kulden! :)

New Old Booties

  • 25.11.2014 - 15:28Søndagene er for meg hellige, for det er da alle loppemarkedene er rundt i byen. Det er ikke like mange nå som i sommerhalvåret, for nå er de fleste kun i haller og bra er det! Denne helgen var jeg forbi Remisen, som er et loppemarked plassert sentralt på Østerbro, rett ved Trianglen og inngangen til Fælledparken. Jeg kjøpte flere fine ting, blant annet julegave til min søster, for hvem sier at julegaver absolutt skal være nye fra butikken? - Ikke jeg, i hvertfall! Snarere tvert imot... :) Jeg falt pladask for disse skoene jeg så stod på gulvet. Heldigvis var jeg den som fikk fatt i de først, for det stod en liten kø bak meg som ville ha de hvis jeg ikke kjøpte de. Jeg skulle ut med 250 kr. for disse vakre skapningene <3 Ka-tching, sier bare jeg!

Teddy coat // Winter outfit

  • 24.11.2014 - 15:10


Wearing: coat & shorts: Topshop, cardigan: H&M, shoes: Zara, bag & tee: vintage

Denne jakken kjøpte jeg på Topshop i fjor, og gikk en del med den da, men så ble jeg liksom litt lei den, og har mest brukt den på kalde morgener på vei til skolen, men jeg fant et gammelt bilde der jeg hadde den på, og det førte til en aldri så liten gjenforening mellom oss. Jeg elsker nemlig teddy-jakker :) 
Faktisk er resten av antrekket vintage, bortsett fra skoene. Cardigan, shorts & tee er nemlig kjøpt på loppemarked her i Køben. For er det en ting jeg elsker mer enn teddy-jakker, så er det loppemarkeder. I går var jeg også på loppemarked, og der fant jeg verdens fineste sko. Gleder meg til å vise de senere. 

Jeg håper dere har en fantastisk dag! :)

ELLA M // new skivvies

  • 14.11.2014 - 13:34ELLA M by Lindex

Jeg har alltid vært fan av For Love and Lemons, selv om jeg ikke eier en eneste ting fra de. De lager så delikate og vakre kjoler, og undertøyet er noe enhver kvinne burde eie. For meg skjer det ikke at jeg gir over tusen kroner for en bh, så da jeg så at Lindex hadde fått inn noen bh´er fra merket Ella M, da klødde det i shoppingfingrene mine. Jeg spankulerte ned på Lindex og fant disse to vakre bh´ene. En i svart og en i kremfarget. Blondene og broderingene er så vakre på begge to, så jeg klarte ikke å bestemme meg for bare en av de :)

Wardrobe secrets

  • 12.11.2014 - 14:47I mai fant A og jeg noen slitte, gamle fruktkasser til salgs hos en antikvariatbutikk. Jeg syntes de var så fine, så jeg fikk overtalt han til at vi kjøpte de og tok de med hjem, uten at vi hadde noen spesielle planer til hvor vi skulle gjøre av de. Hjemme i leiligheten stod de bare på gulvet i noen dager, og A angret ganske mye på at jeg hadde klart å overtale han. Jeg hadde egentlig tenkt meg at de kunne henge inne i stuen som hyller på veggen, men jeg fant fort ut av at de estetisk ville gå veldig bra til klestilbehøret mitt. Sko, smykker og vesker manglet nemlig en plass der de tok seg bra ut. Så da satte jeg de på toppen av kommoden og puttet inn diverse sko og fant på hengeløsninger til smykker. De er skikkelig falleferdige, men det er det jeg synes er vakrest med de, i kombinasjon med de 'nye' tingene. Kontrasten mellom det gamle treet og de forskjellige materialene er ganske perfekt, synes jeg. Har du noen lure løsninger til oppbevaring av tilbehøret ditt? :)

Levende Pels

  • 08.11.2014 - 14:05Som dere alle nok vet, elsker jeg hunden min. Faktisk elsker jeg alle dyr og i den forbinnelse tenkte jeg å dedikere dette innlegget til mine kjære hunder; Berta, Ella & Alma. De blir behandlet som alle hunder burde bli behandlet. - De får gå turer, løpe i hagen, får kose på fanget, får til tider økologisk, frittgående kylling fra Pyreneene og ellers økologisk tørrfor. Dessverre for alle dyr, er forskjellen i hvordan vi behandler de ekstreme. Uansett om man er mink, mus, rev, hund eller gris, så har de alle sammen noe til felles med oss; evnen til å lide. 
Dette er enda en grunn til at vi skal være så ufattelig glade for å være født som mennesker og ikke dyr, for de stakkars dyrene kan ikke forsvare seg selv.

I dag er det, som dere også sikkert vet, Noahs fakkeltog mot pels. Selv om jeg ligger med feber og sykdom her hjemme, så er jeg nødt til å vise min holdning til pels - nemlig at pels på mennesker er en unødvendig form for mishandling og de menneskene som går med det, er enten uvitende, uintelligente eller onde. Pels har ingenting med mote eller stil å gjøre, og for meg er det totalt uforståelig at noen mennesker velger å ikle seg dette perfekte eksempelet på dyremishandling. Pels kan på ingen måte forsvares, hverken etisk eller moralsk.

Det er på høy tid å få gjennomført et forbud mot pels, for denne kyniske, barbariske og intetsigende industrien har ingenting å gjøre hverken her i landet, eller noen andre steder. Derfor håper jeg at jeg ser flere av dere i demonstrasjonen i kveld! Her i Bergen begynner vi å gå fra Marken kl 17.30. - Ses vi? :)

Rock Chick

  • 07.11.2014 - 21:28


Wearing: jacket, tee, jeans: vintage, bag: Chanel, hat: BikBok

Onsdag kveld skulle bli tilbragt på byn med verdens fineste mennesker. Jeg hadde gledet meg så sykt, og selv om jeg også var ute tirsdag, så skulle det liksom kulminere onsdag. Jeg sto opp med et akutt behov for vann onsdagen (sånt skjer etter en bytur), og stod opp og drakk ca. en liter vann. Senere på dagen lå jeg og så på tv, litt redusert vel og merke, og kjente jeg hadde litt ondt i halsen. Vel, akkurat nå ligger jeg med feber, og har gjort det siden den planlagte byturen ikke ble noe av. Jeg bare; fy fader. Endelig kommer jeg hjem til Norge, og har lagt planer hver dag for å se gamle venner og kose meg med familien; men skjebnens ironi (som jeg stort sett alltid blir utsatt for) ville det annerledes, så nå håper jeg at jeg i det minste får noe ut av den nest-siste dagen min i morgen. 

Antrekket mitt nådde jeg tross alt å ta bilder av før sykdommen inntraff, og for meg er dette et helt perfekt antrekk. Alt er stort sett vintage, og det har en fin balanse mellom avslappet og rockete. - Håper dere liker det! :)

Carven look-a-like

  • 04.11.2014 - 20:14


Wearing: jacket: H&M, sweater: Ganni, pants & shoes: Zara, bag: Chanel

Vær hilset!
Fraværet fra bloggen på det siste skyldes en aldri så liten post-eksamenstrøtthet, som virkelig har slått hardt denne gangen. Men herregud så godt det har vært å dyppe ned i den sosiale gryten, samt å se serier som jeg har utsatt i alt for lang tid, hvis du spør meg. Men; nå er jeg her, og her er da altså i vakre Bergen <3 

Jeg lånte denne vakre jakken fra søsteren min. Man skulle tro det var Carven, med det vakre snittet og ullen som jo er en signatur for Carven sine jakker og frakker. Men heldigvis fant hun denne på H&M, så jeg kan få lov til å låne den nå når jeg er hjemme. Vesken er sjeldent den blir luftet, men når den blir, så er både vesken og jeg lykkelige! Ellers ligger den pakket ned i en skuffe i hverdagen, for det står det nemlig i bruksanvisningen på Chanel-vesker (ganske sykt, jeg vet!). De tåler egentlig ikke så mye regn eller sol, visst! Så ned i en tørr skuffe for å forhindre misfarging, mens den ikke er i bruk :) 

Vel, nå skal jeg ut og drikke øl med en god venn. Vi blogges forhåpentlig i morgen! Jeg har masse fine klær med meg, som jeg gleder meg til å vise :)
Håper dere har det fantastisk og kan tilgi meg for fraværet <3 :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits