Flea market

  • 13.07.2014 - 15:24


Jeg har en forkjærlighet for keramikk. I mitt hjem er det sjeldent det kommer dyre, nye ting inn døren. Her er det loppemarkedsfunn og gjenbruk som gjelder for det meste :) Eller ting fra upcoming designere som er kjøpt på finderskeepers (stort loppemarked for designere) her i KBH. Jeg har alltid hatt lyst på et varmt hjem der man føler seg velkommen og ikke er redd for å sette seg i sofaen, så stålstilen med sort og hvitt kommer du aldri til å se :) Her er funnene fra loppemarkedsturen i regnet i dag;
De øverste vasene er bare så fine. Jeg synes ikke bildet gjør de rettferdighet, for de er bare så varme og innbydende, med et morsomt og kreativt design. Saltkrukken i mintgrønn farge kommer til å være en del av samlingen på kjøkkenet. Jeg har tenkt til å ha nøtter i den, for vi spiser veldig mye nøtter her i huset siden jeg er vegetar, og da er det greit at de er lett tilgjengelig :) Salt- og pepperbøssene i kobber og glass var bare så delikate at jeg ikke kunne etterlate de:) Og til 10 kroner går det liksom greit :) 
- Liker du å kjøpe nytt eller brukt? :) <3 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits