Smokey Eyes

  • 07.08.2015 - 10:53Forleden gikk det opp for meg hvor sjeldent jeg faktisk sminker meg. Og med det mener jeg virkelig sminker meg. Normalt når jeg går ut av døren nøyes jeg med litt rouge og markerte bryn. Jeg hadde helt glemt gleden ved å bruke litt ekstra tid på å pynte seg. Øynene var smokey eyes, med utgangspunkt i brun - det synes jeg alltid blir finest. På leppene har jeg ingenting annet enn highlighter - det gir en veldig fin effekt på sommerrosa lepper. Contouring-kittet fra e.l.f. var på skinnbena, og youngblood sin  rouge i yndlingsfargen 'Sherbet' var på eplekinnene. Jeg tror jeg går all inn på sminkefronten senere også, da skal jeg nemlig se Mardou & Dean sin visning - det blir artig.

Håper dere får en fantastisk dag! <3

The sunnies

  • 21.04.2015 - 15:30

Tenkte jeg ville vise dere en av mine favoritt-briller for tiden; nemlig Céline sine Caty. Det massive stellet og den feminine formen gjør de helt perfekte etter mitt hode :) 
Ringene er fra KANT by Rahbek og neglelakken er fra essence. Den sarte pastell-lilla fargen gir meg et florlett uttrykk på neglene.

Er dere ellers ute og nyter været i dag? - Det håper jeg! :) <3

Essential Beauty Favorites at the moment

  • 11.12.2014 - 12:04

For tiden trenger huden min å ikke bli dyppet med sminke, selv om jeg har en tendens til det nå som vinteren og kulden er her. Jeg har problemhud, så en foundation som føles så naturlig som mulig på huden min (og som selvfølgelig ikke er testet på dyr!), er det eneste riktige for tiden.

Youngblood sin mineral foundation har en god dekkevne, også blir den bare finere på huden jo lengre man har den på. Selv om prisen er litt drøy, så varer den en stund og da er det greit å gi litt ekstra - perfekt til å ønske seg til jul! :) 

Etter å ha innsett at pris og kvalitet ikke nødvendigvis henger parallelt sammen, så har jeg blitt veldig glad i e.l.f. sine produkter. Concealeren er fantastisk (bare spør min søster), og jeg bruker den under øynene, på ujevnheter og for å forsterke øyenbrynene etter å ha tegnet de opp med skygge - da ser det nemlig helt naturlig ut :)

For ikke så lenge siden kjøpte jeg e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder, og det har jeg vært veldig fornøyd med! Rougen er såpass lett, at selv om man tar mye på, så slipper man å se ut som man gjorde når man kom hjem etter å ha lekt i snøen som liten - nemlig helt rød-kinnet! Den har en veldig herlig fordelingsevne, som ikke setter revner eller ujevnheter etter seg.

Er det en ting jeg er helt avhengig av, så er det Carmex. Hele den vestlige verden sine kvinnelige innbyggere fikk øynene opp for denne herligheten etter at Carrie erklærte sin kjærlighet til den i SATC. Vel, jeg er enig. Jeg bruker aldri en annen leppepomade, og jeg tar på meg et lag om kvelden, så holder leppene mine seg herlig fuktet og uten revner til neste kveld. 

En rød leppestift er også et must for meg om vinteren. En grunn er fordi at jeg synes det står så bra til den lyse huden vi har en tendens til å få nå når solen går tidlig ned (for ikke å snakke om alle de dagene vi slett ikke ser den). En annen grunn er fordi det er så lett å ta på, men har en kolossal effekt på ansiktet. Man ser bare freshere ut med rød leppestift! :) 

Ellers så kom skoene fra Acne som jeg fikk til jul i fjor med på bildet. Det vakre, retro blomstermønsteret er bare så herlig å se på, synes jeg. Vesken kjøpte jeg i en Røde Kors-butikk her i Køben for 50 kr. Den så ut til aldri å ha vært brukt - katching! :) 

Har du noen vinterfavoritter når det gjelder sminkerutiner nå om vinteren? :) 

Busy Life

  • 09.10.2014 - 20:13Travelheten i livet mitt setter sine spor på bloggen for tiden. Dagen blir brukt til å sjonglere mellom skole & jobb. Siden skole er veldig kjedelig kommer her noen bilder fra kontoret. Vi holder på med Beauty Academy, der vi utdanner makeup artister, så man kan vel trygt si jeg elsker det. 
Jeg håper dere nyter livet og jeg gleder meg til å blogge mer fremover :)

Everyday snapshots

  • 11.08.2014 - 14:03

Makeup of the day

  • 23.07.2014 - 16:33


Using e.l.f. Cosmetics 

På kontoret i dag lekte jeg med blå farger. Jeg ville gjerne ha det simpelt og sommeraktig, så jeg tok e.l.f. sin Mineral Eyeshadow i fargen 'Dreamy' og påførte fargen langs vippekanten med en våt skråbørste. Jeg liker den eyeliner-effekten det gir :) Det er jo så fint med litt farger nå om sommeren, og ekstra fint når man har litt solbrun hud :) Hva synes du; er farger noe som hører til i salaten og ikke i ansiktet? :)

e.l.f. Cosmetics

  • 17.07.2014 - 12:37Jeg har fått meg ny jobb som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics og jeg elsker det. Jeg går seriøst rundt med hjerter i øynene mine hele dagen. Etter jeg begynte der har jeg brukt Flawless Finish Foundation, som jeg er blitt helt forelsket i. Jeg har veldig problemhud, og denne er den første jeg ikke har fått små prikker av, som tegn på at jeg ikke tåler foundationen. Dessuten er den oljefri selv om den er flytende, så for meg er det en match made in heaven :) Og dette sier jeg faktisk ikke fordi jeg jobber for de, da hadde jeg latt vær med å si noe i det hele tatt :) Ville bare dele ut av min nyoppdagete viten med dere :) Har du et favorittmerke? :)
Hvis du vil bli oppdatert litt oftere på hva jeg foretar meg, så følg meg på instagram her; hannetorseth , så blir jeg nemlig også så glad ;) <3 

First day

  • 01.07.2014 - 20:55Wearing: lipstick from e.l.f. Cosmetics; "Velvet Rope"

I går hadde jeg min første dag som marketingsassistent for e.l.f. Cosmetics. Jeg elsker virkelig den nye jobben min. Ikke nok med at jeg elsker sminke, så elsker jeg når noe er dyrevennlig, og e.l.f. tester jo ikke på dyr og blir til og med anbefalt av PETA. Det passer meg helt perfekt <3 
Nå har jeg ordnet løse ender siden vi skal på ROSKILDE FESTIVALEN i morgen! Juhuu! A og jeg har handlet i dag, og det har selvfølgelig blitt sanket tørrshampoo, våtservietter, hånddesinfeksjon, sminkefjernerservietter,  knekkebrød, bønnepostei, og alt mulig annet krams som man plutselig kan trenge i løpet av uken. Jeg kan lage et innlegg med mitt "festival survival kit" etterpå :)

Jeg håper dere nyter ferien! Det gjør jeg! :)

Rudolph Care

  • 13.05.2014 - 17:26


From Rudolph Care

Jeg kjøpte denne med meg fra tax-free´en, siden jeg har hørt så mye bra om merket. Jeg bruker høy faktor i ansiktet, og da er jo denne perfekt. Det er et dansk, økologisk merke som ikke tester på dyr, og det liker vi! :) Jeg gleder meg til å prøve den og fortelle hvordan den er! :) 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits