NYE Key Items

 • 31.12.2014 - 12:27
Godt nyttår alle sammen! Må 2015 bli det beste året i ditt (og mitt) liv! 


Jeg tilbringer den siste dagen i året her i Bergen, og selv om jeg gleder meg, så synes jeg det er litt trasig ikke å skulle feire med kjæresten min i Køben. Men tiden var inne for å prøve noe nytt, og la oss innrømme det; det er ingen kveld som er mer stressende å forberede, være i og utnytte som nyttårsaften! Derfor tenkte jeg å være smart dette året, og stikke til Norge, for å unnslippe alle stressende forberedelser, men det eneste jeg fant ut av var at stresset forfulgte meg til Bergen, og har nå resultert i et aldri så lite munnsår på denne siste dagen i året <3 O' glede..

Oh well, jeg vil ikke la det stoppe meg! Spesielt ikke når jeg gleder meg til å gå med den glitrende kjolen min med hals som vist over (jeg kommer til å se cirka sånn ut), den perfekte nyttårsvesken fra Stella Mccartney, og den røde leppestiften fra Mac som jeg fikk av kjæresten min til jul - den er helt nydelig på! Jeg vil jo ikke la et munnsår stoppe meg fra å ha røde lepper! :) Neglene blir nude, med denne fantastiske neglelakken fra CND og en hatt kommer jeg selvfølgelig ikke utenom - det er jo nesten signaturplagget mitt :)

Ønsker dere alt det beste i dag og i kveld! :) Og et stort gratulerer med dagen til min søster som har bursdag i dag! :) Skål en gang for henne også ;)

A different take on the NYE dress

 • 23.12.2014 - 17:12


Wearing: jacket & dress: vintage, bag & shoes: Friis Company, head scarf: Noa Noa, rings: KANT by Rahbek

Før jeg reiste til Bergen tok jeg på meg nyttårskjolen og rocket den litt ned med hårbånd, røde lepper & skinnjakke. Den lekre vesken og skoene er fra Friis Company, som forøvrig har laget en helt fantastisk kolleksjon (verdt å sjekke ut!)! Jeg har fått skikkelig dilla på spisse sko (som stort sett alle andre også har), og elsker effekten det gir av litt lengre ben - midt i skapet for oss korte jenter! :) 

Ellers er jeg godt plassert i Bergen med familien og kjæresten min, han skal nemlig feire norsk jul med oss i år! Det er andre gangen han feirer jul med oss, og selv om han synes pinnekjøtt er godt, så tror jeg det er litt rart med andre tradisjoner en de han er vant med :) Jeg synes selvfølgelig det er kjempekoselig å ha han her, selv om været er helt forferdelig. Det regner stort sett hele tiden, så bilder blir det heller ikke så mange av! :) La oss krysse fingre for godt vær i morgen! :) 

Jeg ønsker hver og en av dere en fantastisk jul, og håper den blir akkurat slik du har drømt om og mer! :) <3 
- juleklem fra Hanne :)

Faux Fur @ Work

 • 19.12.2014 - 23:50


Wearing: shoes & clutch: Friis Company, the rest: second hand 

Disse skoene fra Friis Company er som skapt til meg. Jeg lånte de bare, men mon ikke de snart blir en del av familien :) Ellers er jeg alt for glad i denne fuskepelsen som jeg kjøpte på loppemarked i forfjor, og et par røde lepper kan jo skinne et hvilket som helst antrekk opp! :) De siste to bildene er tatt fra Instagramkontoen min - jeg var nemlig hoppende glad på jobb i dag! :)

I dag fikk jeg heldigvis lov til å møte inn litt senere på jobb, for Kygo var forsinket fra Århus i går kveld, og skulle egentlig spille konsert her i Køben kl 00, men kom først på scenen kl 0130. Men oh boy var det verdt ventetiden! :) Jeg lå først hjemme i sengen min kl 04, og da var jeg så oppspilt etter konserten at jeg hadde problemer med å sovne. Heldigvis sa sjefen min at jeg kunne komme på jobb litt senere, sånn at jeg i det minste fikk noen timer med søvn. Det er rart, for det eneste som liksom stod mellom meg og hjemreise til Bergen var konserten med Kygo og en siste dag på jobb. Nå er de begge overstått, og i morgen reiser jeg hjem til Bergen for å dra direkte ut på byen med venner. Dagene kommer og går, og plutselig er julaften her også. Jeg gleder meg egentlig bare mest til våren og sommeren, for er det noen måneder som jeg avskyr, så er det januar og februar. La oss håpe de går kjapt i år! :)

Dear Santa...

 • 18.12.2014 - 18:19


Julen handler heldigvis ikke kun om gaver, men allikevel er det gøy å bli inspirert av andre - noe av det gøyeste med å lese blogger i juletiden er å bli inspirert av de forskjellige ønskene. I år håper jeg noen av disse tingene ligger under treet, man kan jo håpe! ;)

1. Faux Fur Jacket fra H&M Studio. Denne jakken er flittig dokumentert på forskjellige motebloggere etterhvert, men det endrer ikke ved det faktum at den er pen! Akkurat nå er den på tilbud til 350 kr. her :)

2. Smykke med inngravert bokstav. Jeg har ønsket meg et lenge og synes derfor det er på tide ønsket mitt går i oppfyllelse. Finn liknende her.

3. Solbriller fra Céline.Jeg elsker Céline sine briller, og etter at jeg fikk Audrey-modellen, har jeg stort sett ikke gått med andre. Derfor ville det være perfekt å utvide familien med modellen 'Caty'. Finn de her.

4. Veske fra Stella Mccartney. Stella Mccartney er min favorittdesigner. Ikke bare på grunn av det fantastiske designet hun lager, men også på grunn av det beundringsverdige medmennesket hun er. Gøy er det når Falabella Cross-Body til og med har fått litt utsmykking. Finn liknende her

Har du satt opp en liste på din blogg i år? :) Send meg gjerne et link, så jeg kan bli inspirert av deg også! :)

Fjorårets desember

 • 18.12.2014 - 14:24

En liten walk down memory lane. Her er antrekkene som preget fjorårets desember. Det er alltid gøy å være litt nostalgisk, spesielt nå når året går mot slutten! I disse dagene drømmer jeg om hvordan jeg skal planlegge årets vårtur til varmere strøk. - Det må være lov å bruke litt tid på å planlegge varmere tider, selv i alt julesurret :)

Crispy white & dark grey

 • 17.12.2014 - 15:40


Wearing: jacket: vintage, jeans: Acne Studios, bag: Bianco Footwear, tee: Samsøe, hat: H&M

Dette er et antrekk som jeg føler meg helt hjemme i. Det er avslappet, rockete og tilfeldig. Det minimalistiske fargevalget passer perfekt på grå dager som disse, og detaljer som skoene, beltet, beanien & vesken blir prikken over i´en. Et lite notat til meg selv må være i investere i flere hvite t-skjorter med god passform. En crispy white tee (eller shirt) kan skape en gjennomført renhet over et antrekk, som jeg dessverre ikke er så flink til å benytte meg av. Men mer av det fremover, merker jeg :)

I morgen skal jeg på Kygo-konsert her i Køben - det blir bra! Da kommer nok disse skoene på igjen, i håp om at jeg kan få se noe (jeg er nemlig ikke så høy;)). Det er første gang jeg skal på konsert med en DJ. Det blir en spennende opplevelse, selv om det hadde vært gøyere med band på, men jeg gleder meg uansett, for herregud; det er jo Kygo! :) Så blir fredag siste dag på jobb, før lørdagen bringer meg hjem til verdens fineste by og familie. Har du fått juleferie enda? Det håper jeg :)

New (old) Leo Coat!

 • 16.12.2014 - 11:52

Wearing: coat: vintage, dress: WonHundred
 

I helgen var vi og feiret julaften (sier man egentlig feiret julaften? Det høres litt feil ut..) med A sin familie. Det var utrolig koselig, og en perfekt anledning til å lufte den nye vintage frakken min som jeg kjøpte lørdag. Jeg har en annen leo-jakke, men den er så kort, og da jeg så denne visste jeg at jeg kunne style den på flere forskjellige måter, for ikke å snakke om hvor varm den er! Jeg kunne ha en tynn kjole under uten å fryse. Og ja, bare rolig; den er falsk, selvfølgelig! :) Noe av det verste må jo være en ekte leo-pels. Fysj.

Knappene er bare til pynt, for den har hemper som fester den, og fine er de! :) Egentlig var jeg i tvil om jeg elsket eller hatet den (dere kjenner den følelsen), og jeg har egentlig ikke besluttet meg enda, men det tegner godt hvertfall :) Luen kjøpte jeg også i en vintagebutikk for noen år siden, og den fargen synes jeg bare er noe av det vakreste, og med leo-mønstert fremhever de hverandre på det smukkeste viset. Eller hva synes dere? :) 

Jeg gleder meg til å style frakken med en løs, hvit t-skjorte, hullete, lyse boyfriend-jeans og svarte støvletter, og en farlig rød leppestift - det blir bra! 

Jeg ønsker dere en fantastisk dag! :)

Late night...

 • 15.12.2014 - 20:43... Snack. 
Dere vet det tidspunktet der det egentlig er for sent til å begynne å lage middag, og du spiste så sent lunch, så den regnes egentlig som en middag, og du orker hvertfall ikke å begynne å lage noe fra begynnelsen av. - De gangene er det greit å ha avocado i hus (det er vel egentlig alltid greit, det..) og choppe de opp, helle sitronsaft, salt, pepper og caviart (caviar som er laget på tang, ikke rogn) i de, for så å spise alt på to minutter sammen med peprete øko tomater og en kopp grønn te. 


Vi har laget ny 'hyllevegg' i kjøkkenet, som dere ser, og jeg er kjempefornøyd. Nå har jeg faktisk lyst til å sitte der ute og spise :) Det var viktig for meg at det var forskjellige hyller, så det ble et slags 'ryddig kaos', der uttrykket ble koselig og tilfeldig. Jeg kan se om jeg ikke får tatt noen ordentlige bilder som jeg kan vise på et annet tidspunkt :)

Jeg håper du har en fantastisk kveld så langt :) Nå vil jeg fortsette å lese i boken min <3

Black & Short

 • 15.12.2014 - 16:53


Wearing: jacket: Gat Rimon, dress: WonHundred, bag & hat: vintage, shoes & knit: Zara

Selv om jeg må beklage de forstyrrende elementene i bakgrunnen, er dette altså dagens outfit. Preget av svart, med en anelse grått, og ellers alt for kort for kulden. Men vet dere hva - det er faktisk ikke så kaldt i Køben som det pleier å være. En "normal" desember måned hadde jeg aldri kunne gått med strømpebukser, men det gikk akkurat i dag :) 

Denne jakken kjøpte jeg på loppemarked, og jeg er blitt veldig i den siden. Den er fin å ha belte i livet på, for å frembringe det feminine, men også veldig kul når den er uten, så snittet blir uniform-preget. I dag valgte jeg å fremheve midjen litt, siden det er en fin detalje i seg selv, når man er veldig svart å se på. 

Er dere klare til jul nå da? - Jeg skjønner ikke at det er 15. desember. Plutselig er vi i januar og eksamenstiden min venter, så jeg prøver heller å nyte juletiden nå og ferien som blir tilbrakt hos mamma i Bergen. Nå må helgen bare komme snart, så jeg kan reise hjem. Men først en aldri så liten Kygo-konsert! ;)
Ønsker dere en fantastisk kveld! :)

H&M over the knee boots

 • 12.12.2014 - 11:53

Har du som jeg blitt over middels forelsket i over the knee støvlene fra Stuart Weitzman, men kontoen er sånn ca. under middels? Hvis ja, så kan du slippe jubelen løs nå, for H&M har laget disse fantastiske (tør nesten ikke å si det....look-a-likesene) variantene av de populære støvlene, som kommer i butikk i mars. Det kan faktisk henne jeg blir nødt til å stille meg i kø før de åpner denne gangen, selv om jeg har unngått det på samtlige design-samarbeid de har hatt. Vel vel, en gang skal jo være den første. Hva synes du om de? Yay eller nay? :) Fra meg er det et fantastisk stort YAY! :)

Black at the Office

 • 11.12.2014 - 18:13


Wearing: sweater: Ganni, bag: second hand, skirt: H&M, shoes: Zara

Jeg tenkte å vise dere et aldri så lite glimt fra kontoret. Det er rart at lyset på bildene ble så gult, for det er egentlig skinnende hvitt alt sammen! :) - det må være kameraet som streiker litt ;) 
Noen ganger er svart det beste å velge, og denne gangen var intet unntak :)

Essential Beauty Favorites at the moment

 • 11.12.2014 - 12:04

For tiden trenger huden min å ikke bli dyppet med sminke, selv om jeg har en tendens til det nå som vinteren og kulden er her. Jeg har problemhud, så en foundation som føles så naturlig som mulig på huden min (og som selvfølgelig ikke er testet på dyr!), er det eneste riktige for tiden.

Youngblood sin mineral foundation har en god dekkevne, også blir den bare finere på huden jo lengre man har den på. Selv om prisen er litt drøy, så varer den en stund og da er det greit å gi litt ekstra - perfekt til å ønske seg til jul! :) 

Etter å ha innsett at pris og kvalitet ikke nødvendigvis henger parallelt sammen, så har jeg blitt veldig glad i e.l.f. sine produkter. Concealeren er fantastisk (bare spør min søster), og jeg bruker den under øynene, på ujevnheter og for å forsterke øyenbrynene etter å ha tegnet de opp med skygge - da ser det nemlig helt naturlig ut :)

For ikke så lenge siden kjøpte jeg e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder, og det har jeg vært veldig fornøyd med! Rougen er såpass lett, at selv om man tar mye på, så slipper man å se ut som man gjorde når man kom hjem etter å ha lekt i snøen som liten - nemlig helt rød-kinnet! Den har en veldig herlig fordelingsevne, som ikke setter revner eller ujevnheter etter seg.

Er det en ting jeg er helt avhengig av, så er det Carmex. Hele den vestlige verden sine kvinnelige innbyggere fikk øynene opp for denne herligheten etter at Carrie erklærte sin kjærlighet til den i SATC. Vel, jeg er enig. Jeg bruker aldri en annen leppepomade, og jeg tar på meg et lag om kvelden, så holder leppene mine seg herlig fuktet og uten revner til neste kveld. 

En rød leppestift er også et must for meg om vinteren. En grunn er fordi at jeg synes det står så bra til den lyse huden vi har en tendens til å få nå når solen går tidlig ned (for ikke å snakke om alle de dagene vi slett ikke ser den). En annen grunn er fordi det er så lett å ta på, men har en kolossal effekt på ansiktet. Man ser bare freshere ut med rød leppestift! :) 

Ellers så kom skoene fra Acne som jeg fikk til jul i fjor med på bildet. Det vakre, retro blomstermønsteret er bare så herlig å se på, synes jeg. Vesken kjøpte jeg i en Røde Kors-butikk her i Køben for 50 kr. Den så ut til aldri å ha vært brukt - katching! :) 

Har du noen vinterfavoritter når det gjelder sminkerutiner nå om vinteren? :) 

Shirt & Skirt

 • 10.12.2014 - 21:38

 Denne skjorten fra Benetton kostet meg 30 kr. på et loppemarked. Det samme som klokken gjorde på et annet loppemarked. Beltet kostet 10 kr. på enda et loppemarked og skjørtet har jeg arvet fra min mor. Skoene og hatten er fra butikk, men greit er det, når jeg har klart å skaffe resten av antrekket ved hjelp av gjenbruk. Vil faktisk tillate meg å bruke en aldri så liten hashtag her i innlegget mitt for å forsterke effekten; #engangtil

Er det en jeg virkelig har respekt for i den norske kjendis- og moteverdenen, så er det Jenny Skavlan. Hun skapte, i samarbeid med Fretex (og Mette Marit), emneknaggen (hashtaggen, på normalt språk) #engangtil, og attpå til fronter hun selv gjenbruk på sin egen Instagramprofil og blogg, og i går la hun også ut et bilde som viste hennes standpunkt til pels - nemlig at hun, som 70 % av befolkningen, er i mot pels. - Det står det respekt av!

I går på NRK ble dokumentaren 'Pels' vist. Jeg skulle egentlig ha sett den på CPH:DOX, som er nord-europas største film-festival, i oktober, men kunne dessverre ikke på visningsdagene. Derfor er det perfekt at Brennpunkt på NRK valgte å vise dokumentaren i går. Jeg skal la være med å gå for mye inn på emnet pels, for jeg blir så lei meg og forbannet at å forholde meg verbalsk saklig blir en stor utfordring for meg. Men jeg så den ferdig og tenker at endelig kan vi nærme oss slutten på pelsdyrnæringen i Norge. Så du den? :)
Hvis du gikk glipp av den kan du se den her. Og hvis du vil støtte oss (som består av 70 % av den norske befolkningen) i å få pelsdyrnæringen nedlagt, så kan du skrive under her. Så vet jeg om 1.000.000 dyr i Norge som blir veldig glade, og jeg blåser et kyss i luften til deg! :) <3

After school snack

 • 08.12.2014 - 15:52Etter at jeg ble vegetar har jeg fått en utrolig kjærlighet til avocado. Heldigvis bor jeg i Køben, der grønnsaksmannen på gaten min selger 5 avocadoer til 10 kr. Det gjør at jeg er så heldig at jeg kan spise avocado hver dag. I dag lagde jeg en asiatisk inspirert versjon, med koriander, chili, limesaft, tomat, rødløk & olivenolje. Jeg slikket nesten skålen etterpå... - og det med god samvittighet, for det er jo så sunt! :)
Den kan varmt anbefales, hvertfall! :)

Stripes

 • 07.12.2014 - 20:35Sweater: Zara, pants: Cubus, watch: Asos

Har dere hatt en fin helg? - Det håper jeg! :)
Dagen i dag har blitt tilbrakt sammen med den fine venninnen min, mens vi har trosset regn og vind for å dra på julemarkedet på Christiania. Det er det koseligste julemarkedet i byen, og jeg fant flere fine ting som jeg tenker å vise her på bloggen. En ting jeg virkelig har fått dilla på er keramikk. Venninnen min sa det var fordi jeg er blitt så gammel (...), vet ikke helt om jeg likte det svaret, men kanskje det er noe i det.
Ellers står resten av kvelden på lekser (dessverre!), men jeg trøster meg med at juleferien er rett rundt hjørnet. Først skal vi bare feire jul med A sin familie, og så skal jeg til en aldri så liten Kygo-konsert, og så bærer det avgårde mot Bergen og jul med familien og alle hundene <3 Jeg er begynt å få litt julefølelse i kroppen.. Men venter fremdeles på at den skal komme helt :) Hva med dere? Er julehumøret på topp? :)

Blomster-Berta

 • 06.12.2014 - 17:38Berta, hunden min, insisterer noen ganger på å få stå i den andre vinduskarmen, og bortskjemt som hun er, får hun selvfølgelig lov til stort sett alt. Har du hund? :) Det er jo noe av det koseligste i verden :)

New Years Eve Dress

 • 04.12.2014 - 15:15


Wearing: dress: Second Hand, hat: Asos, lipstick: Mac, Morange

Er det for tidlig å prøve nyttårskjolen? Jeg valgte å svare nei og tok denne lekre saken på. Hvor kan man få fatt på en lang, tettsittende, svart kjole med turtleneck og glitter? Vel, jeg fant denne på loppemarked for 50 kr! :) Jeg er så glad for at jeg kjøpte den, for da jeg stod på loppemarkedet med den i hånden var jeg usikker, men heldigvis var venninnen min med og beordret meg til å kjøpe den. Og nå er jeg så glad for det! Hurra for gjenbruk! Det eneste uheldige med den er at den er så tettsittende, at man får en skikkelig kulemage etter at man har spist. Heldigvis er den stretchy, så det ikke blir ubehagelig :)
Den blir god nå til nyttårsaften og på de fremtidige byturene med fine damer og vino blanco. Har du funnet nyttårskjole enda? :)
Jeg ble nødt til å ta en hatt på, for når noe blir for fint for meg, da må jeg rocke det litt ned - som regel ved bruk av en hatt :) Og røde lepper skader jo heller aldri ;)

Hollywoodkrøller & jobb

 • 02.12.2014 - 23:46På jobben min utdanner vi makeup artister,og heldigvis for meg kan vi som jobber der få lov til å leke med alle de fantastiske produktene som finnes på kontoret. Her prøver jeg ghd sitt stylingjern; Eclipse. Det er virkelig den beste hårstyleren jeg har prøvd! Når man vet hvordan man krøller med et glattejern, da har man faktisk ikke lyst til å prøve et krøllejern igjen :) - Synes jeg i hvertfall! :) Har du prøvd noen produkter fra ghd? :) 

Jeg føler vintertiden tar kameratiden fra meg for tiden. Her i Danmark blir det enda tidligere mørkt enn i Norge, så outfitbilder blir så ekstremt vanskelig å få til før det blir mørkt når man går på skole og jobb. Nå har jeg avtalt med kjæresten min at vi snart skal stå ekstra tidlig opp for å nå litt dagslys før vi drar om morgenen. Så da skal jeg prøve å forevige antrekket mitt, i håp om at dere har lyst til å se det! :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits