2.0

  • 30.12.2016 - 22:49

Egentlig hadde jeg bestemt meg for å slutte å blogge. Jeg syntes det hørtes så teit ut etterhvert; "blogger du?" - liksom. Jeg har hvertfall hatt problemer med å svare ja eller nei på det, men innser kanskje at det er avhengig av konteksten. Akkurat hva som gjør at jeg sitter meg ned her dagen før nyttårsaften og skriver på denne siden igjen vet jeg ærlig talt ikke. 

Hverdagen min har ikke endret seg så mye; jeg spiser fremdeles ikke kjøtt, jeg bor fremdeles i den samme leiligheten i København, jeg er fremdeles like glad i alt som har med å ta vare på denne kloden og dens vesener å gjøre og etter planen blir jeg ferdig utdannet sykepleier i juni - det gleder jeg meg til! 

For å komme tilbake til hva som gjør at jeg får lyst til å skrive igjen så kan jeg forestille meg at det er flere faktorer som har en rolle; 
Trump skal bli president i USA - hva faen skjer, liksom. 
Høyrenasjonalistiske partier er på fremgang i Europa - hva faen skjer, liksom. 
Vi tar fremdeles ikke klimaendringene på alvor - hva faen skjer, liksom. 
Det blir fremdeles slaktet 400 000 000 kuer årlig - hva faen skjer, liksom. 
Du får fremdeles større straff ved økonomisk kriminalitet enn ved vold mot kvinner og barn - hva faen skjer, liksom. 
80 millioner barn lever fremdeles som slaver i denne verden - hva faen skjer, liksom.

Kanskje det er en kombinasjon av disse som gjør at jeg nå tenker at selv om mine ord på denne siden har en minimal påvirkning på den virkelige verden, så er det liksom det minste jeg kan gjøre. Så jeg vil prøve. Prøve å beskrive hva jeg tenker om aktuelle emner - ikke kun mote. For hvis jeg med mine små tastetrykk kan være med på å skape bare en pitteliten endring, da er det verdt det. 

Jeg ønsker deg et godt nyttår - la oss håpe det rent politisk og miljømessig blir bedre enn 2016!  

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits