Om økologisk skinn, ulikhet og veganske pannekaker

 • 15.01.2017 - 17:26


 

 

Akkurat nå burde jeg egentlig lese til eksamen, men i stedet for har jeg laget verdens beste (jeg tuller faktisk ikke!) veganske pannekaker. Jeg teller ned dagene til juni der jeg blir ferdig utdannet sykepleier og planlegger å komme hjem til Bergen og jobbe til den tid.


Bildet er fra leiligheten her i Køben. Jeg har hengt skinnjakken jeg selv har laget på veggen. Den er laget av vegetabilsk garvet skinn fra økologiske kuer, økologisk bomullssateng som er GOTS-sertifisert og den er blitt sydd i London. Akkurat nå henger den som et slags kunst-statement, der den bevitner om kostnadene ved produksjon av klær - den var skikkelig dyr, for å si det mildt. Men for meg representerer den hva plagg egentlig burde koste. For meg er det fullstendig grotesk at vi kan importere klær fra andre steder i verden, som er laget på vilkår som vi hadde fordømt hadde de eksistert her hjemme. 

Det er på tide vi står sammen om å endre forbruksvanene våre og krever minstelønn som det minste til alle de menneskene som lager klærne våre og sørger for at vi kan bli glade og se bra ut. 
Jenny Skavlan holder på med shoppestop - det er innmari kult. Man får lov til å kjøpe brukte klær, men ikke nye. - Kanskje det er noe dere kan slenge dere på også? Det er faktisk akkurat det jeg har gjort de siste 2-3 årene :) Men vi har jo loppemarkeder og vintage-butikker i fleng her i Køben, da, så det er kanskje litt lettere å gjennomføre her :)

Håper dere har en fin søndagskveld! :) 

 

HØST & FUR FREE FUR

 • 26.10.2015 - 14:49For meg er høsten noe av det vakreste som finnes.
Mens jeg gikk tur langs store trær med Berta (hunden min) på Assistensen her i København i dag, ble jeg nødt til å stoppe opp og bare nyte duften og fargene. Det var i det sekundet at jeg fant ut av at min favorittduft her i verden er duften av høst og nåletrær sammen. 
Se bare på treet på bildet; en eksplosjon av farger. 

Det nederste bildet er fra gårsdagens tur på vei hjem fra loppemarked med kjæresten min. Jakken, skoene og beltet er kjøpt på tidligere loppemarkeder, og hva er vel bedre enn det. Jakken er fra H&M, dog minner den meg om Stella Mccartney sin Fur Free Fur. Hennes jakker er selvfølgelig i en helt annen prisklasse, men til gjengjeld kan man være sikker på at hun ikke har benyttet seg av sweatshops og slaveliknende forhold til arbeiderne sine, noe som H&M blir beskyldt for. Heldigvis kjøpte jeg jakken brukt, og derved med god samvittighet i mine øyne. :)

Håper dere har en fantastisk dag! :) <3

Det ingen tør å si om moteindustrien

 • 22.10.2015 - 18:17


Det har vært lenge stille her på bloggen. Det finnes ikke kun en grunn til det, men nok mange, når jeg tenker over det. Jeg har jobbet med å realisere mitt eget prosjekt, samt at jeg har tre deltidsjobber ved siden av, og opptar studiene mine igjen fra november.

En annen grunn, og nok den som har påvirket fraværet av bloggingen mest, er at mitt moralske fokus og prioriteringsrekkefølgen min er blitt annerledes.

Mote har alltid opptatt meg, og da jeg var liten drømte jeg om å bli designer. I slutten av tenårene og begynnelsen av tyveårene mine kjøpte jeg alt for mye klær. H&M var min beste venn, og det gikk sjeldent en uke, eller bare noen dager, at jeg ikke hadde kjøpt flere plagg derfra.

Jeg er blitt smartere. Jeg er blitt nysgjerrig, og jeg er blitt mitt moralske ansvar i denne verden bevisst.

De sosiale mediene har med rekordfart påvirket forbrukere til å falle i en felle av et kjøpepress som aner ingen grenser. Spesielt unge forbrukere. Unge jenter der det eneste de fokuserer på, er å poste et bilde på instagram med den nyeste jakken fra H&M Trend, den hypede vesken fra Proenza Schouler eller den nye kåpen fra Bikbok. Motehusene har for lengst innsett hvilken makt de har over forbrukerne på de sosiale mediene, og det er ikke få jenter som hashtagger #bikbok i håp om å bli repostet av motehuset sin egen instagram-konto. En repost genererer flere følgere og et fokus som gjør at man blir sett opp til blant likesinnede. Jeg vet det, for jeg har gjort det samme selv.

I denne informasjonstiden, der alt man vil vite ligger et tasteklikk unna, er det lett å finne ut av hvilke konsekvenser moteverdenen har på omverdenen. Vi snakker kolossale påvirkninger på miljøet, mennesker og dyr, og også de psykiske følgene de unge jentene (eller guttene) i vår del av verden får, ved å føle at de ikke kan leve opp til det virtuelle livet til de andre brukerne av Instagram.

For å ville vite, kreves det nysgjerrighet. Jeg beskrev tidligere at jeg er blitt nysgjerrig - jeg er blitt kritisk, og ved hjelp av tasteklikk kan jeg nå lese at 33 % av klesarbeidere i Kambodia er undervektige på grunn av at de ikke har råd til mat. At det kreves 2720 liter vann for å lage en t-skjorte - det er ca. det samme som du ville drikke i løpet av tre år. At omkring 170 millioner barn i verden lever som barnearbeidere - mange innenfor moteindustrien.  At ca. 80 milliarder stykker med klær blir laget hvert år - prøv å tenk over det tallet litt. At ved garveriene langs Bangladesh sine elver blir barn født med handicap som følge av kjemikaliene som blir brukt for å garve skinnet som blir til skoene våre. At mange kuer ikke når å dø ordentlig, før de blir flådd.
Dette er fakta. Det er med disse fakta at mitt syn på moteindustrien har endret seg - for kan man virkelig vite dette, uten å føle et stikk av medansvar som forbruker?

Moteindustrien trenger å revolusjoneres. Mote er en holistisk prosess og burde bli behandlet deretter. Vi i denne prosessen er en sammenkoblet kjede; forbrukeren, designeren og syersken. Vi er alle koblet sammen, og det sier seg selv at når et motehus kan ha en avanse på 600 % på klærne sine og bli milliardærer, mens syersken tjener 600 kr. om måneden ved å jobbe 14 timer hver dag og sliter med å brødfø familien sin, alt imens vi forbrukere vender det blinde øyet til, ja, da er det noe gale med samfunnet vårt. Vi som forbrukere har en kolossal makt og vi som samfunnsborgere har et moralskt ansvar overfor den syersken som sliter for å lage den ene t-skjorten vi bruker seks ganger før den blir kastet. Det er på tide vi innser hvilken makt vi har og bruker den til å skape en mer rettferdig (mote)verden - vi kan begynne med å bare kjøpe litt mindre klær, bruke det vi har litt lenger, og ikke minst; være kritiske, være nysgjerrige og oppsøke informasjon.

Jeg håper dere har en fantastisk dag og kanskje tenker litt mer over hva det egentlig vil si å være forbruker :)

Stor klem fra meg

Om å være brud for en kveld

 • 07.08.2015 - 10:42Forleden var Mette, venninnen min, og jeg på visningen til Han Kjøbenhavn. Sommeren hadde for alvor kommet til København plutselig, så humøret og stemningen var på topp. Vi måtte skynde oss av syklene før det ble helt mørkt, så vi kunne ta noen bilder av antrekkene våre i en gate midt på Vesterbro.

Noen timer innen det hadde jeg stått hjemme foran speilet mitt og sett litt oppgivende på klesstativet mitt. Jeg holder på med shoppestopp for nye klær - så de eneste klærne jeg får kjøpe skal være brukte, og siden tiden har vært så travel her på det siste, så er det blitt til minimalt med loppemarkeder på meg. 
Det var da jeg så denne gamle brudekjolen henge klemt mellom de andre kjolene. Jeg fikk flashback til forrige gang jeg hadde den på meg - der var jeg på Onkel Lauritz i Bergen, jeg hadde oransje lepper, converse og barbert halve hodet, mens resten av håret var kort og platinablondt. Det var i Agyness Deyn-perioden min, og jeg følte meg ganske kul den gangen. 
I forgårs valgte jeg å style kjolen litt annerledes, med stram hestehale, boots og den gamle, brukte skinnjakken min. Følelsen jeg fikk av kjolen var den samme nå som den sommernatten på Onkel Lauritz i Bergen. Jeg føler meg veldig beæret over å kunne ha på en vakker gammel brudekjole, og tenker på hvor glad bruden en gang var, da hun danset natten lang i den. Det er en følelse jeg aldri får av nye klær.

Sneakers - nå med god samvittighet

 • 05.08.2015 - 15:10

Er du en av de mange som er besatt av Sneakers? Da vet du akkurat hva jeg snakker om når jeg nevner Stan Smith. Du synes at jo hvitere jo bedre, og du elsker å kombinere sneakersene dine med denim bukser, crop top og nøytral sminke. Hvis man kan svare ja på disse, er man, etter min mening, en sneakers-jente (eller gutt).

Hva hvis jeg fortalte deg at du nå kan få noen skikkelig kule sneakers, og attpåtil få god samvittighet med på kjøpet?

Vel, det er her Veja kommer inn i bildet.

Siden jeg er en person som ikke kun er veldig opptatt av stil, men også de etiske problemstilligene som det å være en forbruker innebærer, blir det vanskelig for meg å velge kun med øynene. Faktisk er det umulig for meg. Jeg velger like mye med hjertet og den kollektive samvittigheten min, når jeg kjøper nye produkter.

 

Jeg vil så vidt mulig, ikke være med til å støtte slavearbeid, dyremishandling og forurening av miljøet, så derfor holder jeg meg vekke fra å kjøpe ny-produserte trender, der jeg ikke vet hvilken opprinnelse dette plagget/tilbehøret har.

Siden jeg er som jeg er, bruker jeg veldig mye tid på å undersøke hvor jeg kan få fatt på kule produkter, som går hånd i hånd med de etiske retningslinjene jeg har valgt for meg selv og min estetiske sans. Mange ganger er jeg skikkelig irritert over hvor vanskelig det er å finne disse bedre produktene, så jeg tenker at jeg vil prøve å skrive om alle de fantastiske tingene jeg støter på, i min leting etter bæredyktig mote.

Veja er sko som er oppstått på bakgrunn av et ønske om transparente prosesser innenfor produksjon, med et mål om å forene økonomi, sosiale initiativer og miljøet.
Et initiativ og en visjon som foreslår kulturell forandring.

Vel, jeg er fan. Sjekk det bare ut selv - hva synes du?


Takk for denne gang Roskilde

 • 12.07.2015 - 10:39

Paul Mccartney. Legenden. Den humanitære. Jeg vet ikke hvilke krav du har for å se opp til et menneske, men jeg kan ikke se opp til mennesker med mindre de står for noe. Da snakker jeg ikke om å være flink til for eksempel stil, mote, sminke eller andre mer materialistiske evner, men det å stå for noe bra. Stort sett ingen av de store bloggerne i Norge blir beundret av meg. Det er selvfølgelig noen, så som Jenny Skavlan (for alt arbeidet hun gjør for å få oss til å fornye plaggene våre og kjøpe mindre nytt), Sophie Elise sin blogg leser jeg sjeldent, men jeg beundrer det medmenneskelige hun står for, når hun skriver om dyr og dyrerettigheter. En annen i Norge jeg ser opp til er Amanda fra ecointhecity, en hjertevarm beretning om de tingene jeg selv synes er så viktige. Men nei, de andre store bloggerne ser jeg ikke opp til.
Paul Mccartney er en jeg ser virkelig mye opp til. For meg å se han i levende live på Roskilde var ganske magisk. Kjæresten min som er musiker og en stor The Beatles-fan tvang meg i begynnelsen av forholdet vårt til å se en 12 timer lang dokumentar om The Beatles - og siden den gangen har jeg hatt et godt øye til musikken selv. Men Paul Mccartney er for meg mye mer enn et forbilde innenfor musikk. Han er et forbilde for hvordan min ideologiske verden er. Det er han som var med til å starte hele "Meat Free Monday"-bevegelsen og datteren hans er Stella Mccartney - det sier ganske mye i seg selv. Vel, jeg er fan av Paul Mccartney fordi han står for noe godt og kjemper for en bedre verden - det er det forbilder burde være laget av, hvis du spør meg. 

Den siste dagen på Roskilde avsluttet Paul Mccartney festivalen med et fyrverkeri (bokstavelig talt) av en konsert, og å få oppleve The Beatles sangene var et veldig spesielt og bevegende øyeblik. 
Her er bilder fra siste delen av Roskilde:


Om Roskilde og bestisser

 • 11.07.2015 - 10:42

Har dere en bestevenn? - Det håper jeg, for det er noe jeg unner alle mennesker. Min er hun på bildet under. Hun heter Karen og i år feirer vi faktisk 10-års jubileum. Tenk dere det, da. Det er ganske utrolig. Heldig er jeg som har venner som liker de samme tingene som meg, og som tror på og kjemper for de samme tingene som meg. Hvis jeg var dere, ville jeg sørget for at dere en gang i livet drar på Roskilde med vennene deres og opplever den fantastiske stemningen - jeg lover dere hadde hatt lyst til å komme tilbake igjen gang på gang.
Nå begynner jeg å lure på om jeg skal søke om å bli sponset av Roskilde Festivalen for alle de rosende ordene som blir skrevet av meg om dem her på tastaturet, men tviler på søknaden min hadde gått igjennom.
Anyway, nest siste delen av Roskilde-eventyret kommer her;


Roskilde part II

 • 10.07.2015 - 11:59

Første dagen på Roskilde er alltid den villeste. Man har lengtet etter festivalen i et år og forberedt seg cirka like lenge. Dagen derpå er derfor litt hard etter første dagen, men kroppen min klarer de mest utrolige ting på Roskilde.
Personlig vil jeg kalle meg en erfaren Roskildegjenger. Vi sørger alltid for å ha hylleblomstsaft fra Irma med, samt økologiske knekkebrød og bønnepostei. Så sitter vi alle foran teltene om morgenen og kjøler de varme kroppene våre ned med kald, leskende hylleblomstsaft, mens vi snakker om hvilke konserter vi skal se samme dag.
 I helgene hjemme i København pleier jeg å bli skikkelig dårlig dagen derpå bare av å lukte på en øl, men det er som om jeg er psykisk forberedt på å feste på Roskilde, og derfor klarer å nyte dagen derpå uten for mye kjipness. Dog, som jeg skrev i forrige innlegg, ble jeg syk den nestsiste dagen, så kanskje den ikke klarer alt allikevel, selv om jeg er rimelig sikker på at det var et aldri så lite solstikk jeg hadde klart å skaffe meg.
Den andre dagen begynte konsertene, og den konserten jeg husker aller best var Noel Gallagher - skikkelig bra! Og med allsang på de gamle Oasis-låtene, vel; det kan ikke bli mye bedre enn det! :)

 Her er hvertfall andre delen av dejlige Roskilde:


Roskilde Festivalen - the love of my life

 • 09.07.2015 - 14:47

For Roskildefolket finnes det et helt eget ord for den tomme følelsen man får når man vender tilbake igjen til sivilisasjonen etter en uke i gledesrus og lykkelige omstendigheter på festivalen. "Roskilde Blues" kalles det, og mens jeg sitter her i sengen min og hører Køben-regnet piske på ruten, kjenner jeg den nostalgiske følelsen som lengter etter forrige ukes lykkelige omstendigheter. Derfor er vel dette en perfekt unnskyldning for å "take a walk down memory lane" og gjenoppleve de gøye stundene ved hjelp av bildene derfra.

Hvis du ikke visste det fra før, så la meg fjerne alle tvil; jeg elsker Roskilde Festivalen! Det finnes ikke et sted på jorden der jeg er like lykkelig som på Roskilde. I år klarte jeg endelig å få bestissene mine til å bo i camp med meg igjen (camp høres kanskje litt harry ut, men jeg forklarer nærmere under), og vi koste oss til de grader. Med hetebølge i Danmark, lite skygge og litt for mye alkohol, ble jeg syk den nest-siste dagen, så det var selvfølgelig en strek i regningen, men heldigvis klarte jeg å stable meg på benene så jeg nådde å se selveste Paul Mccartney (en utrolig opplevelse!), takket være de snille vennene mine og den fine kjæresten min.
Oki, videre til camp-forklaringen. Vi bor nemlig ikke ute på campingområdet med de andre (jeg har gjort det mange ganger og det er veldig gøy, men føler kanskje jeg er blitt litt for gammel/kjedelig til det). Vi bor i noe som heter Get-A-Tent Central, der det er ferdig oppstilte telt til oss når vi kommer, og hele herligheten befinner seg rett bak Orange Scene (den største av scenene som ligger bra plassert i forhold til resten av festivalplassen). Det er til og med ordentlige toaletter og man kan dusje så mye man vil. Egentlig visste jeg ikke om jeg skulle fortelle dette, for føler litt det er min egen lille hemmelighet (sammen med mange mange 1000 andre), men jeg har bestemt meg for lenge siden at det ikke er noe som er så bra at det skal skjules for andre. Hvertfall; jeg anbefaler Get-A-Tent hvis du vil på festival uten å føle man bor på en søppeldynge! :) Etter å ha bladd igjennom bildealbummet mitt ser jeg at den første dagen helt klart var den jeg tok flest bilder (nok fordi musikken ikke var begynt enda), så jeg må dele alle bildene litt opp, sånn at jeg ikke bombarderer dere med festivalopplevelsen min :)

Her er hvertfall første dagen av Roskilde Festivalen - som dere ser er det rimelig mye kjærlighet i luften! <3 :) A perfect start to the morning

 • 29.06.2015 - 13:26Céline sunnies; berries & cherries; peonies <3

Henna i været!

 • 29.06.2015 - 08:25I går fikk jeg laget en vakker Henna-tatovering! Roskilde er jo årets stilshow, så for meg som lever og ånder for Roskilde-festivalen, er det den perfekte muligheten for å gjøre noe som jeg ikke får gjort så ofte. Det er faktisk min første henna-tatovering! Det var kanskje litt dumt at jeg ikke helt var klar over hvordan en henna-tatovering blir, for jeg ble litt sjokka når jeg så at det var helt rødt under alt det brune/svarte. Men men, selv om den er litt svakere nå, så gleder jeg meg til å flashe den på festivalen! :)

DIY: Fra duk til årets festivalkjole

 • 29.06.2015 - 00:58For noen år siden kjøpte jeg en blondeduk i en vintage-forretning her i København. Kjæresten min likte den egentlig ikke noe særlig, så den ble gjemt vekk blant så mange andre ting. Det var ikke før jeg tilfeldigvis støtte på den under opprydning at jeg tenkte jeg kunne jo prøve å gi den en ekstra sjanse. Med litt inspirasjon fra Chloé sine fantastiske blondekjoler, fant jeg symaskinen frem og lagde min egen blondekjole av den gamle duken. Nå er jeg kjempefornøyd og gleder meg utrolig mye til at den blir dette årets festivalkjole! Roskilde Festivalen 2015 - her kommer jeg! :)

X

 • 22.06.2015 - 00:21
Noe av det koseligste jeg vet er å sitte i butikken til Pura Utz her på Blågårdsgade i København. Å sitte blant likesinnede, som også brenner for et bedre miljø og en mer rettferdig moteverden er noen ganger det som skal til, så jeg får den ekstra gnisten som gjør at jeg har lyst til å kjempe videre for en mer miljøvennlig moteverden :)

Mest sannsynlig blir denne butikken/showroomet/kontorplassen (som i øvrig er verdens koseligste kontorplass!) også mitt "kontor" fremover til egne prosjekter, i samarbeide med hjernen bak Pura Utz og en fantastisk flink designer. Kom gjerne forbi showroomet hvis du skulle befinne deg i København! :)

Antonello Bags: What dreams are made of

 • 09.06.2015 - 18:44


Jeg ser på meg selv som en hovedsaklig bevisst forbruker. Jeg er klar over, og tenker over, de kolossale konsekvensene fast fashion (begrepet som dekker over stort sett alt vi kjøper hos de store merke-kjedene i dag) har på oss selv, men ikke minst på det skrøpelige miljøet som kloden vår består av :) Selv om jeg har et enormt (synes jeg selv hvertfall) klesskap, så er stort sett alle klærne i det kjøpt vintage, som gjenbruk, eller på loppemarkeder :) Før i tiden var jeg kanskje ebay sitt mestkjøpende medlem, og før det igjen var jeg uten tvil en shopoholic, i ordets mest negative forstand. Heldigvis har jeg endret meg, for nå går det stort sett i vintage-butikker her i København, samt alle de koselige loppemarkedene vi har her :) Min drøm er ikke at mennesker skal slutte å kjøpe klær, men som Vivienne Westwood (en fantastisk designer som vi alle kjenner og en av fortalerene for ethical fashion) sier;

"Buy less, choose well"

- Det er vel noe vi alle kan klare :) ? 

Selv om jeg som regel kjøper brukt, elsker jeg jo fremdeles å kjøpe nye ting! Jeg har bare ikke samvittigheten til å kjøpe mye nytt, nå som jeg vet hva det har av konsekvenser for miljøet og de menneskene som syr plaggene våre, og det er dessuten ganske vanskelig å finne fine produkter som er laget på en etisk forsvarlig måte. Er det en ting jeg absolutt er nødt til å si til dere, så er det; sky langt unna klær & ting der det står "Made in Bangladesh" på! Bangladesh er det stedet i verden som har verst vilkår for arbeiderne sine. Husker dere Rana Plaza? Fabrikken i Bangladesh der over 1000 mennesker, som satt og sydde våre klær, døde i for to år siden. De var tvunget til å arbeide, på tross av at de hadde klaget om at fabrikken hadde store sprekker i grunnmuren, noe som eieren av fabrikken hadde ignorert. Denne ignoransen fra eieren til Rana Plaza, men kanskje aller mest fra oss som forbrukere, er grunnen til at de over 1000 menneskene som betalte med livene sine for klærne våre, ikke hadde noe annet valg enn å dra på jobb den dagen. 

Det jeg egentlig kom fra, før hjertet mitt overtok tastaturet, er at jeg jo liker å kjøpe nytt, så lenge det er noe jeg kan stå inne for! :)
Da jeg i morges fant denne fantastiske vesken fra Antonello fikk jeg sommerfugler i magen. Da jeg minutter etterpå ble tilbudt en ekstra nattevakt i natt, ble jeg nødt til å si ja, i håp om at den vil kunne bidra til at jeg kan klikke dette vakre, gule vidunderet med hjem.
Antonello lager vesker av bæredyktig ull fra økologiske lam på Sardinia. Fabrikkene som lager veskene er valgt på bakgrunn av sine etiske retningslinjer for arbeiderne sine, samt underlagt europeisk lovgivning. Det er med plagg som disse på oss, at vi burde vrikke oss nedover gatene med, og vise at vi er skikkelig stolte over å være på den bæredyktige og rettferdige veien frem.

Summer Essentials | Mockberg

 • 09.06.2015 - 15:31


Jeg var så heldig å vinne denne lekre, klassiske klokken fra det svenske merket Mockberg inne på Style agency sin instagram-profil. Hvis jeg skal lokke dere til å følge bare et byrå på Instagram, så anbefaler jeg å følge dette. De har utrolig bra inspirasjon og noen vakre ting <3 :)

Håper dere har en fantastisk dag! <3 Her i København stråler solen! :)

DISTORTION pt. II

 • 08.06.2015 - 14:54


Som jeg forklarte i forrige innlegg, så er Distortion en utrolig stor gatefest, som går over flere dager. Torsdagen var det Vesterbro som gjaldt, og her er noen av bildene derfra. Det bruser skikkelig i blodet mitt når det blir sommer og Distortion hvert år. Hele uken står i festens navn og det blir ikke spart på noe. Jeg anbefaler dere virkelig å legge turen til København under Distortion til neste år! :)

Håper dere får en fantastisk dag! :) <3  

DISTORTION

 • 07.06.2015 - 19:27


"Forestill deg noe som er større en 17. Mai og nyttårsaften sammenlagt" - det må være den beste måten jeg kan beskrive Distortion på. Hvert år i begynnelsen av juni inntar gatefesten "Distortion" byen, og mange valfarter fra andre steder i landet, og til og med en hel del valfarter fra andre land. Alle gjør det for å oppleve denne kolossale euforiske opplevelsen som Københavns kommune, sammen med Distortion, tilrettelegger for alle de som vil være med.

Her er bildene fra da Distortion inntok Nørrebro - resten følger etterpå :) <3

*Insert seventies reference here*

 • 25.05.2015 - 19:22


Min første opplevelse med flared jeans siden jeg gikk i 6. klasse! Artig! Jeg liker jo veldig godt sytti-talls stilen, selv om det ikke er så ofte jeg går etter den. Denne t-skjorten er jo bare dritlekker. 

Hatten (kaptein-luen, som kjæresten min kaller den) anskaffet jeg meg på et loppemarked til 15 kr. Har brukt den veldig mye siden, og digger at den går til stort sett alt :) 

Håper dere har hatt en fantastisk helg!! <3

Elle Style Awards

 • 11.05.2015 - 00:40

For en uke siden var det Elle Style Awards her i København. Den fine sjefen min på Beauty Academy DK & Glow:Repeat hadde selvfølgelig skaffet billetter til oss, så vi tok finstasen på og hev oss inn i en taxi som brakte oss videre ut til Koncerthuset. Det var ganske kort fortalt, men her ser dere noen bilder fra den fine kvelden. Dagen startet på Beauty Academy med at jeg sminket flere vakre mennesker, blant andre flere bloggere, som skulle det samme som oss. Hele seansen ble filmet, så jeg linker til det når filmen er klar! :) 

Danmark er litt annerledes enn Norge rent stilmessig. Det er veldig forskjellig stil etter hvilken "gruppe" man passer inn i, og noe av det som vises liker jeg ikke i det hele tatt. For eksempel er det veldig mange unge jenter (og voksne) som går med pels i Danmark, og det blir jeg bare så ufattelig lei meg for. Som regel veldig søte og snille jenter, men jeg tror bare ikke Danmark er like langt i holdningen sin til pels som vi i Norge er. Her i Danmark blir kanskje estetikk prioritert frem for alt annet, mens mange av oss i Norge (og selvfølgelig noen i Danmark også) føler jeg er mer bevisst om det kontroversielle omkring pels, og for oss handler det om etikk og moral fremfor estetikk. Og det er selvfølgelig sånn det burde være! :) 

Til Style Awards tok jeg på meg ynglingskjolen min (tror jeg har brukt den til litt for mange anledninger etterhvert..), som jeg kjøpte på loppemarked til 50 kr. Faktisk var hele antrekket mitt kjøpt brukt, inklusiv skoene som jeg var så heldig å finne på loppis til 40 kr.! *lykke*
Kjolen glitret så utrolig fint når det kom lys på den - til tider følte jeg meg litt som en levende disko-kule, men jeg likte det heldigvis.
Røde lepper er som regel alltid en gjenganger, men denne gangen var det faktisk ikke jeg selv som valgte det. Jeg hadde egentlig tenkt til å gå med nude lepper (jeg må ha vært midlertidig hjernedød, siden jeg vurderte det i det hele tatt), men etter en kommentar på instagram valgte jeg røde allikevel - utrolig takknemlig for det nå!

Bildene er en blanding mellom sjefen min sine bilder og bilder hentet fra instagram-profilen min. Dessverre er jeg så sykt dårlig på å huske å ta bilder - I know, dårlig egenskap, men jeg jobber med saken! :) 

Håper dere har det fantastisk! :) <3  

Beach outfit

 • 06.05.2015 - 21:25

Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet mitt og ser ut over et regnfullt København som lyner og tordner. Da måtte jeg bare finne frem disse bildene fra Malaga, der sol, badedrakt og varme står i spissen. Hele antrekket er vintage, forresten! Bare sier det.. ;)

Dagen i dag har vært utrolig gøy! Jeg har filmet sammen med MuseMe Channel, for vi holder nemlig på å lage en vintage guide til dere her i København! Det er flere som har spurt meg før om jeg kan lage dette, så nå filmer vi i flere butikker. Med en gang "første episoden" er klar, kommer jeg til å poste det, så dere kan se. Personlig er jeg kjempespent, for det er alltid rart å se seg selv på kamera. 

Det er liksom litt sånn: Uten kamera: "Oki, nå sier du hva du skal si",  og jeg klarer å si alt perfekt. 
Med kamera: "og værsågod". Jeg bare: "eehh...." 

Oki, kanskje litt dårlig fortalt, men alt i alt så er det så sykt vanskelig å huske alt jeg skal si når jeg vet kameraet går. Heldigvis har jeg en utrolig søt kamera-dame, så vi ler ganske mye underveis. 

Jeg gleder meg hvertfall til å se og dele resultatet! :)

Riyka - sustainable clothing

 • 03.05.2015 - 14:53Akkurat nå drømmer jeg om en av disse bomber-jakkene fra det London-baserte merket Riyka. Jeg ville stylet bomber-jakken over en florlett kjole og noen feminine sandaler nå til sommeren - ah, har så lyst på! :)
Å kunne shoppe med god samvittighet er noe jeg synes er ganske vanskelig, men hos Riyka er alle klærne laget bæredyktig og med hovedsaklig økologisk stoff, så da blir det hele jo litt lettere! :) Hvilken farge likte dere best? Jeg tror jeg er mest til den svarte og røde :) Finn dem her.

Ville du kjøpt brukt undertøy?

 • 02.05.2015 - 14:42Forrige helg var jeg på loppemarked med min mor her i Køben. Der fant jeg flere fine ting, blant annet disse BH-ene og denne hatten. Personlig elsker jeg å kjøpe brukte ting, også undertøy (bare det er rent og ikke slitt, så klart!), men kan sikkert forestille meg at ikke alle er enige? :) For meg er det å støtte gjenbruk utrolig viktig, både af etiske, moralske og miljømessige grunner. - Det er noe helt utrolig vakkert i å gi klærne nytt liv ved å bytte eier, og på den måten mener jeg man støtter en forbrukermentalitet i forandring, samtidig med at man viser en smule solidaritet med og respekt for de menneskene som sitter på andre siden av jorden og syr klærne under kummerlige forhold. 

I morgen er det igjen loppemarkedsdag her i Køben, så da planlegger jeg å ta turen innom Svanemøllen loppemarked (Østerbro) og Carlsberg loppemarked. Hvis du er i Køben anbefaler jeg deg å ta en tur også! :) <3

Pura Utz: Design og bæredyktighet i spissen

 • 25.04.2015 - 09:29

Når man møter Anna for første gang, er det lett å se hvorfor nettopp hun skal stå i spissen for Pura Utz. Hun er ung, hardtarbeidende, og ikke minst så smilende og glad at det smitter når man er i nærheten av henne. 

 

Etter å ha bodd og tilbrakt mye av sitt liv i Guatemala, fikk hun idéen om å lage design av det tradisjonelle håndverket som flittig blir brukt som bekledning i Guatemala. Hun ville frakte dette unika-håndverket til norden, så vi i storforbruker-verdenen også kunne få glede av dette fargeglade og fantastiske designet. 

 

Jeg har visst om Pura Utz i flere år nå. Da jeg stod i pop up-shoppen til Pura Utz på Blågårdsgade i København, en solrik og kald vårdag, bestemte jeg meg for å kjøpe det data-sleevet som jeg enda ikke hadde fått anskaffet meg, på tross av utallige ønsker på både bursdager og juleaftener. Jeg prøvde flere forskjellige sleeves på dataen min som jeg hadde medbrakt for anledningen, og falt pladask for det samme som jeg har tenkt på de siste årene; det laksefargete.
 

Når jeg lot hendene mine gli over de vevete broderingene, kunne jeg forestille meg damene i Guatemala, med mysende øyne og skjeve smil, sitte og snakke og le med hverandre, mens de med punktlighet og effektivitet fikk vevet de fargerike garnene sammen til vakre mønstre. Jeg visste at ved å kjøpe dette produktet som ville gjøre meg veldig glad, var jeg også med på å forandre verden til det litt bedre. Jeg ville støtte damene i fjellene som får ordentlig lønn og som jobber under skikkelige vilkår, sånn at de også får en mulighet til å kunne betale for seg selv og familiene sine. 

 

 

Jeg har falt pladask for dette etniske designet som vi i norden, takket være Anna, endelig kan få glede av og få lov til å gjøre våre rene, monokrome skandinaviske hjem litt mer fargerike med.

Jeg vil la bildene snakke for seg selv og oppfordre dere til å ta en titt på hjemmesiden her, og på et annet innlegg der jeg viser putene mine fra Pura Utz her.

For meg er Pura Utz hva alt mote og design burde være; det er 
ikke en utnyttelse av barn og fattige mennesker i den tredje verden, som blir skjult bak store dører, men en fairtrade handel og et lykkelig resultat av handel mellom likeverdige mennesker.  

Vintage leather & stripes

 • 22.04.2015 - 16:07

Det er få ting som får meg til å føle meg helt tilpass, men det å være iført et antrekk som man er sikker på og som nesten føles som en forlengelse av seg selv - det er skikkelig deilig. Med striper, skinnjakke, røde negler og lepper - da føles ting som oftest veldig behagelige ut :) Med bølgebrus og sval vind som kulisser, da blir det liksom prikken over    i´en.   


Jakken er en av favorittene gjennom de siste årene. Den ble kjøpt brukt på Camden Market i London. Buksene fra Acne, skoene og vesken er alle kjøpt på loppemarked her i København. Snart skal jeg på flere loppemarkeder, så gleder meg til å få garderoben litt fornyet - på en bæredyktig måte :) <3

Where´s summer?

 • 18.04.2015 - 19:29

For akkurat et år siden var min kjære Borri og jeg i Malaga. Den gangen bugnet det med bikinikledte kropper på strandboulevarden og store, bleke, øldrikkende kropper under parasollene. Vi hadde regnet med like bra vær som i fjor, så da den første dagen vår ble preget av grå skyer og litt for kald temperatur, ble humøret litt nedstemt. Heldigvis fikk ikke det stoppe oss, så vi bega oss inn i Malaga by for å tilfredsstille øynene våre med vakker arkitektur og magene våre med spansk mat. 

Jeg brukte en av favorittjakkene mine - nemlig denne grønne army-saken, som kostet meg 50 kr. på et loppemarked. Skjørtet fra Ganni forelsket jeg meg i på et annet loppemarked - det til 40 kr. De runde Ray Bans solbrillene mine og den grønne army-jakken får meg alltid til å føle meg avslappet og cool.

Jeg håper dere nyter våren! Nå krysser vi fingre for enda litt varmere temperaturer, sånn at vi kan slippe å gå med skjerf og dobbeltlag :)

Torremolinos | Vacation

 • 12.04.2015 - 23:51
<3 

Som i sommer

 • 12.04.2015 - 18:34
Kjole fra Bikbok, veske og hatt fra loppemarked. 

Her i Malaga har vi gått inn i feriemodus. I går var vi inne i Malaga sentrum og været var overraskende kaldt. I dag er heldigvis været bedre, så litt sol og vannmelon-spising er det blitt til. Internettet er utrolig dårlig, for å si det mildt, så det får bli med noen bilder nå, og så må jeg se om jeg orker å vente på at den skal uploade senere :) Nå vil jeg stikke ned igjen til bassengkanten og nyte de siste solstrålene :) 

Håper dere har det fantastisk hvor enn dere er! :) <3

Resirkulert rock chick

 • 04.04.2015 - 10:38


Wearing: vintage

I går var jeg og besøkte pop-up shoppen til damen bar merket Pura Utz. Gled dere! - for om ikke lenge kommer det et innlegg om merket som jeg mener  burde være inspirasjon til alle nåtidens mainstream-merker :) 

Noen ganger kan jeg skrive og skrive om antrekkene jeg har på meg, men denne gangen kjenner jeg at jeg må fatte meg kort. Kanskje skyldes det mangel på kreativitet i antrekket som kanaliseres gjennom tastaturet, eller kanskje er hjernen min på stand-by modus, som følge av en snart forestående eksamen. Ikke vet jeg, men antrekket her tror jeg kun jeg vil bruke et ord på å beskrive: resirkulert. 

For mange er resirkulert noe som får negative assosiasjoner til følge, men for meg er det kun jubel og glede som gjemmer seg bak ordet resirkulert.
Ikke bare er gjenbruk bra for lommeboken, det er bra for omverdenen og miljøet også - og de to tingene, kjære venner, er noe som vi må ta vare på :)

Ganni-blomster og en gammel jakke

 • 02.04.2015 - 17:33


Wearing: shirt & skirt: Ganni, jacket: vintage, bag: & Other Stories


Enda en ting jeg mener man som stil-interessert burde gjøre noe oftere, er å låne klær av venner og venninner. Det hjelper jo både miljøet & lommeboken. Dette fantastiske settet fra Ganni fikk jeg låne av venninnen min, som heldigvis er flyttet rett ved siden av meg. 
Når jeg har på meg noe som er veldig "søtt" liker jeg å tilføye litt kontraster, så det oppstår en form for harmoni i antrekket. Denne gangen var det den gamle skinnjakken min fra London som virket som motvekt til det ellers søte blomster-settet. 

Som dere ser så blåser det en hel del her i Køben i dag, så det var ikke lett å ta bilder før alt fløy ut av posisjonene sine. Tenk at vi er i april, da! Faktisk har det både vært knallsol, vind, snø, sludd og regn i Køben i dag - vi fikk besøk av alle de fire årtidene på noen timer. Heldigvis reiser A og jeg til Malaga om vel en uke, så da blir det (forhåpentlig) sol og varme på meg i en uke. 

Mens dere nyter ferien enten hjemme, på en strand eller til fjells, så har jeg egentlig ikke ferie - men rettere sagt leseferie. Huff, ja.. Eksamen er på tirsdag, så hvis dere kan ville jeg være ekstra glad hvis dere krysser fingre for meg :)
 
Håper dere nyter påsken, uansett hvilket vær den byr på! :) 

Bleu | Vintage Levi´s

 • 29.03.2015 - 12:33Wearing: jacket: vintage Levi´s, pants, tee & shoes: Zara, shirt: Bikbok, bag: Mango

Forleden glemte jeg kameraet mitt, men heldigvis er alle mobiltelefoner i den vestlige verden utstyrt med et kamera, så det ordnet seg allikevel. 
Jeg fant dette huset som matchet jakken min, og kunne ikke dy meg fra å ta noen bilder der. Jakken er en gammel favoritt som alltid får meg til å føle meg bra. Jeg kjøpte den på Ebay i sin tid og kommer nok aldri til å skille meg med den. 

Håper søndagen deres blir knas og proppfylt med påskegodt :) <3

Have a Goofy Weekend

 • 21.03.2015 - 21:22I går var det photoshoot på jobben, og i pausen hoppet jeg selv inn i spotlighten og fikk verdens beste sjef til å ta noen tullebilder <3

- Jeg håper dere nyter helgen og fester som om dere kun er unge en gang :) <3

Om prikker og pølsemenn

 • 17.03.2015 - 21:36

Denne prikkete jakken kjøpte jeg for en stund siden hjemme i Bergen, og faktisk er det veldig atypisk meg å kjøpe plagg som denne. Dog faller den innenfor "må ha det - bare må ha det"-kategorien min, i og med at den er dekket med prikker. Hvis du har lest denne bloggen en stund, da vet du at jeg har en (stor) svakhet for prikker, og jeg blir stort sett dratt mot alt som har prikker på seg. 

Berta ville selvfølgelig også være med på antrekksbildene, og hun forklarer stolt at strikkegenseren hennes kommer fra en dame som satt og strikket på Christiania Julemarked, og selv om hun syntes at prisen var litt stiv, så måtte hun bare ha den - hun elsker nemlig striper og neon-detaljer :)

A tok disse bildene av Berta og jeg for en stund siden, og jeg tenkte at jeg må visst heller få de brukt på bloggen, før det blir 18 grader og sol, og de virkelig ikke passer inn lengre :)
Det er sjeldent vi drar ned på Strøget når vi bor her, for vi holder oss som regel litt vekke i fra de største turist-fellene, men når det en sjelden gang skjer, da har jeg en skikkelig guilty pleasure inne i byen, og den foregår hos DØP. 
DØP står for Den Økologiske Pølsemand, og nå må dere ikke tro at jeg svikter min ideologi som vegetar ved å falle i DØP-fellen hver gang jeg drar inn på Strøget, for sannheten er at denne herlige pølsemannen har vegetar-pølser! Brødet er grovt og økologisk, og jeg nyter å bruke 34 kroner på en relativ kortvarig glede, men ikke desto mindre en skikkelig autentisk glede! Før i tiden da min søster bodde her var dette også noe vi alltid gjorde sammen, men siden hun har flyttet til Bergen igjen må jeg slepe med meg kjæresten min de få gangene vi begge to kan. Jeg anbefaler hvertfall på det sterkeste å prøve en DØP hvis dere befinner dere på Strøget i Køben :)

Vår

 • 16.03.2015 - 20:59


Wearing: sunnies: Ray Ban, jacket & jeans: Acne Studios, sweater: H&M, bag: Balenciaga

Hei og hå!

Dette er bilder fra forrige helg da jeg var på sjokolade-festival med venninnen min.  - Bedre sent enn aldri, heldigvis! 
For tiden er jeg litt stresset og har måtte ta litt ekstra vare på meg selv, og da blir bloggen dessverre litt nedprioritert - selv om det faktisk gir meg mye glede å skrive på den lille bloggen min :) 

Nå er våren begynt for fullt, og jeg elsker det - selv om jeg ikke helt er i stand til å nyte det fullt ut, men det kommer heldigvis snart! :) Akkurat nå er jeg i praktikk (en praktikk som jeg virkelig liker, men som tapper ufattelig mye energi), og den 7. april er det eksamen, og da blir jeg den første til å si "adios!" og hoppe fluks på et fly til Malaga, der en uke i familien sin leilighet venter meg og kjæresten min. Vi krysser fingre for godt vær, og gleder oss til å slappe av med å ta joggeturer langs strandpromenaden, sippe vino blanco på La Fregatta, og se solnedgangen fra pynten med en god kjærestearm rundt meg. Men først er det selvfølgelig de obligatoriske gjøremålene som skal overstås, før man kan innkassere alle godene. 
Det venter (forhåpentlig, hvis alt går etter planen) en spennende tid forute, så kryss fingrene for at tingene faller på plass og går min vei - så vil jeg ønske dere litt ekstra glede i hverdagen og intet annet enn solstråler der dere bor :)White Coat | Miljøriktig mote!

 • 07.03.2015 - 14:33


Wearing: everything but the tee: vintage, tee: Topshop

God helg kjære dere! :) <3 

Jeg har for en gangs skyld tatt meg en joggetur i dag, så da kunne jeg med god samvittighet spise et stykke raw sjokoladekake, som jeg laget i går - nam! 

Ellers står dagen på noen få gjøremål og et stort soverom med en enda større garderobe som trenger til en opprydning :) 
I morgen skal jeg på sjokolade-festival her i Køben med venninnen min, så kanskje jeg må ta meg en ekstra joggetur da også, for å kunne kompensere for de mengdene med sjokolade som kommer innenbords :) 

Her er bilder av gårsdagens antrekk - kjæresten min nådde akkurat å ta noen bilder av meg før det ble helt mørkt, og det er da grunnen til det litt lumske lyset på de :) 
Da jeg skulle skrive hva jeg hadde på meg under bildene, gikk det opp for meg at dette er enda et av de nesten helt gjenbrukte antrekkene jeg putter på meg en gang i blant. Hele antrekket utenom t-skjorten er kjøpt på loppemarkeder - jippi! Jeg tror at hvis vi skal regne ut hva hele antrekket (minus t-skjorten) kostet, så er det noe a la 410 kroner, faktisk! :) - Det er gøy! :) 

Jeg håper dere har en fantastisk helg og får en deilig lørdagskveld! :) <3

Teddy coat in Copenhagen

 • 03.03.2015 - 19:27


Wearing: teddy coat: BikBok, pants & shoes: Zara, bag: Friis 247365, rings: KANT by Rahbek

Hei hvor det går!
Siden jeg har det så travelt for tiden og fikk i går en følelse av at nå må jeg snart ta det litt rolig, har jeg bestemt meg for å ta en ting om gangen. Og vet dere hva, det hjalp faktisk utrolig mye! Nå fokuserer jeg ikke på flere ting, før den første forestående tingen er overstått eller gjennomført. Phew!

Her er jeg i byen med min mor sin teddy coat. Jeg liker at den faktisk er så oversized at jeg kan ha den gamle skinnjakken min under - det hjelper nemlig en hel del på kulden! Røde lepper og hatt er jo alltid en klassiker, så denne gangen var intet unntak :) 

Jeg er helt forelsket i disse ringene som venninnen min designer og lager. - Har alltid beundret mennesker som kan sitte og skape vakkerhet med sine egne hender! Creds til kreative mennesker! :) 

I helgen var jeg jo på loppemarked, og lovet å vise noen av funnene mine her på bloggen, så det er neste prosjekt (etter alle de andre nært forestående prosjektene selvsagt ;) )

Jeg håper dere har en fantastisk uke så langt, og ser like mye frem til helg som meg! :) <3

Work wear

 • 28.02.2015 - 19:12


Wearing: pants: Zara, shoes: Bianco, jacket & scarf: vintage, sweater: Acne Studios, bag: Balenciaga, sunnies: Céline

Dere vet når den følelsen når man har kjøpt en ny ting, og den tingen er det eneste man har lyst til å bruke.. Å kaste vekk fornuften som sier at "nå må du huske å variere, så du får forskjellig uttrykk" - vel, den følelsen har jeg med Balenciaga-vesken min. Selv om den er kjøpt brukt, føles den ny for meg, og den er bare så himla praktisk også! Jeg advarte dere; den kommer til å bli hyppig vist fremover :)

Dette antrekket er egentlig litt penere enn hva jeg pleier, men heldigvis gjorde den slitte skinnjakken det helt passe rått, sånn at jeg følte det var meg :)

Dagene for tiden er enormt travle. I dag har jeg endelig hatt litt tid til å slappe av og tatt en deilig tur på loppemarked. Jeg fant noen lekre sandaler til 40 kr, og en Acne t-skjorte til 20 kr., så det må vel sies å være helt greit! I morgen er det loppemarked i Studenterhuset i København, så hvis noen av dere skulle befinne dere i København, vil jeg absolutt anbefale at dere tar en tur! :) 

Håper dere har en fantastisk helg! :) <3

Faux Furry

 • 25.02.2015 - 15:29


Wearing: faux fur: H&M, bag: Balenciaga, pants & shoes: Zara

Siden jeg, etter min egen smak, har det litt for travelt for tiden, må jeg ut og ta bilder i regnvær når jeg endelig har tid. Jeg nådde akkurat å få A til å ta bilder før det ble mørkt, og det er jeg glad for. Noe av det mest stressende ved å ha et ønske om å dele stilen sin på det store internettet, er å finne tid (og noen) til å ta bilder. 

Denne jakken er jeg blitt veldig glad i siden jeg fant den på et loppemarked til 50 kr. I går valgte jeg å style den med et belte, og jeg synes det gir en fin variasjon i antrekket, enn bare å ha den au natural. Ellers tror jeg dere kommer til å se denne vesken en del fremover, fordi jeg er bare så glad for å ha funnet den! :)

Nå skal jeg straks videre på jobben, etter å nettopp ha kommet hjem fra praktikk - så som dere skjønner, så flyr dagene for tiden, men bra er det, for snart er det Malaga på meg og A, og fy søren som jeg gleder meg :) 

Håper dere har det fantastisk! :) <3

BER|GEN BALEN|CIAGA

 • 20.02.2015 - 18:25

Wearing: beanie & jacket: vintage, knit: Zara, bag: Balenciaga, shoes: Bianco 

Endelig er jeg i Bergen!
Jeg er i praktikk i Køben for tiden, så da blir det fort veldig travelt. Nå i helgen kjente jeg det var på tide med en tur hjem til ho mor - og bare nyte litt fred og ro sammen med familien.

I dag hadde min vakre søster invitert oss med ut på restauranten 'Soya' i byen, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk den beste vegetarmaten jeg noensinne har fått i Bergen. 

Været i Bergen er som det pleier; regn(!) - men det stoppet heldigvis ikke min mor i å ta noen antrekksbilder av meg :)

Denne vesken har jeg gledet meg til å bruke! - Balenciaga Paper Box Bag. Midt i mine veskefrustrasjoner gikk det opp for meg at jeg manglet en litt større veske, der jeg kan ha dataen og kameraet mitt med. Når jeg flyr hjem til Norge har jeg som regel brukt et nett til alle de tingene (og fred være med det!), men nå er det ekstra deilig å kunne ha en ordentlig veske som går til stort sett alt :) 

Ellers så er faktisk hele antrekket, utenom skoene, kjøpt brukt, så da kan jeg krysse enda et bæredyktig antrekk av listen ;) 

Jeg håper dere har det supert hvor enn dere er! :) <3

GREY

 • 15.02.2015 - 21:39


Wearing: dress: Lindex, jacket: BikBok, bag: Bianco, hat & boots: H&M

For noen dager siden var jeg på premieren til Fifty Shades of Grey (ble veldig skuffet..:( ), og om dette antrekket er inspirert av nettopp dét vites ikke, men jeg fant hvertfall denne langermede kjolen på Lindex forrige gang jeg var hjemme, og falt med en gang for det hverdagslige og enkle ved den. Har lenge drømt om å gå med den til disse støvlene, så nå skjedde det endelig - jeg gleder meg bare til våren kommer og jeg kan gå med enda tynnere kjoler, og slippe å ha mikrofiber-undertøy under - det blir bra! 

Ellers redder en hatt og noen røde lepper ethvert antrekk for meg, og jeg er så glad i denne fargen på leppestiften. Jeg fikk den av kjæresten min til jul og har brukt den stort sett hver helg siden :) 

Ellers håper jeg dere koser dere og tar ekstra godt vare på hverandre i disse dagene <3

Winter White

 • 09.02.2015 - 18:59


Wearing: coat, belt & bag: vintage, sweater: Zara, sunnies: Céline, rings: KANT by Rahbek

Ok, nå er jeg faktisk litt stolt av meg selv - for stort sett hele dette antrekket (minus sko + briller) er kjøpt på loppemarked! Den nydelige kåpen og strikkegenseren kjøpte jeg på loppemarked i helgen med venninnen min. Vi forelsket oss begge to i kåpen, så den er blitt en dele-jakke, så vi deler den mellom oss - smart og praktisk! Den kostet kun 200 kr., så det ble jo bare 100 kr. på hver :) Strikkegenseren ga jeg 50 kr. for, og bra er det, for jeg har ønsket meg en sånn lenge! 

Det var noe ekstra delikat ved å være kledt i lyse farger i dag, for når jeg gikk ut av døren og satte føttene mine på verdens koseligste gate, da følte jeg at været matchet klærne mine - våren så ut til å ha meldt sin ankomst!
Jeg ble så glad for at jeg endelig kunne bruke solbrillene mine som jeg fikk av kjæresten min til jul, for ikke å snakke om at alt bare er så mye lekrere når solen skinner og man merker de første vårtegnene på hud og humør. 

Jeg håper været i Norge er likeså, selv om jeg hører at det er litt grått i Bergen :) La oss hvertfall krysse fingrene for at våren snart er på vei! :) <3

Black & Blue | Thigh High

 • 06.02.2015 - 13:52


Wearing: jeans: Gina Tricot, knit: Second Hand, shirt: Benetton, coat: Gat Rimon, shoes: H&M

Kjæresten min og jeg er på jakt etter en kalender, sånn at han slipper å høre "hva skal du egentlig i dag?", som det første hver morgen han står opp - det tror jeg hvertfall vi begge to blir glade for. Imens vi var på jakt etter denne kalenderen, så fikk jeg lokket han til å ta noen bilder av meg - yay!

Så her står jeg i yndlingsstøvlene mine fra H&M som jeg var så heldig og nå å klikke hjem før de ble utsolgt. Egentlig trodde jeg at jeg kun kom til å bruke de til kjoler, men jaggu går det med jeans også. Jeansene kjøpte jeg for 30 kr. på et loppemarked, og det samme med jakken til 200 kr. på samme loppis. I morgen er det loppemarked igjen, og mon ikke jeg trosser kulden og sykler etter å finne de gode skattene - la oss håpe jeg gjør det, hvertfall :)  

Håper dere får en fantastisk helg! :) <3

H&M Coachella Festival Collection Favorites

 • 05.02.2015 - 21:35
H&M har laget en festivalkolleksjon som er inspirert av den famøse Coachella-festivalen i California. For mange av oss som går på festival, er antrekkene like viktige som musikken, og jeg shopper gjennom hele året for å ha den perfekte Roskilde-garderoben når festivalbølgen skyller over oss til sommeren. Over ser dere mine favoritter fra H&M-kolleksjonen, og mon ikke jeg tenker å få fatt på den hvite kimonoen, og style den med slitte boots, dongeri-shorts, magetopp, røde lepper og hatten over - det blir bra! Skal du på festival i sommer? Jeg gleder meg allerede - jeg er alltid på mitt lykkeligste når jeg er på Roskilde festivalen <3

Vinter|Kamel

 • 03.02.2015 - 17:07


Wearing: coat: Ganni, sweater: Zara, beanie: H&M, scarf: vintage, shoes: Bianco Footwear, jeans: Acne Studios

Det snør i København! Sneen daler og jeg skulle ønske jeg lå på en strand med en god bok i den ene hånden og et glass vino blanco i den andre <3 
Men det går jo ikke, så derfor er det greit å kunne pakke seg inn i en stor frakk i stedet for. Denne er fra Ganni og jeg elsker fargen og lengden på den. Den går til stort sett alt, men ekstra gøy er det å være litt casual under den, og så piffe det litt opp med noen røde lepper. 

Skjerfet er jeg blitt veldig glad i etterhvert, og jeg var så heldig å få til 10 kroner på et loppemarked - gleder meg til våren der jeg skal bruke det både rundt hodet og over skulderen. 

Jeg håper dere nyter vinteren og ønsker et gjensyn med våren om ikke så alt for lenge ;) <3

Casual Cool

 • 31.01.2015 - 17:01Wearing: coat: Whistles, bag: Zara, clutch: Bianco, knit: vintage, shoes: Nike, silk scarf: Noa Noa

Disse skoene kjøpte jeg på loppemarked forrige helg! Jeg gav 200 kr. for de, og de er stort sett ikke brukt - katching! Jeg liker neon-fargen veldig godt og gleder meg til å bruke de til en sommerbrun hud :) 
Antrekket mitt er veldig tilfeldig og litt lekent i dag - det skal være plass til det også noen ganger. Det der med å være casual, det er bare så innmari greit, det! :)

I dag er en glad-dag, fordi i morges dro jeg og Berta for å hente kjæresten min på Kastrup. Han har vært i Frankrike i to uker nå, så nå blir det godt å få han hjem igjen. I skrivende stund er han dratt videre for til lydprøve, for han skal spille konsert senere - så da kan det hende jeg tar meg en aldri så liten tur ut :) 
Jeg håper dere har en fantastisk kveld og får en fortsatt god helg! :) <3

Flavors | CPHFW

 • 29.01.2015 - 18:05Forleden dag var jeg på Flavors sitt arrangement i Nikolaj Kunsthal her i København. Konseptet består av å vise frem den neste generasjons designere sitt design. Venninnen min, Mette, designer under sitt eget merke som heter S by Mette Friis og hun er fantastisk flink. Det var drinker fra Nohrlund, som lager drinker på flaske, som overraskende nok smaker akkurat som en ekte drink :) !
Det var en digital goodiebag (veldig smart!), så man kunne klikke seg inn på de tingene man gjerne ville ha, og så blir de sendt i posten til deg - jeg bare: klikk klikk klikk klikk. Haha :)
Vi hadde en artig kveld med høyt humør og omringet av vakre klær! :)

The streets of Copenhagen

 • 26.01.2015 - 15:33


Wearing: coat: Whistles, bag: Stella Mccartney, beanie: H&M, shoes: Zara

Denne kåpen kjøpte jeg i Oxford for noen år siden på Whistles. Den gangen hadde jeg ikke hørt om merket, men så kom Kate Middleton og brukte flere av plaggene deres, og det gjorde at Whistles kom på alles lepper. Akkurat nå leter jeg etter en av samme slags, bare i en annen farge. Jeg kunne godt tenke meg en i grå, eller veldig lys beige, så det blir neste prosjekt :) 

Heldigvis var det bra vær i København i går, så jeg nådde å ta noen bilder, mens jeg var ute og spiste lunsj med vennene mine. I dag er det akkurat som å være i Bergen, når Bergen er på sitt verste, for her både blåser og regner det. Urk.

Jeg gleder meg sånn til på lørdag for da kommer kjæresten min hjem fra Frankrike. Selv om det er kjekt å ha tid for seg selv, og det til tider kan krasje mellom oss i heimen når han skal innspille musikk og jeg skal lese, men akkurat nå savner jeg han skikkelig. Heldigvis har jeg flere planer for uken og Berta som holder meg med selskap :)

Jeg håper dere nyter vinteren, selv om det kanskje er litt vanskelig! :) <3

Blue

 • 19.01.2015 - 19:45


Wearing: jeans: Cubus, shirt: Benetton, bag: ebay, shoes: Acne Studios

 For tiden bryner jeg meg på en nært forestående eksamen, som altså er grunnen til at jeg er så fraværende. Beklager det, altså!


I tillegg er dagene korte og solen har gjemt seg bak skyene så lenge jeg kan huske (føles det som, hvertfall!).

Imens jeg sliter med eksamen har jeg ikke fått tatt noen særlige antrekksbilder, men her kommer noen litt eldre bilder.
Jeg liker blå-skalaen veldig godt, og i tillegg var jeg så heldig at pumpsene fra Acne matchet clutchen fra Ebay. Skjorten er fra Benetton og er deilig oversized.

Jeg håper dere nyter dagene, og at dere ikke er midt i en eksamen, for det er bare så utrolig kjedelig! :)

Boyfriend knit | Vintage Levi´s

 • 13.01.2015 - 17:58Noe av det beste jeg vet er å låne kjæresten min sine klær. Han synes faktisk også at det er koselig, så da er det jo ingen grunn til å la være. Denne genseren er hans, og den er så herlig myk og deilig oversized. Til meg fungerer den nesten som en kjole, hvilket passer bra med stilbildet for øyeblikket der tykke strikkekjoler er et hit. Jakken er en av mine favoritter fra ebay, og sammen med de blå buksene, og vesken fra Stella Mccartney, blir det et behagelig antrekk i blå nyanser. Jeg piffer det litt opp med den rosa leppestiften og solbrillene fra Ray Ban. 

Er det kun meg som allerede er lei av vinteren? Jeg kan nesten ikke vente med å spankulere rundt i tynnere klær og være slave av solbriller og varme på Roskilde-festivalen. Oh well, jeg må smøre meg med tålmodighet.

Jeg håper dere har det fantastisk! :)

Beanie Weather | Faux Leather Jacket

 • 08.01.2015 - 12:00


Wearing: jacket: BikBok, jeans & beanie: 2ndhand, shoes: Zara, sweater: H&M, bag: Topshop, sunnies: Céline

Endelig tittet solen frem i Køben og jeg kunne iføre meg de nye solbrillene mine utenfor også. Tror kjæresten min ble litt lei av at jeg gikk med de innenfor, men de er jo bare så fine, så det var vanskelig å la være :) 
Denne jakken kjøpte jeg på salg på BikBok hjemme i Bergen, og jeg synes bare den er så utrolig flott laget med tanke på at det ikke er ekte skinn. Sånt liker vi! :)
Kombinert med de slitte buksene mine, synes jeg looken ble rå og rockete, akkurat sånn som jeg liker :)

Jeg håper dere har en fantastisk uke og at den kun blir bedre og bedre! <3 :)

Winter Sun | Casual Army

 • 06.01.2015 - 12:00

∞ Noe av det vakreste med vinteren må være frostklar luft og når vintersolen glitrer med sitt nærvær ∞

Denne gangen hadde jeg på meg en av favorittjakkene mine, et skikkelig funn til 50 kr. på loppemarked! Dere som har fulgt med på bloggen min før, vet at jeg er helt gal etter loppemarkeder! Jeg synes det er noe fantastisk vakkert i at ting & klær har en forhistorie, at man har letet etter de blant alle mulige andre skatter. At hvert plagg er blitt formet av opplevelsen det har hatt sammen med eieren og er helt estetisk unikt. Jeg liker ikke bruk og kast mentaliteten til de fleste, og selv om det selvfølgelig er få ting som slår følelsen av en ny og eksklusiv ting rett fra butikk, så burde man kunne kombinere det, med litt nytt og litt (mye) brukt ;)

De falske skinnbuksene er fra Zara, og selv om jeg var i tvil om jeg skulle kjøpe de den gangen for lenge siden, så er jeg utrolig takknemlig for det nå, for de har vært med på veldig mange ting etterhvert. T-skjorten er fra Second Female, også den kjøpt på loppemarked for 20 kroner, og resten av antrekket er da nytt, altså det vil si vesken og skoene. De er nemlig fra den nye kolleksjonen til Friis & Co, som nå heter Friis 247365, og de kommer i butikk og på nettet i slutten av januar. 

Jeg håper hverdagen er god ved dere og at dere får noen herlige dager fremover :)

Hello Caty

 • 04.01.2015 - 15:04Céline - Caty

Disse vakre solbrillene ventet på meg her hjemme i leiligheten i Køben, da jeg kom tilbake fra Bergen - heldige meg fikk de av A til jul, nemlig :) Oh boy, som jeg har gledet meg til endelig å få prøve de! De er (om mulig) enda vakrere på, og jeg kan nesten ikke vente til sommeren kommer, så jeg kan ta på meg skjerf rundt hodet, rød leppestift og disse som prikken over i´en. Det blir magisk, kjenner jeg! :)

NYE Key Items

 • 31.12.2014 - 12:27
Godt nyttår alle sammen! Må 2015 bli det beste året i ditt (og mitt) liv! 


Jeg tilbringer den siste dagen i året her i Bergen, og selv om jeg gleder meg, så synes jeg det er litt trasig ikke å skulle feire med kjæresten min i Køben. Men tiden var inne for å prøve noe nytt, og la oss innrømme det; det er ingen kveld som er mer stressende å forberede, være i og utnytte som nyttårsaften! Derfor tenkte jeg å være smart dette året, og stikke til Norge, for å unnslippe alle stressende forberedelser, men det eneste jeg fant ut av var at stresset forfulgte meg til Bergen, og har nå resultert i et aldri så lite munnsår på denne siste dagen i året <3 O' glede..

Oh well, jeg vil ikke la det stoppe meg! Spesielt ikke når jeg gleder meg til å gå med den glitrende kjolen min med hals som vist over (jeg kommer til å se cirka sånn ut), den perfekte nyttårsvesken fra Stella Mccartney, og den røde leppestiften fra Mac som jeg fikk av kjæresten min til jul - den er helt nydelig på! Jeg vil jo ikke la et munnsår stoppe meg fra å ha røde lepper! :) Neglene blir nude, med denne fantastiske neglelakken fra CND og en hatt kommer jeg selvfølgelig ikke utenom - det er jo nesten signaturplagget mitt :)

Ønsker dere alt det beste i dag og i kveld! :) Og et stort gratulerer med dagen til min søster som har bursdag i dag! :) Skål en gang for henne også ;)

A different take on the NYE dress

 • 23.12.2014 - 17:12


Wearing: jacket & dress: vintage, bag & shoes: Friis Company, head scarf: Noa Noa, rings: KANT by Rahbek

Før jeg reiste til Bergen tok jeg på meg nyttårskjolen og rocket den litt ned med hårbånd, røde lepper & skinnjakke. Den lekre vesken og skoene er fra Friis Company, som forøvrig har laget en helt fantastisk kolleksjon (verdt å sjekke ut!)! Jeg har fått skikkelig dilla på spisse sko (som stort sett alle andre også har), og elsker effekten det gir av litt lengre ben - midt i skapet for oss korte jenter! :) 

Ellers er jeg godt plassert i Bergen med familien og kjæresten min, han skal nemlig feire norsk jul med oss i år! Det er andre gangen han feirer jul med oss, og selv om han synes pinnekjøtt er godt, så tror jeg det er litt rart med andre tradisjoner en de han er vant med :) Jeg synes selvfølgelig det er kjempekoselig å ha han her, selv om været er helt forferdelig. Det regner stort sett hele tiden, så bilder blir det heller ikke så mange av! :) La oss krysse fingre for godt vær i morgen! :) 

Jeg ønsker hver og en av dere en fantastisk jul, og håper den blir akkurat slik du har drømt om og mer! :) <3 
- juleklem fra Hanne :)

Faux Fur @ Work

 • 19.12.2014 - 23:50


Wearing: shoes & clutch: Friis Company, the rest: second hand 

Disse skoene fra Friis Company er som skapt til meg. Jeg lånte de bare, men mon ikke de snart blir en del av familien :) Ellers er jeg alt for glad i denne fuskepelsen som jeg kjøpte på loppemarked i forfjor, og et par røde lepper kan jo skinne et hvilket som helst antrekk opp! :) De siste to bildene er tatt fra Instagramkontoen min - jeg var nemlig hoppende glad på jobb i dag! :)

I dag fikk jeg heldigvis lov til å møte inn litt senere på jobb, for Kygo var forsinket fra Århus i går kveld, og skulle egentlig spille konsert her i Køben kl 00, men kom først på scenen kl 0130. Men oh boy var det verdt ventetiden! :) Jeg lå først hjemme i sengen min kl 04, og da var jeg så oppspilt etter konserten at jeg hadde problemer med å sovne. Heldigvis sa sjefen min at jeg kunne komme på jobb litt senere, sånn at jeg i det minste fikk noen timer med søvn. Det er rart, for det eneste som liksom stod mellom meg og hjemreise til Bergen var konserten med Kygo og en siste dag på jobb. Nå er de begge overstått, og i morgen reiser jeg hjem til Bergen for å dra direkte ut på byen med venner. Dagene kommer og går, og plutselig er julaften her også. Jeg gleder meg egentlig bare mest til våren og sommeren, for er det noen måneder som jeg avskyr, så er det januar og februar. La oss håpe de går kjapt i år! :)

Dear Santa...

 • 18.12.2014 - 18:19


Julen handler heldigvis ikke kun om gaver, men allikevel er det gøy å bli inspirert av andre - noe av det gøyeste med å lese blogger i juletiden er å bli inspirert av de forskjellige ønskene. I år håper jeg noen av disse tingene ligger under treet, man kan jo håpe! ;)

1. Faux Fur Jacket fra H&M Studio. Denne jakken er flittig dokumentert på forskjellige motebloggere etterhvert, men det endrer ikke ved det faktum at den er pen! Akkurat nå er den på tilbud til 350 kr. her :)

2. Smykke med inngravert bokstav. Jeg har ønsket meg et lenge og synes derfor det er på tide ønsket mitt går i oppfyllelse. Finn liknende her.

3. Solbriller fra Céline.Jeg elsker Céline sine briller, og etter at jeg fikk Audrey-modellen, har jeg stort sett ikke gått med andre. Derfor ville det være perfekt å utvide familien med modellen 'Caty'. Finn de her.

4. Veske fra Stella Mccartney. Stella Mccartney er min favorittdesigner. Ikke bare på grunn av det fantastiske designet hun lager, men også på grunn av det beundringsverdige medmennesket hun er. Gøy er det når Falabella Cross-Body til og med har fått litt utsmykking. Finn liknende her

Har du satt opp en liste på din blogg i år? :) Send meg gjerne et link, så jeg kan bli inspirert av deg også! :)

Fjorårets desember

 • 18.12.2014 - 14:24

En liten walk down memory lane. Her er antrekkene som preget fjorårets desember. Det er alltid gøy å være litt nostalgisk, spesielt nå når året går mot slutten! I disse dagene drømmer jeg om hvordan jeg skal planlegge årets vårtur til varmere strøk. - Det må være lov å bruke litt tid på å planlegge varmere tider, selv i alt julesurret :)

Crispy white & dark grey

 • 17.12.2014 - 15:40


Wearing: jacket: vintage, jeans: Acne Studios, bag: Bianco Footwear, tee: Samsøe, hat: H&M

Dette er et antrekk som jeg føler meg helt hjemme i. Det er avslappet, rockete og tilfeldig. Det minimalistiske fargevalget passer perfekt på grå dager som disse, og detaljer som skoene, beltet, beanien & vesken blir prikken over i´en. Et lite notat til meg selv må være i investere i flere hvite t-skjorter med god passform. En crispy white tee (eller shirt) kan skape en gjennomført renhet over et antrekk, som jeg dessverre ikke er så flink til å benytte meg av. Men mer av det fremover, merker jeg :)

I morgen skal jeg på Kygo-konsert her i Køben - det blir bra! Da kommer nok disse skoene på igjen, i håp om at jeg kan få se noe (jeg er nemlig ikke så høy;)). Det er første gang jeg skal på konsert med en DJ. Det blir en spennende opplevelse, selv om det hadde vært gøyere med band på, men jeg gleder meg uansett, for herregud; det er jo Kygo! :) Så blir fredag siste dag på jobb, før lørdagen bringer meg hjem til verdens fineste by og familie. Har du fått juleferie enda? Det håper jeg :)

New (old) Leo Coat!

 • 16.12.2014 - 11:52

Wearing: coat: vintage, dress: WonHundred
 

I helgen var vi og feiret julaften (sier man egentlig feiret julaften? Det høres litt feil ut..) med A sin familie. Det var utrolig koselig, og en perfekt anledning til å lufte den nye vintage frakken min som jeg kjøpte lørdag. Jeg har en annen leo-jakke, men den er så kort, og da jeg så denne visste jeg at jeg kunne style den på flere forskjellige måter, for ikke å snakke om hvor varm den er! Jeg kunne ha en tynn kjole under uten å fryse. Og ja, bare rolig; den er falsk, selvfølgelig! :) Noe av det verste må jo være en ekte leo-pels. Fysj.

Knappene er bare til pynt, for den har hemper som fester den, og fine er de! :) Egentlig var jeg i tvil om jeg elsket eller hatet den (dere kjenner den følelsen), og jeg har egentlig ikke besluttet meg enda, men det tegner godt hvertfall :) Luen kjøpte jeg også i en vintagebutikk for noen år siden, og den fargen synes jeg bare er noe av det vakreste, og med leo-mønstert fremhever de hverandre på det smukkeste viset. Eller hva synes dere? :) 

Jeg gleder meg til å style frakken med en løs, hvit t-skjorte, hullete, lyse boyfriend-jeans og svarte støvletter, og en farlig rød leppestift - det blir bra! 

Jeg ønsker dere en fantastisk dag! :)

Black & Short

 • 15.12.2014 - 16:53


Wearing: jacket: Gat Rimon, dress: WonHundred, bag & hat: vintage, shoes & knit: Zara

Selv om jeg må beklage de forstyrrende elementene i bakgrunnen, er dette altså dagens outfit. Preget av svart, med en anelse grått, og ellers alt for kort for kulden. Men vet dere hva - det er faktisk ikke så kaldt i Køben som det pleier å være. En "normal" desember måned hadde jeg aldri kunne gått med strømpebukser, men det gikk akkurat i dag :) 

Denne jakken kjøpte jeg på loppemarked, og jeg er blitt veldig i den siden. Den er fin å ha belte i livet på, for å frembringe det feminine, men også veldig kul når den er uten, så snittet blir uniform-preget. I dag valgte jeg å fremheve midjen litt, siden det er en fin detalje i seg selv, når man er veldig svart å se på. 

Er dere klare til jul nå da? - Jeg skjønner ikke at det er 15. desember. Plutselig er vi i januar og eksamenstiden min venter, så jeg prøver heller å nyte juletiden nå og ferien som blir tilbrakt hos mamma i Bergen. Nå må helgen bare komme snart, så jeg kan reise hjem. Men først en aldri så liten Kygo-konsert! ;)
Ønsker dere en fantastisk kveld! :)

H&M over the knee boots

 • 12.12.2014 - 11:53

Har du som jeg blitt over middels forelsket i over the knee støvlene fra Stuart Weitzman, men kontoen er sånn ca. under middels? Hvis ja, så kan du slippe jubelen løs nå, for H&M har laget disse fantastiske (tør nesten ikke å si det....look-a-likesene) variantene av de populære støvlene, som kommer i butikk i mars. Det kan faktisk henne jeg blir nødt til å stille meg i kø før de åpner denne gangen, selv om jeg har unngått det på samtlige design-samarbeid de har hatt. Vel vel, en gang skal jo være den første. Hva synes du om de? Yay eller nay? :) Fra meg er det et fantastisk stort YAY! :)

Black at the Office

 • 11.12.2014 - 18:13


Wearing: sweater: Ganni, bag: second hand, skirt: H&M, shoes: Zara

Jeg tenkte å vise dere et aldri så lite glimt fra kontoret. Det er rart at lyset på bildene ble så gult, for det er egentlig skinnende hvitt alt sammen! :) - det må være kameraet som streiker litt ;) 
Noen ganger er svart det beste å velge, og denne gangen var intet unntak :)

Shirt & Skirt

 • 10.12.2014 - 21:38

 Denne skjorten fra Benetton kostet meg 30 kr. på et loppemarked. Det samme som klokken gjorde på et annet loppemarked. Beltet kostet 10 kr. på enda et loppemarked og skjørtet har jeg arvet fra min mor. Skoene og hatten er fra butikk, men greit er det, når jeg har klart å skaffe resten av antrekket ved hjelp av gjenbruk. Vil faktisk tillate meg å bruke en aldri så liten hashtag her i innlegget mitt for å forsterke effekten; #engangtil

Er det en jeg virkelig har respekt for i den norske kjendis- og moteverdenen, så er det Jenny Skavlan. Hun skapte, i samarbeid med Fretex (og Mette Marit), emneknaggen (hashtaggen, på normalt språk) #engangtil, og attpå til fronter hun selv gjenbruk på sin egen Instagramprofil og blogg, og i går la hun også ut et bilde som viste hennes standpunkt til pels - nemlig at hun, som 70 % av befolkningen, er i mot pels. - Det står det respekt av!

I går på NRK ble dokumentaren 'Pels' vist. Jeg skulle egentlig ha sett den på CPH:DOX, som er nord-europas største film-festival, i oktober, men kunne dessverre ikke på visningsdagene. Derfor er det perfekt at Brennpunkt på NRK valgte å vise dokumentaren i går. Jeg skal la være med å gå for mye inn på emnet pels, for jeg blir så lei meg og forbannet at å forholde meg verbalsk saklig blir en stor utfordring for meg. Men jeg så den ferdig og tenker at endelig kan vi nærme oss slutten på pelsdyrnæringen i Norge. Så du den? :)
Hvis du gikk glipp av den kan du se den her. Og hvis du vil støtte oss (som består av 70 % av den norske befolkningen) i å få pelsdyrnæringen nedlagt, så kan du skrive under her. Så vet jeg om 1.000.000 dyr i Norge som blir veldig glade, og jeg blåser et kyss i luften til deg! :) <3

Stripes

 • 07.12.2014 - 20:35Sweater: Zara, pants: Cubus, watch: Asos

Har dere hatt en fin helg? - Det håper jeg! :)
Dagen i dag har blitt tilbrakt sammen med den fine venninnen min, mens vi har trosset regn og vind for å dra på julemarkedet på Christiania. Det er det koseligste julemarkedet i byen, og jeg fant flere fine ting som jeg tenker å vise her på bloggen. En ting jeg virkelig har fått dilla på er keramikk. Venninnen min sa det var fordi jeg er blitt så gammel (...), vet ikke helt om jeg likte det svaret, men kanskje det er noe i det.
Ellers står resten av kvelden på lekser (dessverre!), men jeg trøster meg med at juleferien er rett rundt hjørnet. Først skal vi bare feire jul med A sin familie, og så skal jeg til en aldri så liten Kygo-konsert, og så bærer det avgårde mot Bergen og jul med familien og alle hundene <3 Jeg er begynt å få litt julefølelse i kroppen.. Men venter fremdeles på at den skal komme helt :) Hva med dere? Er julehumøret på topp? :)

New Years Eve Dress

 • 04.12.2014 - 15:15


Wearing: dress: Second Hand, hat: Asos, lipstick: Mac, Morange

Er det for tidlig å prøve nyttårskjolen? Jeg valgte å svare nei og tok denne lekre saken på. Hvor kan man få fatt på en lang, tettsittende, svart kjole med turtleneck og glitter? Vel, jeg fant denne på loppemarked for 50 kr! :) Jeg er så glad for at jeg kjøpte den, for da jeg stod på loppemarkedet med den i hånden var jeg usikker, men heldigvis var venninnen min med og beordret meg til å kjøpe den. Og nå er jeg så glad for det! Hurra for gjenbruk! Det eneste uheldige med den er at den er så tettsittende, at man får en skikkelig kulemage etter at man har spist. Heldigvis er den stretchy, så det ikke blir ubehagelig :)
Den blir god nå til nyttårsaften og på de fremtidige byturene med fine damer og vino blanco. Har du funnet nyttårskjole enda? :)
Jeg ble nødt til å ta en hatt på, for når noe blir for fint for meg, da må jeg rocke det litt ned - som regel ved bruk av en hatt :) Og røde lepper skader jo heller aldri ;)

Hollywoodkrøller & jobb

 • 02.12.2014 - 23:46På jobben min utdanner vi makeup artister,og heldigvis for meg kan vi som jobber der få lov til å leke med alle de fantastiske produktene som finnes på kontoret. Her prøver jeg ghd sitt stylingjern; Eclipse. Det er virkelig den beste hårstyleren jeg har prøvd! Når man vet hvordan man krøller med et glattejern, da har man faktisk ikke lyst til å prøve et krøllejern igjen :) - Synes jeg i hvertfall! :) Har du prøvd noen produkter fra ghd? :) 

Jeg føler vintertiden tar kameratiden fra meg for tiden. Her i Danmark blir det enda tidligere mørkt enn i Norge, så outfitbilder blir så ekstremt vanskelig å få til før det blir mørkt når man går på skole og jobb. Nå har jeg avtalt med kjæresten min at vi snart skal stå ekstra tidlig opp for å nå litt dagslys før vi drar om morgenen. Så da skal jeg prøve å forevige antrekket mitt, i håp om at dere har lyst til å se det! :)

Boyfriend Jacket

 • 26.11.2014 - 20:47


Wearing: jacket: H&M men, shoes, hat & knit: second hand, bag: Stella Mccartney, pants: Bik Bok

Her er antrekket fra forleden dag. Vi har den fineste takterrassen på jobben, med utsikt over hele København, så det ble selvfølgelig location for bildene : )
Siden jeg kjøpte disse skoene på loppemarked søndag, har jeg gått med de hver dag. Tror det er rett før jeg sover med de på <3

Noen nålestripete bukser har lenge vært på ønskelisten, og da jeg fant disse på Bik Bok i Bergen ble jeg nødt til å eie de, på tross av at jeg kanskje hadde forestilt meg å kjøpe noen litt løsere, men nå er jeg kjempefornøyd! :)
Dette antrekket består av en god mix, og jeg hadde egentlig tenkt å ta den svarte, slitte skinnjakken min på meg, men når jeg så kjæresten min sin jakke henge på knaggen ble jeg nødt til å prøve den på. Jeg har en eller annen greie med løse herrejakker - det er bare så fint! Og ekstra fint at den ikke er svart! :)

Ellers går dagene med skole og jobb, og dessverre ikke så mye tid til venner som jeg egentlig hadde hatt lyst til, men sånn er det jo bare noen ganger. I morgen skal jeg heldigvis ha "julefrokost" med noen venner, som er det danske ordet for julebord, så det blir spennende! :)
Jeg håper dere koser dere og at dere holder dere pelsfrie og varme i kulden! :)

New Old Booties

 • 25.11.2014 - 15:28Søndagene er for meg hellige, for det er da alle loppemarkedene er rundt i byen. Det er ikke like mange nå som i sommerhalvåret, for nå er de fleste kun i haller og bra er det! Denne helgen var jeg forbi Remisen, som er et loppemarked plassert sentralt på Østerbro, rett ved Trianglen og inngangen til Fælledparken. Jeg kjøpte flere fine ting, blant annet julegave til min søster, for hvem sier at julegaver absolutt skal være nye fra butikken? - Ikke jeg, i hvertfall! Snarere tvert imot... :) Jeg falt pladask for disse skoene jeg så stod på gulvet. Heldigvis var jeg den som fikk fatt i de først, for det stod en liten kø bak meg som ville ha de hvis jeg ikke kjøpte de. Jeg skulle ut med 250 kr. for disse vakre skapningene <3 Ka-tching, sier bare jeg!

Teddy coat // Winter outfit

 • 24.11.2014 - 15:10


Wearing: coat & shorts: Topshop, cardigan: H&M, shoes: Zara, bag & tee: vintage

Denne jakken kjøpte jeg på Topshop i fjor, og gikk en del med den da, men så ble jeg liksom litt lei den, og har mest brukt den på kalde morgener på vei til skolen, men jeg fant et gammelt bilde der jeg hadde den på, og det førte til en aldri så liten gjenforening mellom oss. Jeg elsker nemlig teddy-jakker :) 
Faktisk er resten av antrekket vintage, bortsett fra skoene. Cardigan, shorts & tee er nemlig kjøpt på loppemarked her i Køben. For er det en ting jeg elsker mer enn teddy-jakker, så er det loppemarkeder. I går var jeg også på loppemarked, og der fant jeg verdens fineste sko. Gleder meg til å vise de senere. 

Jeg håper dere har en fantastisk dag! :)

ELLA M // new skivvies

 • 14.11.2014 - 13:34ELLA M by Lindex

Jeg har alltid vært fan av For Love and Lemons, selv om jeg ikke eier en eneste ting fra de. De lager så delikate og vakre kjoler, og undertøyet er noe enhver kvinne burde eie. For meg skjer det ikke at jeg gir over tusen kroner for en bh, så da jeg så at Lindex hadde fått inn noen bh´er fra merket Ella M, da klødde det i shoppingfingrene mine. Jeg spankulerte ned på Lindex og fant disse to vakre bh´ene. En i svart og en i kremfarget. Blondene og broderingene er så vakre på begge to, så jeg klarte ikke å bestemme meg for bare en av de :)

Wardrobe secrets

 • 12.11.2014 - 14:47I mai fant A og jeg noen slitte, gamle fruktkasser til salgs hos en antikvariatbutikk. Jeg syntes de var så fine, så jeg fikk overtalt han til at vi kjøpte de og tok de med hjem, uten at vi hadde noen spesielle planer til hvor vi skulle gjøre av de. Hjemme i leiligheten stod de bare på gulvet i noen dager, og A angret ganske mye på at jeg hadde klart å overtale han. Jeg hadde egentlig tenkt meg at de kunne henge inne i stuen som hyller på veggen, men jeg fant fort ut av at de estetisk ville gå veldig bra til klestilbehøret mitt. Sko, smykker og vesker manglet nemlig en plass der de tok seg bra ut. Så da satte jeg de på toppen av kommoden og puttet inn diverse sko og fant på hengeløsninger til smykker. De er skikkelig falleferdige, men det er det jeg synes er vakrest med de, i kombinasjon med de 'nye' tingene. Kontrasten mellom det gamle treet og de forskjellige materialene er ganske perfekt, synes jeg. Har du noen lure løsninger til oppbevaring av tilbehøret ditt? :)

Rock Chick

 • 07.11.2014 - 21:28


Wearing: jacket, tee, jeans: vintage, bag: Chanel, hat: BikBok

Onsdag kveld skulle bli tilbragt på byn med verdens fineste mennesker. Jeg hadde gledet meg så sykt, og selv om jeg også var ute tirsdag, så skulle det liksom kulminere onsdag. Jeg sto opp med et akutt behov for vann onsdagen (sånt skjer etter en bytur), og stod opp og drakk ca. en liter vann. Senere på dagen lå jeg og så på tv, litt redusert vel og merke, og kjente jeg hadde litt ondt i halsen. Vel, akkurat nå ligger jeg med feber, og har gjort det siden den planlagte byturen ikke ble noe av. Jeg bare; fy fader. Endelig kommer jeg hjem til Norge, og har lagt planer hver dag for å se gamle venner og kose meg med familien; men skjebnens ironi (som jeg stort sett alltid blir utsatt for) ville det annerledes, så nå håper jeg at jeg i det minste får noe ut av den nest-siste dagen min i morgen. 

Antrekket mitt nådde jeg tross alt å ta bilder av før sykdommen inntraff, og for meg er dette et helt perfekt antrekk. Alt er stort sett vintage, og det har en fin balanse mellom avslappet og rockete. - Håper dere liker det! :)

Carven look-a-like

 • 04.11.2014 - 20:14


Wearing: jacket: H&M, sweater: Ganni, pants & shoes: Zara, bag: Chanel

Vær hilset!
Fraværet fra bloggen på det siste skyldes en aldri så liten post-eksamenstrøtthet, som virkelig har slått hardt denne gangen. Men herregud så godt det har vært å dyppe ned i den sosiale gryten, samt å se serier som jeg har utsatt i alt for lang tid, hvis du spør meg. Men; nå er jeg her, og her er da altså i vakre Bergen <3 

Jeg lånte denne vakre jakken fra søsteren min. Man skulle tro det var Carven, med det vakre snittet og ullen som jo er en signatur for Carven sine jakker og frakker. Men heldigvis fant hun denne på H&M, så jeg kan få lov til å låne den nå når jeg er hjemme. Vesken er sjeldent den blir luftet, men når den blir, så er både vesken og jeg lykkelige! Ellers ligger den pakket ned i en skuffe i hverdagen, for det står det nemlig i bruksanvisningen på Chanel-vesker (ganske sykt, jeg vet!). De tåler egentlig ikke så mye regn eller sol, visst! Så ned i en tørr skuffe for å forhindre misfarging, mens den ikke er i bruk :) 

Vel, nå skal jeg ut og drikke øl med en god venn. Vi blogges forhåpentlig i morgen! Jeg har masse fine klær med meg, som jeg gleder meg til å vise :)
Håper dere har det fantastisk og kan tilgi meg for fraværet <3 :)

Fin.

 • 29.10.2014 - 13:15


Wearing: jacket & sweater: vintage, jeans: Cubus, shoes: SixtySeven

Helsvart og fornøyd.

I dag ble eksamen overstått med glans, og nå har jeg endelig ferie! Herregud som jeg gleder meg til å sove lenge, jobbe litt, blogge og bare nyte dagene. På mandag reiser jeg hjem til Norge, og da blir jeg i nesten en uke i verdens vakreste by, Bergen, før skolen og jobb begynner forfra igjen :)
Akkurat nå er jeg i ekstremt underskudd av søvn, så nå vil jeg legge meg med et smil rundt munnnen, og glede meg til fest senere :)

Jeg håper dere har det fantastisk! :)

BOMBER

 • 26.10.2014 - 10:47

Wearing: jacket: BF´s, sweater: second hand, shoes: Zara, bag: Topshop

Denne jakken fra kjæresten min er jeg blitt veldig glad i. Noen ganger har jeg lyst til å være litt ekstra rå, og da tar jeg som regel denne på. Egentlig er det en biker-jakke, men på meg blir den nesten en bomber-jakke. Det er ekstra koselig å kunne dele klær med kjæresten sin, synes jeg :) Hvertfall for oss jenter, haha. 

Nå er kjæresten min nettopp reist på turné til New Zealand og Australia. Selv om jeg håper han storkoser seg og nyter det, så savner jeg han faktisk allerede. Det tok meg lang tid å venne meg til at han reiser steder for å spille, og at han i helgene stort sett alltid spiller, men det er bagateller i forhold til de gode tingene ved å være sammen med han. Jeg har alltid vært hatt en svakhet for musikere, helt siden jeg var tenåring (og kanskje før det også), så det er kanskje skjebnen at jeg endte sammen med en også :) 

Selv liker jeg veldig lite å fly, og kanskje enda mindre når de jeg er glad i skal fly, så jeg tror jeg kommer til å ha hjertet litt i halsen inntil jeg vet han er landet trygt. I mellomtiden blir leiligheten okkupert av venninner, samtidig med at jeg har en eksamen som skal overstås, så jeg tror tiden går kjapt :)

Håper dere har det fantastisk og er klar for vintertiden! - Det er jo alltid litt ekstra digg å kunne sove en time lengre  ;)

Classy

 • 23.10.2014 - 15:04


Wearing: jacket: Gat Rimon, tee: second hand, hat & shoes: Zara, rings: KANT by Rahbek

I går på jobb nådde jeg og sjefen min å ta bilder av hverandre. En av de største utfordringene i hverdagen er å finne noen som har tid (og lyst) til å ta bilder - det er faktisk ikke så lett. Men heldigvis gikk det i går, og her får dere altså se gårsdagens antrekk :)

 Denne jakken fant jeg på loppemarked for noen helger siden. Den er fra Gat Rimon og jeg falt pladask for den. Den har så mange fine detaljer, og er ekstra fin med et belte rundt :) Ellers holdt jeg det stort sett svart med en anelse hvitt.
Jeg legger merke til at svart og hvitt er et tema som går igjen hos meg i disse dagene.. Kanskje jeg plutselig blir veldig fargerik snart, men det tviler jeg på. Jeg tror det er høsten som har påvirket meg og hvis det stemmer, da kommer jeg vel til å gå i helsvart hele vinteren.. Lad os håpe utviklingen snur litt! :) 
Håper ellers dere har det fantastisk! Jeg har en eksamen som venter på meg veldig snart + en selvdisiplin som er i bunn, så jeg går vel snart i panikk i fosterstilling, før jeg tvinger meg selv til å begynne å lese :)

Crispy white shirt & faux leather

 • 20.10.2014 - 19:00

Wearing: jacket & belt: vintage, shirt: Bikbok, pants & shoes: Zara

En hvit skjorte og fake skinnbukser er oppskriften på et herlig lørdagsantrekk. Når lørdagen også blir tilbrakt i vakre omgivelser er helgen sånn sett komplett. Noen ganger kan man stå å tenke og tvile foran speilet, før man finner noe i garderoben som liksom bare fungerer, noe jeg gjorde denne lørdagen :)

Har dere hatt en god helg? - Det håper jeg! :) Min var helt perfekt, men kanskje litt for travelt. I går var det jo søndag, og tradisjonen tro så ble det loppemarked på meg i går også. Jeg kjøpte mange fine ting som jeg gleder meg til å vise til dere :) Jeg kom hjem med tre stripete t-skjorter. Skjønte det først da jeg kom hjem at jeg kanskje hadde gått litt 'over board' med stripene, men akh, til 20 kroner stykket er det visst greit :)

Faux Fur

 • 15.10.2014 - 17:36


Wearing: Faux Fur, jeans & sweater: vintage, bag: Bianco, shoes: Zara

 En fuskepels er noe av det vakreste jeg vet. Denne fant jeg på et loppemarked i fjor til 50 kroner. Jeg kunne ikke unngå å kjøpe den, så nå henger den så fint i garderoben sammen med resten av familien. Noen ganger når man er sammen med venninner, eller møter fremmede kles-fanatikere, så snakker man alltid om det plagget man ikke klarer seg uten. For meg er det, og har alltid vært, jakker. Jeg er ikke en sko- eller veskejente, men derimot en jakkejente. 
Hva er ditt favorittplagg? :) Jeg vedder på at de fleste svarer sko, haha :) Og jeg skjønner det, altså! Jeg elsker jo også sko, bare jeg liker jakker pittelitt mer ;)

Knit & Skirt

 • 14.10.2014 - 22:00Siden helgen flydde avgårde med barnedåp, familiebesøk, verdens beste mor på besøk og et aldri så lite loppemarked, så kommer oppdateringene litt sent. Her var vi ute og gikk tur i nærheten av A sin familie sitt hus utenfor København. For en bypike er det som balsam for sjelen å komme litt utenfor byen noen ganger. I dag reiste mamma hjem, dessverre, men heldigvis er det kun noen uker til jeg vender snuten hjemover mot Bergen for en aldri så liten ferie :) 

Normalt er jeg ikke en jente som går i særlig mange kjoler og skjørt, men jeg har funnet ut av at jeg liker kjoler, så lenge de er forholdsvis korte og løse, og gjerne med en stor strikkegenser utenpå. Selv om været begynner å bli litt kjøligere, så går det fint med å bare ha strømpebukser under, så lenge man har en god jakke.

Jeg håper ikke dere regner vekk i høstværet og at dere allerede er begynt på kakao foran tv´en :)

Flea Finds

 • 13.10.2014 - 12:55


Wearing: jacket, tee & shoes: vintage, sweater: Gina Tricot, rings: KANT by Rahbek

Hei hvor det går! Her kommer et avslappet høstantrekk fra meg i helgen. Noen ganger hiver jeg bare på meg noe, og dette var en av de gangene. Gleden ved å være helt tilfeldig gjør at man noen ganger kanskje er ekstra fornøyd med antrekket, selv om det ikke akkurat hadde fått spalteplass i Vogue. 
Noe som jeg stort sett alltid har på meg når jeg går hjemmefra for tiden er ringene fra KANT. Jeg føler hendene mine er helt nakne uten og jeg elsker å se på de slitte, rå og kantete detaljene. 

Været har vært helt fantastisk her i Køben de siste dagene, hvilket har gjort at byen har krydd av mennesker og turister, og alle de fine Køben-jentene har spankulert rundt og vist frem den flotte, skandinaviske stilen sin. People-watching i Køben er en fryd for øyet :)

Vel, jeg håper dere koser dere og at mandagen ikke er alt for slitsom :)

Knit in Copenhague

 • 07.10.2014 - 12:00

Wearing: jacket: BF´s from Carlings, knit & shoes: Zara, bag: Topshop

Nå når høsten er her for fullt, gjelder det for meg å ikke fryse. Jeg hater å fryse, så jeg vil heller pakke litt ekstra på meg. Strikkegensre er jo alltid en vinner når det er litt surt ute, og her er jeg iført fjorårets favoritt fra Zara. En strikkegenser med hals kan nesten virke som en substitutt for skjerf! Jeg hadde hvertfall ikke skjerf på meg og hadde det helt perfekt! :) 
Denne jakken er kjæresten min sin som jeg har rullet opp på ermene, og nå får den nytt liv som oversized jakke på meg, i stedet for at den skal henge trist og ensom i garderoben hans (som forøvrig er en liten flekk på klesstativet mitt, (neida, bare tuller) (egentlig ikke) ) :) 

Nyter dere ellers høsten? Jeg må ærlig innrømme hverdagen slo litt hardt i år, så nå prøver jeg å summe meg til å få tid og energi til å gjøre alle de tingene jeg har lyst til å gjøre ved siden av skole og jobb (som for eksempel denne bloggen som jeg er blitt så glad i) :) Men så langt innebærer det å ha brukt helgen på å demonstrere, gått på loppemarked og ha sett hele sesong 3 av Homeland. Oh well, Rome wasn´t built in a day, så satser på det er sånn med alle de gøye gjøremålene mine også :) 

Jeg håper dere nyter livet og kommer snart innom igjen! <3 :)

Bleu // Dilla på Denim

 • 06.10.2014 - 11:43


Wearing: It´s all vintage except for the Céline sunnies

Her er noen diffuse antrekksbiler fra helgen hvor A og jeg var med på et fantastisk sykkelløp! :) Mer om det litt senere :)

Jeg føler virkelig jeg har dilla på denim for tiden. Det er jo bare så fint med blått og noe helt særlig med dongeri, eller hva synes du? :)

Jeg håper dere koser dere i Norge! Her i Køben går livet sin vante gang med travelhet.
Forresten, har dere sett at Homeland sesong 3 er kommet på Netflix? Jepp, jeg så hele i helgen. Ble så ufattelig lei meg! Men gleder meg uansett til sesong 4 ;)

This time last year

 • 02.10.2014 - 20:23


Jeg fant et utvalg av antrekkene mine fra oktober i fjor. Det er interessant å se at noen av de klærne jeg gikk med da, er de som ligger bakerst i skapet nå. Det er veldig inspirerende å finne gamle bilder frem, for nå har jeg allerede laget noen nye antrekkskombinasjoner i hodet mitt. Dette tror jeg at jeg vil gjøre i begynnelsen av hver måned fremover. Hvem vet, kanskje det fører til større variasjon i antrekkene mine :) 

Jeg håper at dere nyter dagene og snart er klar for helg! :) <3

SORT

 • 30.09.2014 - 17:04


Wearing: jacket: vintage, skirt: American Apparel, sweater: Ganni, shoes: Zara, bag: Topshop

Jeg føler dagene flyr for tiden. Mellom skole, jobb og et sosialt liv som jeg skulle ønske kunne være enda litt mer sosialt, blir det litt for liten tid til å slappe av og bare være glad for alt som kommer :) Men sånn er det vel bare. Målet mitt er å ikke bli overumplet av stress før jul. - Det hadde vært veldig fint. Ellers prøver jeg å nyte alle mulighetene og stundene som kommer. Jeg føler meg jo ganske heldig, når jeg bor der jeg bor, gjør det jeg gjør, og har en så fin kjæreste, familie + verdens søteste hund. Men luksusproblemer i denne delen av verden står som oftest i veien for det å omfavne de gode tingene som skjer i livet. 

Dette antrekket ble slengt på etter en litt sen natt på byn dagen før. Det å stå opp dagen derpå og kunne kle seg svart er en ganske frigjørende følelse, synes jeg. Helsvart er jo bare så fint! Dette skjørtet, sammen med genseren og beltet, kjøpte jeg på loppemarked forrige helg. Jeg elsker å mikse gammelt med nytt. 
Sammensetningen av dette antrekket var litt tilfeldig, men det er både romantisk og rockete på samme tid, akkurat som jeg liker det :)

Jeg håper dere har det fantastisk! :) <3

Blurred lines // Denim on Denim action

 • 29.09.2014 - 19:56


Wearing: jeans & shoes: Zara, shirt: H&M

Jeg ridde på den blå bølgen i dag og iførte meg denim fra topp til tå (nesten, hvertfall).

Jeg tok selfies i det nye sminkerommet på jobben (det er blitt så fint der!), men glemte selvfølgelig å ta av hele antrekket, så jeg fikk A til å ta noen bilder av meg når jeg kom hjem. Litt surt at det holdt på å bli mørkt ute og A  sine foto-kunnskaper strekker til akkurat så langt som mine (det vil si at vi krever noenlunne fullt dagslys, men ikke for mye sol, så jeg tror kanskje det er kameraet som er litt for komplisert til oss). Uansett; resultatet ble litt blurry. Men her er det hvertfall! Hva synes du om hele dongeri antrekk? Jeg har stort sett alltid vært en fan :) 
Håper dere har hatt en fantastisk mandag! <3 :)

Office with a view

 • 28.09.2014 - 17:30Vi har fått nye lokaler i hjertet av København. Nå på mandag starter vi makeup artist utdannelsen, som du kan lese om her, hvis du vil, og vi gleder oss skikkelig! Sjekk den takterrassen, da! :) Vi har utsikt til hele København (vi kan faktisk se hele veien til Sverige!), me like! :) 
Jeg skal nok prøve å ta bilder så dere kan få se hvor fint det er blitt, men det blir først etter mandag :) 

Jeg håper dere nyter søndagen! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har skikkelig lørdagsfølelse i dag. Skulle alltid ønske helgen kunne vare litt lenger :) Jeg prøver å legge ut et innlegg senere også, så titt forbi <3 :)

Camel Coat

 • 25.09.2014 - 11:31


Wearing: coat: Ganni, sweater, belt & clutch: second hand, shoes: Zara 

Siden det er så mye fuzz om kamelfargete kåper og jakker for tiden, så tenkte jeg å lufte min variant, som jeg kjøpte på Ganni i fjor. Med et naglebelte i livet (som jeg kjøpte på loppemarked i helgen) og en kremfarget, høyhalset kasjmir-genser, som jeg kjøpte brukt for noen år siden, hadde jeg stylet den helt etter min smak. Selv om jeg ikke er så mye for at alt tilbehøret skal matche, så syntes jeg ikke det gjorde noe med naglevesken (i tillegg til beltet), i og med at alt det andre var så avdempet. Håret var satt i strikk på toppen, og leppene i skarp orange for å gjøre det hele litt mer lekent. 

I helgen kommer familien min på besøk, og gjett om jeg gleder meg til å gå ut og spise og bare kose oss :) Det er travle dager for tiden, så derfor er det ekstra godt med et lite familie-avbrekk og bare være sammen med dem man er allermest glad i :) 

Jeg håper du koser deg og nyter høstdagene! :)

Faux Fur

 • 24.09.2014 - 15:26


Faux fur: River Island

For en stund siden kjøpte venninnen min denne fantastiske fuskepelsen fra River Island som jeg ble nødt til å prøve, og den var bare så fin at jeg tenkte å vise dere den også. For oss som avskyr ekte pels er fuskepels jo helt fantastisk :) Har du fuskepels nå til høsten og vinteren? Det er et fantastisk item som kan rocke selv det daffeste antrekket opp samtidig med å holde deg varm :) <3

Vintage skatter <3

 • 23.09.2014 - 11:22
Heldige meg fikk noen godbiter med hjem fra loppemarked i helgen, og her ser dere noen av de. På loppemarked må man gå og lete, og det er faktisk det som er så gøy med det. I butikkene kan man bare finne den ene 'fine' tingen (lol, holdt på å skrive tegningen der, fordi jeg hører på Karpe Diem akkurat nå. Ja, vet, ikke døm meg, men sangen 'Tusen Tegninger' er på en norsk spilleliste som jeg nettopp fant på youtube) etter den andre, fordi de er plassert der for å få oss til å kjøpe det. Men på loppemarked må man lete og prute, og er man en rutinert skattejeger, kan man finne den ene vakre skatten etter den andre. (her skulle det vært en smiley med hjerter i øynene)

Hvis du ikke er interessert i hva de forskjellige tingene kostet, så kan du hoppe over dette avsnittet (det er kanskje litt kjedelig, nemlig!) :) Men på bildene ser dere støvletter fra Zara til 40 kr., sko fra ukjent merke til 50 kr., den fineste hatten til å gå med på stranden om sommeren (gleder meg til å vise den på!) til 20 kr., belte til 10 kr., sminkebørster fra MAC til 10 kr./stk., svart t-skjorte fra Alexander Wang til 30 kr., blå skjorte fra Benetton til 30 kr., plommerødt ullskjerf til 20 kr., Ganni genser til 70 kr. og Acne genser til 40 kr. Pluss jeg kjøpte mye mer som ikke kom med på bildet, så som du kanskje skjønner, så var jeg var inne i en skikkelig lykkerus på loppemarkedet. Å kjøpe brukt er en form for shopping som jeg kan forsvare, fordi det er miljøvennlig og hjelper 'vanlige' mennesker til å få litt igjen for tingene sine, også er det bare så himla gøy! :) Liker du å kjøpe brukt? Og hva synes du om tingene? Noe du kunne ha gått med? :) 

Jeg håper dere får en fantastisk dag! :) <3

Antrekk til 20,-

 • 22.09.2014 - 18:05


Wearing: knit, scarf & jacket: vintage, shoes: SixtySeven, bag: Bianco Footwear, sunnies: Ray Ban

Vel, her kopierer jeg fra Instagram-kontoen min igjen.. Men jeg ville bare vise dere antrekket for noen dager siden. Denne strikkegenseren kjøpte jeg nemlig på loppemarked for 20 kr.! Jeg har brukt den flittig siden, både til bukser, skjørt og som strikkekjole. Den er litt kort, så jeg må ha et svart, tettsittende skjørt under 'just in case'. 
Jeg har nettopp fått ladet kameraet mitt og fått tatt noen bilder av loppefunnene fra i går. De kommer på bloggen i morgen. I blant de finnes det Alexander Wang t-skjorte, Acne genser + mye annet gøy :) Fy fader, som jeg elsker å gjøre kupp og kjøpe brukt! :) 

Liker dere antrekket? Jeg blir alltid stoltest av de antrekkene som er enklest. Det harmonerer bare, liksom. Kanskje er det bare sånn looken er for tiden :) 

Jeg håper dere kom dere helskinnet igjennom mandagen og at dere får en fantastisk kveld! :)

Yesterday´s OOTD

 • 18.09.2014 - 12:00


Wearing: coat: Ebay, dress: BikBok, shoes: All Saints Spitalfields

Gårsdagens antrekk kommer her i form av et Instagram-bilde. Beklager det, altså, men i løpet av de nærmeste dagene ligger oppladeren til kameraet mitt i posten, og da blir det full rulle på bloggen igjen. Jeg gleder meg skikkelig. :)
I Køben er det virkelig Indian Summer for tiden. Vel, sikkert ikke så varmt som dere har det i Norge og spesielt hjemme i Bergen, men det var hvertfall så varmt i går at man kunne gå med kjole så lenge man hadde en jakke over :) 

Dette antrekket er minimalistisk og søtt, synes jeg. Kåpen kjøpte jeg på Ebay i fjor (mener jeg det var), etter å ha siklet på en identisk en som kostet det ti-dobbelte fra Carven - lucky me! :)
Kjolen er den famøse Nette-dress fra BikBok som ble utsolgt på en-to-tre i Norge, men heldigvis for meg, ikke i Køben. Så da spankulerte jeg ned på Bikbok lenge etter at den var kommet i butikk, og fant min størrelse. Lucky me - igjen. Det er litt rart med BikBok i Danmark, for det er ikke like stort som hjemme i Norge, dessverre. Husker dere når Angelica Blicks lagde en kolleksjon for dem? I Norge stod folk i kø for å få lov til å kjøpe tingene, mens her var det stort sett ingen som kjøpte de, og veldig mye ble satt på tilbud i ettertid. Kanskje kjendisbloggere bare ikke har den samme statusen her som de har i Norge. Ellers så liker danskene kun de danske bloggerne, ikke vet jeg :) 

Vel, jeg må løpe. Følg meg på Instagram for flere oppdateringer, hvis du vil, så blir jeg ekstra glad ;) - Jeg håper dere får en fantastisk dag! <3 :)

Boyfriend Jacket

 • 15.09.2014 - 18:23


Wearing: jacket: my boyfriend´s, top: vintage, jeans: Cubus, bracelets: Dansk Smykkekunst, rings: KANT by Rahbek, shoes: Zara

What a weekend! Jeg har ikke hatt tid til å oppdatere fordi jeg bare har hatt det så gøy med venninnene mine på besøk fra London, som noen av dere kanskje har sett på Instagram. De har akkurat gått ut døren, og nå kan jeg bruke litt tid foran dataen. Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag, selv om det er mandag, men i morgen er jeg klar for en ny uke. Og snart, mine kjære venner, får jeg tilbake igjen kameraet mitt, så dere slipper å se på dårlige mobilbilder. Jeg føler meg fremdeles helt handicappet uten, men må dessverre holde ut litt til. 

Dette antrekket liker jeg veldig godt og føler meg veldig som Hanne i det. Det er rått, takket være kjæresten min sin skinnjakke og den gjennomgående svarte fargen, men en magetopp og spisse sko gjør det litt feminint, så det blir en herlig likevekt. Søsteren min mobber meg alltid for at jeg sier jeg er så glad i kontraster i et antrekk, men her kommer det en gang til; jeg er en sucker for kontraster. Det er stort sett det jeg går etter i et antrekk. Håret fikk lov til å være løst, mens en nøytral sminke ble livnet opp av en rød leppestift. Liker dere det? :)

Hvordan har helgen deres vært? Jeg håper den har vært like fin som min og enda finere :) Nå gleder jeg meg til å blogge igjen, så følg med <3 :)

Simple

 • 09.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage, tee: second hand, pants & hat: Zara, espadrillos: Pavement, bag: Bianco Footwear

Ja, hvis dere klarer å ignorere alt det grønne på bildene kan dere se outfittet mitt for noen dager siden. Heldigvis har København noen grønne bylommer mellom alle bygningene. Og bra er det, for jeg elsker jo natur og stillhet rundt meg. Jeg gikk med A og Berta på Assistens Kirkegården her i København. Det er et utrolig vakkert sted, der blant annet Søren Kierkegaard og H.C. Andersen ligger begravet. Jeg pleier å plukke kastanjer og sopp der om høsten sammen med søsteren min, og jaggu meg om jeg ikke fant noe spiselig denne gangen også, dessverre uten min søs som jeg savner å ha her nede :) 

Dette antrekket er veldig enkelt, akkurat som jeg liker det. Noen ganger føler man seg mye mer fresh om man holder seg til lite, enn hvis man går 'all in' med både klær og tilbehør. Det gjør noe med et antrekk å holde det i så få farger som mulig. Eller å benytte seg av kontrastfarger. Det hele går opp i en slags symbiose, synes jeg :) Vel, dere ser jo antrekket som det er, og jeg føler egentlig ikke at det trenger noen ytterlig forklaring. Jeg sier som Rema 1000: 'Det enkle er ofte det beste' (cheesy, I know) ;) 

Jeg håper dere nyter dagene og koser dere i høstværet! <3 :)  

Om vintage og second hand & sånt....

 • 08.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage Levi´s, faux leather pants: Zara, shoes: Ebay, tee & cardigan: second hand, cap: Mads Nørgaard

Søndag er alltid loppemarkedsdag for meg her i Køben. Det er flere forskjellige loppemarkeder rundt omkring i byen, og jeg pleier som minimum å besøke i hvertfall et :) Det er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg tror at selv om jeg hadde vunnet ufattelig mange millioner i Lotto, så hadde jeg fremdeles gått og letet etter funn på loppemarkeder. I dag var jeg så heldig å finne et helt nytt antrekk til 160 kr. Og det er inklusiv bukser, clutch, strikkegenser og t-skjorte fra ACNE. Jepp, føler meg ganske heldig ;) Liker du å dra på loppemarkeder? Jeg synes det er synd det ikke er flere av de i Norge.

Dette antrekket er også stort sett second hand utenom buksene som er kjøpt på Zara. De er faux leather, og kanskje de eneste "skinn"-buksene som jeg synes har passet meg noen gang. Selv om det knirker noe voldsomt på sykkelen når jeg sykler med de (A bare ler av meg og det er faktisk litt morsomt), må jeg bare ta de på en gang i mellom :) Spesielt nå om høsten, da føler jeg det er perfekt vær til sånne bukser. 
Denne t-skjorten kjøpte jeg på Finders Keepers i går til 20 kr. Jeg elsker sånt! Jakken kjøpte jeg på Ebay for mange år siden til 10$. Også et kupp, hvis du spør meg. Cardiganen som er 100 % cashmere, kjøpte jeg også på loppemarked for ca. et år siden for 100 kr (Yeii), og denne capsen fra Mads Nørgaard kjøpte jeg på loppemarked i går for 50 kr. Hva kan jeg si; jeg elsker loppemarkeder! 
Det går opp for meg når jeg skal skrive hvor klærne mine er fra her på bloggen at jeg kjøper veldig mye brukt. Før tenkte jeg at det kanskje var litt dumt, i og med at toppbloggerne alltid viser det ene merkeplagget etter det andre, men så var det en veldig søt og snill leser som sa at hun likte at jeg brukte så mye brukte klær, og den kommentaren har gjort meg veldig glad siden :) Jeg elsker jo vintage og second hand, ikke bare fordi man kan få unike ting som ingen andre har, men også fordi det er bare så utrolig mye mer miljøvennlig! Det er en skam og kvalmende hvor mye klær som blir produsert i verden, og tro meg; jeg er ingen helgen, men jeg mener at man skal gjøre litt i stedet for å gjøre ingenting, så det å prøve og kjøpe brukte klær, og handle bevisst når man endelig er i butikken, det kan gjøre veldig mye i forhold til forurensing og arbeidsvilkår for de som syr tøyet. Vel, det var dagens (lille) løftete pekefinger. Jeg håper du nyter dagen og er glad for det antrekket du har på, enten det er nytt eller brukt! :) <3

Outfit

 • 07.09.2014 - 16:39


Wearing: jacket & belt: second hand, dress: WonHundred, shoes & hat: Zara, sunnies: Ray Ban

Gårsdagens antrekk kommer her. Det var nesten sommer i Køben i går, og jeg følte, mens jeg gikk rundt og nøt solen, at dette nok var den siste sommerdagen før vinteren kommer og sluker oss med kulden sin. Jeg spurte meg selv om jeg var klar for vinteren, eller om jeg skulle ønske jeg kunne dra høsten litt lenger, men jeg kom egentlig ikke frem til noe svar. Skolen har begynt og høsten er her, sånn er det bare :)

Det gode med høsten er at det er så lett å kle seg. Man trenger ikke å pakke seg ordentlig inn for å slippe og fryse, men man kan heller ikke være helt lettkledd, for da blir det rett i sengen med forkjølelse noen dager etterpå. Det gir så mange muligheter med bukser, strømpebukser, overgangsjakker og hele pakken. Rent stilmessig tror jeg høsten er min favorittid :) Til hvilken årstid liker du best å kle deg?  Jeg håper dere har en fantastisk søndag! :) <3

Finders Keepers

 • 06.09.2014 - 11:56

Wearing: jacket: vintage, tee: Maché. jeans: H&M, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear 

I går kjøpte vi den siste hyllen til kjøkkenet fra en ny designer som holder til på Nørrebro. Nå er alt klart til å komme på veggen og fremskrittene fryder meg hver morgen :) Her er noen bilder av meg knipset på veien hjem. Jeg har noen dager der jeg ønsker å være veldig casual, og da er det som regel denne grå t-skjorten fra Maché som kommer på sammen med noe svart. Svart er jo redningen på alt :)
Likte dere fletten min? Jeg likte at den var så løs, så den så henslengt ut. Det var faktisk kjæresten min som hjalp med å flette meg, det synes jeg var ganske søtt, hehe.

I dag er det Finders Keepers her i København, som er et stort designmarked der unge og upcoming designere kan få selge produktene sine til en god pris. Jeg skal hjelpe venninnen min Sabine, som skal selge noen av de vakre smykkene sine, som du i øvrig kan vinne et par av, hvis du klikker deg inn her.
Vel, jeg må løpe. Jeg kom litt sent opp av sengen i dag, så har det litt travelt. Jeg håper dere koser dere og at dere får en fantastisk lørdag! <3 :)

Prikk prikk prikk . . .

 • 05.09.2014 - 10:08
Wearing: jacket & jeans: H&M, shoes: Bianco Footwear, belt: flea market

Som jeg skrev for noen innlegg siden er jeg ikke en slavisk følger av trender, men med prikker er det litt annerledes, for jeg synes bare de er så søte! Det er noe med prikker som gjør at jeg blir glad av å se på de. Kanskje er det en nostalgisk følelse etter barndommen som gjør det, men uansett grunn så er det veldig morro med prikker :) Eller hva synes du, er prikker yay eller nay? :) 

Jeg håper snart mamma sender meg laderen til kameraet mitt, for jeg er veldig lei av å ikke ha det (mamma, hvis du leser dette, så send den asap ;) ).
Det er noe med denne bildekvaliteten som minner meg om første gangen jeg begynte å blogge for lenge siden. Det er litt morsomt, men samtidig frustrerende, for hvem gidder vel å gå tilbake i tid. Spesielt i forhold til kvalitet, haha. Vel, man må bruke det man har, så håper dere vil følge med de neste dagene, selv om bildekvaliteten er så som så :) 
Jeg håper dere nyter høsten! <3 Her i Køben blir det bekmørkt veldig fort om kvelden, og da savner jeg lyse Norge litt, så dere må nyte lyset mens dere har det :) 

While walking

 • 03.09.2014 - 23:25
Wearing: jacket, shorts & sweater: H&M, hat: BikBok, sunnies: Ray Ban, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear

For meg har en fin blogg alltid vært en blogg som viser fine bilder. Jeg liker å legge ut 'ordentlige' bilder her på bloggen, tatt med Nikon kameraet mitt, så det er med tungt hjerte jeg herved viser dere mobilkamerabilder. Heldigvis er de ikke sååå gale, så la gå ;)

Denne jakken har jeg virkelig gått mye med siden jeg var så heldig å finne den på et loppemarked. Det er den perfekte overgangsjakken, og jeg kan enten bare ha den over en topp/bluse, eller velge å ta en tjukkere genser under den. 

Her er A og jeg på spasertur gjennom koselige Frederiksberg, så vi endelig kunne kjøpe den hyllen vi/jeg har kikket på. Vi endte opp med å kjøpe fire hyller, og to av de henger allerede på veggen nå, stappfulle med alle mulige kjøkken- og keramikkting i forskjellige farger og fasonger. Jeg ELSKER det. Endelig er vi begynt på kjøkkenet, og nå gleder jeg meg skikkelig til å stå opp i morgen tidlig for å spise frokost. A skal til Berlin i morgen tidlig for å spille, så mon ikke jeg står ekstra tidlig opp med han for å nyte kjøkkenet sammen den første morgenen :) Vel, nå er jeg så trøtt jeg har problemer med å holde øynene åpne. Stikk innom i morgen også, så snakkes vi da! <3 :) Håper dere får sove godt! :)

Om trender og sånt...

 • 28.08.2014 - 09:59
Wearing: jacket: H&M, jeans: Cubus, shoes: Bianco Footwear 

Det er veldig sjeldent at jeg kjøper helt nye klær, og når jeg shopper nye klær, da spør jeg alltid meg selv om dette er et plagg jeg kan ha mange år fremover, for jeg har en tendens til å mislike trender litt. Den sure damen inni meg mener at trender handler om mote, ikke stil, og at de er til for at de store designhusene skal tjene mer og mer penger.

Jeg liker å se på meg selv som en jente som blogger om min personlige stil og ikke så mye om mote som sådan :) Når det er sagt, så er jeg ikke en hardnakket anti-trender heller, for det er enkelte ting jeg synes er så vakre at jeg ikke klarer meg uten. Prikker er en 'trend' for tiden, og faktisk en som jeg har hatt et litt bedre forhold til enn for eksempel blomsterprint-trenden.

Denne jakken fant jeg på H&M Trend, og først gikk jeg forbi den, fordi den raske, analytiske beslutningen hjernen min tok om at denne jakken nok ikke er en tidløs jakke, veide mer i det sekundet enn hjertet mitt som ropte 'Åh, herregud, så søt! Kjøp den, kjøp den NÅ!' Vel, dere ser jo hvem av de som seiret. Men er den ikke fiiiiin..? :) Den blir skikkelig deilig nå til høsten, og jeg gleder meg til å vikle den rundt meg når jeg sykler i den kjølige morgenluften på vei til skolen :)

Vinn øreringer fra KANT by Rahbek!

 • 27.08.2014 - 12:15Nå kan du vinne noe som jeg virkelig har lyst på selv! Sabine Rahbek, som står bak det danske smykkemerket KANT by Rahbek, har vært så snill å gi meg disse vakre øreringene, så jeg kan gi de videre til en av dere! Jippi! Det er et av mine absolutte favorittmerker, og når dere ser jeg har ringer & smykker på meg, så er det en stor sannsynlighet at de kommer fra KANT :) Konkurransen kommer til å foregå på Instagram, så gå inn her og vær med! Dette blir kjempegøy! :)
Og alle kan delta! :D

Lykke til! :D Jeg gleder meg til å annonsere om du har vunnet den 12. september! :) <3

New shirt & nude pumps

 • 26.08.2014 - 23:52


Wearing: jacket: vintage, shirt: BikBok, jeans: Cubus, sunnies: Céline, shoes: Bianco Footwear

Denne skjorten fra BikBok så jeg på Instagram og klarte liksom ikke å få den ut av hodet (som forøvrig er et sikkert tegn på at noe skal kjøpes!). Det ble med en tur til butikken og 249 kroner fattigere. Hvilket er en veldig fin pris, synes jeg :) Den er herlig myk å ha på og nå har mamma lyst på den også, hvilket jeg velger å ta som et kompliment :) Ellers er antrekket realtivt svart utenom skoene fra Bianco som er min faste følgesvenn for tiden. Jeg lover dere, uten de ser jeg ut som en person som kunne 'vunnet' i Guinnes rekordbok for verdens korteste bein :) 

I morgen er den siste dagen min i Bergen før skolen begynner, så nå prøver jeg å smøre meg med 'gå på-mot' før et krevende år begynner for min del. Jeg sier til meg selv at jeg er nødt til å vende tilbake igjen til rutinene for at jeg atter en gang skal få oppleve gleden ved sommerferie, men herregud så kjipt det er å måtte vente et helt år på varme igjen her i norden. Men, når det er sagt, så synes jeg høsten er helt magisk :) Nå gleder jeg meg til å kjøpe inn strikkegensere med høy hals, høstjakker og å endelig kunne bruke valentingsgaven min fra kjæresten; nemlig Acne-jakken min. Høsten er kanskje den mest spennende årstiden rent stilmessig, eller hva synes du? :)

Noe som jeg også gleder meg til denne høsten er å 'fornye' kjøkkenet vårt, med forskjellige hyller til forskjellige koselige ting som fine keramikkopper, fine skåler, de vegetariske kokebøkene våre og en og annen pynteting. Når det er gjort, så gleder jeg meg til tidlige morgener med kjæresten min & Berta, der vi koser oss med stearinlys og Frisør-te. Nå når jeg tenker på det, så blir kanskje ikke hverdagen så fæl allikevel :)


PS: (!) I morgen kommer det en veldig gøy konkurranse i samarbeid med mitt favoritt smykkemerke; KANT by Rahbek. Så kom innom bloggen i morgen! <3 :D

Bohemeish

 • 23.08.2014 - 12:06


Wearing: jacket & dress: H&M, shoes: SixtySeven

Jeg tenkte egentlig at dette antrekket var litt kjedelig, men i mangel på bedre poster jeg det allikevel :) Jakken har jeg bodd i siden jeg kjøpte den for to helger siden på loppemarked. Venninnen min Emilie har den samme (bare den ser helt ny ut, da), og jeg har ønsket meg den lenge, før jeg fant den til 50 kr. nå. - Jeg elsker å gjøre kupp! :)
Denne kjolen kjøpte jeg for 100 kr. på H&M for en stund siden, og jeg holdt på å selge den på loppemarked før jeg ga den en ekstra sjanse, og siden har jeg brukt den veldig mye :) Sånt synes jeg er veldig gøy :) Det er flere ting som jeg har tenkt å selge på loppemarked, men som jeg pakket ned i kasser i kjelleren for flere år siden, og forrige gang jeg skulle selge, da fant jeg de, og heldig var det at jeg gikk gjennom de en ekstra gang, for jeg fant både Louis Vuitton vesken min samt to vintage vesker fra Bottega Veneta blant alt rotet :) Nå har jeg brukt de fra Bottega Veneta, men LV vesken skal selges, for den ligger bare og samler støv :)
Jeg håper dere har en fantastisk dag og koser dere skikkelig! :)

Old and new

 • 20.08.2014 - 19:41


Wearing: jacket: vintage, jeans: H&M, shoes: Bianco Footwear, sunnies: Ray Ban

Akkurat nå er jeg i København, men jeg flyr hjem igjen til Bergen i morgen. Jeg hater egentlig å fly, både fordi jeg er litt redd for å fly, men ikke minst fordi det forurenser så mye, og vel, denne sommeren har ikke akkurat vært CO2 nøytral fra min side, dessverre. :( I bunn og grunn handler alt om prioriteringer, og akkurat nå i sommer har jeg prøvd å prioritere familietid så mye som mulig :) Her er det den vakre Emilie som tar bilder av meg da vi dro på kafé-besøk i Bergen. 

Dette antrekket er egentlig litt retro, men på den business-aktige måten. Jakken kjøpte jeg for 20 kroner på loppemarkedet nede på gaten min, og skoene er helt fantastiske fra Bianco. Dere har sikkert lagt merke til det, men jeg elsker å mikse nytt med gammelt! :) 

Forresten! Har dere sett jeg er på forsiden til VG i dag? Det er så gøy! Finn artikkelen her. :)

Inspo // Smoke and stuff

 • 17.08.2014 - 17:43Enjoy. 

Fedora & Teddy

 • 17.08.2014 - 01:13


Wearing: Hat: H&M, sweater: Bikbok, jacket: Topshop, shoes: SixtySeven 

Plutselig er høsten her. Fra den ene dagen til den andre, liksom. Det var så kaldt i Bergen i går at jeg måtte låne min søster sin tjukke jakke fra Topshop. Jeg elsker teddy-stoffet den er laget i.
Innimellom kom det solglimt og da måtte den henge på armen, hvilket er lite praktisk med en så stor jakke. Ellers holdt jeg meg til helsvart og lånte også min søs sin hatt. Jeg pleier alltid å pakke en hatt med i kofferten når jeg reiser hjem til Norge, men denne gangen gjorde jeg det av en eller annen idiotisk grunn ikke, så da passet det perfekt med at min søster nettopp hadde kjøpt denne på H&M. 
I dag har jeg vært i bryllup, og det antrekket kommer på bloggen i morgen :) Jeg håper dere nyter tilværelsen og er begynt å kjøpe inn til høstgarderoben! :)

Casual Army Look

 • 15.08.2014 - 12:34Wearing: jacket: H&M, shirt: Monki, jeans & shoes: Zara, rings: KANT by Rahbek, wallet: Prada 

Har dere det også sånn at når dere har kjøpt eller fått noe nytt, så vil dere bare gå med den tingen hele tiden? Sånn har jeg det litt med denne army-jakken fra H&M. Jeg kjøpte den på loppemarked i helgen for 50 kr (katching) og har nesten bodd i den siden. Det er det samme med en bestemt look. Dette antrekket er veldig likt det forrige antrekket her på bloggen, og jeg ser noen ganger at jeg holder fast i en bestemt look før jeg er i et annet humør og kanskje forandrer litt på det :) 

Nå er jeg hjemme i den vakreste byen, Bergen, og jeg har allerede vært på tur i skogen og plukket masse steinsopp :) Det er favoritt-tingen min å gjøre om høsten :) Har dere det kjekt nå som sommeren begynner å avta? Jeg håper hvertfall det og ønsker dere en fantastisk dag! :)

XO

 • 12.08.2014 - 23:29


Wearing: shirt: H&M, top: Zara, shoes: Bianco Footwear, necklace: gift from sis, sunnies: Céline

Dette antrekket er veldig meg for tiden. Det er casual, men samtidig har det en viss kant over seg, som gjør at jeg føler det ikke blir helt kjedelig. Og en rosa leppestift kommer man jo langt med! :) Disse skoene fra Bianco Footwear er med hånden på hjertet de beste skoene jeg noensinne har kjøpt. Det er akkurat som om det er gelé i sålen, så de er ekstra myke å gå med. Og dessuten så er de jo bare dritfine! :) Nude pumps hadde jeg lett etter skikkelig lenge før jeg fant disse og jeg har virkelig brukt de mye siden! :)

Jeg føler dagene flyr for tiden og skal virkelig finne tid til å oppdatere bloggen, (sånn som akkurat nå når det er sent og jeg er stuptrøtt), men noe av det gøyeste jeg vet er å oppdatere bloggen, så det handler mer om å finne tid til å gjøre en ting som gjør meg skikkelig glad :) Den fine kjæresten min har bursdag i morgen, og jeg skal veldig tidlig opp for å gjøre klar til en bursdagsmorgen med pannekaker, frokost og gaver på sengen :) Nå tror dere kanskje jeg er teit som røper det allerede nå, men han leser aldri bloggen min med mindre jeg tvinger han til det, så det er helt trygt ;) Etter det skal jeg møte på jobb kl 0820 ( åh, jeg ble ekstra trøtt bare av å skrive det), for å sminke noen damer. Jeg gruer og gleder meg, for jeg har aldri sminket de før, og da er det alltid en uvisshet i forhold til hva man kan forvente :) Noen ganger er det en dans på roser, andre ganger må man jobbe litt ekstra for det ;) 

Jeg håper dere koser dere skikkelig mye! :) <3 

Vintage Dreams

 • 10.08.2014 - 16:18Wearing my mom´s old dress, shoes from Bianco Footwear & a Chanel bag

Hvis det finnes ekte materialistisk kjærlighet, så må det være denne kjolen. Den er over 35 år gammel, og min kjære mor kjøpte den da hun var ung. Stoffet er så tynt og delikat og printet er bare helt fantastisk, og sammen med lavendel-fargen utgjør det den fineste kjolen jeg har. Jeg er lei meg for at det ikke er et bilde med den bakfra, for ryggen er bare så fin. Den er helt naken og satt sammen med små knapper. Jeg prøver virkelig kun å bruke den ved spesielle anledninger, som her i min mor sin bursdag, og ellers krøller jeg den bare sammen til en ball nede i skuffen for å bevare den så lenge som mulig. Har du noen vintageklær som du er særlig glad i? :) 
Jeg håper dere nyter søndagen! :) Så langt har jeg hatt den beste søndagen på veldig lenge! :)

Tartan & short shorts

 • 06.08.2014 - 20:17Wearing: hat: BikBok, shirt: Zara, shorts: Topshop, bag: Chanel, shoes: SixtySeven

I går så jeg og venninnen min (Sabine) på leilighet til Sabine og den andre venninnen vår (Mette). De skal nemlig bo sammen, så nå leter vi med lys og lykter etter en bra leilighet som de kan flytte inn i. Mette kunne ikke være med i går fordi hun er i Cannes (heldiggrisen), så det var kun Sabine og jeg som ble betatt av den. Og betatt ble vi! Det var en skikkelig Københavner-leilighet (som vi kaller de gamle, fine leilighetene her i Køben) og det beste med det hele er at den er et steinkast fra A sin leilighet som jeg bor i. Jeg krysser fingre for at det blir den de kjøper, for så kan jeg gå ned til de på 30 sekunder og bli oppdatert på all sladderen og se de fine tingene de designer :)

Det eneste som redder meg når jeg har skikkelig fettete hår (utenom en hårvask da) er en hatt! Jeg er alltid nødt til å visualisere antrekkene mine i hodet mitt før jeg tar på meg klærne, og da jeg så denne skjorten min henge på stativet, så fant jeg resten av antrekket ganske fort. Og bra var det, for jeg trodde seriøst jeg skulle komme for sent til avtalen på grunn av kleskrise. Det er jo egentlig et veldig svart og enkelt antrekk, men jeg synes skjorten gjør det litt mer spennende :) 
Jeg håper dere nyter sommeren fremdeles! <3 I morgen er det jobb på meg og så begynner helgen, juhuu <3 :)

Put a scarf on it

 • 05.08.2014 - 00:31


Wearing: dress & bag: Zara, shirt & scarf: H&M, shoes: SixtySeven

Jeg hadde egentlig falt for en svart og hvit, mønstrete Stine Goya kjole som kostet en måneds husleie, og jeg var fast bestemt på å kjøpe den, men så gjorde jeg den geniale tingen at jeg gikk i Zara først, og der så jeg denne kjolen til en brøkdel av prisen som jeg synes minnet veldig om den fra Stine Goya. Jeg har heldigvis brukt den utrolig mye siden. Noen ganger vil man bare føle seg helt tilpass og avslappet, og det gjorde jeg med dette antrekket. Skjerfet var med for å piffe det hele litt opp, selv om det kan diskuteres om det passer inn eller ikke. Heldigvis digger jeg når noe er litt rart og preget av kontraster :) 
Jeg håper dere nyter sommeren kjempemye! <3 Jeg må krype i seng nå, for jeg er så trøtt jeg holder på å sovne her jeg sitter :) Håper dere liker antrekket! <3 :)

Skirt & Shirt

 • 02.08.2014 - 15:41


Wearing: shirt: BikBok, skirt: Topshop, sunnies: Céline, shoes: Converse, lipstick: e.l.f. Cosmetics, 'Rich Red'

Dette skjørtet fant jeg en gang på Topshop, og jeg falt for det med en gang, så jeg bestemte meg for å kjøpe det. To uker etterpå kom det på halv pris i butikken og jeg hadde fremdeles merkelappen sittende i mitt hjemme i skuffen. Da ble jeg litt sur på meg selv, selv om det ikke er sånt som kan forutses. Jeg ble enda mer bitter på skjørtet, og bestemte meg for å hevne meg på det ved å ikke gå med det (teit, I know). Plutselig en dag fant jeg det i skuffen min igjen, og jeg besluttet meg for å ta av merkelappen og gå med det. Siden den gangen har jeg brukt det så utrolig mye, så i går mens jeg hadde det på i den svale Køben-temperaturen, tenkte jeg at jeg faktisk synes det er verdt den fulle prisen jeg gav for det. Jeg har brukt det så mye nå, og det redder meg fra kleskrise gang på gang. Sånn er det med mange klær, tenker jeg. - Går man mye med klærne og er glad for de, da er det som regel verdt prisen man betalte for de, uansett hva de kostet :)

Dotty Skirt Outfit

 • 31.07.2014 - 19:00Wearing: top: Maché, skirt: vintage, boots: SixtySeven, bag: Chanel

Her er flere bilder fra den lille uken min i verdens vakreste by; nemlig Bergen. Tall Ships Race var der jo, og det var bare en helt utrolig atmosfære i gatene. Alle menneskene var ute og koste seg. Det eneste minuset er prisene på ting. Jeg skulle kjøpe meg et glass Vino Blanco, og da fyren bak disken sa 'det blir 100 kroner', da trodde jeg han tulte. Det var et mikro plastikkvinglass med lokk på. Jeg ble litt lang i ansiktet og svarte at 'jeg bare venter litt med å bestille jeg', før jeg satte meg ned og sippet gamle øl-rester fra de andre glassene som stod på bordet i forveien. Kødder. Det gjorde jeg faktisk ikke. 
Dette antrekket var deilig å ha på seg og jeg følte meg veldig komfortabel i det. 
Skjørtet er litt en gjenganger, men oh well, det funker og jeg kan bruke det til alt mulig, og det ser fremdeles fancy ut :) 
Nyter dere sommeren fremdeles? Jeg er tilbake igjen i København og er nettopp kommet hjem fra jobb :) Jeg har tenkt å ta noen helger i Bergen fremover til skolen begynner igjen. Vil jo for all del ikke gå glipp av soppsesongen :) Hehe. 

Summer nights outfit

 • 26.07.2014 - 11:55


Wearing: swimsuit: H&M, skirt: vintage, sunnies: SixtySeven, bag: Bianco Footwear

Dette antrekket er vel minimalistisk i den forstanden at jeg ikke har særlig med klær på meg :)
Det er jo så varmt, og da er det nesten umulig for meg å ikke dryppe vekk. Denne badedrakten fra H&M har så fine utskjæringer og et delikat print, så den bruker jeg ofte under skjørt og shorts nå om sommeren. De tynne stroppene elsker jeg, og med en kroppsnær overdel må jeg ha litt kontrast i det halv-struttende skjørtet. Dette skjørtet fant jeg på Roskilde festivalen i 2010 (det er overraskende mange klesbutikker/boder på Roskilde, altså!:) ), og det er så herlig å bare tråkke ned i det når man skal på stranden eller til byen når det er skikkelig varmt. Også kan man style det på så mange forskjellige måter, og det liker jeg :) Pluss prikker er en fryd for øyet mitt for tiden og veldig "in" i motebildet som er for tiden :) 
Jeg håper dere nyter sommeren og at du kommer på Tall Ships Race hvis du befinner deg i Bergen! :) <3

Summer Outfit

 • 24.07.2014 - 13:27
Wearing: hat: Zara, tee: Topshop, shorts: vintage, shoes: SixtySeven, bag: Bottega Veneta, sunnies: Ray Ban 

Dette antrekket er så meg! Helt avslappet med noen kule detaljer. Jeg liker ikke å være for fin, liksom. Det må alltid være det itemet i antrekket mitt som demper hele greia. 
Disse shortsene kjøpte jeg på Roskilde festivalen i 2009 og de er fremdeles favoritter i garderoben. Det jeg liker så godt med stilbildet som er for tiden, er at det skal være så enkelt som mulig. Et par dongerishorts og en stripete t-skjorte hadde jeg garantert følt meg utrolig kjedelig i for noen år siden, men nå føler jeg det er helt passe. Minimalistisk og casual, liksom. :) 
Og ja, en hatt setter jo prikken over i´en i ethvert antrekk :) 

Jeg er endelig kommet til Bergen og har noen deilige dager med venner, pluss en rund bursdag til ho mor (jeg vil ikke si hvor gammel hun blir av hensyn til henne, men hun blir ikke 70 og heller ikke 50) i vente :) Jeg gleder meg! :) Jeg håper dere nyter sommeren og det gode været, og ikke lar kjipe overskrifter i aviser diktere hva dere skal gjøre i dagene fremover :) 
Kos dere i dag! <3 :)

put a dress on it

 • 23.07.2014 - 10:32


Egentlig var antrekket for kjedelig til å legge ut, men nå gjorde jeg det allikevel :) Det er så utrolig varmt i Køben for tiden at jeg holder på å smelte vekk! Da er det perfekt å hoppe ned i denne bomullskjolen fra H&M. Når jeg sykler til jobben tidlig om morgenen er det litt kjøligere, så da tar jeg en genser på meg som jeg kan knyte rundt livet når det blir for varmt for den :) Skoene gjorde antrekket litt fresht, og denne vesken fra Bottega Veneta bor jeg i for tiden. Den har en perfekt størrelse, og så synes jeg den ser så lekker brukt ut :) 
Jeg håper dere nyter sommeren og ikke smelter vekk! :) 

Denim Inspo

 • 22.07.2014 - 18:12
Enjoy.

short denim shorts

 • 22.07.2014 - 10:53
Disse shortsene går jeg alltid med. Jeg fikk de av venninnen min som hadde kjøpt de på Ebay og så passet de henne ikke. Heldigvis for meg! Med et par slitte, denimshorts om sommeren kommer man langt. Man kan style de på så mange forskjellige måter og putte noen høye hæler på om kvelden, så er man klar for byen. Her er "svaberg-antrekket" mitt :) 

"Å ligge på et svaberg og bare være til.."


For meg er det så viktig med faktor om sommeren. Jeg bruker SPF 30 på kroppen og SPF 50 i ansiktet. Jeg vil virkelig minimere risikoen for å få hudkreft og så prøver jeg å holde rynkene på avstand så lenge som mulig. Hva med deg? Bruker du faktor? Eller tenker du den norske solen ikke er så farlig? :)

and the girls are floating in skinny dresses

 • 21.07.2014 - 18:56


Wearing: hat: H&M, jacket: vintage, dress: Zara, bag: Bianco Footwear

Denne blomstrete kjolen er blitt vist flittig på Instagram de siste par dagene, men det er jo fordi den er så søt og så utrolig deilig å ha på. Jeg kombinerer stort sett alle kjolene jeg har med boots. Det passer meg best, og jeg liker den litt rockete looken det gir :) Blomsterprint blir jo bare mer og mer populært, og det er blitt vist veldig mye blomsterprint hos designerne til neste vår. Jeg gleder meg, jeg, men først skal jeg prøve å nyte sommeren som er her nå, selv om den er ganske kort for mitt vedkommende. :) Har du en favorittkjole nå om sommeren? Jeg har mange! :)

Dots

 • 13.07.2014 - 14:33


Wearing: jacket, bag & sweater: vintage, pants: H&M kids, shoes: Ebay, nailpolish: e.l.f 'Mango Madness'

Det regner skikkelig i Køben i dag! Venninnen min Sabine og jeg trosset regnet for å dra på loppemarked på Onkel Dannys Plads, men da vi kom frem var det kun én stand på grunn av regnet. Kjedelig! Heldigvis dro vi videre til et loppemarked ved Carlsberg, der jeg fant noen fine keramiske vaser og andre småting. Det kan jeg vise dere senere :) 
Her er antrekket mitt i dag. Det er ganske underspilt, bortsett fra de prikkete buksene som jeg fant på barneavdelingen på H&M. Et perfekt søndagsantrekk :)
Hva gjør dere på en dag som i dag? Jeg håper dere koser dere uansett om det er regn eller sol hos dere! :) <3

Vogue Germany

 • 12.07.2014 - 22:16


From anywho.dk

Falt for disse delikate bildene, så tenkte jeg ville dele de med dere. Enjoy. 

Festival Style

 • 10.07.2014 - 19:18

Wearing: dress: BikBok, kimono: H&M, sunnies: Ray Ban, bag: Bottega Veneta 

Fra dag til kveld. Jeg anbefaler å ta en kimono med, eller noe annet lett, når man her i norden skal være ute hele dagen og kvelden. Selv om det er knallvarmt om dagen blir det alltid kjølig om kvelden. Der var denne kimonoen fra H&M perfekt, for den veier heller ingenting, så det var bare å knyte den på vesken, sånn at det så ut som et skjerf. 
Denne kjolen kjøpte jeg på Bik Bok sist mamma var her, og jeg hadde spart den til Roskilde! Det er den perfekte festivalkjolen, og jeg føler det er en slags "Jen´s Pirate Booty"-vibe over den. Kjæresten min digget den også, hvilket jo bare er et pluss :) Vesken min kjøpte jeg vintage for mange år siden. Jeg hadde helt glemt jeg hadde den, så samme dagen som vi dro til Roskilde dro jeg ned i kjelleren og leitet, og jaggu meg om jeg ikke fant to vintage Bottega Veneta vesker der nede! Så nå er jeg all set til resten av sommeren. Speaking of which; jeg kommer meg nesten ikke hjem til Norge i sommer, hvilket er utrolig trist, men jeg er så glad for at jeg har fått den jobben jeg har, og nå krysser jeg bare fingre for at min mor vil spandere noen langhelger på meg til Bergen :) Norsk sommer er tross alt det beste og vakreste i hele verden. Selv når jeg skal beskrive det til de danske vennene mine og kjæresten min forstår de det liksom ikke helt. - Der er vi heldige oss nordmenn, vi vet hvordan det er :) Jeg håper dere nyter den norske sommeren til det fulle! Jeg er sååå misunnelig på dere! <3 

festival outfit

 • 08.07.2014 - 21:43


Wearing: jacket & dress: vintage, shoes: Ebay, sunnies: Ray Ban, lipstick: e.l.f. Cosmetics, 'Velvet Rope'

Den andre dagen åpnet festivalplassen. Jeg hadde selvfølgelig pakket ryggsekken min full med klær (som alltid), så A ble nødt til å ta diverse madrasser og sånn i sin bag (Oops).
De vakre menneskene vi bodde sammen med elsker rockestilen, så de var kledd i helsvart, og jeg fant ut at jeg måtte ha noe annet på enn svart. Derfor ble denne gamle kjolen, som hadde sin Roskilde-debut i 2009, det perfekte alternativet. Jeg kan dresse den opp og ned (helst ned, da det jo er meg det er snakk om), og jeg føler virkelig det er en festivalkjole :) Jeg fikk flere fine kommentarer for den, så det er jo alltid koselig! :)
Likte dere antrekket? :) 

MINT

 • 30.06.2014 - 21:46


Earing: jacket: vintage, top: Zara, jeans: H&M, shoes: & Other stories, sunnies: Ray Ban, clutch: Bianco

Gårsdagens forskjellige nyanser blir her vist i gaten ved Søerne her i Køben. A spanderte thai-mat fra det beste stedet i byen; nemlig Thai Pan på Korsgade 1. Det passet meg helt perfekt å være ganske så tilfeldig. Jeg hadde virkelig bare slengt det på rett før jeg gikk ut døren. Jeg elsker å mikse & matche. High fashion funn vises sjeldent på denne bloggen, for det er bare ikke meg. Ja, jeg har en Chanel-veske, men den blir like mye brukt som denne clutchen jeg fant på Bianco til 19 kroner. 
Berta er med hvor enn vi går, og nå når jeg har fått ny jobb så spørs det om hun ikke blir en aldri så liten kontorhund :) Jeg hadde hvertfall første dagen min som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics i dag, og det var bare helt perfekt! :) Mer om det i et senere blogginnlegg.
Jeg håper dere nyter sommeren til det fulle! <3

Inspiration

 • 29.06.2014 - 21:48Emily DiDonato for french Vogue

Jeg ble litt bergtatt av disse bildene og tenkte jeg ville dele de med dere. 

Via den danske bloggen Lykke

The Classics

 • 29.06.2014 - 14:55


Wearing: jacket: vintage, sweater & shoes: Zara, jeans: vintage, sunnies: Céline, jewelry: Dansk Smykkekunst

Et forsinket antrekk kommer her. Jeg vet jeg går mye med denne stripete genseren, men jeg er bare så glad i den. Den er helt perfekt casual, og den går til det meste. Snart går turen til Roskilde, og jeg skulle fått ordnet vipper og bryn før den tid, men jeg tror ikke jeg når det. I morgen er første dagen i den nye jobben, og tirsdag går med til et spennende møte, som jeg håper kommer til å gå kjempebra. Jeg gleder meg, hvertfall! Og på onsdag drar vi til Roskilde. Wuhuu. 
Jeg håper dere har en fantastisk dag med bedre vær enn meg! Her regner det skikkelig, mens jeg og A sitter inne og hører på Asgeir Trausti, og Berta sover under pleddet i vinduet. Vi har det ganske greit når jeg tenker meg om :) 

Dansk Smykkekunst

 • 27.06.2014 - 21:27


Dagen i dag har rett og slett vært helt magisk. Etter å ha levert eksamen, måtte jeg skynde meg videre til Dansk Smykkekunst, som er et danskeid firma, som nettopp har vunnet hederspris for deres innsats for dansk eksport. Med andre ord; de er flinke! Det finnes litt til enhver smak, og i dag valgte jeg mine favoritter som kommer i katalogen deres. Jeg brukte så lang tid på å finne mine 10 favoritter, for det var jo så mye å velge mellom. Jeg valgte mest oxidert sølv og de klassiske stykkene. Det gode ved kolleksjonen er at man kan mikse og matche, så hvis du vil gå for et enkelt uttrykk, så velg et klassisk smykke, og hvis man vil være litt villere, kan man adde flere til antrekket, for et mer statement look. 
De var bare så fantastisk snille og søte, og verdens søteste kontorhund tasset rundt med de store potene sine og var så forsiktig. Åhr, drømmen min er å eie et stort hus og en hage, der Berta og en Grand Danois kan løpe rundt i hagen. 
Sjekk ut hjemmesiden deres her og facebook siden her

Black & Simple

 • 25.06.2014 - 14:31


Wearing: dress: Sonia Wu, sweater: Cubus, sunnies: Céline, bag: Topshop

Gårsdagens enkle antrekk kommer her. Noen ganger er det greit med lite kjas og mas, og så bare fly ut døren helt i vatter. I går dro familien til Malaga, mens jeg sitter her og prøver å bli ferdig med eksamen. Bare en dag igjen, før jeg skal avlevere. Ah, det blir en lettelse. I dag byr på flere spennende ting, som jeg må skrive om senere, hvis alt går etter planen. Føler det er veldig mye som skjer for tiden. Jeg prøver bare å lene meg tilbake og nyte det, samtidig med å klare å følge med, for det er jo faktisk ganske gøy å prøve nye ting.
Nå er det jo snart Roskilde, og det gleder jeg meg så sinnsykt mye til. Jeg har allerede kjøpt roskilde-kjolen på Bik Bok i forgårs, og det er vel ingen overraskelse at det er Nette-kjolen, som alle har blitt så opphengt i. - Gleder meg til å vise dere hvordan jeg velger å style den :) Nå må vi bare krysse fingre for godt vær!
Jeg håper dere nyter ferien! Jeg misunner dere fremdeles :)

Hipster

 • 23.06.2014 - 23:40
Wearing: jacket: vintage Levi´s, tee: Zara, jeans: Cubus, bag: Topshop, headband: H&M, sunnies: Ray Ban

Jeg følte meg som en liten hipster i dag, der jeg spankulerte rundt i Købens gater iført både vintage og nytt. Jeg elsker denne jakken. - jeg har sagt det før og kommer sikkert til å si det mange ganger igjen; den går til alt. Thank you, Ebay! Jeg liker veldig godt det blå og det røde, som blir ført sammen til å matche gjennom t-skjorten. 
Jeg skal se om jeg ikke klarer å lage et kult antrekk i morgen, det hadde vært kjekt både for bloggen og for meg. Jeg trenger virkelig å føle meg fin snart, så jeg ikke råtner opp foran dataen :)
Hadde dere forresten en god Sankt Hans feiring? Vi så bål på søerne etter å ha spist på Sticks N´ Sushi i Nansensgade. Selv om det ikke kan måle seg med Tønnebålet i Bergen, så var det koselig allikevel :)
Håper dere får en fantastisk (forhåpentligvis fyllesykfri) dag i morgen ! :)

All black

 • 23.06.2014 - 23:25


Wearing: jacket: Gina Tricot, jeans: Cubus, bag: Bianco, shoes: Pavement, headband: Noa Noa

Hjernen min holder på å stekes i denne eksamenstiden. Herregud, jeg gleder meg sånn til å være ferdig og holde ferie. Klarer nesten ikke å tenke på annet. Jeg fikk familien på besøk i går, og de reiser videre til Malaga i morgen, så etter det skal jeg ikke gjøre annet enn å skrive til jeg er ferdig. 
Her er et (litt kjedelig) antrekk fra i går. Helsvart er, som sagt før, det ene eneste svaret jeg kan komme på er riktig, når jeg ikke klarer å tenke ordentlig. Her med hårbånd fra Noa Noa, som jeg synes gjør det ellers klassiske sorte litt mer feminint og lekent :) 
Jeg håper dere har det fantastisk! <3 

Tia

 • 20.06.2014 - 00:34


Wearing: vest: 2nd female, blouse: Topshop Unique, skirt: oldie from my auntie B, hat: Zara, sunnies: Ray Ban, shoes: Bianco Footwear

Dette skjørtet arvet/fikk jeg av tanten min for flere år siden. Det passet perfekt til det varme været, og det kontrastfulle antrekket jeg gikk med i går. Mellem lesing og skriving blir det tid til litt turgåing med Berta, og da er det bare å slepe kamera og kjæreste med, så jeg kan få blogget litt :) 
Køben er virkelig vakker for tiden. Jeg føler det er et mekka av varme, glade, lettkledde mennesker, eksotiske dufter, og en evig buzz fra snakkende mennesker på gaten. Alt gresset har blitt helt gult fordi det har vært så tørt vær. I dag begynte det å regne litt, og jeg ble faktisk bare lettet. Nå kan jeg sitte å skrive eksamen uten å måtte ha solbriller på meg inne, haha.  
Jeg håper livet og været behandler dere pent <3

Bergenfest

 • 17.06.2014 - 15:06


Pictures: Emilie  //  Wearing: jacket & jeans: vintage, top: H&M, shoes: Ebay, bag: Zara, sunnies: Ray Ban

Forleden var jeg på Bergenfest med verdens fineste jenter; Tine, min vakre søster, og fineste Emilie. Jeg var helt i hundre, for det var selveste John Mayer som var hovednavnet og jeg elsker musikken hans. Konserten var helt fantastisk, og det var rett og slett en magisk stund :) Jeg så han i Køben i 2009, og det var også bra, men dette var faktisk enda bedre :) Han spiller i Køben i dag, og jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe billett til konserten her også, men det er vel litt overkill. Jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle ha på meg, og hver gang jeg er det, da endre jeg opp i helsvart. Og bra var det, for jeg følte meg helt tilpass og veldig meg selv hele kvelden :) "When in doubt; always choose black" . 
Jeg savner allerede de hjemme og gleder meg til en lang ferie nå i sommer :) Da blir det liv, rai rai! 
Håper dere har en fantastisk dag! <3

Dagens

 • 16.06.2014 - 23:36


Wearing: jacket & jeans: vintage, top: H&M, sunnies: Ray Ban, bag: Zara, shoes: Pavement

A og jeg tok noen kjappe antrekksbilder i dag da jeg kom fra flyplassen. Denne toppen kjøpte jeg på tilbud i H&M i Bergen og jeg elsker det delikate printet. Jeg føler meg veldig tilpass når jeg har svart på meg, og disse buksene og denne jakken varmer hjertet mitt. De er begge to kjøpt secondhand og det er ikke noen andre plagg i garderoben min som blir mer brukt :) Det er noe av det gøyeste, synes jeg, å kjøpe noe brukt som man kan gi nytt liv og som man blir så glad i. Mange kaller seg motebloggere i dag (alt er selverklært, selvsagt), men jeg føler mer jeg blogger om stil, og ikke så mye mote. Eller hva synes dere? Det er ikke her du finner high fashion objekter, men derimot den personlige stilen min, som jeg liker å mikse og matche, uavhengig av merker. Det er hvertfall sånn jeg selv ser på det, men kom endelig med inputs hvis du er av annen mening :) 
Nå vil jeg trille i dusjen og så i seng. Berta og jeg er utslitt i dag, så det blir godt å finne puten om ikke så alt for lenge :) Jeg har allerede en outfitpost klar til i morgen, så stikk innom da! :)
Vi snakkes og sov godt! <3

15.06.2014

 • 15.06.2014 - 13:44


Wearing: jacket & shorts: vintage Levi´s, dress & shoes: Ebay, bag: Accessorize, sunnies: Ray Ban, hat: H&M

I går kledde jeg meg i dobbel denim. Jeg liker denim veldig godt, og er helt forelsket i helantrekk med denim. Det er noe med forskjellige nyanser av samme farge som blir veldig fint :) Jeg vet fremdeles ikke hva jeg skal ha på meg på konsert i dag, men finner vel ut av det i tide, forhåpentlig. Gleder meg hvertfall til å vise dere bilder! :)
Nå må jeg løpe i dusjen :) Snakkes! <3

Yesterday

 • 14.06.2014 - 12:32


Wearing: jacket: Topshop, tee: Maché, jeans: vintage, shoes: Bianco, sunnies: Céline, bag: Accessorize

Det ble photoshoot i mors hage i går før jeg skyndte meg videre til reunion. Dette antrekket passet meg helt perfekt med å være helt avslappet, og piffet opp med vesken og skoene. Jeg danset hvertfall til sent i natt uten gnagsår. Takk til Bianco for å lage behagelige sko. I dag er jeg litt (mye) sliten, men formen må bare henge med, for jeg skal inn til byen med fine søs og fine Emilie. Jippi. Det er Bondens Marked i Bergen i dag, så jeg gleder meg til å smake på alle tingene. - selv om akkurat nå er alt jeg har lyst på cola og chips.
Håper dere får en fantastisk dag i fineværet! <3

New Clutch

 • 13.06.2014 - 15:30


From Accessorize

Jeg fikk denne fantastiske clutchen til bursdagen min, men glemte den selvfølgelig i Bergen. Men nå er jeg i Bergen, og ikke nok med at jeg er gjenforent med familien og clutchen min, så skal jeg til reunion i kveld med jentene fra barneskolen! Gleder meg skikkelig! :) Har jo ikke sett de på flere år, for jeg flyttet jo til Danmark rett etter ungdomsskolen. Jeg gleder meg i hvertfall til å gå med denne vesken i kveld, og tenker å ha et dempet outfit, så den kan få skinne alene på vår første tur sammen. Håper dere får en fantastisk dag! :)

Summer outfit

 • 10.06.2014 - 16:45


Wearing: hat & bikini: H&M, shorts: WonHundred, shoes: Pavement

Mens jeg venter på å være fri fra munnsår og forkjølelse, er hatten min beste venn. Jeg pleier som regel å bruke hatt om sommeren, for å beskytte hud og hår, men i disse dager er det virkelig en redning :) Det er så fint vær her i Køben at jeg har lyst til å skippe alt som heter ansvar, skole og lekser, ta Berta under armen og bare ligge i parken dag inn og dag ut for å nyte været. Jeg synes det er veldig vanskelig å finne motivasjon til å lese lekser når det er så fint vær, men i dag lovet jeg meg selv at jeg skulle gå ut og lese i hagen med Berta ved siden av meg. 
Håper dere har en fin, fin dag <3

Fremdeles aktuell

 • 10.06.2014 - 15:29Stort sett halve Norge kjøpte denne t-skjorten da H&M fikk den i butikkene. Jeg tror det var et slags latent behov hos oss etter en t-skjorte som var simpel, klassisk og praktisk, og hvor det ikke stod YSL med svarte bokstaver over brystet og som ikke kostet 1200,-. Jeg ble hvertfall kjempeglad da den kom i butikk og bruker den fortsatt flittig enda :) Shortsene mine er fra WonHundred og de kjøpte jeg siste år. Det er det mest behagelige plagget jeg noensinne har eid, og så er de løse og highwaist, så man kan spise så mye man vil uten at det er noen som ser det ;)

Today in B&W

 • 08.06.2014 - 00:18


Wearing: dress: Sonia Wu, sweater: H&M, bag: Topshop, sunnies: Ray Ban, shoes: Ebay, dog: Morkie <3

Her er dagens. A var på Aerosmith konsert i Jylland i går, så han kom først hjem i morges. Etter det gikk vi bort til Værnedamsvej på Vesterbro (en fantastisk koselig gate!) og shoppet litt før vi spiste lunch (egentlig frokost, ups) på Lêlê = yummy. Jeg våknet dessverre med verdens største munnsår i dag, så jeg ser ganske sur ut på bildene. Ikke fordi jeg er sur, men fordi det gjør vondt å smile. Og i morgen skal jeg løpe mitt første frivillige løp! Jupp, det stemmer.. Hele 5 km skal jeg løpe i morgen :) Det er nemlig Nørrebroløbet, og jeg gleder meg skikkelig mye, bortsett fra litt sykdomsfølelse i kroppen. Så kryss fingrene for meg i morgen! :)

Ellers i dag var det så varmt at jeg måtte ta kjole på for ikke å svette vekk. Denne kjolen kjøpte jeg hos en Bergensk designer som heter Sonia Wu i 2009. Jeg har vært så glad i den i alle disse årene, og den blir bare finere og finere, synes jeg :) Den er så lett å style, for det er bare å finne noe tilbehør som går i kontrast til det søte, og for meg som elsker svart og nagler er det nadas problemos. 
Jeg håper dere nyter helgen til det fulle! :)

Details // B&W

 • 07.06.2014 - 18:37Jewelry from Ebay & Etsy, sunnies from Ray Ban

Dette hjertesmykket fikk jeg av søsteren min til bursdagen min. Hun vet at jeg alltid har ønsket meg Bjørg sitt Anatomical Heart, så hun hadde funnet dette til meg i stedet for, og nå synes jeg dette er mye finere og detaljert enn Bjørg sitt. Jeg valgte å gå med det rundt håndleddet i dag, for å la det andre smykket få eneplass rundt halsen. PS: er det bare meg som synes alt blir finere i svart/hvitt? :) 
Håper dere har en fantastisk lørdag! :) 

Køben Outfit

 • 06.06.2014 - 13:25


Jeg må bare vise dere bilder av søsteren min, for jeg synes hun er så vakker! 
(..hvis man ser vekk i fra måten hun bærer magevesken på, som jeg prøvde å vise henne skulle krysses over skulderen..) Hvis jeg hadde hatt det håret kunne jeg vært lykkelig. Well well, jeg unner henne det :) 
Vi hadde det så koselig med familietid, god mat og latter. I går reiste hun hjem, men heldigvis skal jeg hjem snart, så da er det ikke så lenge til vi ses neste gang <3 
Hun har på seg kjole fra Zara, genser fra Topshop, custommade mageveske og nydelige sko fra Bianco Footwear :)

Rainy outfit

 • 03.06.2014 - 18:30


Wearing: coat: Whistles, blazer & hat: Zara, shorts: H&M, tee: Maché, jewelry: Kant by Rahbek, shoes: Ebay

Let it rain! Tuller. Det sier jeg alltid hvis jeg skal betale med kontanter. Ja, vet, det er sykt teit, men jeg synes det er så gøy. Kjæresten min holder på å bli gal av meg når jeg gjør det. 
Men det regnet faktisk på ekte i dag, da! Det verste var at det faktisk føltes litt deilig, for så slipper man for å ha dårlig samvittighet for å sitte inne. Hver gang det er sol, hater jeg hvis jeg må jobbe hjemme, eller bare ikke orker å gå ut. Da holder jeg på å bli spist opp av dårlig samvittighet. Heldigvis slipper jeg for det i dag :) Her var A og jeg i byen tidligere. Bilder må man ha selv om det regner, om det nå ikke er verdens mest spennende outfit. Da jeg stod og speilet meg hjemme syntes jeg selv jeg så kul ut, men da hadde jeg blazeren (som er litt oversized) rett nedenfor shortsen, så det nesten så ut som jeg brukte den som kjole. - Det likte jeg :) Ellers er jeg utrolig glad i denne jakken fra Whistles, som jeg kjøpte i London for noen år siden, og den er like aktuell enda, om ikke mer :) Og forresten; vet dere det mest geniale plagget når det regner? - en hatt! Bare sørg for den sitter godt på, så den ikke flyr av hvis det blåser (I learned that the hard way, hæ hæ) :)
Nå skal jeg forberede meg til i morgen; da er det nemlig Distortion sin første dag, og de holder det alltid her på Nørrebro den første dagen. Og spesielt på den gaten jeg bor; Blågårdsgade, som er København sin koseligste gate :) Kanskje det er noen nordmenn i Køben som skal ut og feste i morgen? - Håper jeg møter noen, hvertfall! Det pleier å være ganske mange nasjonaliteter :)
Kos dere videre i kveld! <3  

Bohemian Lady

 • 01.06.2014 - 20:54


Wearing: dress: H&M, vest: Second Female, sunnies: Ray Ban, espadrillos: Pavement from dope.dk 

Denne kjolen holdt jeg på å selge på loppemarkedet forrige helg, men heldigvis snakket venninnen min meg fra det. Den er jo så søt. Føler meg ganske bohemsk i den, så for å være min egen stil tro, så måtte jeg ta en skinnvest over den, for å gjøre looket litt røffere og dempe det. Og disse solbrillene som A og jeg kjøpte samme av i går; åhr, kommer til å gå med de hele tiden fremover.
I morgen begynner hverdagen. Føler jeg har hatt verdens beste langhelg, og det er alltid så kjipt når de slutter. Jeg har satt meg et mål i morgen når jeg kommer hjem; jeg skal ut og løpe. Virkelig. Så husk og minn meg på det! :)

- Håper dere har hatt en fantastisk søndag og føler dere klare til å starte på en ny uke! :)

Levi´s & brand new Ray Bans

 • 31.05.2014 - 21:06Wearing: jacket: vintage Levi´s, top: BikBok, jeans: vintage, shoes: Ebay, sunnies: Ray Ban, bag: Topshop

A og jeg hadde en kjempefin dag i dag inntil jeg så en due som hadde fått stukket øye sitt ut og jeg prøvde å redde den og deretter hylgrine. Og jeg gren ganske lenge, altså. Men før det, var alt rosenrødt og vi dro til brillebutikken og kjøpte matchende Ray Bans, som vi er så stolte av, for nå føler vi oss (kanskje bare meg, egentlig..) som et skikkelig kjærestepar. - Og så lenge vi ikke begynner å gå i matchende joggedresser, så går det vel greit. 
Været var såpass friskt i dag, at jeg måtte ha en jakke på meg. Denne jakken fra Levi´s gjør det samme for antrekkene mine som skinnjakken min gjør. Jeg føler liksom at jeg egentlig hver dag burde velge mellom denne og skinnjakken. Har jeg svarte bukser på meg, er det ganske fint med den blå fargen til :) Så hvis du faller over en sånn en, så ikke nøl, bare kjøp :) Lover deg du blir glad for det! :) 
Ellers har den stått på rydding av leilighet etter at A snekret et bord sammen (shit, det støver) og ommøblering av soverommet, fordi jeg følte speilet stod i feil stilling i forhold til hvor bra det var å ta selfies i det. Men bare rolig, nå er det perfekt, så forvent antrekks-selfies på instagram om ikke så alt for lenge :) - Detta blir bra, gitt ;) 
Håper dere fremdeles nyter helgen! <3

Today: headband, sunnies & red(-ish) lips

 • 31.05.2014 - 00:13
Wearing: headband: Noa Noa, jacket: Vintage, sunnies & dress: Ebay, shoes: Bianco Footwear

Haha! Samtale mellom kjæresten min og jeg da vi dro ut døren i dag:
                     Meg: "Er denne kjolen gjennomsiktig?"
A: "Men den er jo svart?"
                                                                           Meg: "Ja, jeg vet det, men derfor kan den fremdeles være gjennomsiktig"
             A: "Å? Hmm. Nei, den er ikke det"
Vel, jeg ser nå, mens jeg redigerte bildene at han tok f.e.i.l. - Er det ikke "in", eller noe sånt, å vise undertøy? (Håper det)
Denne kjolen var alt jeg orket å ta på meg i dag, siden jeg var litt redusert. Det er så deilig å kunne ta en lett kjole på, og heller rette fokuset mot tilbehøret.
- Ingen sminke utenom røde lepper, hårbånd i håret og solbriller på; da kjører det. 
Jeg gjorde og den episke feilen å glemme og ta leppestift med, og så ta bilder etter man har spist (siden A var så sulten at maten ikke kunne vente), men man lærer så lenge man lever :) Jeg håper dere koser dere enten dere ligger og slapper av i sengen eller er ute i nattelivet og danser bekymringer vekk <3 Nå vil krype inn under dynen til kjæresten min og se "The Office" med han. Det er nemlig yndlingsserien min :) 

Flowerish

 • 30.05.2014 - 23:26

I dag har det vært dårlig med oppdateringer som skyldes en gøy kveld i går. I dag har jeg stort sett ligget på sofaen, mens kjæresten min har gitt meg vannmelon. *Fin Fyr*. 
Jeg tok en ny tatovering på underarmen for noen dager siden og tenkte at jeg ville ha på meg noe med lange ermer i går. Denne søte saken hang så fint i skapet, og jeg minnes gode øyeblikker fra Roskilde Festivalen 2009 med den på, så tenkte at kanskje den kunne gi nytt liv til byturen min nå, 5 år etter, og jaggu om den ikke klarte det :) Jeg hadde på meg strømpebukser og chunky heels, noe som gav den perfekte overgangen til det litt mer tunge og grove, fra den korte, feminine kjolen. 
Håper dere har en fantastisk fredagskveld! <3 

Quickie

 • 29.05.2014 - 00:27

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å poste dagens, siden det var et gjennomført kose-antrekk som ble benyttet i forbinnelse med svigers som kom inn i byen, men here goes anyway. Jeg brukte denne kjolen over buksene mine, og i retrospekt likte jeg det litt romantiske looket det ga. Jeg har allerede tenkt på å ha bukser under et langt skjørt med høye hæler snart, for selv om jeg aldri kunne tenkt i de baner før i tiden, synes jeg det ser bra ut nå :) Håper dere hadde en fantastisk dag folkens! Er det helligdag i Norge også i morgen? - Det er det hvertfall her i Køben! :) 

The Reformation

 • 28.05.2014 - 22:11


From Reformation

facebooksiden til Reformation står det: "We make killer clothes that don´t kill the environment.", og det er jaggu sant. Det er fantastiske klær, som blir laget på en bæredygtig måte. Jeg har vært fan ganske lenge og tenkte jeg ville dele de med dere. Jeg elsker maxi-kjolene deres, og tenker at når A og jeg reiser til USA, så skal jeg ha en lang shoppingliste med meg, der en av disse kjolene skal stå øverst. Ja, så er det jo det at de koster litt mer enn den typiske H&M-kjolen som vi alle faller for, men her er jeg villig til å betale for kvalitet fremfor kvantitet. Jeg synes disse innovative designerne skulle støttes mye mer enn de store kjedene. Hva sier dere? Er pris, design eller etikk viktigst for deg? :) 

Casual-no-makeup-tuesday

 • 27.05.2014 - 22:51


Wearing: hat & jeans: Zara, knit: Acne Studios, shoes: Pavement (www.dope.dk), sunnies & bag: Ebay

For å sette prikken over i´en måtte A og jeg ned å ha oss en iskrem etter å ha jobbet i leiligheten. Det er så herlig med en dag uten sminke og å kunne ta på seg det første man finner. Noen ganger så er tilfeldig ganske kult. Når jeg ser andre jenter på gaten som ser helt perfekt "gjennomført ugjennomført" ut, så beundrer jeg de alltid og kan begynne å tenke veldig mye på hva jeg skal ha på i morgen for å se like casual ut, og som oftest er det nok en større tanke bak det som ser henkastet ut, men så lenge looken blir gjennomført, så har man vel oppnådd det man ville :) 
Jeg håper dere er kommet godt igang med uken og at dere gleder dere over det fine været vi har hatt på det siste og nyter en is eller to, som jeg gjør :)

The Classics

 • 26.05.2014 - 15:36


Wearing: Jacket: Saints & Mortals, tee: Maché, jeans: vintage, sunnies: Ray Ban, bag & sandals: Bianco Footwear 

Jeg har funnet de perfekte sommersandalene hos Bianco. De utgjorde det perfekte antrekket for meg, der jeg følte meg 100 % avslappet og fab. Man kan vel aldri gå helt galt med klassikerne? Jeg har satt meg som mål å kjøpe flere boyfriend-jeans. De er så fine og kan gå til så mange ting, men jeg synes det er så vanskelig å finne de perfekte. Så hvis dere der ute skulle sitte på en hemmelighet av dimensjoner; nemlig hvor man finner det perfekte paret, så send meg en brevdue, kommentar eller flaskepost, så blir jeg nemlig så glad! Disse fant jeg i en av de beste Vintage-fooretningene i Køben, nemlig "Episode" i Larsbjørnsstræde, til den nette sum av 120 kr (mener jeg, det er en stund siden), og de har blitt så flittig brukt at det nesten er flaut. 
Forresten, så fikk jeg en ny tatovering forleden natt som jeg gleder meg til å vise dere. Sommeren i Køben er bare perfeksjon for tiden, og det beste jeg vet er å sykle rundt i byen og se alle menneskene som koser seg og nyter den fine byen vår. Jeg håper også dere koser dere uansett hvilken by som er din! :)

Lace, crop top & nude tones

 • 24.05.2014 - 11:32


Wearing: jacket: Topshop, rings & crop top: H&M, skirt: Vila, shoes & bag: Bianco

Her er hva jeg hadde på meg i går. Noen ganger må jeg bare legge skinnjakken på hyllen og finne det feminine i meg frem. Det er så fint med nude toner, spesielt nå om sommeren. Denne jakken fant jeg i skapet mitt, og ble faktisk litt sur på meg selv for at jeg ikke har gått mer med den. Den er jo perfekt nå til lune kvelder. Note to self: sjekk ut skapet og varier mer. Toppen er faktisk en bikinitopp fra H&M i XL, som jeg syntes passet så fint som crop top i stedet for. Jeg gleder meg til å bruke den flittig på Roskilde festivalen som kommer snart :) Er det noen av dere som skal på Roskilde? :) 
Håper dere får en fantastisk lørdag! Vi snakkes senere <3 :) 

In love..

 • 23.05.2014 - 18:43

From Annarvitiello

Jeg har helt forelsket meg i dette bildet, og jeg skulle gitt hva som helst for det settet. Nydelig farge og helt perfekt utskjæring. Jeg liker <3

Onepiece

 • 22.05.2014 - 19:58


Wearing: onepiece: H&M, bag: Chanel, shoes: Acne Studios

Wuhuu! Jeg er på nett igjen! Det var faktisk en herlig ro som spredte seg inni meg, når jeg så iMac´en vente på det (for en gangs skyld) ryddige skrivebordet mitt. Nå er det dags for forsinkete antrekk, som dette jeg hadde på meg på selveste bursdagen min; nemlig den 17. mai :) Den beste dagen i hele året, om jeg må si det selv.

Jeg som ikke er så glad i å vise ben hadde litt kleskrise før jeg reiste fra Køben, så da jeg fant ut av at jeg hadde venninnen min sin onepiece i klesskapet, var den kleskrisen kjapt løst. - Tusen takk for lånet, Sabine! Jeg valgte klassisk tilbehør med få smykker og holdt det i gull-toner sammen med vesken. Pumpsene fra Acne følte jeg skapte litt mer liv i antrekket mitt, og blomstermønster er jo bare så fint nå :)

creamed coat

 • 18.05.2014 - 13:22Wearing: Coat: H&M, jeans: vintage, bag: Chanel, shoes: Zara.

Her var jeg og søsteren min ute i Bergen for å spise sushi. Jeg hadde jo bursdag i går, og det var en helt perfekt dag. Heldigvis skinte solen så man slapp å pakke seg inn i regntøy. Alt i alt var det en perfekt 17. mai :) Jeg har flere bilder, men siden jeg blogger fra "hjemmedataen" til min mor, så går det ikke helt med kameraet mitt sin software og denne dataen. Jeg savner iMac'en min i Køben. Haha. Det neste jeg skal investere i er en Macbook Air, så jeg kan blogge overalt, uten å stresse. Jeg får heller vise dere noen av bildene jeg har tatt med mobilen min, selv om det ikke er super kvalitet :)
Håper dere hadde en fantastisk 17. mai! :) - det er jo faktisk årets beste dag :)

Shades of blue

 • 13.05.2014 - 17:22


Wearing: kimono: H&M, swimsuit: Zara, shorts: Ebay, espadrillos: Pavement from dope.dk

Jeg vet jeg har postet dette antrekket før, men her kommer det i mye bedre kvalitet. Jeg elsker kombinasjonen av de forskjellige blåtonene. Det føltes helt perfekt å gå langs stranden og matche middelhavet. Her tok vakre Emilie og jeg noen kjappe bilder, mens vi gikk i retning mot Denia for å finne noe å spise. Det var en fantastisk gåtur når utsikten var så vakker. 
Forresten, så kjøpte jeg denne blå neglelakken jeg har på på bildene der nede. Line tipset meg om top-coaten som skulle være vanvittig bra, så da kjøpte jeg den i blå også. Den er fra et engelsk merke som heter Essence. Jeg har aldri sett det merket før, og det er virkelig den beste neglelakken jeg noensinne har prøvd. Så hvis noen faller over det, gi en lyd til meg! :)

Håper dere har en fantastisk dag <3  

Striped sweater // Sommerstilen

 • 12.05.2014 - 21:59Wearing: sweater: Zara, bag: Bianco, sunnies: Céline, shorts: Ebay, espadrilles: Pavement

Denne genseren har bare vært gull verdt siden jeg kjøpte den på Zara. Den er perfekt til å slenge over uansett hvilken anledning. Det blir nok sommergenseren min, selv om jeg vet jeg har brukt den veldig mye allerede. Her er jeg igjen på den vakre stranden i Jávea. Det er perfekt at jeg har noen outfitbilder på lur, siden været her i Køben er regn, regn og atter regn. Nå kan dere få se hvordan jeg tolker sommermoten. Jeg gleder meg sånn til Roskilde Festivalen. Det er så fantastisk at Coachella er før alle de andre, for så kan man bli helt perfekt inspirert til man selv skal på festival :)

Har du noen spennende sommerplaner i år? :) 

The Little Black Dress

 • 11.05.2014 - 22:04


Wearing: dress: COS, bracelets: Zara, bag: Bianco

En av de siste kveldene ble tilbrakt i  den vakre byen Javea i denne kjolen fra COS. Med The LBD kan man jo aldri gå helt feil, og dessuten syntes jeg det var perfekt å være helsvart med noen få iøynefallende detaljer. Denne vesken fra Bianco Footwear er helt genial, da den har en rem som kan tas av og på. Jeg brukte den stort sett som clutch der nede, og for en som elsker den rockete stilen som jeg gjør, ga den alle antrekkene mine en litt røff karakter.  Åh, som jeg allerede gleder meg til neste gang jeg skal reise med jentene <3 

By the pool

 • 11.05.2014 - 16:36I kalde København drømmer jeg meg tilbake til svømmebassenget i Spania. Late, varme soldager med fine jenter er det beste jeg vet. Jeg brukte solfaktor 50, solbriller og solhatt der nede. Jeg nekter å se ut som en sviske når jeg blir gammel. :) Hvordan er søndagen deres? :) 

Flashback

 • 11.05.2014 - 10:23


Wearing: jacket & sweater: Vintage, skirt: Topshop, shoes & bag: Bianco Footwear

Nå er jeg tilbake igjen i Køben. Jeg savner Spania og de andre jentene så mye at det nesten gjør vondt. Her er noen bilder fra den ene kvelden. Jeg lover det kommer flere senere, når jeg er hjemme igjen fra familiebesøk :) Håper dere har en deilig helg! <3 

Playa del Cala del Moraig

 • 08.05.2014 - 13:30Wearing: bikini: Ebay, hat: & Other Stories, sunnies: Céline

Forleden dag dro vi til en strand Binta hadde fått anbefalt. Utsikten var helt slående og vannet var krystallklart. Vi tilbrakte hele dagen der før vi dro videre ut for å spise.
Jeg følte meg litt som en pin up-jente i denne bikinien. Den passer perfekt for meg som er en sucker for highwaisted. 
Denne dagen var bare helt magisk. Vi har leiebil, så føler virkelig vi er på roadtrip. Vi får jo sett de mest fantastiske stedene vi hadde gått glipp av hvis vi ble hjemme på terrassen rundt svømmebassenget.
Nå når det er litt langt mellom oppdateringene på bloggen, kan dere følge meg på Instagram hvis dere vil: hannetorseth. Håper dere får en fantastisk dag! <3 

By the pool outfit

 • 08.05.2014 - 12:21


Wearing: sunnies: Céline, top: H&M, shorts: Ebay, shoes: Zara, bag: Bianco Footwear

Dagene her nede med jentene er så herlige, så jeg bestemte meg for å bli her litt ekstra. Egentlig skulle jeg fly hjem i dag, men jeg endret billetten min, så nå skal jeg først hjem på lørdag :) Juhuu <3 
Jeg har fått låne vakre Emilie (gjør dere selv en tjeneste og sjekk ut den fantastiske bloggen hennes) sin data, så nå kan jeg endelig vise dere bilder her fra turen :) Dette var antrekket mitt den første dagen, og skoene mine matcher Line sitt svømmebasseng. Hehe. Koser dere dere hjemme? Håper dere har sol og varme også! :)  

Sweet life

 • 04.05.2014 - 22:12


Spottet: En liten, bleik nordmann i Spania

Vi er ankommet Line sitt hus her i en koselig by utenfor Alicante. Denia er den nærmeste byen, som jeg gleder meg til å utforske i morgen. Huset til Line er fantastisk, og jeg har fått mitt eget rom, og vi har svømmebasseng, sitrontrær og en fantastisk terrasse til å utnytte til det fulle. Jeg koser meg sånn! Nå må jeg skynde meg, for vi skal ut på pubcrawl og de andre jentene maser på meg for at jeg skal bli ferdig. Gleder meg til å vise dere mer i morgen! :) 

Prepping for Spain

 • 03.05.2014 - 18:42


Bikini &kimono: H&M, hat: & Other Stories, espadrillos: Pavement, sunnies: Prada

Åhh.. Som jeg gleder meg til å komme ned til varmen igjen. <3 Aller mest gleder jeg meg til varmen, og etter det så gleder jeg meg til å le med fine jenter og sippe vino blanco dagen lang. Hvis dere følger med på Instagram kontoen min (hannetoerseth), så vet dere hvor høyt jeg elsker hvitvin <3 

Bianco Footwear kundekveld

 • 30.04.2014 - 21:24Wearing: sweater: Zara, jeans: vintage, shoes & bag: Bianco Footwear

I dag hadde jeg kundekveld hos Bianco. Det ble utdelt goodie bags, laget drinker, og shoppet! Butikksjefen i Bianco-butikken på Købmagergade er bare verdens søteste, så gå inn til butikken hvis du er på Strøget, og si hei fra meg! De er alltid så snille der inne :) Grunnen til at det var kundekveld er fordi jeg er Bianco Fashion Army Officer, så heldige meg er tilknyttet denne butikken :) Jeg falt pladask for disse nude pointy pumpsene og denne vesken som jeg har sett etter lenge. Nude sko forlenger jo beina, og det trenger jeg med mine kommodebein :) Så da måtte de bli med hjem :) Liker dere de? :)

Stripes, pink, baby blue

 • 29.04.2014 - 09:03


Wearing: sunnies: Céline, necklace: Cubus, sweater & shoes: Zara, jeans: Vintage, bag: Alexander Wang

Jeg fikk endelig kjøpt meg en stripete genser, som jeg har tenkt på lenge nå. Denne kostet 80 kroner på Zara, så da måtte den bli med hjem. Disse skoene så jeg på på Zara med mamma før jeg reiste til Malaga, og mamma overtalte meg til å vente, for de hadde jo Zara i Malaga også. Det ble tilbrakt litt mer tid på stranden enn på shopping i Malaga, så da jeg nå gikk ned for å se etter de igjen, og så at de att på til var kommet på 50 %, da takket jeg mamma inni meg, som overtalte meg til å vente.
Antrekket mitt er ganske enkelt i dag, men jeg synes leppestiften og skoene gjør det akkurat det hakket mer spennende som det trenger. Hver gang jeg er i tvil om hvilken farge jeg skal ha på leppene, gå jeg alltid for den mest iøynefallende fargen som er i sminkevesken min. Jeg føler meg så sommerfrisk i denne fargen :) 

Chunky heel is the new black

 • 28.04.2014 - 14:18Husker dere Stella Mccartney skoene som jeg siklet etter for en stund siden? - Jeg fant noen som likner til en slikk og ingenting på Ebay. Kvaliteten er så som så, men fy fader så glad jeg er for at de passer og ikke ser fæl ut. Jeg digger de faktisk :) Hva synes dere? Er chunky hæl noe dere kommer til å ta bruk av? Det er visst det helt store, nye :) 

Peace, love and bicycles

 • 26.04.2014 - 14:30


Jeg undervurderte varmen i dag, men tenkte å vise dere antrekket mitt likevel, før jeg løper ut av døren for å dra på Zara.

Koser dere dere i finværet? - Det gjør vi! :) 

Style inspo | Casual Coolness

 • 24.04.2014 - 19:16


Note to self: buy overalls, boyfriend jeans and casual striped sweaters 

home details

 • 22.04.2014 - 22:22


Jeg kjøpte denne hodeskallen på Ebay for en stund siden, og i dag fikk jeg den i posten. Jeg synes bare den er så fin! :) Det er noe med kontraster som virkelig fanger oppmerksomheten min, og å lage noe som man normalt ser på som brutalt, og fremstille det i gjennomsiktig glass, da er jeg solgt. Hva synes dere? Liker dere den, eller er den too much? :) 

Flowery outfit

 • 22.04.2014 - 21:56
Wearing: dress & shirt: Zara, necklace: Camden Market, bag: Topshop, sunnies: Ray Ban

Noe av det beste med solferier er å kunne ta på seg kjole igjen. Denne har hengt på klesstativet i snart et år nå, og ventet på at vi skulle ut på nye eventyr sammen. Det tynne stoffet og det luftige skjørtet gjør den perfekt til når det er varmt. I dette antrekket også, lar jeg kjolen "do all the talking" (hvis man kan si sånt om klær, haha), og ifører meg simpelt tilbehør. Akh, nå når jeg gikk igjennom bildene igjen, begynte jeg virkelig å savne det. Jeg må snart sydpå igjen. Klarer nesten ikke å vente :) 
Er dere begynt på hverdagslivet igjen? A og jeg har kjøpt gamle fruktkasser i dag som vi skal bruke til hyller på badet. Gleder meg til å vise det når det er ferdig :) 

new in

 • 21.04.2014 - 22:36


30 DKK, from Ebay, find them here

Malaga outfit pt. 2

 • 20.04.2014 - 18:31


Wearing my favorite dress from Zara

Denne kjolen er en statement piece i seg selv. En blomstrete kjole med svart tilbehør passet helt perfekt til lune kvelder i Malaga. 

Har dere en fin påske så langt? Jeg er misunnelig på alle de som feirer med familiene sine, så jeg har bestemt meg for at A og jeg skal lage litt familiekos hjemme hos oss selv, med mat, stearinlys og Berta <3
- Håper dere har det fantastisk! :)

Holiday outfit

 • 20.04.2014 - 12:18Wearing: pyjamas: Monki, shoes: Zara, sunnies: Céline, bag: Topshop

Den prikkete pysjamasen min er nydelig å ha på når det er varmt med en litt kjølig bris. Det myke stoffet klemmer kroppen min, og den føles ikke for varm eller kald. 
Dessuten har jeg en besettelse omkring prikker for tiden, så da passer den jo perfekt. Jeg har sett på en bluse fra Ganni med prikker, som jeg har lyst til å ønske velkommen til garderoben, så la oss krysse fingre for at det skjer :) 

Outfit | Leather and stripes

 • 13.04.2014 - 19:10


Wearing: jacket & sweater: vintage, sunnies: Ray Ban, dress: Zara, bag: Topshop

Det ble skinnjakke og vertikale striper i dag. Man kan lett se litt bredere ut med vertikale striper, så for ikke å få jordens største hofter, tok jeg en svart genser og gjorde siluetten slankere. Med svart og hvitt blir det liksom aldri feil, heldigvis! 
Håper dere har en fantastisk søndag! <3

Sunday

 • 13.04.2014 - 13:18


Wearing my new dress from Zara

Nå er jeg på vei til Strøget for å se etter en ny bikini. Jeg har hørt BikBok har fått så mange fine, så det blir neste stopp. Ellers, hvis dere har et sykt bra tips til hvor man kan få fine bikinier, så sleng det opp i kommentarfeltet, så sjekker jeg om vi kanskje har samme smak ;) 
Håper dere får en fantastisk søndag! Her skinner solen, og både jeg, mamma og kjæresten er fornøyde. Kos dere! :)  

Outfit | Leather and knit

 • 12.04.2014 - 18:39


Wearing: sunnies: Céline, jacket & knit: Topshop, skirt: H&M, bag: Zara

I disse vårtidene er det godt med en strømpebukse under skjørtet. Jeg kjøpte denne strikkegenseren og jakken for lenge siden på Topshop, men de er like aktuelle enda, synes jeg. Selv om det er sjeldent jeg går med de, er det kjekt å finne de frem i garderoben og gi de nytt liv med hatt og skjørt. Jeg orket rett og slett ikke å pynte meg i dag, så da er det kjekt at en hatt gjør så utrolig mye for et antrekk. Jeg gleder meg til å investere i en ordentlig Fedorahatt. Det blir saker. 

Håper dere nyter helgen! Mamma er her jo, så jeg føler ikke jeg gjør annet enn å spise. Haha :) 

New dress

 • 12.04.2014 - 18:28


Jeg falt for denne kjolen fra Stine Goya, og tenkte at siden jeg overlevde oppussingshelvete, så fortjener jeg en ny fin kjole. Den er fremdeles på kjøpelisten, men i dag fant jeg denne i Zara:


... og den kjøpte jeg. - Så da tenker jeg jo; er de for like? Kanskje jeg skal holde meg til den fra Zara, og se om ikke den er nok.. Men akh.. Den fra Stine Goya er jo bare så fin... :) 
På mandag reiser jeg og A til Malaga. Fy fader, det skal bli deilig. Jeg gleder meg til å sitte i denne kjolen og stråhatten min på stranden og drikke Sangria. Mmm.. Sommeren er ikke helt langt unna heldigvis :) 

Easter outfit

 • 11.04.2014 - 21:33


Wearing: jacket: vintage, cardigan: Barbara I Gongini, bag: Ebay, shoes: Zara, sunnies: Ray Ban

All black is all good

Holder meg til helsvart i dag med fargeinnspill fra veske og lepper. Jeg falt for denne oversized clutchen på Ebay, så den ble klikket hjem. Den minner meg litt om Givenchy sin blomstrete clutch, men til en helt annen pris. Det trenger jo ikke å være dyrt for å være fint. 

Er dere fornøyd med fredagen så langt? Jeg har mamma på besøk, så vi skal kose oss med påskegodt som min kjære søster sendte til meg fra Norge. - Snille henne <3 
Nå blir det Freiakos og avslapping i sofaen. Jeg skal jobbe i morgen, så det er like greit det ikke blir den villeste fredagen, og dessuten så elsker jeg å ha min mor på besøk. 

What I´ve been up to // Fragments of home

 • 10.04.2014 - 18:39Her ser dere grunnen til at jeg har vært fraværende den siste tiden. Leiligheten er rett og slett blitt shinet opp. Den trengte en oppgradering, og fy fader så fornøyd jeg er med skapet mitt nå! Det er rett og slett himmelsk. Vi er enda ikke helt ferdige, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut så langt. Liker dere det? Kjæresten min bygde faktisk dette walk-in/skapet til meg. Da ble jeg ganske så imponert. Føler virkelig jeg bor i den fineste leiligheten i hele Køben nå :) Tihi. 
I kveld kommer mamma på besøk fra Bergen. Jeg skal jobbe litt i helgen, men utover det skal vi bare kose oss. Gleder meg sånn. Hun er alltid den som tar outfitbilder av meg når hun er her, og jeg gleder meg sånn til å vise det nye smykket mitt, så følg med på bloggen i helgen! - Det blir bra :) 
Håper dere har en fantastisk kveld <3  

New in

 • 08.04.2014 - 18:28


Kjøpte meg noen solbriller fra A.J. Morgan forleden dag. Jeg er ganske glad i Céline-viben jeg får fra de. 

Mette SS Friis

 • 03.04.2014 - 21:03

 
Photographer: Kiva Brynaa

For en stund siden var jeg makeup artist på lookbook bildene til S by Mette Friis. Tenkte jeg ville vise dere resultatet :) Hun lager noen fantastiske klær, som er sporty, edgy og anvennelig. Jeg er stor fan :)

New in from Ebay

 • 03.04.2014 - 20:53Dere vet det smykket fra Zara, som er en kopi av Chanel? - Vel, dette er en kopi av kopien. Jeg fikk det for 18 kroner med frakt fra Ebay. Gleder meg til å gå med det til tynne skjorter og lette sommerkjoler.

Finn det her

Work outfit

 • 01.04.2014 - 22:52


Wearing: coat: Ganni, sunnies: Céline, shirt: H&M, sweater: Cubus, pants & shoes: Zara, bag: Chanel

Oh boy, det er jo første april i dag! Jeg valgte å beholde helsen og heller iføre meg en lang kåpe, enn å feire april med for lite klær på. Denne kåpen bruker jeg alt for sjeldent. Jeg elsker jo kamel-fargete kåper, og hadde ønsket meg denne lenge før jeg kjøpte den. Som et nytt forsett vil jeg prøve å gå med denne jakken oftere! :) Så må dere se om det lykkes meg ;)
Ellers er jeg ganske klassisk i dag. Det trengtes etter noen litt laidback dager på klesfronten. Heldigvis er variasjon nøkkelen til all styling, så enten det er casual eller klassisk gjør det ingenting så lenge man kan variere :) 

PS, til musikkinteresserte: i morgen annonserer Roskilde Festivalen programmet sitt! Jeg gleder meg som en liten unge! :) Jeg krysser fingre for at Bastille kommer! Skal du på Roskilde? :) 

Copenhagen life // All black

 • 31.03.2014 - 20:17


 
Wearing: jacket: Vintage, jumpsuit & sweater: H&M, hat: Zara, necklace: KANT by Rahbek, shoes: Converse

Køben er så fin om våren. Vi tilbrakte friheten vår i dag i Kongens Have, med frisbee og pinnekasting til Berta. Været er fremdeles kaldt, så en genser under vårjakken må påregnes. Ellers er jeg helt casual og svart i dag. Hatten er prikken over i´en for meg. Den tilfører alltid det lille ekstra, og mon ikke om jeg har sett ut et par nye hatter som skal være i garderoben til våren. Problemet er at de noen ganger er for store, og det værste er å sykle i motvind med en for stor hatt. I morgen skal jeg tidlig opp, så jeg begynner allerede nå å tenke på sengen. Tror jeg vil drømme om hvordan leiligheten er uten oppussingsrot og malingsutstyr. Pluss en ny sofa, kanskje, hvem vet. Akh, nå gleder jeg meg til å sovne ;) 

- Ha en fantastisk kveld! <3 

This jacket

 • 28.03.2014 - 20:09
Wearing: sunnies: Céline, jacket: Acne Studios, necklace: Cubus, blouse: Zara, shirt: borrowed from my boyfriend, jeans: H&M, shoes: All Saints Spitalfields

Jeg er ikke en person som må kjøpe dyrt, men hvis jeg finner noe jeg liker som koster litt ekstra, så kjøper jeg det fordi jeg synes det er fint. Jeg liker veldig godt å mikse dyrt og billig, selv om det ikke er noe jeg gjør bevisst. Jeg har bare veldig mange forskjellige ting i garderoben min. Jeg elsker for eksempel å kjøpe på loppemarkeder. Der finner jeg de største skattene. Og en gang i mellom finner jeg de hos Acne Archive butikken på Elmegade... - Men som regel på loppemarked eller Ebay ;) 
Ellers sverger jeg til grått og svart i dag. Denne jakken går jeg hvertfall med minst en gang i løpet av en dag. Om det så er fordi jeg skal ned og kjøpe tomater, så er det denne som kommer på. Den er så varm, og kragen kan jeg bøye oppover, så jeg slipper stresset med et langt skjerf viklet rundt om halsen. It´s a win win :) 

Håper dere får en fantastisk helg og er ute og nyter fredagen! :) <3 

Denim Days

 • 26.03.2014 - 23:56


Wearing: jacket: vintage Levi´s, blouse: H&M, jeans: Zara, shoes: Acne Studios 

Tok et kjapt outfitbilde på farten i dag. Jeg blir aldri lei av dongeri. Hvem gjør vel i grunnen det?
Jeg elsker mønsteret på skoene mine. Det går til stort sett alt, og jeg er så glad i det delikate blomstermønsteret. De kommer til å bli heftig brukt til sommeren :) 

Festival Inspo

 • 26.03.2014 - 18:01Pictures from Pinterest

Jeg er så klar for sommer, sol, musikk og gode venner samlet på et sted. Jeg gleder meg til en bekymringsfri tid med lyse, berusete netter, mens jeg danser helt til solen står opp igjen. Fy fader. Er dere ikke klar for sommer snart? Skal dere på festival i sommer? Jeg skal til Roskilde, og jeg gleder meg sånn til å ta outfitbilder som jeg kan poste på bloggen. En festival er jo egentlig et slags hellig sted, der man etterlater komfortsonen sin utenfor plassen, og bare er den man er. - Man kan liksom kle seg i alt på festival. Det er ingen regler. 

Dagen derpå outfit

 • 23.03.2014 - 22:34


Wearing: jacket: Acne studios, sweater & jeans: H&M, bag: Topshop, jewelry & shoes: Zara, sunnies: Céline

Det er jo så deilig å kunne ta på seg vårjakkene igjen! Jeg elsker denne jakken fra Acne. Jeg lengtet så mye etter den som likner veldig fra Alexander Wang i 2009, og da jeg falt over denne på salg ble jeg nødt til å slå til. Den har hengt tålmodig i skapet (som består av poser i disse oppussingsdager) og ventet på meg siden i fjor. Blandingen mellom svart skinn og blått dongeri er jo til å få vann i munnen av. 

Ellers har jeg vært veldig redusert i dag, men etter å ha kommet meg opp av sengen kl 1500, fikk jeg unnagjort litt av hvert. Jeg kan nesten ikke vente på å få livet mitt (les: en ordentlig leilighet) tilbake igjen, for dette oppussingsmarerittet tar alt av glede og livskraft. Heldigvis er det ikke så lenge igjen nå :) Håper dere har hatt en finfin helg! Jeg var ute med to venninner i går, og vi gjorde ikke annet enn å le fra vi dro ut til vi kom hjem igjen. Jeg våkne i hvertfall opp til en haug med festbilder på mobilen min i dag. Det er jo så kjekt, å huske å ta bilder når man faktisk lever og har det gøy. :) 

Fredag

 • 21.03.2014 - 19:18


Wearing: top: Zara, bracelet: Accesorize, lipstick: YSL

Asgeir Trausti er i byen, og det er jeg også! Så da har jeg en liten date med han og noen tusen andre om ganske snart. Selv om jeg ikke forstår et ord av det han synger, så er det så utrolig vakkert. Jeg gleder meg. Håper dere får en fantastisk fredagskveld! <3 

Gangsta´s paradise

 • 20.03.2014 - 21:41
Jeg beveger meg utenfor komfortsonen min i dag og tar godt bruk av college-stilen. Jeg valgte å friske det opp med røde lepper og høye hæler. Det handler jo tross alt om å variere, ikke sant? :)

Ebay treasures

 • 17.03.2014 - 20:37
1. her,      2. her,    3. her
Den som leter den finner. Jeg forelsker meg i alt for mange ting for tiden. Heldigvis finnes Ebay, der jeg finner flere ting rimeligere enn ellers. - Det er jo bare dumt å betale for mye (føler jeg hermet etter et reklame-slogan der?), så derfor sverger jeg veldig ofte til Ebay. Jeg tror shoppetrangen min kommer av at jeg snart ikke klarer å være i leiligheten vår lengre. Både A og jeg er ganske lei nå, for nå har vi levd i et oppussingsrot i over en måned, og jeg har virkelig fått nok. Jeg orker ikke å se på det lengre en gang. I går kom A hjem med liljer (yndlingsblomsten min) til meg, og jeg ble så ufattelig glad, og utrolig irritert, for jeg har ikke et sted som er fint å sette de på. Så nå står de på det overfylte bordet i tv-stuen, som har fungert som soverom under hele denne tiden. Jeg gleder meg sånn til vi er helt ferdige! Vi har jo hatt håndverkere inn og ut av leiligheten så lenge jeg nesten kan huske. Nå er badet heldigvis snart ferdig, og i dag fikk vi endelig dusjen satt opp, så nå skal jeg ut og ha meg et varmt bad. Snart blir det soverommet som blir malt, og etter det, får jeg nytt skostativ på den ene veggen og gjett om jeg ser frem til det da. Den som venter.. Bla bla, bli no bare ferdig! Jeg gleder meg til å vise resultatet <3 

New in from Ebay

 • 17.03.2014 - 20:11


Fant disse herlighetene på Ebay for 150 kroner. Nå venter jeg spent på å se om de er som på bildet. La oss krysse fingre! :) 

Finn de her 

Polkadots and leather

 • 16.03.2014 - 16:48Wearing: jacket: vintage, tee: BLS, pants: H&M, shoes: Zara

Kant by Rahbek favorites

 • 12.03.2014 - 18:51
KANT by Rahbek

Tror snart jeg må få fingrene mine i noen av disse skattene fra Kant by Rahbek. Gleder meg sånn til å se den nye kolleksjonen hennes.

Fashion Week Streetstyle

 • 12.03.2014 - 05:52
From Vogue

Today: kind of sporty..

 • 11.03.2014 - 19:03


Wearing: jacket & jeans: vintage, shirt & bag: Zara, sweater: Acne Studios, hat: H&M, sunnies: Céline

Føler meg litt som en litt tilfeldig Rihanna i dag. baseball-temaet, skinnjakken, solbrillene.. Det er kontraster som vil noe.
Det er veldig viktig for meg å ha noe på hodet, merker jeg. Det er jo liksom tilbehøret som gjør hele antrekket mitt, som regel :) Fremover nå vil jeg investere i flere capser og hodeplagg. Jeg gleder meg til å bruke de helt brede hattene nå til sommeren. Ikke bare beskytter de mot solen, de ser jo også veldig bra ut ;) Hehe. 
Været i Køben i dag har vært helt fantastisk, som vanlig. Håper det fortsetter helt til september. ;)

Mis X Match

 • 10.03.2014 - 20:13
Wearing: jacket: vintage, shirt: BikBok, jeans: Zara, hat: H&M

Som dere kan se på antrekket mitt var det varmt i Køben i dag! Faktisk like varmt som i Malaga.
Jeg elsker disse buksene fra Zara. De er faktisk ikke mine, men noen jeg låner fra venninnen min, Sabine, og jeg håper hun aldri spør om å få de tilbake igjen. Hehe. 
Nå har jeg kosekveld med kjæresten min. Vi ser på Suits og spiser vegetarmat. - En perfekt slutt på mandagen. :)

Zara favorites

 • 10.03.2014 - 20:13


From Zara

I sure wouldn´t mind... 

Tror jeg blir nødt til å ta kjæresten min under armen og tilfeldigvis gå forbi Zara...

Sunny sunday; polkadots, hats and no makeup

 • 09.03.2014 - 18:01


Wearing: coat: Whistles, sweater & scarf: Zara, hat, sneaks & trousers: H&M, sunnies: Céline

En så fin søndag krevde et ordentlig søndags-antrekk. Et som jeg følte meg komfortabel og casual i, samtidig som det var litt stilig. Hatten er prikken over i´en for meg, og de søte polkadots-buksene fant jeg på barneavdelingen til H&M i går. Jeg måtte bare ha de. Det er nok en av de eneste fordelene med å være liten, hehe, at jeg passer klær på barneavdelingen. Jeg har til og med klippet litt av buksene, fordi de var litt for lange. Snakk om kommodebein... ;) Jeg følte denne søndagen ikke krevde noen sminke, og siden jeg bare skulle være sammen med kjæresten min, var det deilig å gå uten. Han synes jo jeg er vakker uansett ;) - Det sier han i hvertfall og da må jeg jo bare stole på det ;) 
Har dere hatt en fin søndag? Her er så herlig i Køben nå. Jeg må bare nyte de dagene som kommer med sol fremover :) A og jeg snakker om å reise på ferie i midten av april. Vi vet bare ikke hvor enda.. Kanskje det sydlige Frankrike eller Italia. Har dere noen tips, kanskje? :) 

Ha en fortsatt fin søndag! <3

Dagens antrekk

 • 09.03.2014 - 00:17
Wearing: jacket: vintage, shirt: Bikbok, jewelry: Kant by Rahbek, clutch: Bianco, shoes: Zara, sunnies: Céline

I dag har vært en fantastisk dag. Været har vært helmaks og livet har vært helmaks. 
I dag har jeg valgt å være svart og hvit, med noen få innslag av farge. Clutchen fant jeg på Bianco for 19 kroner forleden dag, så den måtte bli med hjem. Jeg elsker å kombinere delikate farger, som denne mintfargen, til et litt mer røft antrekk. Det svarte synes jeg nemlig trenger litt oppmuntring en gang i blant :) 

Håper dere har en fantastisk helg ellers! Våren er for alvor begynt her i Køben, så nå er det bare om å gjøre å nyte den mest mulig. Jeg hører dere hjemme i Bergen har regn, men husk på; snart er sommeren her med sol og varme ;) 

Mesmerizing

 • 08.03.2014 - 19:55


Dolce & Gabbana

Jeg har ikke klart å få dette bildet ut av hodet siden jeg støtte på det på anywho.dk for en stund siden. Jeg blir helt bergtatt av skjønnheten, jeg.

Hanne T

VelkommenI am a 27 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits