Ett år oppsummert i minner

 • 31.12.2013 - 13:38

Så er den her; den siste dagen i året. Den dagen man er i en limbo mellom det å være festglad og sørge for å se så bra som mulig ut, og det å tenke tilbake igjen på det året som har gått. Noen tenker kanskje "faen i helvete, neste gang blir jeg 25", mens de studerer de nye rynkene de har fått i speilet. Andre tenker kanskje, "Hell yeah, dette året blir jeg myndig og slipper å snike i køen på Exodus", mens de heller innpå den hjemmeblandete cocktailen av far sine 20 forskjellige spriter fra barskapet. Dere kan jo forestille dere hvem av de jeg er. Dette året har som hvert år bydd på oppturer og nedturer. Mest oppturer, når jeg tenker meg om, selv om jeg har fått kjenne på en ufattelig sorg, som kommer til å være med meg resten av livet. Men høydepunkter er det nok av. For meg er det alltid de små øyeblikkene som gjelder. De øyeblikkene der jeg glemmer alt omkring meg og bare er til stede. Her er noen av mine fineste øyeblikk i 2013 samlet på et sted

      

Ett år oppsummert i antrekk

 • 30.12.2013 - 22:25

Noe av det gøye med å ha blogg, er å kunne se tilbake på tidligere antrekk og se ut hvordan man så ut "før". Det er tydelig at jeg har forandret meg dette året. Jeg ser jeg har gått ned litt i vekt, og samtidig har de første rynkene under øynene begynt å vise seg. Men sånn er det jo å bli eldre. Her er hvertfall stil-året mitt oppsummert i  noen antrekk:

Godt nyttår alle sammen! <3

"Køben outfit"

 • 30.12.2013 - 19:43
Jeg bestemte meg for å bringe våren litt frem i antrekket mitt i dag, ved å ikle med Converse. Selv om det er desember er det lov å flørte litt med våren.
Denne jakken fant jeg på salg på BikBok i Bergen. Lucky me! Den har en passform som jeg har leitet lenge etter. Har man en kul jakke, kan den redde de fleste antrekk.
Og den nye hatten min som jeg fikk av min søster til jul, er jeg bare så glad i!

Ellers er nyttårsforberedelsene i full gang her i huset. Jeg mangler å støvsuge og forberede desserten, så er jeg all set. Har dere funnet nyttårskjolen enda da? - Jeg fant den i skapet mitt i går. Det blir leopardmønster på meg. Gleder meg til å vise på bloggen i morgen! :)

Home sweet home

 • 29.12.2013 - 15:56

Meningen var å gå ut og ta noen fine outfitbilder til bloggen i dag, men leiligheten var i desperate need of en opprydding. Så før jeg skal i enda et besøk, ble jeg nødt til å prioritere den, da jeg får gjester nyttårsaften. Gleder meg faktisk til denne nyttårsaftenen! Min erfaring er at nyttårsaften er litt oppskrytt, men jeg satser på å ikke bli skuffet i år.
Jeg kom hjem til gaver fra kjæresten min i går fra Designers Remix. Han sa han hadde vært på jakt etter den perfekte nyttårskjolen til meg, men hadde ikke funnet den, så jeg fikk en nydelig topp og en skikkelig fin genser i stedet. Flinke A. Sånt gjør at man blir veldig glad for å komme hjem! :)

Tilbage i Køben

 • 28.12.2013 - 14:21

Nå er jeg gjenforent med mann og leilighet i Køben. Tiden flyr alt for fort. Det er så mange ting jeg ikke fikk gjort mens jeg var hjemme. Hver gang tenker jeg å møte gamle venner og gå på byen mer, men når jeg er hjemme er det så deilig å være sammen med familien min, som jeg er så utrolig glad i.
Nå bærer det videre til svigers og "Sildebord". - julen er heldigvis ikke helt over her, så jeg kan fremdeles stappe meg med kaker og annet godt.
I dag går jeg med den nye jakken min fra Bikbok, og skjerf og hatt fra Zara.

As simple as

 • 27.12.2013 - 18:05

Været i Bergen er helt forferdelig, så det er ikke lett å ta et outfitbilde. I dag var jeg simpelt kledd i faux leather buksene mine fra Zara, spisse støvletter fra Zara og klassisk, grå genser fra Carlings. Det som pyntet var den nye leppestiften fra YSL.
Dagen ble tilbrakt i byen med å bytte litt gaver og snuse litt på utsalget som blant annet resulterte i en ny jakke. Og vi i Bergen er jo så heldig å ha Lush-butikken her, så i dag fikk jeg endelig kjøpt meg tørrshampoen fra Lush. - Den gleder jeg meg til å prøve. Også gleder jeg meg til å komme ned til Køben til bedre vær og en hobbyfotograf av en kjæreste <3

YSL ROUGE PUR COUTURE

 • 27.12.2013 - 17:15

Ønsket meg denne av kjæresten min til jul, og flink som han er kjøpte han den til meg. Jeg er vant til litt tørrere leppestifter og denne er veldig myk, så det krever litt øvelse og en lipliner som kan holde den innenfor kantene, men fargen er bare så fin og den føles veldig god å ha på, samtidig med at fargen varer lenge. Me like :)

Julaften

 • 25.12.2013 - 17:41

Julaften er nok den koseligste kvelden i løpet av året. Selv om vi manglet en viktig del av familien denne julen, så synes jeg det var utrolig deilig å være sammen med den herlige familien min. For det er jo det julen skal handle om. Gaver er bare prikken over i'en. Jeg fikk en fantastisk hatt fra Zara som jeg gleder meg til å vise dere.
Har du hatt en god jul?:) Og fikk du alt du ønsket deg?:)

Christmas outfit

 • 25.12.2013 - 17:27

NEW YEARS EVE DRESS INSPIRATION

 • 23.12.2013 - 16:16Pictures from Pinterest
Ikke nok med at det er i morgen jeg skal ta på med juleantrekket, noe jeg egentlig burde være mye flinkere til å planlegge, men rett rundt hjørnet venter jo nyttårsaften. I de banene har jeg slett ikke tenkt enda. Jeg søkte litt inspirasjon på Pinterest som jeg tenkte jeg ville dele med dere. Plutselig er nyttårsaften her, og jeg satser på å være litt flinkere til å planlegge antrekk i år, enn i fjor. Jeg vet nyttårsaften handler alt om paljetter, stort hår, korte kjoler og små festhatter, men det er jo lov til å bryte normen ved å ta noe helt utradisjonelt på seg. Har dere funnet nyttårskjolen enda? :) 

Et julete antrekk

 • 22.12.2013 - 16:35Faux leather, tartanmønstrete skjorte og røde, spisse pumps. - Jeg har latt julestemningen komme inn over meg, og dette gjenspeiler seg i antrekket mitt. Hvordan er det med dere? Er du kommet i julestemning enda? - Det håper jeg! :)
Været i Bergen er til å spy av, men heldigvis finnes det kjøpesentre for oss som liker å holde oss tørre. Så nå bærer det av sted til siste juleinnkjøp. Tenk; i morgen er det lille julaften. Da er det ikke lenge til god mat, gaver og det aller viktigste: "Tre Nøtter til Askepott". Jeg gleder meg like mye hvert år, og dette året er intet unntak. 

Christmas outfit

 • 21.12.2013 - 23:20

Jeg satser på at juleantrekket mitt kommer til å se ut sånn som dette i år. Svart, klassisk buksedrakt, skinnende tilbehør, og med røde lepper og negler for å være både sexy og tro mot høytiden (hvis de to kan fungere sammen). Klassisk juleantrekk med en rød twist.

Hyttekos og juletrejakt

 • 21.12.2013 - 22:18


Nå har jeg spist mer enn jeg har gjort hele den forrige uken til sammen. Med andre ord; alt er som det skal være når man kommer hjem til familien og skal holde jul. Julefreden har (nesten) senket seg, juletreet er funnet og pyntet, og latteren sitter løst blant kakespising og familietid i sofaen. Har du reist hjem til jul enda? Jeg ønsker alle dere som skal feire med familien en god jul, og til de som skal feire alene, sender jeg en ekstra varm tanke her i juletiden. <3 
Flying home for christmas

 • 20.12.2013 - 16:39Det der med å pakke til jul, er noe jeg aldri blir flink til. Jeg reiser med dyrene i kveld til Bergen, og jeg kjenner panikken stige mer og mer i takt med at check in nærmer seg. For ikke å snakke om alle gavene og skoene jeg må ha med, er det til og med nødvendig med undertøy og vanlige klær. Jeg får heller vende tilbake igjen til pakkingen. Skal dere reise noen steder å holde jul? :)

New shoes from Zara

 • 19.12.2013 - 21:08Si velkommen til disse røde jule-herlighetene! En aldri så liten tur innom Zara bar frukt i dag. Liker dere de? :)

Lær, lår og nittitallshår

 • 19.12.2013 - 15:04


En av de første gangene jeg kjente jeg ble skikkelig inspirert av stil, var da jeg så Olivia Newton John i Grease for første gang. Det store håret, de stramme buksene og med en jomfruelig sex appeal som ante ingen høyder dengang. - Hva kan man si til det? Det antrekket er blitt ikonisert, forståelig nok. Noen ganger liker jeg å finne min indre "Grease feeling" frem, og spankulere gatelangs mens jeg nynner "You better shape up", for hvem har vel ikke drømt om å være Sandy en gang i blant.

Likte dere antrekket mitt i dag?  En god porsjon røde lepper, en base av naturlig hud og øyne, med en helomgang med svart antrekk, er i min bok ikke feil, hvertfall.

Zara addiction

 • 17.12.2013 - 23:24
Her er noen av det som er på min ønskeliste i år. Hvis man kjøper noe fra Zara kan man aldri gjøre helt feil. Hvis ikke man liker akkurat det man får, kan man bare bytte det til noe annet, for det er hvertfall nok å like hos det spanske motehuset.

silk scarf inspo

 • 17.12.2013 - 16:26
Pictures from Pinterest

Put a silk scarf on it

 • 17.12.2013 - 15:51
Silkeskjerf er det nye store. Fra Høyer til MK&A for Bikbok, du klarer ikke å snike deg unna det. Og bra er det, for det kan jo styles på så uendelig mange måter. Knyt det rundt vesken eller surr det rundt hodet.
Her er et jeg kjøpte på H&M for 20 kroner, det behøver nemlig ikke å koste skjorta for å være fint. En perfekt julegave med andre ord!

Julegaveønske No 3

 • 16.12.2013 - 23:22


I´ve been longing to get this heart around my neck for years now. Hopefully this year my wish will come true.
From BJØRG

B&W//Lace&Denim

 • 16.12.2013 - 23:01
Lace sweater from BikBok
Stella obsession

 • 16.12.2013 - 22:34

Jeg har en mega crush på Stella Mccartney for tiden. Hun er genial som designer og beundringsverdig som medmenneske. Jeg håper å finne en pakke med hennes label under juletreet i år. Florlette, romantiske kjoler, rå rav clutcher, og en mykere utgave av tartanmønster; what's not to love?

New coat from Ebay

 • 15.12.2013 - 14:24
Jeg fikk kjæresten min til å ta noen utrolig kjappe bilder av meg i sted.Verdens kjappeste photoshoot; check! - Jeg lover det kommer gode outfitbilder til uken, der det ikke er kjedelige søndagsklær som dominerer bildet :)
Jeg reiser hjem til Bergen på fredag. Jeg skjønner virkelig ikke at det snart er jul. Tiden går så fort at man glemmer helt å slappe av og merke man lever. Så julegavene i år, blir vel som de forrige årene kjøpt i taxfreebutikken på Kastrup.
Denne jakken kjøpte på ebay for en stund siden. Jeg kommer faktisk i litt julehumør av å gå med den. Rød er en så hot farge for tiden, og jo kraftigere fargen er, jo bedre er det. Så da passer jo denne jakken perfekt.

Bonanza

 • 13.12.2013 - 20:30...Og med dette ønsker jeg dere en strålende helg! Håper dere får en fin fredag, enten dere feirer den ute på byn eller i armkroken til bamsen eller kjæresten deres. <3

Flowers

 • 13.12.2013 - 20:23Det er de små ting i hverdagen som teller. I går fikk jeg blomster av kjæresten min. Det er jo bare så koselig :)

Fairy trash//All dressed up//Topshop Unique

 • 11.12.2013 - 19:30
Tapte skatter får en helt ny betydning når du, før du skal på julebord, finner den gamle kjolen fra Topshop Unique i skapet.
En kjapp photoshoot, et nyskrevet kapittel om narcissisme og en lang ullkåpe senere er jeg på vei ut døren.

We are handsome

 • 10.12.2013 - 16:55
Photos// We Are Handsome
Jeg har siklet lenge etter disse fantastiske badedraktene og bikiniene fra We Are Handsome. Autentisk print med fantastiske detaljer. - Jeg er solgt.
Jeg satser på å finne en av disse under juletreet i år og da vil neste skritt være å booke reise til Maldivene.
Finn de her.

Julegaveønske No 2

 • 10.12.2013 - 15:18
dry shampoo

 

Alle vet at å vaske håret sitt hver dag ikke er bra for håret. Noen ganger bruker jeg tørrshampoo for å spare både vann og hår. Det gir en herlig duft, fint volum og en luftig følelse. Nå når jeg har brukt den siste flasken, passer det meg bra å ønske en ny en til jul. Jeg har lyst til å prøve Lush sin, som vist over, da jeg har lest så mye bra om den. Lush kan fås på Xhibition i Bergen, for de som lurer på det. Ellers er det å hamstre hvis man tar en storbyferie før julaften.

Julegaveønske No 1

 • 08.12.2013 - 19:31

Når jeg er ute på jobb og sminker folk, da har jeg alltid børstene mine trygt plassert i børstevesken. Men tingen er den at det er jo ikke bare kundene mine som bruker sminkebørstene mine, det gjør jo jeg også! Som makeupartist får man et litt spesielt forhold til sminkebørstene sine, og jeg er så glad i mine og liker derfor å ta godt vare på de. Denne julen ønsker jeg meg en "sminkebørsteorganizer", så børstene mine kan nyte godt av å bli brukt av meg også, og få en helt spesiell plass ved speilet. Man kan bruke den til børster, leppestifter, blyanter; you name it.  - Alle småting som trenger å bli organisert.


Nordmenn finner den her & danskere finder den her.
Eller hvis dere vil gjøre det så billig som mulig, så kan dere få en for 24 kroner, med fri frakt, fra Ebay her.

Sunday; home is where the heart is..

 • 08.12.2013 - 18:32


Har alle hatt en fin helg? - Det håper jeg! :)
Dagen i dag har vært stappet med julekos, kulde og julemarkeder. Det beste er å komme hjem til en varm leilighet, etter man har trasket rundt i regn og is hele dagen. Fikk Costume i adventsgave av kjæresten min, og det har vært så etterlengtet å kunne sitte seg ned i sofaen og bare falle inn i moteverdenen med god samvittighet. <3

Who says you can´t wear pj´s in public

 • 07.12.2013 - 16:26Hvem har sagt man ikke kan ha pysjamas på ute? - Ikke jeg hvertfall. Jeg er forelsket i de nye pj´s-buksene mine fra Monki. De er så myke og gode, og mønsteret er jo til å dø for. Chanel og pysjamas er kanskje en litt merkelig kombinasjon, men for meg er det topppen av poppen. Ellers fant jeg forleden endelig en klasssisk jakke til å skape stilrenhet over antrekkene mine. Fant denne for 299 ,- på Gina Tricot. Bargain.
De nye skoene mine fra Bianco er også på. De er så gode, at det føles som om de gir føttene mine en god klem.
I dag skal jeg på byn igjen. Hadde en liten pause i går, fordi forgårs var jeg nemlig til Gaffa Awards (med fri bar, og vi vet alle hvordan det er..), da kjæresten min med bandet sitt Black City var nominert. Og i dag skal de spille konsert her i Køben, så for de av dere som befinner dere i Køben, må dere ta turen innom Drop Inn og få en god dose med rockemusikk.

Bianco shoes//dots all over//on the floor

 • 05.12.2013 - 22:14

New shoes from Bianco

 • 05.12.2013 - 16:09


Jeg har lenge leitet etter noen klassiske, spisse pumps, som ikke måtte ha for høy hæl. Selv om skiftesko i vesken er et utmerket alternativ, er det uansett bedre å finne noen sko du kan gå med i lengre tid. Det kan jeg med disse. Den lave hælen og det myke partiet i front gjør den til en sko foten min kommer til å elske. De ser kanskje litt konete ut på bildet, men de er så fine på foten! Jeg gleder meg til å bruke de til boyfriend jeans og florlette sommertopper.
Dere kan kjøpe de HER.

Et stykk ferdig musikkvideo

 • 04.12.2013 - 17:02

For en stund siden var jeg makeupartist og stylist på det danske rockebandet Black City sin nyeste musikkvideo "Fire". I dag ble den født via youtube, og jeg er mektig stolt.Her er litt "behind the scenes" bilder:Å lage musikkvideoer er noe av det gøyeste jeg vet. Selv om det er utrolig lange og hektiske dager, er det bare så innmari gøy å være der og se sluttresultatet når det er ferdig. Hva synes dere? Er dere helhjertete rockchicks som meg, eller er musikken litt for voldsom? Uansett, så håper jeg dere liker videoen og historien! :)

New in//Monki beast

 • 04.12.2013 - 16:41Kjøpte blant annet disse to herlighetene i Monki i dag. Jeg tror prikker kommer til å bli stort til våren og dessutener det noe med prikker som tiltaler meg, så jeg kunne rett og slett ikke la være.
Begge to herfra.

December 3rd

 • 03.12.2013 - 19:58

Dette er virkelig drømmeskoene for tiden. Chunky heel og vegansk skinn. Jeg elsker Stella McCartney.

Currently addiction//Oversized coats//Be inspired

 • 02.12.2013 - 16:50


Pictures from Pinterest
Å, herregud, jeg er så forelsket i oversizede kåper for tiden. Det er til å få vann i munnen av, eller hva sier dere?

Like a rock star

 • 01.12.2013 - 20:29

Denne helgen satte jeg av helt til meg selv. Midt i mellom tunge tanker, travel hverdag og en to-do liste som er lenger enn noensinne før, trengte jeg å koble helt av. Helgen er blitt brukt til å le med venner, danse natten lang og stopppe inn i mellom for å ta en dyp pust og kjenne hvor herlig det er å leve. Denne helgen kom akkurat tidsnok til å redde meg fra de mørke hullene i tilværelsen som noen ganger klarer å fange meg. Som humøret mitt steg i takt med at kjæresten min og jeg hadde en perfekt søndag, viste solen sine stråler på denne kalde 1. desember. Jeg gleder meg til julekos, stearinlys og adventsgaver nå i tiden fremover. Jeg fikk den første adventsgaven min av kjæresten min i dag, nemlg Costume. Heeerlig. Så nå vil jeg slutte å skrive og finne en god kopp med frisør-te og krype inn under det nykjøpte ullteppet i sofaen. Håper dere alle har en fantastisk søndag <3

Jeg har på: Jakke: Vintage fra London//Genser: Casmere//Bukser: H&M//Sko: Zara//Sunnies: RayBan

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits